Sony Mirrorless Alpha A7R Mark IV ( ILCE-A7RM4 ) Body

3,799.00 

In stock

Price Alert

Η A7R M4 πλήρους καρέ της Sony αλλάζει το φωτογραφικό σας όραμα, με εκφραστικές δυνατότητες που άλλοτε υπήρχαν σε μηχανές μεσαίου φορμά και εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Δείτε πώς η βελτιωμένη ακαμψία και συνδεσιμότητα αυξάνει την παραγωγικότητά σας.

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι, Αφής
 • Viewfinder: Ναι
 • Ανάλυση: 62.5 Mpx (9504 x 6336 pixels)
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: 4K (3840 x 2160 pixels)
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-102.400
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi/NFC | Bluetooth
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Μηχανής

Χρώμα

Κατασκευαστής

Μegapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

Μοντούρα Φακού

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Κωδικός προϊόντος: ILCE7RM4B Κατηγορία:

Αγγίζοντας το ζενίθ της ανάλυσης: Αισθητήρας πλήρους καρέ CMOS 61,0 MP

Ο νέος αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ 35 mm, με οπίσθιο φωτισμό και 61,0 megapixel της Sony δίνει στην πλήρους καρέ χωρίς καθρέπτη α7R IV τη δημιουργική μαεστρία που κάποτε περιμέναμε να έχουν μόνο οι συμβατικές φωτογραφικές μηχανές μεσαίου φορμά. Χάρη στη σχεδίαση χωρίς καθρέπτη, η απουσία μηχανικών κραδασμών από τον καθρέπτη μπορεί να μεγιστοποιήσει την ανάλυση, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα εικόνας. Η α7R IV κάνει πραγματικότητα το επίπεδο ποιότητας εικόνας που υπερβαίνει τις προσδοκίες για τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ, ειδικά στο εύρος χαμηλής προς μεσαίας ευαισθησίας. Η αποκλειστική τεχνολογία της Sony επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, διασφαλίζοντας χαμηλό θόρυβο και υψηλή ευαισθησία.

Το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας αξιοποιεί πλήρως τον αισθητήρα CMOS

Το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας αξιοποιεί πλήρως τον αισθητήρα CMOS

Για να αντεπεξέλθει στις άριστες επιδόσεις του νέου αισθητήρα εικόνας, το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X βελτιώθηκε κι άλλο, ώστε να αναπαράγει πιστά τις λεπτομέρειες και να μειώνει σημαντικά τον θόρυβο. Ο θόρυβος που τείνει να προκύπτει από τον υψηλό αριθμό pixel ελαχιστοποιείται για υψηλή ποιότητα εικόνας, ειδικά στο τυπικό εύρος ευαισθησίας ISO έως ISO 32000. Το μεγάλο δυναμικό εύρος 15 στοπ σε χαμηλή ευαισθησία ISO (για φωτογραφίες) αποδίδει πιο ομαλή αναπαραγωγή διαβαθμίσεων, από τη σκιά μέχρι τα φωτεινά σημεία. Επιπλέον, η διάσημη απόδοση χρωμάτων στις φωτογραφίες που κληρονόμησε η α7R IV από τη σειρά α, αποτυπώνει το χρώμα της επιδερμίδας στα πορτραίτα και τα ζωηρά χρώματα των λουλουδιών, για φυσική απεικόνιση κατά τη χρήση α7R IV.

Διαθέτει εξαιρετική ανάλυση μεγέθυνσης 61,0 MP

Διαθέτει εξαιρετική ανάλυση μεγέθυνσης 61,0 MP

Η εξαιρετικά υψηλή απόδοση ανάλυσης εικόνας στα 61,0 megapixel της α7R IV μεγιστοποιείται από άλλα πλεονεκτήματα της α7R IV, ένα εκ των οποίων είναι η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες, με βελτιστοποιημένους αλγόριθμους, επιτυγχάνοντας πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου έως και 5,5 βήματα στοπ. Μια ακόμα εκπληκτική δυνατότητα είναι η αθόρυβη λήψη, χωρίς κραδασμούς, χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο. Επιπλέον, η α7R IV διαθέτει εσωτερική δομή αποσβεστήρα, που απορροφά τους κραδασμούς της κίνησης κλείστρου, για ελαχιστοποίηση των δονήσεων. Πολλές από τις δυνατότητες της α7R IV εξυπηρετούν την εξαιρετική ευκρίνεια απεικόνισης.

Έξοδος σε RAW 14 bit για φυσικές διαβαθμίσεις

Έξοδος σε RAW 14 bit για φυσικές διαβαθμίσεις

Η α7R IV υποστηρίζει συμπιεσμένο και ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit, για πιο ομαλές, πιο φυσικές διαβαθμίσεις, προσφέροντας συνολικά υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Αξιοποιώντας την ακόμα υψηλότερη δυνατότητα επεξεργασίας των 16 bit του συστήματος εικόνας, το LSI εμπρόσθιου άκρου και ο βελτιωμένος επεξεργαστής εικόνας BIONZ X προσφέρουν φορμά RAW στα 14 bit , ακόμα και σε λήψεις με αθόρυβη ή συνεχή λειτουργία. [1] Αισθητήρας εικόνας [2] Τελευταίας τεχνολογίας LSI εμπρόσθιου άκρου υψηλής ταχύτητας [3] Επεξεργασία εικόνας 16 bit

UXGA OLED Tru-Finder 5,76 εκατομμυρίων κουκκίδων

UXGA OLED Tru-Finder 5,76 εκατομμυρίων κουκκίδων

Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο 5,76 εκατομ. κουκκίδων που έχει προστεθεί στην α7R IV προσφέρει ορατότητα υψηλής ακρίβειας, υψηλής φωτεινότητας και υψηλής αντίθεσης, αναπαράγοντας την παραμικρή λεπτομέρεια με 1,6 φορές υψηλότερη ανάλυση από την α7R III. Η λειτουργία “High Display Quality” (Υψηλή ποιότητα εμφάνισης) αξιοποιεί τον αποτελεσματικό αισθητήρα εικόνας 61,0 MP (κατά προσέγγιση), για να αποτρέψει το μουαρέ και τα ακανόνιστα περιγράμματα, για ιδιαίτερα ακριβείς και φυσικές εικόνες στο εικονοσκόπιο. Η λειτουργία επιλογής ρυθμού καρέ “High” (Υψηλή) στα 120/100 fps αποδίδει πιο ομαλή κίνηση, απλοποιώντας την ανίχνευση των κινούμενων θεμάτων. Η επίστρωση φθορίου διευκολύνει την απομάκρυνση ρύπων και δακτυλικών αποτυπωμάτων από τον φακό, για πιο άνετη θέαση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και καλύτερη συγκέντρωση κατά τη λήψη. [1] Εικονοσκόπιο Ultra-XGA OLED Tru-Finder [2] Εικονοσκόπιο Quad-VGA OLED Tru-Finder

Ευρεία, ταχεία και σταθερή εξέλιξη αυτόματης εστίασης

Ευρεία, ταχεία και σταθερή εξέλιξη αυτόματης εστίασης

Χάρη στην προηγμένη κάλυψη και πυκνότητα των σημείων αυτόματης εστίασης και στον βελτιωμένο αλγόριθμο παρακολούθησης κινούμενων θεμάτων, η συνολική απόδοση αυτόματης εστίασης έχει εξελιχθεί, προσφέροντας σταθερή παρακολούθηση ακριβείας των περίπλοκων κινήσεων και των αλλαγών ταχύτητας των θεμάτων. Το σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης της α7R IV συνδυάζει υψηλής ταχύτητας και δυνατότητας παρακολούθησης αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης, και υψηλής ακρίβειας αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης, ακόμα και σε τοποθεσίες με φωτισμό χαμηλό έως και EV-3. Η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 567 σημείων και η αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων καλύπτουν μεγαλύτερη περιοχή της εικόνας, στο 99,7% του ύψους και το 74,0% του πλάτους. Επιπλέον, το αξιοθαύμαστο σύστημα αυτόματης εστίασης παρέχει την ίδια γρήγορη απόκριση με την α7R III, παρά τη διαχείριση του πολύ μεγάλου όγκου δεδομένων λόγω της εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης του αισθητήρα CMOS, ακόμα και σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό.

Λήψεις ριπής εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στα 10 fps, με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης

Λήψεις ριπής εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας στα 10 fps, με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης

Παρά την υψηλή ανάλυση των 61,0 MP, ένας ευφυής αλγόριθμος καθιστά δυνατή την αποτελεσματική επεξεργασία για συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας σε έως 10 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης / παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης, μέσω μηχανικού κλείστρου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συνεχούς λήψης σε έως και 8 fps σε λειτουργία ζωντανής προβολής, με ελάχιστη καθυστέρηση προβολής, για τη λήψη γρήγορα κινούμενων θεμάτων. Αφού η εικόνα πλήρους καρέ περικοπεί σε μέγεθος APS-C ή αν επιλεχθεί η λειτουργία λήψης APS-C, και πάλι μπορείτε να έχετε εικόνες υψηλής ανάλυσης 26,2 MP. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους φωτογράφους άγριων ζώων, που βασίζονται στην περικοπή μετά τη μακρινή λήψη εικόνων από ζώα και πτηνά που κινούνται γρήγορα.

Έως και 68 εικόνες σε συνεχή λήψη

Έως και 68 εικόνες σε συνεχή λήψη

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι χρειάζονται λήψεις με συνέπεια και χωρίς διακοπές. Με 1,5 φορές μεγαλύτερη ενδιάμεση μνήμη, ταχύτητα συστήματος και υποστήριξη UHS-II, η α7R IV μπορεί να τραβήξει περίπου 68 εικόνες με μια συνεχή λήψη ριπής στα 10 fps. Με τη λειτουργία λήψης APS-C, υπάρχει δυνατότητα λήψης περίπου τρεις φορές περισσότερων φωτογραφιών, σε σύγκριση με τη λειτουργία λήψης πλήρους καρέ. Κατά την εγγραφή δεδομένων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Fn / στην οθόνη του μενού, καθώς και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις και έλεγχο της αναπαραγωγής. Κατά την αναπαραγωγή, προβάλλεται αντίστροφη μέτρηση του αριθμού των στατικών εικόνων που απομένουν για εγγραφή στη μνήμη.

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα

Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες. Έτσι, καταστέλλονται οι ανωμαλίες έκθεσης και χρώματος στο πάνω και το κάτω μέρος των εικόνων στις λήψεις με υψηλές ταχύτητες κλείστρου, καθώς και η ασυνέπεια έκθεσης και χρώματος ανάμεσα στις συνεχόμενες λήψεις, για να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II

Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II

Η α7R IV διαθέτει δύο υποδοχές πολυμέσων για κάρτες SD, που είναι πλέον συμβατές με UHS-I και UHS-II, για γρήγορη εγγραφή πολύ μεγάλων όγκων δεδομένων. Δύο κάρτες στις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταυτόχρονη ή διαδοχική εγγραφή δεδομένων, για διαχωρισμό των δεδομένων RAW από τα δεδομένα JPEG ή των στατικών εικόνων από τις ταινίες, και για αντιγραφή δεδομένων από τη μία κάρτα στην άλλη. Ο συρόμενος μηχανισμός κλειδώματος αποτρέπει το ακούσιο άνοιγμα του καλύμματος της κάρτας μνήμης.

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Παρατεταμένος χρόνος επαγγελματικών λήψεων

Η α7R IV διαθέτει την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας NP-FZ100, όπως και η α7R III. Χάρη στην υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης σχεδίαση κυκλώματος, η α7R IV προσφέρει τα ίδια υψηλά επίπεδα διάρκειας χρήσης με την α7R III, παρά την υψηλότερη ανάλυση του αισθητήρα εικόνας και το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο της α7R IV. Η προαιρετική κατακόρυφη λαβή (VG-C4EM) χωράει δύο μπαταρίες και το προαιρετικό κιτ προσαρμογέα πολλών μπαταριών (NPA-MQZ1K) χωράει έως και τέσσερις μπαταρίες, για ακόμα περισσότερες ώρες λήψης. Εκτός από τη χρήση αυτών των προαιρετικών αξεσουάρ, οι θύρες USB Type-C™ και Multi/Micro USB προσφέρουν τη δυνατότητα λειτουργία της μηχανής με εξωτερικές φορητές μπαταρίες, για παρατεταμένο χρόνο εγγραφής.

Η βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο (ανθρώπινο μάτι) προσφέρει ακόμα πιο επιτυχημένες λήψεις πορτραίτων.

Η βελτιωμένη αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο (ανθρώπινο μάτι) προσφέρει ακόμα πιο επιτυχημένες λήψεις πορτραίτων.

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο συνεργάζεται με την τεχνολογία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις τελευταίες επαναστατικές εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, για εξαιρετικά αποτελεσματικές λήψεις πορτραίτων. Ένα εξελιγμένο σύστημα που εντοπίζει και επεξεργάζεται δεδομένα προσώπου και ματιών σε πραγματικό χρόνο, παραμένοντας κλειδωμένο στο μάτι του θέματος, με απαράμιλλη ακρίβεια. Όταν η λειτουργία “Face/Eye Priority in AF” (Προτεραιότητα προσώπου/ματιού στην αυτόματη εστίαση) είναι ενεργή, η αυτόματη εστίαση στα μάτια (λειτουργία AF-C/AF-S/AF-A ) δεν ενεργοποιείται μόνο μέσω αντιστοίχισης προσαρμοσμένου κουμπιού, αλλά και με το πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση ή πατώντας το κουμπί AF-ON. Αυτή η λειτουργία τώρα σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μάτι, αριστερό ή δεξί, από πριν ή κατά τη διάρκεια της λήψης. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζεται και στη λήψη ταινιών, εκτός από τις φωτογραφίες.

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση των άγριων ζώων και κατοικίδιων

Η αυτόματη εστίαση στα μάτια για ζώα, σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει αξιόπιστη παρακολούθηση των άγριων ζώων και κατοικίδιων

Η προηγμένη αναγνώριση θέματος μέσω τεχνητής νοημοσύνης της αυτόματης εστίασης στα μάτια σε πραγματικό χρόνο της Sony περιλαμβάνει έναν νέο αλγόριθμο που υποστηρίζει την παρακολούθηση ζώου, για γρήγορο αυτόματο εντοπισμό και παρακολούθηση ακριβείας του ματιού του ζώου. Η νέα αυτή δυνατότητα θα αυξήσει κατά πολύ τον βαθμό επιτυχίας κατά τη φωτογράφιση ζώων στη φύση ή των αγαπημένων σας κατοικίδιων, όπου η ακριβής εστίαση μέχρι τώρα αποτελούσε πρόκληση. Υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες εστίασης AF-C, AF-S και AF-A.

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο εστιάζει στα θέματα υπό παρακολούθηση

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο εστιάζει στα θέματα υπό παρακολούθηση

Με αυτήν την τεχνολογία, η ακριβής εστίαση διατηρείται αυτόματα, με το πλήκτρο κλείστρου πατημένο μέχρι τη μέση. Μπορείτε να επιλέξετε κανονικά το θέμα σας, να εμπιστευτείτε την α7R IV και να επικεντρωθείτε στη σύνθεση, ενώ η φωτογραφική μηχανή αναλαμβάνει την παρακολούθηση του θέματος. Ο νέος αλγόριθμος παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιεί το χρώμα, τα μοτίβα (φωτεινότητα) και την απόσταση θέματος (βάθος) για την επεξεργασία των χωροταξικών πληροφοριών, ενώ η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει το πρόσωπο και το μάτι του θέματος σε πραγματικό χρόνο. Διαθέσιμο για φωτογραφίες και ταινίες.

Λειτουργία ασύρματου τηλεχειρισμού μέσω υπολογιστή

Λειτουργία ασύρματου τηλεχειρισμού μέσω υπολογιστή

Χρησιμοποιώντας την α7R IV και μόνο, μπορείτε να χειριστείτε τις ασύρματες λειτουργίες τηλεχειρισμού από υπολογιστή μέσω Wi-Fi (επιλογές 2,4 GHz / 5 GHz) που είναι πλέον διαθέσιμες, για απομακρυσμένο έλεγχο των ρυθμίσεων της μηχανής ή αποστολή εικόνων στη μηχανή κατά τη διάρκεια της λήψης. Αυτή η ρύθμιση χωρίς καλώδια προσφέρει μέγιστη ελευθερία για λήψεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, η α7R IV προσφέρει λειτουργίες τηλεχειρισμού με υπολογιστή μέσω θύρας USB Type-C™ συμβατής με USB 3.2 Gen 1, για μεταφορά δεδομένων εικόνων κατά τη λήψη με προτεραιότητα μεταφοράς. Ακόμα και οι μεγάλου μεγέθους εικόνες RAW μεταφέρονται ομαλά, για άμεση επισκόπηση μέσω υπολογιστή.

Ευέλικτη συμβατότητα φλας

Ευέλικτη συμβατότητα φλας

Η α7R IV διαθέτει ακροδέκτη συγχρονισμού που καθιστά δυνατή τη σύνδεση εξωτερικών μονάδων φλας και καλωδίων με τυπικούς ακροδέκτες συγχρονισμού, για εύκολο συγχρονισμό με μονάδες φλας στούντιο κ.λπ. Η χρονοκαθυστέρηση απελευθέρωσης κατά τη λήψη με φλας ελαχιστοποιείται, για ομαλή φωτογράφιση με φλας υψηλής απόκρισης. Η συνεχής λήψη με φλας έως και 10 fps προσφέρει προηγμένη ικανότητα αποτύπωσης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αργού συγχρονισμού και συγχρονισμού πίσω κουρτίνας, κατά τη λήψη με ασύρματο εξωτερικό φλας.

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel πλέον υποστηρίζουν τη σύνθεση εικόνας από 16 εικόνες με μετατόπιση pixel

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel πλέον υποστηρίζουν τη σύνθεση εικόνας από 16 εικόνες με μετατόπιση pixel

Οι πολλαπλές λήψεις με μετατόπιση pixel ανοίγουν νέους ορίζοντες ανάλυσης. Η α7R IV πλέον υποστηρίζει τη σύνθεση εικόνων από 16 εικόνες με μετατόπιση pixel, εκτός από την υπάρχουσα δυνατότητα σύνθεσης από τέσσερις εικόνες. Εφαρμόζοντας προηγμένο έλεγχο σταθεροποίησης εικόνας, η ανανεωμένη λειτουργία μετατοπίζει με ακρίβεια τον αισθητήρα τέσσερις φορές σε διαστήματα μισού pixel και τέσσερις φορές σε διαστήματα ενός pixel εναλλάξ, αποτυπώνοντας συνολικά 16 εικόνες με μετατόπιση pixel. Η σύνθεση γίνεται με υπολογιστή σε μία εικόνα υψηλής ακρίβειας, περίπου 240,8 εκατομμυρίων pixel (19.008 x 12.672) από αυθεντικά δεδομένα ισοδύναμα με περίπου 963,2 εκατομμύρια pixel, πετυχαίνοντας απίστευτη ανάλυση σε μία μοναδική εικόνα. Οι στατικές λήψεις αρχιτεκτονικής και τέχνης αποτυπώνονται με ρεαλιστική λεπτομέρεια, υφή, χρώμα, ατμόσφαιρα, σκηνικό και ρεαλισμό που μοιάζει τρισδιάστατος, αναπαράγοντας τις αποχρώσεις με ελάχιστο μουαρέ και σφάλματα χρώματος, και αναπαράγοντας ακόμα και την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον με πιστότητα που κόβει την ανάσα, για απεικόνιση της πραγματικότητας με απαράμιλλη ευκρίνεια.

Αξιόπιστη ανθεκτικότητα και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Αξιόπιστη ανθεκτικότητα και αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Η α7R IV σάς προσφέρει ένα σώμα με ακόμα πιο ενισχυμένη ανθεκτικότητα, που αξιοποιεί πλήρως το ελαφρύ και υψηλής αντοχής κράμα μαγνησίου για τα καλύμματα και τον εσωτερικό σκελετό, διατηρώντας τη φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτική. Με βάση τις γνώμες των επαγγελματιών, η στεγανοποίηση του καλύμματος μπαταρίας και όλων των συνδέσμων στο περίβλημα ενισχύθηκε, και ο μεντεσές στη θήκη πολυμέσων αντικαταστάθηκε από συρόμενο μηχανισμό με διπλό παρέμβυσμα στεγανοποίησης, για μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία. Οι οδοί εισόδου σκόνης και υγρασίας εξετάστηκαν εκ νέου, και προστέθηκε επένδυση γύρω από τη βάση του φακού, για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Νέα σχεδίαση χειριστηρίων για αξιόπιστη και άνετη λειτουργία

Νέα σχεδίαση χειριστηρίων για αξιόπιστη και άνετη λειτουργία

Το νέο ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση σημείου εστίασης, για να μη χάνετε τα κινούμενα θέματα. Η υφή επιφανειών έχει αλλάξει για πιο γρήγορη εύρεση των πλήκτρων και χειρισμό με μεγαλύτερη σιγουριά, όπως το ζήτησαν οι επαγγελματίες. Επιπλέον, το κουμπί AF-ON έχει μεγαλώσει και βελτιστοποιηθεί για πιο εύκολη πρόσβαση, με διαφορετική αίσθηση πατήματος και θέση. Και το νέο κουμπί κλειδώματος χειριστηρίου αντιστάθμισης έκθεσης κλειδώνει ή ξεκλειδώνει με ένα πάτημα, αποτρέποντας την ακούσια περιστροφή, όταν ρυθμίζεται στη θέση κλειδώματος. Χάρη σε αυτές τις βελτιώσεις, μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην απελευθέρωση κλείστρου για άμεση αποτύπωση της κρίσιμης στιγμής.

Διάφορες λειτουργίες αφής για ελευθερία χρήσης

Διάφορες λειτουργίες αφής για ελευθερία χρήσης

Χάρη στη λειτουργία Touch Focus, μπορείτε να προσδιορίσετε ένα επιθυμητό θέμα κοντά στις άκρες του καρέ, απλώς αγγίζοντας την οθόνη. Ο έλεγχος σημείου εστίασης μέσω επιφάνειας αφής σάς επιτρέπει να σύρετε με το δάκτυλο το πλαίσιο εστίασης σε οποιοδήποτε σημείο, κατά τη χρήση του εικονοσκοπίου. Η παρακολούθηση με αφή διευκολύνει την παρακολούθηση θέματος στις φωτογραφίες και στις ταινίες. Το διπλό πάτημα μεγεθύνει την προβολή. Επιπλέον, η ταχύτητα απόκρισης της λειτουργίας επιφάνειας αφής της α7R IV είναι περίπου 1,5 φορές ταχύτερη από εκείνη της α7R III.

Δημιουργία ρεαλιστικών ταινιών υψηλής ανάλυσης 4K

Δημιουργία ρεαλιστικών ταινιών υψηλής ανάλυσης 4K

Για ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K με καλύτερη λεπτομέρεια και ελάχιστο μουαρέ ή ακανόνιστα περιγράμματα, η λειτουργία Super 35 mm συμπυκνώνει περίπου 2,4 φορές τα δεδομένα που απαιτούνται για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η προηγμένη επεξεργασία της α7R IV καταγράφει ταινίες 4K με βελτιωμένη αναπαραγωγή χρώματος επιδερμίδας και πιο ομαλές διαβαθμίσεις. Εκτός από τις καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2, η α7R IV προσφέρει προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma) για άμεση ροή εργασιών HDR, υποστηρίζοντας πολλές από τις διαφορετικές ανάγκες παραγωγής μιας ταινίας HDR. Η α7R IV ενσωματώνει φορμά εγγραφής XAVC S για 4K και προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας σε υψηλούς ρυθμούς μετάδοσης bit έως 100 Mbps. [1] Μεγάλη ευελιξία στη ρύθμιση ακριβείας των εικόνων σύμφωνα με τις απαιτήσεις (απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων) [2] Στιγμιαία και υψηλής ποιότητας εικόνα (δεν απαιτείται διαβάθμιση χρωμάτων)

Πιο γρήγορη και υψηλότερης ακρίβειας υβριδική αυτόματη εστίαση, για πιο ομαλή και σταθερή αυτόματη εστίαση ταινίας

Πιο γρήγορη και υψηλότερης ακρίβειας υβριδική αυτόματη εστίαση, για πιο ομαλή και σταθερή αυτόματη εστίαση ταινίας

Η πιο γρήγορη και ακριβέστερη υβριδική αυτόματη εστίαση επιτυγχάνει πιο ομαλή, πιο σταθερή αυτόματη εστίαση στη εγγραφή ταινίας. Έτσι, μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η ανάγκη λειτουργίας εστίασης όταν η μηχανή χρησιμοποιείται με μηχανισμό σταθεροποίησης τύπου gimbal ή σε λήψη ταινίας χωρίς υποβοήθηση. Η νέα λειτουργία παρακολούθησης με αφή είναι επίσης διαθέσιμη και για την εγγραφή ταινίας, επιτρέποντας της έναρξη παρακολούθησης με ένα απλό άγγιγμα του θέματος πάνω στην οθόνη. Η γρήγορη λειτουργία AF-S ενεργοποιείται όταν το κουμπί κλείστρου είναι πατημένο μέχρι τη μέση (ή με πατημένο το πλήκτρο AF-ON), για πιο εύκολο γύρισμα ταινιών σε περιστάσεις όπου οι επιτυχημένες λήψεις επιβάλλονται, όπως είναι οι γάμοι και τα ντοκιμαντέρ.

Προηγμένη ψηφιακή εγγραφή ήχου μέσω της νέας υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων

Προηγμένη ψηφιακή εγγραφή ήχου μέσω της νέας υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων

Στην υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (υποδοχή MI) έχει προστεθεί ψηφιακή διασύνδεση ήχου. Ο συνδυασμός με το νέο κατευθυντικό μικρόφωνο ECM-B1M ή το νέο κιτ προσαρμογέα XLR-K3M XLR προσφέρει ευκρινή εγγραφή ήχου με ελαχιστοποιημένη απώλεια ποιότητας, στέλνοντας στη φωτογραφική μηχανή ψηφιακό ηχητικό σήμα. Η ασύρματη λειτουργία χωρίς μπαταρία αυξάνει την ευελιξία της λήψης ταινίας α System.

Υποστήριξη αναλογίας εικόνας 4:3 και 1:1

Υποστήριξη αναλογίας εικόνας 4:3 και 1:1

Εκτός από τις συμβατικές αναλογίες εικόνας 3:2 και 16:9, η α7R IV τώρα υποστηρίζει 4:3 και 1:1. Αυτές οι νέες ρυθμίσεις αναλογίας εικόνας προσφέρουν στους επαγγελματίες χρήστες μεγαλύτερη ποικιλία σε τύπους δεδομένων παράδοσης, που υποστηρίζονται από περισσότερα είδη πολυμέσων.

Βελτιωμένη λειτουργία αποθήκευσης των ρυθμίσεων μηχανής

Βελτιωμένη λειτουργία αποθήκευσης των ρυθμίσεων μηχανής

Τώρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε στην κάρτα μνήμης έναν εντυπωσιακά αυξημένο αριθμό ρυθμίσεων, οι οποίες μπορούν να αναγνωστούν από άλλες μηχανές του ίδιου μοντέλου. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 10 σετ ρυθμίσεων μηχανής στην κάρτα μνήμης, χάρη στη ρύθμιση λειτουργίας “Save/Load” (Αποθήκευση/Φόρτωση). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εισαγωγής των ρυθμίσεων της μηχανής στην εφαρμογή Imaging Edge Mobile, καθώς και η δυνατότητα εξαγωγής των εισηγμένων ρυθμίσεων σε άλλες μηχανές του ίδιου μοντέλου.

Δυνατότητες προσαρμογής για μέγιστη αποτελεσματικότητα

Δυνατότητες προσαρμογής για μέγιστη αποτελεσματικότητα

Χάρη στο My Dial, υπάρχει δυνατότητα αντιστοίχισης τριών σετ επιλογών μενού, από τα εμπρός και πίσω χειριστήρια και το περιστροφικό χειριστήριο. Όταν γίνεται αντιστοίχιση συχνών λειτουργιών σε αυτά τα χειριστήρια, καθίστανται άμεσα διαθέσιμα για χειρισμό με τις άκρες των δακτύλων, όσο κρατάτε πατημένο ένα προσαρμοσμένο κουμπί. 113 λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε προσαρμόσιμα κουμπιά. Μπορούν να αντιστοιχιστούν ανεξάρτητα σετ λειτουργιών για τις φωτογραφίες, τις ταινίες και την αναπαραγωγή.

Διασύνδεση μενού με δυνατότητα άμεσης προσαρμογής

Διασύνδεση μενού με δυνατότητα άμεσης προσαρμογής

Με το My Menu, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 30 συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, για άμεση ανάκληση όταν τις χρειάζεστε. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μενού που να εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες λήψης. Χάρη στις εικόνες των χειριστηρίων που έχουν προστεθεί στα προσαρμοσμένα μενού, οι σημασίες των λειτουργιών είναι ξεκάθαρες και η λειτουργία γίνεται πανεύκολη. Η οθόνη βοήθειας εμφανίζεται με το πάτημα του κουμπιού διαγραφής, κατά τη χρήση της οθόνης μενού.

Λειτουργία βαθμολογίας και ρύθμιση Image Jump (Μεταπήδηση σε εικόνα) για αποτελεσματική ταξινόμηση επί τόπου

Λειτουργία βαθμολογίας και ρύθμιση Image Jump (Μεταπήδηση σε εικόνα) για αποτελεσματική ταξινόμηση επί τόπου

Υπάρχει δυνατότητα βαθμολογίας με 1 έως 5 αστέρια στις φωτογραφίες, η οποία παραμένει στις εικόνες κατά την εισαγωγή τους στην εφαρμογή υπολογιστή Imaging Edge (Viewer) σε PC. Αυτή η λειτουργία καθώς και η λειτουργία προστασίας που αποτρέπει την ακούσια διαγραφή εικόνων μπορούν να αντιστοιχιστούν σε ένα προσαρμοσμένο κουμπί (η προστασία βρίσκεται από προεπιλογή στο C3). Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής βαθμολογίας και προστασίας μέσω της προβολής αναπαραγωγής εξέτασης και μπορείτε να εξετάσετε, να προστατεύσετε και να διαγράψετε ομάδες συνεχούς λήψης επί τόπου ή όταν ταξιδεύετε. Η ρύθμιση Image Jump (Μεταπήδηση σε εικόνα), που προσφέρει τη δυνατότητα μεταπήδησης μεταξύ εικόνων κατά την αναπαραγωγή σε κάθε 10/100 φωτογραφίες, και η ομαδοποιημένη προβολή εικόνων συνεχών λήψεων αποτελούν εύχρηστες λειτουργίες για γρήγορη και αποτελεσματική επισκόπηση των εικόνων.

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, τώρα με υποστήριξη μεταφοράς δεδομένων στο παρασκήνιο

Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP, τώρα με υποστήριξη μεταφοράς δεδομένων στο παρασκήνιο

Με αυτήν τη μηχανή, μπορείτε να επιλέξετε εικόνες που έχετε τραβήξει και να μεταφέρετε δεδομένα σε έναν καθορισμένο απομακρυσμένο διακομιστή FTP μέσω Wi-Fi (ασύρματο δίκτυο LAN). Για απόλυτη ασφάλεια, υποστηρίζεται FTPS (πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων μέσω SSL/TLS), που επιτρέπει την κρυπτογράφηση δεδομένων SSL ή TLS, για μέγιστη ασφάλεια. Καθώς η μεταφορά αρχείων μέσω FTP τώρα υποστηρίζεται ως λειτουργία παρασκηνίου, η μεταφορά αρχείων εικόνας είναι δυνατή και κατά τη διάρκεια της λήψης, και μπορείτε να καταχωρίσετε έως εννέα διακομιστές FTP εκ των προτέρων στη φωτογραφική μηχανή. Αυτές οι προηγμένες λειτουργίες αυξάνουν κι άλλο την αποτελεσματικότητα της επαγγελματικής ροής εργασιών. Εμπιστευτείτε την πιο εύκολη επιλογή εικόνας και μεταφορά με FTP μέσω της εφαρμογής Transfer & Tagging add-on, για την αποστολή αρχείων με κινητή συσκευή. Διαθέσιμο Wi-Fi 5 GHz για σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

Έξυπνη συνεργασία με κινητές συσκευές και αξεσουάρ

Έξυπνη συνεργασία με κινητές συσκευές και αξεσουάρ

Ακόμα και μετά την απενεργοποίηση της μηχανής, τα αρχεία φωτογραφίας και ταινιών που είναι αποθηκευμένα σε κάρτα μνήμης SD μπορούν να μεταφερθούν μέσω σύνδεσης Wi-Fi, αν το ρυθμίσετε εξ αρχής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile στην κινητή συσκευή σας, ενώ είναι σε σύζευξη με τη φωτογραφική μηχανή, για να επιλέξετε τις απαραίτητες εικόνες.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony A7RM4
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Προστατευτικό καλωδίων
 • Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1
 • Λουράκι ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο USB Type-C™

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sony Mirrorless Alpha A7R Mark IV ( ILCE-A7RM4 ) Body

3,799.00 

In stock

Ο λογαριασμός μου
WISHLIST

WISHLIST

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Sony Mirrorless Alpha A7R Mark IV ( ILCE-A7RM4 ) Body (ILCE7RM4B)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.