Προσφορά!

Sony Mirrorless Alpha A7R Mark III ( ILCE-A7RM3B ) Body

2,399.00 Κέρδος: 300.00 €

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Price Alert

Η α7R III ενσωματώνει την επαγγελματική λειτουργικότητα σε ένα ανθεκτικό, μικρών διαστάσεων σώμα, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία, για να τραβάτε εκπληκτικές λήψεις σε κάθε περίσταση

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι, Αφής
 • Viewfinder: Ναι (3.688.400 dots)
 • Ανάλυση: 42 Mpx (7974 x 5316 pixels)
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: 4K (3840 x 2160 pixels)
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-32.000
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Μηχανής

Χρώμα

Κατασκευαστής

Μegapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

Μοντούρα Φακού

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Κωδικός προϊόντος: ILCE7RM3B Κατηγορία: Ετικέτα:

Αισθητήρας πλήρους καρέ 42,4 MP με οπίσθιο φωτισμό

Ο αισθητήρας εικόνας Exmor R CMOS πλήρους καρέ 35 mm προσφέρει ανάλυση 42,4 megapixel, οπίσθιο φωτισμό και σχεδίαση φακών πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, για εξαιρετική ευαισθησία και δυναμικό εύρος, αντιανακλαστική επίστρωση (AR) στο γυάλινο κάλυμμα του αισθητήρα και άλλες καινοτομίες που αναδεικνύουν τη δυνατότητα του αισθητήρα να προσδίδει ρεαλισμό στις εικόνες.

Ακόμα πιο βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Ακόμα πιο βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας

Το πιο πρόσφατο LSI εμπρόσθιου άκρου επιτρέπει την ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα εικόνας δύο φορές πιο γρήγορα και ο αισθητήρας εικόνας BIONZ X είναι τώρα 1,8 φορές πιο γρήγορος. Η βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας προσφέρει χαμηλότερο θόρυβο και ακόμα πιο εκτεταμένο δυναμικό εύρος σε μεγάλο εύρος ευαισθησίας έως και ISO 32000 (τυπικό ISO, με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50-102400 για στατικές εικόνες). Επιπλέον, η αναβαθμισμένη αναπαραγωγή λεπτομέρειας και η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή επιτυγχάνουν μείωση θορύβου —ίση με περίπου μία θέση— στις μεσαίες ρυθμίσεις ISO. Ακόμα, η αναπαραγωγή του χρώματος της επιδερμίδας έχει βελτιωθεί σημαντικά, παρέχοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις λήψεις πορτραίτων. Η α7R III επίσης υποστηρίζει την έξοδο σε φορμά RAW 14 bit ακόμα και κατά τη διάρκεια αθόρυβης/συνεχούς λήψης.

Ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση αυτόματης εστίασης

Ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση αυτόματης εστίασης

Το εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και οι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης της φωτογραφική μηχανής α9 που έχουν βελτιστοποιηθεί για την α7R III βελτιώνουν την ταχύτητα, την ακρίβεια και την απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης. Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης παρέχουν ευρεία κάλυψη υψηλής πυκνότητας. Με έως και δύο φορές υψηλότερη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και δύο φορές υψηλότερη ακρίβεια παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε και να διατηρήσετε την εστίαση σε θέματα άγριας ζωής με απρόβλεπτη κίνηση. Η α7R III επίσης εστιάζει με αξιοπιστία σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας, μέχρι και EV-3.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση παρακολούθησης

Αυτόματη εστίαση στα μάτια με διπλάσια απόδοση παρακολούθησης

Η βελτιωμένη ακρίβεια της αυτόματης εστίασης στα μάτια, μαζί με τη δύο φορές υψηλότερη ταχύτητα και απόδοση παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης διευκολύνουν περαιτέρω τη λήψη πορτραίτου κινούμενου αντικειμένου με χρήση της λειτουργίας AF-C, ακόμα και στη συνεχή λήψη, και ακόμα και εάν το θέμα κοιτάζει κάτω και μακριά από την κάμερα ή εάν φωτίζεται από πίσω με το πρόσωπο μερικώς κρυμμένο στο σκοτάδι. Το σώμα E-mount της α7R III υποστηρίζει την αυτόματη εστίαση στα μάτια για φακούς A-mount που συνδέονται μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης.

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο υποστηρίζει φακούς A-mount

Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης λειτουργεί ακόμα και όταν ο φακός A-mount είναι προσαρτημένος στη α7R III μέσω προσαρμογέα LA-EA3 που δεν περιλαμβάνει αποκλειστικό αισθητήρα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης. Το σύστημα αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων παρέχει ευρεία κάλυψη, γρήγορη απόκριση και παρακολούθηση υψηλής απόδοσης, τόσο με φακό A-mount όσο και με φακό E-mount.

Έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης

Έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης

Με τη νέα μονάδα κλείστρου και τις βελτιώσεις του συστήματος επεξεργασίας εικόνας, η α7R III επιτυγχάνει συνεχείς λήψεις έως και 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/έκθεσης (έως και 8 fps με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής σε λειτουργία συνεχούς λήψης με live view) για εύκολη, σταθερή λήψη ακόμα πιο ενεργά δραστήριων θεμάτων. Χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο, οι λήψεις άγριας ζωής όπου και ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να στοιχίσει την απώλεια της ιδανικής λήψης, γίνονται αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς.

Έως και 76 εικόνες σε συνεχή λήψη

Έως και 76 εικόνες σε συνεχή λήψη

Η υψηλότερη ενδιάμεση μνήμη, η ταχύτητα του συστήματος και η υποστήριξη UHS-II προσφέρουν στη α7R III τη δυνατότητα λήψης έως και 28 εικόνων σε ασυμπίεστο φορμά RAW ή 76 εικόνων σε συμπιεσμένο RAW ή JPEG με μια συνεχή λήψη ριπής στα 10 fps. Κατά την εγγραφή δεδομένων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Fn / στην οθόνη του μενού και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις και έλεγχο της αναπαραγωγής. Κατά την αναπαραγωγή, προβάλλεται αντίστροφη μέτρηση του αριθμού των στατικών εικόνων που απομένουν για εγγραφή στη μνήμη.

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής

Κουμπί AF-ON και ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής

Το κουμπί AF-ON ενεργοποιεί την αυτόματη εστίαση χωρίς να χρειάζεται να πατάτε μέχρι τη μέση το κουμπί. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη στιγμή που πρέπει να απελευθερώσετε το κλείστρο για να αποτυπώσετε αμέσως την εικόνα. Ένα ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής σάς επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα και αποτελεσματικά το σημείο εστίασης. Μπορείτε να επιλέξετε και να μετατοπίσετε το σημείο εστίασης εύκολα, για να μη χάνετε καμία ευκαιρία λήψης κινούμενων θεμάτων.

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες. Έτσι, καταστέλλονται οι ανωμαλίες έκθεσης και χρώματος στο πάνω και το κάτω μέρος των εικόνων στις λήψεις με υψηλές ταχύτητες κλείστρου, καθώς και η ασυνέπεια έκθεσης και χρώματος ανάμεσα στις συνεχόμενες λήψεις, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 θέσεις

Ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες με πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 θέσεις

Τώρα, ακόμα πιο αποτελεσματικό από ποτέ για τη σειρά α, αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα αντισταθμίζει πέντε είδη αστάθειας της φωτογραφικής μηχανής που τείνουν να προκαλούν θόλωση στις εικόνες: κραδασμοί από αστάθεια κλίσης/εκτροπή κατά τη λήψη σε μεγαλύτερες εστιακές αποστάσεις, κραδασμοί στον άξονα X/Y στις κοντινές (και στις macro) λήψεις, και κραδασμοί περιστροφής κατά την εγγραφή στατικών εικόνων και ταινιών. Επιτυγχάνει πραγματική αύξηση της ταχύτητας κλείστρου κατά 5,5 θέσεις, έτσι ώστε η α7R III να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την απόδοση 42,4 megapixel και την προβολή εικόνας με live view. Επιπλέον, λειτουργεί με φακούς A-mount συνδεδεμένους με προσαρμογέα τοποθέτησης, καθώς και με φακούς E-mount.

Η δυνατότητα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel ανοίγει νέους ορίζοντες ανάλυσης

Η δυνατότητα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel ανοίγει νέους ορίζοντες ανάλυσης

Εφαρμόζοντας μηχανισμούς και τεχνολογία ελέγχου σταθεροποίησης εικόνας, αυτή η νέα λειτουργία συνθέτει τέσσερις διαφορετικές εικόνες με μετατόπιση pixel, που περιέχουν συνολικά δεδομένα ίσα με περίπου 169,6 εκ. ή 42,4 εκ. x 4 (RGGB) pixel. Αυτό συμβάλλει στην αναπαραγωγή μια ενιαίας βέλτιστης στατικής εικόνας, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, με λεπτομερή υφή, ισορροπημένο χρώμα και ρεαλιστική ατμόσφαιρα, με ελάχιστο μουαρέ και σφάλματα χρώματος. Η επεξεργασία των εικόνων που έχουν ληφθεί με αυτήν τη δυνατότητα μπορεί να γίνει με τη νέα σουίτα λογισμικού απεικόνισης της Sony. [1] Ο αισθητήρας εικόνας μετακινείται ανά 1 pixel κατά τη λήψη τεσσάρων διαδοχικών καρέ. [2] Κάθε pixel αναπαριστά την πληροφορία R, G και B.

Ακρίβεια αυτόματης έκθεσης που ακολουθεί πιστά τις προθέσεις του φωτογράφου

Η ανάλυση έκθεσης με live view 1200 τμημάτων προσφέρει χρωματική ανάλυση και μέτρηση ακριβείας. Οι πληροφορίες εστίασης από τον φακό διατηρούν σταθερό τον έλεγχο αυτόματης έκθεσης και τη φωτεινότητα εικόνας, ακόμα και όταν αλλάζει η τοποθέτηση του θέματος ή η φωτεινότητα του φόντου. Στις λειτουργίες πολλαπλών τμημάτων, με κέντρο βάρους και σημειακής μέτρησης της α7R III τώρα προστίθενται και οι λειτουργίες Highlight και μέτρησης μέσου όρου πλήρους οθόνης. Όταν η παράμετρος “Περιοχή εστίασης” έχει ρυθμιστεί στη λειτουργία “Ευέλικτο σημείο” ή “Επέκταση ευέλικτου σημείου”, η τοποθεσία σημειακής μέτρησης μπορεί να συνδεθεί με την περιοχή εστίασης.

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Δύο υποδοχές για συμβατότητα με UHS-II

Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει δύο υποδοχές μέσων για κάρτα SD (συμβατή με UHS-II για γρήγορη εγγραφή δεδομένων) και για κάρτα SD/MS, αντίστοιχα. Δύο κάρτες στις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή δεδομένων, για διαχωρισμό των δεδομένων RAW από τα δεδομένα JPEG ή των στατικών εικόνων από τις ταινίες, και για αντιγραφή δεδομένων από τη μία κάρτα στην άλλη. Το κάλυμμα της κάρτας μνήμης κλειδώνει για να αποτρέπεται το ακούσιο άνοιγμα.

Εικονοσκόπιο υψηλής φωτεινότητας Quad-VGA OLED Tru-Finder™ 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων

Εικονοσκόπιο υψηλής φωτεινότητας Quad-VGA OLED Tru-Finder™ 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων

Το Quad-VGA OLED Tru-Finder περίπου 3,69 εκατομμυρίων κουκκίδων παρέχει εξαιρετικής ακρίβειας λεπτομέρεια, αντίθεση και αναπαραγωγή του μαύρου, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φυσική φωτεινότητα της εικόνας. Η λειτουργία υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για λεπτομερή προσαρμογή της εστίασης, αξιοποιεί στο έπακρο τα πλούσια δεδομένα εικόνας από τον αισθητήρα εικόνας, για να προβάλλει πιο φυσικές εικόνες υψηλής ακρίβειας με ελάχιστο μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον ρυθμό 120/100 fps από τους διαθέσιμους ρυθμούς καρέ στο εικονοσκόπιο, για εξαιρετικά ομαλή προβολή της κίνησης. Μόνο ένα ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο σαν αυτό θα μπορούσε να προσφέρει δυνατότητες, όπως η πανίσχυρη βελτιωμένη μεγέθυνση εστίασης που επιτρέπει την αυτόματη εστίαση, ενώ μια επιλεγμένη περιοχή εστίασης μεγεθύνεται στο εικονοσκόπιο.

Οθόνη αφής LCD για εύκολους χειρισμούς εστίασης

Οθόνη αφής LCD για εύκολους χειρισμούς εστίασης

Η οθόνη αφής LCD τύπου 3.0 με 1,44 εκατομμύρια κουκκίδες προσφέρει πανεύκολο και στιγμιαίο χειρισμό εστίασης. Με την εστίαση με αφή, μπορείτε να ορίσετε το επιθυμητό σημείο εστίασης, απλώς αγγίζοντας την οθόνη. Επιπλέον, η λειτουργία επιφάνειας αφής σάς επιτρέπει να σύρετε το πλαίσιο της εστίασης σε ένα άλλο σημείο με το δάκτυλό σας στην οθόνη LCD, καθώς παρακολουθείτε τη λήψη από το εικονοσκόπιο.

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Για παρατεταμένες περιόδους αξιόπιστων λήψεων, η μπαταρία NP-FZ100 διαθέτει περίπου 2,2 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα από την μπαταρία NP-FW50, και η προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C3EM χωράει δύο μπαταρίες. Χάρη στις θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB, η μηχανή μπορεί να φορτίσει από εξωτερικές φορητές μπαταρίες για παρατεταμένες λήψεις. Για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα, τα αξεσουάρ όπως η μονάδα του τηλεχειριστηρίου μπορούν να χρησιμοποιούνται από τη θύρα Multi/Micro USB ενώ η θύρα USB Type-C™ παρέχει ρεύμα.

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Εξαιρετικά ανθεκτική και λειτουργική σε δύσκολες συνθήκες

Η α7R III λειτουργεί με αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες. Το σώμα είναι ενισχυμένο με ελαφρύ πάνω, κάτω και πίσω κάλυμμα, καθώς και εσωτερικό πλαίσιο υψηλής αντοχής από κράμα μαγνησίου. Οι βίδες στη βάση του φακού αυξήθηκαν στις 6 για ενισχυμένη αντοχή. Προστέθηκε στεγανοποίηση στα κύρια κουμπιά και χειριστήρια. Ολόκληρο το σώμα στεγανοποιήθηκε για ελαχιστοποίηση της εισόδου σκόνης και υγρασίας.

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Ομαλή μεταφορά σε υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.1 Gen 1

Μια θύρα USB Type-C™ με υποστήριξη για USB 3.1 Gen 1 διευκολύνει την απομακρυσμένη μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή μεγάλων αρχείων RAW, για γρήγορη εξέταση των εικόνων σε υπολογιστή και επιστροφή στη λήψη, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, η ρύθμιση για μεταφορά σε υπολογιστή μόνο των αρχείων JPEG σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις εικόνες στον υπολογιστή ακόμα πιο γρήγορα μετά τη συνεχή λήψη, καθώς η μηχανή δεν χρειάζεται να στέλνει μεγάλους όγκους δεδομένων RAW.

Ενισχυμένη συμβατότητα φλας

Ενισχυμένη συμβατότητα φλας

Η α7R III διαθέτει νέους ακροδέκτες συγχρονισμού που καθιστούν δυνατή τη σύνδεση εξωτερικών μονάδων φλας και καλωδίων με τυπικούς ακροδέκτες συγχρονισμού, για εύκολο συγχρονισμό με μονάδες φλας στούντιο κ.λπ. Η υστέρηση απελευθέρωσης κατά τη λήψη με φλας ελαχιστοποιείται για ομαλή φωτογράφιση με φλας υψηλής απόκρισης. Η συνεχής λήψη με φλας έως και 10 fps προσφέρει προηγμένη ικανότητα αποτύπωσης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αργού συγχρονισμού και συγχρονισμού πίσω κουρτίνας, κατά τη λήψη με ασύρματο εξωτερικό φλάς.

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®

Σύνδεσμος πληροφοριών τοποθεσίας μέσω Bluetooth®

Η κάμερα μπορεί να συνδυαστεί με την εγκατάσταση της εφαρμογής PlayMemories Mobile σε ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο ή μια συσκευή tablet για την απόκτηση δεδομένων τοποθεσίας, την καταγραφή τους σε στατικές εικόνες και τη σωστή επιλογή ρυθμίσεων ημερομηνίας/ώρας και τοποθεσίας της φωτογραφικής μηχανής. Η εφαρμογή PlayMemories Home μπορεί, στη συνέχεια, να χρησιμοποιηθεί σε έναν προσωπικό υπολογιστή και οι εισηγμένες στατικές εικόνες να οργανωθούν σε έναν χάρτη.

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση

Εύχρηστη λειτουργία βαθμολογίας για επί τόπου ταξινόμηση

Μπορείτε να καταχωρήσετε βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια στις στατικές εικόνες, η οποία διατηρείται κατά την εισαγωγή των εικόνων στο PlayMemories Home ή στη νέα σουίτα λογισμικού απεικόνισης της Sony για υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία καθώς και η λειτουργία προστασίας που αποτρέπει την ακούσια διαγραφή εικόνων μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί (η προστασία βρίσκεται από προεπιλογή στο C3). Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής βαθμολογίας και προστασίας μέσω της προβολής αναπαραγωγής εξέτασης και μπορείτε να εξετάσετε, να προστατεύσετε και να διαγράψετε ομάδες συνεχούς λήψης επί τόπου ή όταν ταξιδεύετε.

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Δυνατότητα γρήγορης προσαρμογής

Το My Menu διαθέτει πλέον δυνατότητα εγγραφής και καταχώρισης έως και 30 στοιχείων μενού κατά σειρά συχνότητας χρήσης για στιγμιαία ανάκληση. Μπορείτε να καταγράψετε διαμορφώσεις φωτογραφικής μηχανής (μέχρι τρεις στη μηχανή και μέχρι τέσσερις στην κάρτα μνήμης) για γρήγορη πρόσβαση μέσω του ρυθμιστικού λειτουργίας. Έως και 83 λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε 11 προσαρμοσμένα πλήκτρα, ενώ μπορείτε ακόμη και να αντιστοιχίσετε προεπιλογές προσαρμοσμένων λειτουργιών για στατικές εικόνες, ταινίες και αναπαραγωγή. Η λειτουργία ανάκλησης προσαρμοσμένης ρύθμισης με παρατεταμένο πάτημα προσφέρει εύκολη προσωρινή ανάκληση των ρυθμίσεων λήψης που έχουν αντιστοιχιστεί στα προσαρμοσμένα κουμπιά, κατά το πάτημά τους.

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K

Καθαρές, φυσικές, ρεαλιστικές ταινίες 4K

Για ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K με ελάχιστο μουαρέ και περιγράμματα, η λειτουργία 35 mm με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση συμπυκνώνει περίπου 1,8 φορές την ποσότητα των δεδομένων που απαιτούνται για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η προηγμένη επεξεργασία εικόνας καθιστά δυνατή την εγγραφή ταινιών 4K πλήρους καρέ, με εντυπωσιακά βελτιωμένη την ποιότητα εικόνας από τις μεσαίες έως και τις υψηλές τιμές ISO, για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από το μοναδικό δυναμικό της ταινίας σε φορμά 4K σε κάθε λήψη.

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Υποστηρίζει πολλές ανάγκες στην παραγωγή ταινιών HDR

Η α7R III υποστηρίζει πολλές από τις ανάγκες της παραγωγής ταινιών HDR, προσφέροντας καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2, για μεγαλύτερη ευελιξία στην εξαγωγή εικόνων με λειτουργία διαβάθμισης στο στάδιο του post-production και νέο προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma) για άμεση ροή εργασίας HDR. Η αναπαραγωγή της εγγραφής ταινιών μπορεί να γίνει σε τηλεόραση συμβατή με HDR (HLG), χωρίς να απαιτείται διαβάθμιση για να εμφανίζεται ζωντανό το χρώμα, χωρίς υποέκθεση σκιών ή υπερέκθεση φωτεινών τόνων. [1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων σύμφωνα με τις απαιτήσεις (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων) [2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για εγγραφή ταινίας

Ο αποτελεσματικός συνδυασμός αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό πεδίο και αυτόματης εστίασης με εντοπισμό αντίθεσης αιχμαλωτίζει με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα, και στη συνέχεια, τα παρακολουθεί ομαλά. Η κάλυψη αυτόματης εστίασης για ταινίες επεκτείνεται σε μια περιοχή σχεδόν τόσο μεγάλη όσο και η περιοχή κάλυψης για στατικές εικόνες, έτσι ώστε μόλις το υψηλής πυκνότητας σύστημα αυτόματης εστίασης “κλειδώσει” σε ένα θέμα ταινίας, η μηχανή συνεχίζει να το παρακολουθεί σταθερά και επίμονα.

Ευέλικτες λειτουργίες εγγραφής ταινίας

Η α7R III διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών κάνοντας πιο εύκολη τη ροή εργασίας του επαγγελματία φωτογράφου, όπως η έξοδος HDMI καθαρού σήματος, ο ενσωματωμένος χρονοκωδικός / bit χρήστη (TC/UB), ο έλεγχος εγγραφής, η εμφάνιση/ρύθμιση δείκτη, η λειτουργία zebra, η αργή και γρήγορη κίνηση, η ταυτόχρονη εγγραφή proxy για ταινίες, η εξαγωγή στατικής εικόνας από ταινία και η λειτουργία υποβοήθησης εμφάνισης γάμμα, μεταξύ άλλων.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα μπορεί να μετατρέψει ένα smartphone ή tablet σε εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή PlayMemories Mobile μέσω Wi-Fi στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και αγγίξτε τη συσκευή στη φωτογραφική μηχανή για να τις συνδέσετε. Αν δεν έχετε NFC, χρησιμοποιήστε συμβατότητα κωδικού QR για να συζεύξετε τις συσκευές.

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge"

Νέα σουίτα λογισμικού “Imaging Edge”

Η νέα σουίτα εφαρμογών απεικόνισης της Sony προσφέρει εμφάνιση RAW ανώτερης ποιότητας, εύχρηστη μεταφορά σε υπολογιστή PC και αποτελεσματική προβολή/διαχείριση. Κατά τη λήψη με μεταφορά, είναι διαθέσιμη η δυνατότητα ζωντανής προβολής σε οθόνη υπολογιστή με ημιδιάφανη επίστρωση με πληροφορίες αναφοράς. Τα σημεία εστίασης μπορούν να ρυθμιστούν από τον υπολογιστή. Η νέα δυνατότητα πολλαπλών λήψεων με μετατόπιση pixel μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ενώ η φωτογραφική μηχανή είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, και η σύνθεση και η προβολή των εικόνων με μετατόπιση pixel μπορεί να γίνει αμέσως.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony A7RM3
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Προστατευτικό καλωδίων
 • Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1
 • Λουράκι ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο USB Type-C™
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony Mirrorless Alpha A7R Mark III ( ILCE-A7RM3B ) Body

2,399.00 

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.