Sony Mirrorless A6000 ( ILCE-6000.CEC ) Kit με SELP 16-50mm OSS

565.00  Price Alert

Εκκαθάριση

Κέρδισε 15% έκπτωση, αγοράζοντας τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω!

Vanguard Τσάντα Padova 10 Black

Θήκη προστασίας για την φωτογραφική σας μηχανή!

Σε απόθεμα

HAMA STAR 5 TRIPOD

Sandisk SDHC Ultra 120Mb/s UHS-I [Class 10] 32GB

Speed Class: U1
Read/Write Speed: έως 120Mb/s
Card Type: SDHC
Video: Full HD
Διαθέσιμες Εκδόσεις: 32GB / 64GB
Extras: Waterproof, Shockproof, X-ray proof, temperature proof, magnet proof
Εγγύηση: 10 ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Delivery in 30+ Days

Τραβήξτε τέλειες λήψεις με την α6000: εξαιρετική ανάλυση 24MP, γρήγορη αυτόματη εστίαση και φορητότητα. Με OLED Tru-Finder™ και ποικιλία φακών ξεχωρίζει από τις ογκώδεις DSLR.

 • Sensor Size: APS(C)
 • Flip-Out Screen: Ναι
 • Viewfinder: Όχι
 • Ανάλυση: 24 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC, Memory Stick Pro Duo
 • Video Resolution: Full HD 1080
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi – NFC
 • Διαθέσιμα Χρώματα: Silver – Black – Grey
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος344 g
Διαστάσεις120 × 66.9 × 45.1 m
Τύπος Μηχανής

Χρώμα

, ,

Κατασκευαστής

Μegapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

,

Μοντούρα Φακού

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Κωδικός προϊόντος: ILCE6000CEC Κατηγορία:

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Δημιουργήστε εντυπωσιακά όμορφες εικόνες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, χάρη στο νέο αισθητήρα εικόνας APS-C της Sony με 24,3 ενεργά megapixel. Ο εξελιγμένος αισθητήρας διαθέτει το ίδιο μέγεθος που χρησιμοποιείται στις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές DSLR και προσφέρει υψηλή ευαισθησία σε χώρους με χαμηλό φωτισμό, καθώς και εντυπωσιακά ελκυστική απο-εστίαση προσκηνίου και φόντου. Απολαύστε αυξημένη αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, χάρη στη σχεδίαση του φακού πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ταχυτήτων ISO από 100 έως 25600, καθώς και κορυφαία ποιότητα σε όλο το κάδρο με ρεαλιστικό χρώμα, εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ομαλές τονικές διαβαθμίσεις που αναδεικνύουν κάθε σκηνή.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ της Sony προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα και αναπαράγει τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετικά πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και φυσική, τρισδιάστατη εμφάνιση. Είτε τραβάτε βίντεο είτε φωτογραφίες, ο οπτικός θόρυβος είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, χάρη στην προηγμένη μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή. Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών επιτρέπει την αναπαραγωγή υφών με ακόμα πιο μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης βελτιστοποιεί την απόδοση κάθε φακού, για τη λήψη εικόνων με περισσότερες λεπτομέρειες σε ρυθμίσεις μικρού διαφράγματος.

Βίντεο Full HD

Βίντεο Full HD

Πατήστε το κουμπί MOVIE (Ταινία) και ξεκινήστε να καταγράφετε πανέμορφες ταινίες που ξεχωρίζουν για την ευκρίνεια και την έλλειψη οπτικού “θορύβου”, επιλέγοντας ανάμεσα στις διαθέσιμες ρυθμίσεις 60p/50p, 60i/50i ή 24p/25p*. Η νέα βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση προσφέρει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση κατά τη λήψη ταινιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες P/A/S/M για μέγιστο έλεγχο στην εμφάνιση της εικόνας ή να χρησιμοποιήσετε το ζουμ με εξαιρετική καθαρότητα, χάρη στην τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας. *NTSC/PAL

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Καταγράψτε καθαρά κάθε θέμα με απαράμιλλη ακρίβεια, σε κορυφαία ταχύτητα, χάρη στο προηγμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης φάσης και ανίχνευσης αντίθεσης. Η ταχύτερη ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα εικόνας, η υψηλότερη ταχύτητας επεξεργασίας από το σύστημα BIONZ X™, οι πιο προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης και ο βελτιστοποιημένος έλεγχος της μονάδας φακού προσφέρουν περίπου 35% ταχύτερη απόδοση από τα προηγούμενα συστήματα. *Ανάμεσα στις φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών με αισθητήρα εικόνας APS-C. Δεδομένα από τις 12 Φεβρουαρίου 2014, βάσει έρευνας της Sony. Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους και με φακό E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS IS. Συμβατή με τις οδηγίες CIPA.

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

Εκτός από την υψηλότερης ταχύτητας και ακρίβειας αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 25 σημείων (Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση), το βελτιωμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης διαθέτει 179 σημεία AF με εντοπισμό φάσης εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της εικόνας. Προσφέρουν βελτιωμένη παρακολούθηση του θέματος, καταγραφή των θεμάτων που κινούνται γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής, καθώς και βελτιωμένη αναγνώριση σκηνής και εντοπισμό του μεγέθους του θέματος.

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Όταν το θέμα σας κινείται γρήγορα, η κορυφαία απόδοση της συνεχούς λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε την καθοριστική στιγμή. Η δυνατότητα αυτή αξιοποιεί στο έπακρο τις μοναδικές επιδόσεις παρακολούθησης των 179 σημείων AF ευρείας περιοχής της Sony με εντοπισμό φάσης, ώστε να παρακολουθείτε με ακρίβεια το θέμα σας σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Ακόμη και όταν αποτυπώνετε ένα θέμα το οποίο είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου, το πρόσωπο θα έχει έντονη εστίαση, χάρη στην εξαιρετικά ακριβή λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια. Όταν επιτευχθεί η εστίαση, εμφανίζεται ένα πράσινο πλαίσιο πάνω από το μάτι που έχει προτεραιότητα.

Βελτιωμένη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης

Με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητες της αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης, το κλείδωμα αυτόματης εστίασης βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων ρυθμίζοντας το μέγεθος του καρέ-στόχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος και διασφαλίζοντας το βέλτιστο σημείο αυτόματης εστίασης σε κάθε περίπτωση.

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Η επιλογή της λειτουργίας εστίασης ανάλογα με το θέμα εξασφαλίζει απόλυτα ευκρινή αποτελέσματα. Το μοντέλο 6000 είναι η πρώτη μηχανή E-mount που προσφέρει τη λειτουργία AF-A και προβάλλει τα ενεργά σημεία AF ακόμα και στη λειτουργία AF-C, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε γρήγορα αν εστιάζετε στο θέμα που θέλετε.

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Προβάλετε κάθε σκηνή καθαρά και ρεαλιστικά με το φωτεινό εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™ υψηλής ακρίβειας, που προσφέρει κάλυψη καρέ 100%. Το νέο οπτικό σύστημα με τέσσερις διπλούς ασφαιρικούς φακούς παρέχει ευρεία γωνία θέασης περίπου 33° και πεντακάθαρη ορατότητα σε όλο το εύρος του κάδρου. Ο προηγμένος σχεδιασμός OLED προσφέρει καθαρές λεπτομέρειες, πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και υψηλή αντίθεση, επιτρέποντάς σας να εξετάζετε σε προεπισκόπηση την απο-εστίαση, την έκθεση και άλλα εφέ. Μπορείτε επίσης να τελειοποιήσετε την εστίαση, αξιοποιώντας την υποβοήθηση της χειροκίνητης εστίασης και τη χρήσιμη λειτουργία peaking, αλλά και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε πέντε βήματα για να ταιριάζει με το περιβάλλον λήψης.

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Τα χειριστήρια έχουν βελτιωθεί για έξυπνο χειρισμό τύπου DSLR κατά την παρακολούθηση των σκηνών μέσα από το εικονοσκόπιο. Το ρυθμιστικό επιλογής λειτουργίας επιτρέπει τη γρήγορη επιλογή των σκηνών λήψης με τον αντίχειρα, ενώ το περιστροφικό ρυθμιστικό και το περιστροφικό χειριστήριο διευκολύνουν τον καθορισμό διάφορων παραμέτρων.

Προσαρμόσιμα κουμπιά

Χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής των κουμπιών, μπορείτε να φωτογραφίζετε όπως ακριβώς θέλετε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία. Αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 47 λειτουργίες* σε κάποιο από τα 7 κουμπιά (συμπεριλαμβανομένων των 2 ειδικών προσαρμοσμένων κουμπιών) και έως και 12 λειτουργίες στο κουμπί Fn, για γρήγορη πρόσβαση. *Ορισμένες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν μόνο σε συγκεκριμένα κουμπιά.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3"

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3″

Η άνεση κατά τη λήψη ενισχύεται από την ανακλινόμενη οθόνη LCD 3″, που προσφέρει ομαλές λήψεις από κάθε γωνία. Η ευέλικτη ανάκλιση συνδυάζεται με τη φορητότητα και το μικρό μέγεθος της μηχανής, επεκτείνοντας σημαντικά τις επιλογές λήψης.

Περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προσαρμογής

Το περιβάλλον χρήσης περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες των φωτογραφικών μηχανών A-mount, προσφέροντας ομαλό χειρισμό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χρήστη. Το Quick Navi Pro εμφανίζει όλες τις σημαντικές επιλογές λήψης για γρήγορη επιβεβαίωση και ρύθμιση. Το κουμπί Fn επιτρέπει επίσης τη γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που προτιμάτε.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή PlayMemories Mobile σε Android™ smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση, ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" από τη Sony

Νέα σουίτα λογισμικού “Imaging Edge” από τη Sony

Η σουίτα εφαρμογών “Imaging Edge” μπορεί να μεγιστοποιήσει την ποιότητα εικόνας, να βελτιώσει αποτελεσματικά την παραγωγή και να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με ακρίβεια εικόνες σε μορφή RAW. Χρησιμοποιήστε την επιλογή “Remote” [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό της λήψης από απόσταση, την επιλογή “Edit” [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φωτογραφιών από δεδομένα RAW, και το “Viewer” [Λειτουργία προβολής] για να δείτε, να αξιολογήσετε και να επιλέξετε φωτογραφίες από μια λίστα λήψεων.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony 6000
 • Καλώδιο micro USB,
 • Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC (AC-UB10),
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FW50),
 • Ιμάντας ώμου,
 • Κιτ φακός με αυτόματο ζουμ (SELP1650)

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sony Mirrorless A6000 ( ILCE-6000.CEC ) Kit με SELP 16-50mm OSS

565.00 
Εκκαθάριση

Κέρδισε 15% έκπτωση, αγοράζοντας τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω!

Vanguard Τσάντα Padova 10 Black

Θήκη προστασίας για την φωτογραφική σας μηχανή!

Σε απόθεμα

HAMA STAR 5 TRIPOD

Sandisk SDHC Ultra 120Mb/s UHS-I [Class 10] 32GB

Speed Class: U1
Read/Write Speed: έως 120Mb/s
Card Type: SDHC
Video: Full HD
Διαθέσιμες Εκδόσεις: 32GB / 64GB
Extras: Waterproof, Shockproof, X-ray proof, temperature proof, magnet proof
Εγγύηση: 10 ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Delivery in 30+ Days

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Sony Mirrorless A6000 ( ILCE-6000.CEC ) Kit με SELP 16-50mm OSS (ILCE6000CEC)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.