Nikon DSLR D500

από1,599.00 

Εκκαθάριση
Price Alert

Κέρδισε 15% έκπτωση αγοράζοντας όλο το πακέτο!

Sandisk SDHC Ultra 120Mb/s UHS-I [Class 10] 32GB

Speed Class: U1
Read/Write Speed: έως 120Mb/s
Card Type: SDHC
Video: Full HD
Διαθέσιμες Εκδόσεις: 32GB / 64GB
Extras: Waterproof, Shockproof, X-ray proof, temperature proof, magnet proof
Εγγύηση: 10 ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Σε απόθεμα

Nikon Τσάντα Ώμου SLR System Bag CF-EU14 [VAE30004]

Το φωτογραφικό σακίδιο Nikon SLR System φέρει χώρους για μία φωτογραφική μηχανή με φακό και επιπλέον έναν φακό και αξεσουάρ.

Κατάλληλη για αποθήκευση:

 • 1 DSLRs
 • 2 extra φακούς ή flash
 • Κάρτες μνήμης & αξεσουάρ
 • ΑισθητήραςAPS(C)
 • Οθόνη: 3″ Flip out
 • Ανάλυση20 Mpx
 • Κάρτα ΜνήμηςSDHC/SDXC
 • Ποιότητα Βίντεο: 4Κ
 • ExtrasWiFi NFC
 • Εγγύηση: 2ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος760 g
Διαστάσεις147 × 81 × 115 mm
Χρώμα

Σταθεροποιητής εικόνας

Επιλογή Κιτ

,

Live View

Κατασκευαστής

Μegapixels

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Ταχύτητα Κλείστρου

Κωδικός προϊόντος: Nikon D500 Κατηγορία:

Ισχύς κορυφαίου μοντέλου—ευελιξία DX. Διευρύνετε τα όρια με την D500.

Ως μικρότερη εκδοχή της D5, του κορυφαίου μοντέλου της Nikon στο φορμά FX, η Nikon D500 DSLR Camera εξασφαλίζει μοναδική δύναμη και ακρίβεια. Το σύστημα αυτόματης εστίασης νέας γενιάς με 153 σημεία της Nikon εξασφαλίζει εντυπωσιακά ευρεία κάλυψη. Οι νέοι αισθητήρες εικόνας και μέτρησης αποδίδουν εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πραγματοποιείτε λήψεις σε ταχύτητες έως 10 fps, ενώ η προσωρινή εσωτερική μνήμη υψηλής απόδοσης δίνει τη δυνατότητα αποτύπωσης έως και 200 φωτογραφιών NEF (RAW) σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Αυτός ο συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα λήψης με μέγιστη ποιότητα εικόνας για 20 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, για video που κόβουν την ανάσα, η λειτουργία D-Movie δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εγγραφής video ποιότητας 4K/UHD στη φωτογραφική μηχανή, με διάρκεια έως 29 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Κορυφαία Απόδοση AF: Μοναδική Ακρίβεια

Εξοπλισμένη με το ίδιο σύστημα AF με αυτό της D5, του κορυφαίου μοντέλου με φορμά FX της Nikon, η D500 εξασφαλίζει δυνατότητες εστίασης με απόλυτη ακρίβεια, ακόμη και σε σχεδόν σκοτάδι. Με 153 σημεία εστίασης και 99 αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type), αυτό το ασύλληπτο σύστημα AF έχει ανεπανάληπτη απόδοση με κάλυψη για σχεδόν το συνολικό πλάτος κάδρου του σκοπεύτρου. Η ευαισθησία αυτόματης εστίασης μέχρι και τα -4 EV στο κεντρικό σημείο και -3 EV (ISO 100, 20 ºC/68 ºF) σε όλα τα άλλα σημεία, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η παρακολούθηση μικρών θεμάτων που κινούνται γρήγορα μπορεί να γίνει πλέον με ένα νέο επίπεδο ακρίβειας και εντοπίζονται εύκολα τα θέματα που βρίσκονται στο άκρο του κάδρου. Στη ρύθμιση «Συνεχής AF», το σύστημα μπορεί να διαμορφωθεί σε όλες τις ρυθμίσεις κάλυψης 153, 72 ή 25 σημείων. Και τα 153 σημεία εστίασης είναι συμβατά με τους φακούς AF NIKKOR με ανοικτό διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο ενώ τα 15 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ταχύτητα ωφέλιμου διαφράγματος f/8.

Διευρύνετε τα Όρια: Ταχύτητα Καθοριστικής Σημασίας

Η κορυφαία απόδοση της D500 αποτυπώνει εύκολα τις καθοριστικές στιγμές. Μπορείτε να πραγματοποιείτε λήψεις με ταχύτητα έως 10 fps σε λειτουργία παρακολούθησης AE/AF ή σε λειτουργία λήψης με τον καθρέφτη πάνω. Η παρακολούθηση AF και η ορατότητα από το σκόπευτρο έχουν βελτιωθεί σε εξαιρετικό βαθμό κατά τις λήψεις σπορ ή στις λήψεις σε οποιεσδήποτε σκηνές όπου τα θέματα έχουν την τάση να αλλάζουν ξαφνικά κατεύθυνση. Χάρη στη νέα μονάδα AF ASIC, η λειτουργία AF επωφελείται μονίμως από τη μέγιστη υπολογιστική ισχύ της φωτογραφικής μηχανής. Οι ταχύτεροι σειριακοί μηχανισμοί κλείστρου και καθρέφτη μειώνουν σημαντικά τους χρόνους διακοπής προβολής στο σκόπευτρο στη διάρκεια των ριπών με μεγάλη ταχύτητα. Η προσωρινή εσωτερική μνήμη υψηλής απόδοσης της φωτογραφικής μηχανής δίνει τη δυνατότητα αποτύπωσης έως και 200 φωτογραφιών NEF (RAW) ή μεγάλων εικόνων JPEG σε μία ριπή. Οι δύο υποδοχές κάρτας (μία για κάρτες XQD και μία για κάρτες SD UHS II) ανταποκρίνονται εύκολα στις μοναδικές ταχύτητες λήψης της φωτογραφικής μηχανής και επίσης εξασφαλίζουν ότι η προσωρινή μνήμη αδειάζει αμέσως για την επόμενη ριπή. Χάρη στη νέα θύρα USB 3.0 μεταφέρονται μεγάλες ποσότητες δεδομένων ενώ η ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής εξασφαλίζει γρήγορη μεταφορά εικόνων. Για όσους αναζητούν μια ακόμη πιο γρήγορη λύση μεταφοράς, η D500 είναι επίσης συμβατή με τον προαιρετικό πομπό WT-7A, με τον οποίο είναι δυνατή η αποστολή αρχείων σε διακομιστή FTP ή υπολογιστή με ταχύτητες που φτάνουν τα 866,7 Mbps.

Πετύχετε Ακριβώς τη Λήψη που Θέλετε: Ισχυρός Αισθητήρας Μέτρησης και Αισθητήρας Εικόνας

Είτε φωτογραφίζετε μια λεοπάρδαλη που τρέχει, είτε μια συναρπαστική στιγμή σε ένα πρωτάθλημα extreme sport, με την D500, η λήψη είναι εγγυημένη. Και όχι μια οποιαδήποτε λήψη. Ο εντελώς νέος αισθητήρας εικόνας CMOS 20,9 MP με φορμά DX και ο αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel αποδίδουν εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και τις λεπτομέρειες της εικόνας με ομαλές διαβαθμίσεις τόνων. Η D500 περιλαμβάνει επίσης οθόνη αφής LCD 8,0 cm (3.2 in.), 2.359k-dot με δυνατότητα κλίσης, χάρη στην οποία έχετε τη δυνατότητα λήψης από υψηλές ή χαμηλές γωνίες. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε κύλιση και να επιλέγετε τις κύριες εικόνες καθώς και να εισαγάγετε απευθείας πληροφορίες όπως όνομα δημιουργού, τοποθεσία, δίκτυο, IPTC και στοιχεία copyright. Μπορείτε να τραβήξετε video σε λειτουργία Ζωντανής προβολής και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αφής για να ορίσετε το σημείο εστίασης, να πατήσετε το κουμπί λήψης και να εξασφαλίσετε προεπιλεγμένα δεδομένα σημειακής ισορροπίας λευκού, με βάση την επιλεγμένη περιοχή εντός του κάδρου. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, το Picture Control 2.0 διευκολύνει τον ορισμό παραμέτρων είτε πραγματοποιείτε λήψη φωτογραφιών, είτε video. Διευκολύνετε την επεξεργασία μετά τη λήψη έχοντας επιλέξει πριν τη ρύθμιση «Ισοβαρές» για μέγιστο δυναμικό εύρος και βελτιστοποιήστε την απόδοση των λεπτομερειών με τη ρύθμιση «Διαύγεια».

Δεν Φοβάται το Σκοτάδι: Πετύχετε Λήψεις που οι Άλλοι ούτε καν Βλέπουν

Οι δύσκολες συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν την D500. Χάρη στο εξαιρετικά εκτενές εύρος ISO που διαθέτει, αυτή η φωτογραφική μηχανή ανοίγει νέες προοπτικές λήψης σε σκοτεινές συνθήκες και χειρίζεται εξαιρετικά καλά τα τονισμένα σημεία. Ο νέος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 5 της Nikon εξασφαλίζει μοναδικά υψηλή ποιότητα εικόνας στο σύνολο του τυπικού εύρους ISO από 100 έως 51200. Ο θόρυβος στη βέλτιστη ποιότητα έχει μειωθεί σημαντικά και ακόμη και οι κροπαρισμένες εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε υψηλές τιμές ISO διατηρούν την ποιότητά τους. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το εύρος ISO προς τα κάτω στο ισοδύναμο ISO 50 στη ρύθμιση Lo 1 ή στο απίστευτα υψηλό ισοδύναμο ISO 1640000 στη ρύθμιση Hi 5. Σε συνδυασμό με το σύστημα AF της φωτογραφικής μηχανής, το οποίο αποδίδει σε σχεδόν σκοτάδι (-4 EV στο κεντρικό σημείο), η ρύθμιση Hi 5 σάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε λήψεις σε συνθήκες που ενδεχομένως ούτε καν να επιχειρούσατε πριν. Αυτές οι απίστευτα υψηλές τιμές ISO που δίνουν τη δυνατότητα αποτύπωσης έγχρωμων εικόνων χωρίς φλας, είναι επίσης κατάλληλες για ειδική χρήση σε εφαρμογές παρακολούθησης ή ασφάλειας.

Κινηματογραφική Απόδοση 4K/UHD

Καθώς είναι η πρώτη D-SLR της Nikon με φορμά DX με δυνατότητα εγγραφής video υψηλής ανάλυσης 4K/UHD στη φωτογραφική μηχανή, η D500 εξασφαλίζει ένα νέο επίπεδο ευελιξίας για τη δημιουργία video. Μπορείτε να τραβήξετε video 4K/UHD (3.840×2.160 pixel) διάρκειας έως 29 λεπτών και 59 δευτερολέπτων, σε 30p/25p/24p με εγγενές κροπάρισμα σε κάθε pixel, αποδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας. Κατά τη λήψη video Full HD (1080p), μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητες καρέ 50p/60p σε πολλές μορφές κροπαρίσματος του αισθητήρα, συμπεριλαμβανομένου του εγγενούς κροπαρίσματος pixel Full HD. Το σύστημα ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών (e-VR) της Nikon μειώνει ουσιαστικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη video Full HD στο χέρι. Κατά τη λήψη video σε λειτουργία M, η ευαισθησία για όλες τις αναλύσεις video και τις λειτουργίες κροπαρίσματος μπορεί να οριστεί από το ISO 100 σε όλες τις τιμές έως και το Hi 5. Η ρύθμιση Αυτόματο ISO επιτρέπει επίσης τη χρήση τιμής ISO 200 έως Hi 5 και σας επιτρέπει να ορίσετε τις μέγιστες τιμές ISO που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η φωτογραφική μηχανή παρέχει καθαρή έξοδο HDMI: ακόμη και video 4K/UHD μπορούν να εγγραφούν στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής ή να εξαχθούν χωρίς συμπίεση στην έξοδο UHD με 8 bit 4:2:2 YCbCr. Η έξοδος HDMI είναι διαθέσιμη για όλες τις αναλύσεις video κατά την απομακρυσμένη λήψη. Τα άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι ενσωματωμένος περιοδικός χρονοδιακόπτης και λειτουργία time-lapse ποιότητας 4K/UHD.

Ευεληξία DX: Ανταποκρίνεται στις Δυσκολίες της Χρήσης σας

Ως μικρότερη εκδοχή της D5, η D500 εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση ακόμη και όταν τη χρησιμοποιείτε σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λήψης. Στο δυνατό μεταλλικό πλαίσιό της έχει στερεωθεί γερό κράμα μαγνησίου και εξαρτήματα από ίνες άνθρακα ώστε το σώμα της να είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. Όλες οι συνδέσεις, τα κουμπιά και οι επιλογείς είναι πλήρως στεγανοποιημένα. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε να εξασφαλίζετε τον μέγιστο αριθμό λήψεων έως την επόμενη φόρτιση της μπαταρίας. Το προαιρετικό πολλαπλό τροφοδοτικό μπαταρίας MB-D17 υποστηρίζει τρεις διαφορετικές πηγές τροφοδοσίας με μπαταρία και διευκολύνει το κράτημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τις κατακόρυφες λήψεις. Και το κλείστρο υψηλής απόδοσης έχει δοκιμαστεί σε 200.000 κύκλους λειτουργίας.

Φακοί NIKKOR: Το Πλέονέκτημα των Τηλεφακών DX

Οι θρυλικοί φακοί NIKKOR της Nikon εξασφαλίζουν απαράμιλλη διαύγεια και ευελιξία. Η D500 είναι συμβατή με την πλήρη σειρά φακών DX NIKKOR ενώ ο παράγοντας κροπαρίσματος 1,5x του αισθητήρα DX της φωτογραφικής μηχανής, εξασφαλίζει την εικόνα τηλεφακού κατά τις λήψεις με φακούς FX. Συνδυάστε την D500 με το φακό AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR και η γωνία προβολής στη ρύθμιση τηλεφακού θα είναι ισοδύναμη με αυτή μιας D-SLR με φορμά FX όπου έχει τοποθετηθεί τηλεφακός 600 mm. Σε σύγκριση με το συνδυασμό πλήρους κάδρου, έτσι μειώνεται το βάρος και το μήκος του εξοπλισμού τηλεφακού σας περίπου στο μισό, ένα σημαντικό πλεονέκτημα εάν σας ενδιαφέρει να ταξιδεύετε χωρίς πολλές αποσκευές. Μπορείτε πλέον να μπείτε στην καρδιά της δράσης ή να εστιάσετε ακριβώς στην άκρη μιας δυσπρόσιτης φωλιάς πουλιού, χωρίς να σας δυσκολεύουν τα θέματα χειρισμού που προκύπτουν με τη χρήση επαγγελματικών κιτ μεγαλύτερου βάρους.

Φωτίζοντας τις Σκιές

Η μηχανή D500 είναι πλήρως συμβατή με το φημισμένο Σύστημα δημιουργικού φωτισμού (Creative Lighting system)/iTTL της Nikon καθώς και το νέο σύστημα που παρέχει η Nikon για προηγμένο ασύρματο φωτισμό με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εύκολα με φλας Speedlight όπως το επαγγελματικό SB-910, το compact SB-700 ή το SB-5000, όπου χρησιμοποιείται τεχνολογία χειρισμού μέσω ραδιοσυχνότητας. Σε συνδυασμό με τον προαιρετικό πομποδέκτη WR-R10, η D500 μπορεί να ελέγχει και να ενεργοποιεί ασύρματα έως και έξι ομάδες μονάδων SB-5000 από κάποιο άλλο δωμάτιο, γύρω από γωνίες ή σε εξωτερικούς χώρους, κάτω από έντονο ηλιακό φως.

Διατηρήστε τη Φωτογραφική Μηχανή Συνδεδεμένη στις Έξυπνες Συσκευές σας με τη Χρήση SNAPBRIDGE

Η D500 είναι η πρώτη DSLR της Nikon με συμβατότητα SnapBridge. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή της Nikon χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth Low Energy (BLE) για να διατηρεί μια μόνιμη σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής κι ενός smartphone ή tablet. Μπορείτε να συγχρονίζετε αυτόματα τις λήψεις με την έξυπνη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, χωρίς να αδειάζει η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής. Οι εικόνες που συγχρονίζονται κατά τη λήψη αλλάζουν σε μέγεθος 1.920 x 1.080 pixel, το οποίο είναι ιδανικό για την αποθήκευση σε smartphone καθώς και σε κοινωνικά μέσα. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε βασικές λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από την έξυπνη συσκευή σας και να προσθέτετε εύκολα ετικέτες γεωγραφικών πληροφοριών στις φωτογραφίες σας. Παράλληλα, κατά τα ταξίδια σας, σε κάθε νέο μέρος, το SnapBridge ενημερώνει αυτόματα τη φωτογραφική μηχανή με την τοπική ώρα και την ώρα UTC (Συντονισμένη παγκόσμια ώρα) μέσω των πληροφοριών GPS της έξυπνης συσκευής σας. Εξασφαλίζετε φωτογραφίες με σωστή σειρά ημερομηνίας και ώρας, όσες ζώνες ώρας κι αν περάσετε. Ταυτόχρονα, χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα Near Field Communication (NFC) της D500, γίνεται εύκολα η πρώτη σύνδεση της φωτογραφικής με την έξυπνη συσκευή προκειμένου να ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά το SnapBridge.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις (Π x Y x Β): 147 x 115 x 81 mm
 • Βάρος: 860 g με μπαταρία και κάρτα μνήμης XQD χωρίς το καπάκι σώματος, περίπου 760 g/1 lb (μόνο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής)
 • Αισθητήρας εικόνας: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
 • Συνολικά pixel: 21,51 εκατομμύρια
 • Ωφέλιμα pixel: 20,9 εκατομμύρια
 • Διπλή υποδοχή κάρτας: 1 κάρτα μνήμης XQD και 1 κάρτα μνήμης Secure Digital (SD)
 • Μεγέθυνση: Κατά προσέγγιση 1,0 x (φακός 50 mm f/1,4 ρυθμισμένος στο άπειρο, -1,0 m-1)
 • Ταχύτητα κλείστρου: 1/8000 έως 30 δευτ. σε βήματα του 1/3, 1/2 ή 1 EV, bulb, χρόνος, X250
 • Πρωτόκολλα επικοινωνίας Wi-Fi (Ασύρματο LAN): Bluetooth Specification Version 4.1
 • Συμβατοί φακοί: Συμβατή με τους φακούς AF NIKKOR, συμπεριλαμβανομένων των φακών τύπου G, Ε και D (για τους φακούς PC ισχύουν κάποιοι περιορισμοί) και των φακών DX, των φακών AI-P NIKKOR και των φακών AI χωρίς CPU (λειτουργίες έκθεσης μόνο A και M). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν φακοί IX NIKKOR, φακοί για τη φωτογραφική μηχανή F3AF και φακοί χωρίς AI. Η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς με μέγιστο διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο (η ηλεκτρονική αναζήτηση εύρους υποστηρίζει 15 σημεία εστίασης με φακούς που διαθέτουν μέγιστο διάφραγμα f/8 ή ταχύτερο, από τα οποία 9 σημεία είναι διαθέσιμα για επιλογή).

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Καπάκι σώματος BF-1B
 • Eπαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15 με κάλυμμα ακροδεκτών
 • Φορτιστής μπαταρίας MH-25a
 • Κλιπ καλωδίου USB
 • Κλιπ καλωδίου HDMI
 • Καλώδιο USB UC-E22
 • Ιμάντας AN-DC17

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Nikon DSLR D500

από1,599.00 
Εκκαθάριση

Κέρδισε 15% έκπτωση αγοράζοντας όλο το πακέτο!

Sandisk SDHC Ultra 120Mb/s UHS-I [Class 10] 32GB

Speed Class: U1
Read/Write Speed: έως 120Mb/s
Card Type: SDHC
Video: Full HD
Διαθέσιμες Εκδόσεις: 32GB / 64GB
Extras: Waterproof, Shockproof, X-ray proof, temperature proof, magnet proof
Εγγύηση: 10 ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Σε απόθεμα

Nikon Τσάντα Ώμου SLR System Bag CF-EU14 [VAE30004]

Το φωτογραφικό σακίδιο Nikon SLR System φέρει χώρους για μία φωτογραφική μηχανή με φακό και επιπλέον έναν φακό και αξεσουάρ.

Κατάλληλη για αποθήκευση:

 • 1 DSLRs
 • 2 extra φακούς ή flash
 • Κάρτες μνήμης & αξεσουάρ

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

PRODUCT: Nikon DSLR D500 (Nikon D500)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.