Sony Mirrorless Alpha A9 ( ILCE-A9B ) Body

3,499.00  Price Alert

Εξαντλημένο

Η Sony A9 διαθέτει τον πρώτο full-frame CMOS stacked αισθητήρα στον κόσμο που έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη στα 24.2MP.

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι, Αφής
 • Viewfinder: Ναι
 • Ανάλυση: 24.2 Mpx (6000 x 4000 pixels)
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: 4K (3840 x 2160p at 24, 25, 30 fps) | 1080p (1920 x 1080p at 100, 120 fps)
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-51.200
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi/NFC | Bluetooth
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος673 g
Διαστάσεις126.9 × 95.6 × 63 mm
Τύπος Μηχανής

Χρώμα

Κατασκευαστής

Μegapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

Μοντούρα Φακού

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Κωδικός προϊόντος: ILCE9B Κατηγορία:

Η ταχύτητα φωτογράφισης σε νέα διάσταση
Ένας αισθητήρας εικόνας από τη Sony που αλλάζει τα δεδομένα και καθιστά περιττούς τους συμβατικούς μηχανισμούς των φωτογραφικών μηχανών, πετυχαίνοντας ταχύτητα και απόδοση που ξεπερνούν τις ικανότητες των μηχανικών συσκευών. Επιπλέον, η εξάλειψη του μηχανικών θορύβων και δονήσεων ξεκλειδώνει έναν ολόκληρο νέο κόσμο απεικονιστικών δυνατοτήτων.

Κινητήριος δύναμη για την ολοκληρωτική επανάσταση στα ηλεκτρονικά
Πρωτοποριακός αισθητήρας Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη
Η α9 σάς αποδεσμεύει από τους περιορισμούς των τυπικών SLR που βασίζονται στα μηχανικά συστήματα. Η πρώτη μηχανή με σχεδίαση στοίβαξης υψηλής ταχύτητας, διαθέτει αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ στα 24,2 megapixel που αποθηκεύει προσωρινά μεγάλο όγκο δεδομένων στην ενσωματωμένη μνήμη για συνολικά 20 φορές υψηλότερη ταχύτητα ανάγνωσης. Ο συνδυασμός αισθητήρα CMOS και ενισχυμένου συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X σάς προσφέρει αυθεντική ψηφιακή ελευθερία.

Αποτυπώστε ό,τι ήταν αδύνατο μέχρι τώρα
Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας στα έως και 20 fps
Ο αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS και ο επεξεργαστής BIONZ X συνεργάζονται για συνεχή λήψη 20fps5 με παρακολούθηση AF/AE. Η συναρπαστική απόδοση υψηλής ταχύτητας και η άφθονη ενδιάμεση μνήμη σάς επιτρέπουν να τραβήξετε την κρίσιμη στιγμή.

Λήψη χωρίς υποέκθεση
Το μη μηχανικό κλείστρο εξαλείφει την υποέκθεση του καθρέπτη των τυπικών SLR. Το θέμα παραμένει συνεχώς σε προβολή, ακόμα και στην απελευθέρωση του κλείστρου, και προσφέρεται ζωντανή προβολή στα 60fps με ελάχιστη καθυστέρηση εμφάνισης στη συνεχή λήψη.
(A) Λήψη χωρίς υποέκθεση (B) Λήψη με υποέκθεση
Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν το χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου.

Παρακολουθήστε τη δράση χωρίς διακοπές
Υπολογισμοί AF/AE έως και 60 φορές/δευτ.
Το φως φτάνει στον αισθητήρα εικόνας χωρίς μηχανικές διακοπές. Η ευφυής συγχώνευση της κατασκευής χωρίς καθρέπτη και νέων τεχνολογιών ενίσχυσης ταχύτητας παρέχει AF/AE στο εστιακό επίπεδο πλήρους καρέ.
(1) Υπολογισμοί AF/AE (2) 60 φορές/δευτ. (3) 20 καρέ/δευτ.

Ταχύτητες ηλεκτρ. Κλείστρου ως 1/32000 δευτ.
Οι ταχύτητες ηλεκτρονικού κλείστρου έως και 1/32000 δευτ. ξεπερνούν τα μηχανικά κλείστρα, για ανανεωμένη δυνατότητα έκφρασης. Επιπλέον, προσφέρει στενό βάθος πεδίου χωρίς φίλτρο ND, και σε λαμπρό φως.
(Λειτουργία A 1/20000 δευτ. F8.0 ISO 1000)
Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν το χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου.

Η απουσία θορύβου επεκτείνει το δυναμικό φωτογράφισης
Χωρίς περισπασμό από θόρυβο
Ηλεκτρονικό κλείστρο κατά της παραμόρφωσης για αθόρυβη λήψη χωρίς θόρυβο μηχανικού καθρέπτη και κλείστρου. Ιδανικό για σπορ και για θέματα που απαιτούν αθόρυβο χειρισμό, επεκτείνοντας κατά πολύ την ευελιξία της φωτογραφικής μηχανής

Χωρίς ανεπιθύμητους κραδασμούς
Κατά τη λήψη με SLR, οι κραδασμοί καθρέπτη και απελευθέρωσης κλείστρου δημιουργούν δονήσεις. Ωστόσο, η α9 διαθέτει ηλεκτρονικό κλείστρο χωρίς κραδασμούς, που μπορεί να διατηρήσει τη σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής, για απόλυτα ευκρινείς εικόνες.
Σημείωση: Αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει ηλεκτρονικό και μηχανικό κλείστρο. Οι λειτουργίες που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα κυρίως αφορούν το χειρισμό του ηλεκτρονικού κλείστρου.

Φορητότητα σημαίνει πρόσβαση σε επαναστατικές ευκαιρίες
Επαγγελματικά χαρακτηριστικά και απόδοση σε ένα συμπαγές σώμα. Η ελευθερία κίνησης απελευθερώνει την πρωτότυπη δημιουργικότητα.

Γρήγορη, ακριβής και αξιόπιστη AF
Ανακαλύψτε την ενισχυμένη AF — πιο ακριβής, σχεδόν αλάνθαστη εστίαση, ταχεία αντίδραση στη γρήγορη κίνηση, αξιοπιστία στον χαμηλό φωτισμό και συνεπής παρακολούθηση στη συνεχή λήψη.

4D FOCUS: Εντυπωσιακά ευρεία κάλυψη
693. Αξιοσημείωτος αριθμός σημείων αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης
Τα σημεία εντοπισμού φάσης στην επιφάνεια ενός αισθητήρα εικόνας —693 σημεία AF— καλύπτουν σχεδόν το 93% της επιφάνειας εικόνας. Η απόδοση υψηλής ακρίβειας εξασφαλίζει την εστίαση στα θέματά σας.

4D FOCUS: Γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης
Η γρήγορη υβριδική AF προσφέρει ταχεία AF για φωτογραφίες πλήρους καρέ
Αποτυπώστε θέματα σε γρήγορη κίνηση με αξιόπιστη ταχεία AF. Η ταχύτητα και ακρίβεια του συστήματος γρήγορης υβριδικής AF έχουν βελτιωθεί περαιτέρω με το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X.

4D FOCUS: Απόλυτα σταθερή παρακολούθηση
Αξιόπιστη παρακολούθηση κινούμενου θέματος
Η αυτόματη εστίαση (AF) χωρίς διακοπές και ο βελτιωμένος αλγόριθμος AF ενισχύουν την ακρίβεια και την παρακολούθηση της AF. Ακόμα και κατά την απελευθέρωση κλείστρου, με τη διαρκώς ενεργοποιημένη AF μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση του θέματος.

 • Ευρεία περιοχή αυτόματης εστίασης
 • Γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης
 • Αυτόματη εστίαση χωρίς διακοπές

Περισσότερα χαρακτηριστικά αυτόματης εστίασης για ασφαλή λήψη
Αυτόματη εστίαση στα μάτια για μεγαλύτερη ακρίβεια
Η ανίχνευση ματιών (συν 30% με βελτιωμένη ανίχνευση προσώπου) διατηρεί την εστίαση στα μάτια, ακόμα κι αν το πρόσωπο είναι σε γωνία ή μερικώς σε σκιά. Ο αισθητήρας ευρείας AF εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο ανταποκρίνεται σε δύσκολες λήψεις.

Αξιόπιστο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
Αποτυπώστε θέματα με υψηλή ακρίβεια αυτόματης εστίασης ακόμα και σε επίπεδα φωτισμού τόσο χαμηλά όσο το EV-3 του ISO 100, χάρη στον αισθητήρα εικόνας υψηλής ευαισθησίας.

Υποστήριξη αυτόματης εστίασης φακού A-mount
Το σύστημα AF εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο με 693 σημεία AF λειτουργεί με αξιοπιστία. Απολαύστε συνεχή λήψη έως και 10 fps με παρακολούθηση AF/AE ακόμα και με φακούς A-mount με προσαρμογέα τοποθέτησης (LA-EA3).

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
Αισθητήρας πλήρους καρέ 24,2 megapixel με ευαισθησία έως και ISO 204800 και ευρύ δυναμικό εύρος που αποτυπώνει εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

Νέος αισθητήρας CMOS για εικόνες που υπερέχουν
Υψηλή ευαισθησία, οπίσθιος φωτισμός, αρχιτεκτονική φακού πάνω στο τσιπ χωρίς κενά και άλλες καινοτομίες της Sony για εκπληκτικές εικόνες σε ποικίλες συνθήκες φωτογράφισης. Τυπικό εύρος ISO 100-51200, με δυνατότητα επέκτασης στο ISO 50-20480016 με ελάχιστο θόρυβο.

Τεχνολογία για εικόνες υψηλής ποιότητας
Υψηλής ποιότητας εικόνες με όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες αισθητήρα εικόνας, όπως η δομή με οπίσθιο φωτισμό και η αρχιτεκτονική φακού στο τσιπ χωρίς κενά.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ ενισχυμένης ταχύτητας
Η ενισχυμένη επεξεργασία εικόνας σε συνδυασμό με το νέο LSI εμπρόσθιου άκρου μειώνει το θόρυβο βελτιώνοντας την απεικόνιση λεπτομερειών σε μεγάλο εύρος ευαισθησίας. Η βελτιωμένη απόδοση λεπτομέρειας συνεισφέρει στην αναπαραγωγή ρεαλιστικής υφής.

Ασυμπίεστο αρχείο RAW 14 bit
Υποστηρίζεται το ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit και μπορείτε να επιλέξετε αυτό ή το τρέχον φορμά RAW. Επιλέξτε ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit όταν το μεγάλο δυναμικό εύρος του αισθητήρα και η αναπαραγωγή λεπτομερούς διαβάθμισης θα ωφελήσουν τις εικόνες που αποτυπώνονται.
(1) Αισθητήρας εικόνας (2) Νέο υψηλής ταχύτητας LSI εμπρόσθιου άκρου
(3) Επεξεργασία εικόνας στα 16 bit

Όμορφες εικόνες 4K
Ποιότητα υψηλής ανάλυσης ταινιών 4K
Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση κάνει δυνατή τη συμπύκνωση κατά 2,4 φορές της ποσότητας των δεδομένων που απαιτούνται για την 4K (αντιστοιχεί σε ποσότητα δεδομένων για 6K) σε απόδοση 4K 3840 x 2160. Διαδικασία υπερδειγματοληψίας συν ανάγνωση πλήρους καρέ χωρίς ομαδοποίηση στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας ταινίας 4K.

Αποτελεσματική ροή εργασιών και επαγγελματισμός
Το σώμα κράματος μαγνησίου διασφαλίζει συνολική αντοχή και αξιοπιστία, ενώ τα ενισχυμένα ευέλικτα χαρακτηριστικά βελτιώνουν τη δυνατότητα χειρισμού, υποστηρίζοντας τη βαριά χρήση σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Quad-VGA OLED Tru-Finder™
Το νέο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (EVF) 3.686.000 κουκκίδων έχει ευκρινή εικόνα με πλούτο λεπτομερειών. Η θρυλική επίστρωση ZEISS® T* μειώνει κατά πολύ τις αντανακλάσεις. Οι ομαλές εικόνες του EVF με ρυθμό καρέ 120 fps επιτρέπουν την εύκολη παρακολούθηση θεμάτων σε γρήγορη κίνηση. Η επίστρωση φθορίου στον εξωτερικό φακό προστατεύει από τους ρύπους.

Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων
Νέα ενσωματωμένη μονάδα σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων για ταχύτητα κλείστρου σε 5 στοπ. Εύκολη σύνθεση εικόνων με σταθεροποίηση εικόνας της οθόνης ζωντανής προβολής κατά τη λήψη θεμάτων σε γρήγορη κίνηση. (1) Εκτροπή (2) Πρόνευση (3) Περιστροφή

Διάρκεια μπαταρίας για επαγγελματική χρήση
Η νέα μπαταρία NP-FZ100 προσφέρει σχεδόν τη διπλή διάρκεια ζωής από την προηγούμενη NP-FW50. Αποτυπώστε περίπου 480 φωτογραφίες με μία φόρτιση και αυξήστε κι άλλο τις λήψεις με την προαιρετική κατακόρυφη λαβή (πωλείται ξεχωριστά) που χωράει δύο μπαταρίες.

Δύο υποδοχές πολυμέσων
Χρησιμοποιήστε δύο υποδοχές, μία για SD και μία για SD/κάρτες Memory Stick, για να σώζετε αντίγραφα φωτογραφιών/ταινιών, εικόνων RAW/JPEG σε διαφορετικές κάρτες και να αντιγράφετε μεταξύ καρτών. Διατίθενται κάρτες UHS-II για γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς.

Μεταφορά αρχείων μέσω FTP
Με το νέο τερματικό ενσύρματης σύνδεσης LAN μεταφέρετε στατικές εικόνες σε FTP για προβολή και διαχείριση. Εφόσον υποστηρίζεται το FTPS (Πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων μέσω SSL/TLS), τα αρχεία εικόνας μπορούν να κρυπτογραφηθούν κατά τη μεταφορά τους.

«Το Μενού μου» και νέο μενού
Με τη νέα δυνατότητα «Το Μενού μου» καταχωρείτε έως και 30 στοιχεία μενού για άμεση ανάκληση, ταξινομείτε στοιχεία όπως θέλετε και διαγράφετε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, τα κύρια μενού έχουν οργανωθεί για πιο ομαλή αναζήτηση και λειτουργία.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony Alpha a9 Mirrorless Digital Camera (Body Only)
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1
 • Προστατευτικό καλωδίων
 • Τροφοδοτικό AC
 • Λουράκι ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχή
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο micro USB
 • Εγχειρίδιο χρήσης

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sony Mirrorless Alpha A9 ( ILCE-A9B ) Body

3,499.00 

Εξαντλημένο

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

PRODUCT: Sony Mirrorless Alpha A9 ( ILCE-A9B ) Body (ILCE9B)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.