Panasonic Lumix GH5 MFT

από1,850.00 

Price Alert
  • Αισθητήρας: Digital Live MOS 4/3″
  • Επεξεργαστής: Venus Engine Image Processor
  • Οθόνη: 3,2″ Αναδιπλούμενη
  • Οφθαλμοσκόπιο: OLED 0.76x 3.68m-Dot
  • Ανάλυση: 20,3 Mpx
  • Κάρτα Μνήμης: Dual Slot SDHC/SDXC UHSi/UHSii
  • Ανάλυση Βίντεο: 4K
  • Έξτρα: Wi-Fi, Bluetooth
  • Εγγύηση: Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος725 g
Διαστάσεις1385 × 981 × 874 m
Χρώμα

Σταθεροποιητής εικόνας

Επιλογή Κιτ

, ,

Μegapixels

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Ταχύτητα Κλείστρου

,

Κωδικός προϊόντος: DC-GH5K Κατηγορία:
SHARE

Panasonic Lumix GH5 Mirrorless MFT Camera:

Η Ομορφιά του Επεξεργαστή Venus Engine:

 

 width=

Με το πάντρεμα ενός προηγμένου Ψηφιακού αισθητήρα Live MOS με τον όμορφο νέο επεξεργαστή Venus Engine 10 αναπαράγεται εκπληκτική λεπτομέρεια στο χρώμα και φυσική έκφραση. Οι λειτουργίες Multipixel Luminance Generation και Intelligent Detail Processing έχουν ως αποτέλεσμα έντονη φωτεινότητα και αντίθεση. Η λειτουργία Three-Dimensional Colour Control με πλούσια χρώματα, από σκοτεινές έως φωτεινές αποχρώσεις, και το Multi Process NR υψηλής ακρίβειας κάνουν τις εικόνες σου να ξεχωρίζουν. Θα εντυπωσιαστείς με τη βελτιωμένη απόδοση στο αντιληπτό δυναμικό εύρος στις ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας ISO.

Περιόρισε το θάμπωμα σε κάθε περίσταση:

 

 width=

Είναι δύσκολο να κρατάς τη φωτογραφική μηχανή με το χέρι στην καλύτερη των περιπτώσεων. Χάρη στον Dual I.S. 2 (Σταθεροποιητής Εικόνας) 5 αξόνων έχεις τη βοήθεια της έξυπνης αντιστάθμισης. Αυτό είναι ισοδύναμο με 5 διπλασιασμούς της διάρκειας έκθεσης που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαμηλότερη ταχύτητα φωτοφράκτη 5-stop μέχρι την άκρη του tele. Η LUMIX GH5 περιορίζει το κούνημα και στο σώμα και στο φακό από την ευρεία γωνία μέχρι την άκρη του tele.

Ομαλή ποιότητα βίντεο 4K 60p/50p

 

 width=

Η LUMIX GH5 ανεβάζει την απόδοση της επαγγελματικής λήψης σε άλλο επίπεδο με την ικανότητα λήψης ομαλού βίντεο 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV ή MP4) υψηλής ακρίβειας. Γρηγορότεροι ρυθμοί καρέ σημαίνουν άριστη αντιστάθμιση κίνησης κι επιπλέον μπορείς να επιβραδύνεις το βίντεο κατά την επεξεργασία του χωρίς να χάνεις τις λεπτομέρειες. Μπορείς, επίσης, να επιτύχεις τέλειο έλεγχο panning, καθώς και συμπίεση του εφέ του κυλιόμενου φωτοφράκτη όπως ισχύει σε μικρότερους ρυθμούς καρέ.

Εικόνες υψηλής ανάλυσης και τέλειο εστιακό μήκος μπορούν, επίσης, να επιτευχθούν, καθώς η LUMIX GH5 έχει την ικανότητα εγγραφής pixel προς pixel χωρίς κροπάρισμα στον αισθητήρα. Επίσης, δεν υπάρχει όριο διάρκειας λήψης κι έτσι μπορείς να περάσεις τα 30 λεπτά σε όλες τις ρυθμίσεις εγγραφής.

Εσωτερική Εγγραφή 4:2:2 10-bit

 

 width=

Η LUMIX GH5 φέρνει μεγάλες αλλαγές στην αγορά με την εσωτερική εγγραφή βίντεο 4K 4:2:2 10-bit. Για παράδειγμα, με τα 10-bit αποδίδονται όλες οι λεπτές αποχρώσεις των ουρανών και των ηλιοβασιλεμάτων με διαβαθμίσεις χωρίς τη δημιουργία λωρίδων όπως με τα 8-bit. Η δύναμη της ικανότητας δημιουργίας βίντεο μέσα στη φωτογραφική μηχανή δημιουργεί προηγούμενο στην αυτοσχέδια λήψη βίντεο. Μπορείς, επίσης, να γράψεις 4:2:2 10-bit σε κάρτα SD, ενώ παράλληλα στέλνεις ζωντανό σήμα μέσω μιας θύρας HDMI πλήρους μεγέθους σε μια εξωτερική οθόνη ή συσκευή εγγραφής. Η λήψη 4:2:2 10-bit επιτρέπει την αναπαραγωγή πιστών χρωμάτων και την πιστότητα διαβάθμισης με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και τέσσερις φορές την τονικότητα των 8-bit προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η εντυπωσιακή εγγραφή στα 400Mbps (ALL-Intra) υψηλού ρυθμού bit θα είναι διαθέσιμη μέσω της ενημέρωσης firmware.

Πολύ Γρήγορη Ανίχνευση Κίνησης και Εστίαση

 

 width=

Η καινοτόμος τεχνολογία DFD (Depth From Defocus – Βάθος από μη Εστίαση) της Panasonic εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται όλο και καλύτερη. Το DFD επιτρέπει στη LUMIX GH5 να υπολογίζει την κίνηση του φακού εστίασης συγκρίνοντας τις τιμές του βάθους πεδίου δύο εικόνων με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα. Συνδυάζοντας τον οδηγό Αυτόματης Εστίασης AF με τη μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης των 480 fps, η LUMIX GH5 μπορεί να επιτύχει Αυτόματη Εστίαση υπερ-υψηλής ταχύτητας σε 0,05 δευτ. το μέγιστο και συνεχόμενη λήψη 9 fps με AFC ( συνεχόμενη λήψη 12 fps με AFS). Ένας νέος ανιχνευτής κίνησης εντοπίζει με ακρίβεια τα αντικείμενα που κινούνται γρήγορα και επιτρέπει την ομαλή λήψη 4K PHOTO/VIDEO & 6K PHOTO.

Μην χάσεις καμία σκηνή με την συνεχόμενη λήψη βίντεο 6Κ/4Κ

 

 width=

Τράβηξε με απεριόριστη συνεχόμενη λήψη κι έπειτα επίλεξε τα πλαίσια που θέλεις να κρατήσεις. Η νέα λειτουργία 6K PHOTO στα 30fps, σου επιτρέπει να απαθανατίζεις την τέλεια στιγμή με μια εκπληκτική υψηλή ανάλυση περίπου 18 megapixel. Η λειτουργία 4K PHOTO υπερ-υψηλής ταχύτητας στα 60fps παγώνει ακόμη και την πιο γρήγορη κίνηση, κάτι που είναι απλά αδύνατο με τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές. Η LUMIX GH5 κάνει πραγματικά τις στιγμές σου αξέχαστες.

Ανθεκτικότητα στο πιτσίλισμα, τη σκόνη και την παγωνιά

 

 width=

Η LUMIX GH5 είναι κατασκευασμένη να αντέχει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Είναι ανθεκτική ενάντια στην παγωνιά έως τους -10 βαθμούς και περιλαμβάνει μια κατασκευή ενάντια στο πιτσίλισμα και στη σκόνη, χάρη στη στεγανότητα σε κάθε αρμό, επιλογέα και πλήκτρο. Ένα πλαίσιο από χυτό κράμα μαγνησίου κάνει το σώμα να είναι ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό σε ένα συμπαγές μέγεθος. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να πάει όπου κι εσύ.

Μεγάλο OLED LVF 3.680 κουκκίδων

 

 width=

Ένα Σκόπευτρο OLED LVF (Live View) πολύ υψηλής ανάλυσης 3.680 κουκκίδων προσφέρει τέλεια ορατότητα και κάνει την τέλεια πλαισίωση ακόμη και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Μια υψηλή μεγέθυνση 0.76x (ισοδύναμο μιας αναλογικής φωτογραφικής μηχανής με φιλμ 35 χιλ.) καθιστά εύκολο να βλέπεις τις λεπτομέρειες της εικόνας, τις ρυθμίσεις σου και τα εικονίδια και η απόσταση του ματιού των 21 χιλ. είναι ιδανική για τα άτομα που φορούν γυαλιά. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι το σκόπευτρο OLED LVF εξασφαλίζει ότι οι εικόνες σου είναι όπως ακριβώς θέλεις.

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Panasonic Lumix GH5 MFT

από1,850.00 

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.