Eizo PC Monitor ColorEdge Series CG279X | 27” | 2K QHD | HDR | IPS

1,839.00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert

Το επαγγελματικό 2560 x 1440 monitor είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά χρωματικής διαχείρισης, με HLG και PQ καμπύλες gamma για επεξεργασία video περιεχομένου HDR, αλλά και με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για απεικόνιση ζωντανών εικόνων.

  • Μέγεθος Διαγωνίου: 27″ – 68.5cm
  • Ανάλυση Εικόνας: 2K QHD
  • Τύπος Οθόνης: In Plane Switching (IPS)
  • Static Contrast Ratio: 1300:1
  • Συνδεσιμότητα: 1x HDMI 1.4 | 1x Display Port | 1x DVI-D | 2x USB Type-A | 2x USB Type-C & 2x USB Type-A (Upstream)
  • Εγγύηση: 5ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας & 6 μήνες Zero Bright Sub-Pixels

 

Επιπρόσθετα, παρέχουμε στους πελάτες μας τηλεφωνική υποστήριξη για τις λεπτομέρειες εγκατάστασης, χρήσης, παραμετροποίησης, βαθμονόμησης (calibration), δημιουργίας προφίλ εκτύπωσης, προφίλ φωτογραφίας, web, κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος11000 g
Διαστάσεις638 × 390 × 69.4 mm
Λόγος Πλευρών

Χρώμα

Κυρτή Οθόνη

Διαγώνιος Οθόνης

Θύρες HDMI

Κατασκευαστής

Ευκρίνεια Εικόνας

Πλήθος USB

Ενσύρματες Συνδέσεις

, , ,

Τύπος Πάνελ

Κωδικός προϊόντος: EZ-CG279X Κατηγορία:

Με κάθε αγορά οθόνης EIZO σας παρέχουμε ειδική τιμή στο πρόγραμμα επεξεργασίας

Capture ONE

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Με μια ματιά

Χρήσιμες πληροφορίες για την Προώθηση της Δημιουργικότητας σας

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τη διαχείριση χρωμάτων, τις ρυθμίσεις λογισμικού και εκτύπωσης για βέλτιστη προσαρμογή της οθόνης προς εκτύπωση, αλλά και πολλά ακόμα μέσω των δωρεάν ψηφιακών πηγών που σας παρέχει η EIZO.

Reference Materials for Furthering Your Creativity

Απλή και Ακριβής Χρωματική Διαχείριση

cg279x-selcal_eizo.gr

Ενσωματωμένος Αισθητήρας Βαθμονόμησης

Το μοντέλο ColorEdge CG279X είναι εξοπλισμένο με έναν ενσωματωμένο αισθητήρα που δύναται να ρυθμίζεται έτσι ώστε να πραγματοποιεί βαθμονόμηση στην οθόνη ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερική συσκευή βαθμονόμησης και διαβεβαιώνει τον χρήστη ότι τα χρώματα στην οθόνη του θα απεικονίζονται σταθερά με ακρίβεια. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας που διαθέτει η οθόνη είναι τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που επιτρέπει στον χρήστη να συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί, ακόμα και κατά τη διάρκεια της επανα-βαθμονόμησης. Ο αισθητήρας κινείται πάνω στην οθόνη καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, οπότε η επιφάνεια εργασίας σας παραμένει ελεύθερη προς χρήση.

Δεν ενδείκνυται να εκτελείται οποιαδήποτε εργασία χρωματικής ρύθμισης και διαχείρισης κατά την επανα-βαθμονόμηση, καθώς τα χρώματα της οθόνης προσαρμόζονται και πρόκειται να είναι διαφορετικά στο τέλος της διαδικασίας.

Λογισμικό Χρωματικής Διαχείρισης ColorNavigator 7

Το ColorNavigator 7 είναι το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό, εξειδικευμένο στη βαθμονόμηση και στον έλεγχο ποιότητας για τις οθόνες χρωματικής διαχείρισης ColorEdge. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου λογισμικού χρωματικής διαχείρισης της EIZO, του ColorNavigator 6 και του ColorNavigator NX, δημιουργώντας μια νέα και βελτιωμένη λύση για μια τεράστια γκάμα δημιουργικών επαγγελμάτων. Το λογισμικό αυτό καθιστά τη βαθμονόμηση (calibration) εύκολη και παράγει αναμενόμενα αποτελέσματα στη φωτογραφία, στο design, στην εκτύπωση και στην παραγωγή video.

ColorNavigator 7

cn7_eizo.gr

More about ColorNavigator 7

Λογισμικό Ελέγχου Ποιότητας ColorNavigator Network

Το ColorNavigator Network παρέχει κεντρικό έλεγχο ποιότητας για τις οθόνες ColorEdge που έχουν εγκατεστημένο το ColorNavigator 7 ή NX. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν color modes, να προγραμματίζουν self-calibration, να καταγράφουν ή να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις τους και άλλες εργασίες, είτε τα monitors είναι στον ίδιο χώρο, είτε απομακρυσμένα. Το ColorNavigator Network είναι ασφαλές σε έναν cloud server ούτως ώστε να σας απελευθερώσει από το αρχικό κόστος της επένδυσης και από τα έξοδα του να τρέχατε τον δικό σας server.

cn-network_eizo.gr

More about ColorNavigator Network

Ιδανική για Επεξεργασία Video και Post Production

Υποστήριξη HDR Gamma

Η EIZO προσφέρει προαιρετικές HLG και PQ καμπύλες σε πολλά μοντέλα της CG σειράς της. Οι βελτιστοποιημένες καμπύλες gamma κάνουν τις εικόνες να φαίνονται αληθινές και πιο κοντά στο πώς το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται τον πραγματικό κόσμο, σε σύγκριση με τις καμπύλες SDR. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει πλήρως την HDR απεικόνιση, από τη λήψη μέχρι την χρωματική ταξινόμηση.

workflow_r_eizo.gr

For more on HDR technology, see this detailed article.

Ζωντανά Χρώματα που Αναπαράγονται με βάση τα Βιομηχανικά Πρότυπα

Το συγκεκριμένο μοντέλο παρέχει και αναπαράγει το 98% του χρωματικού φάσματος DCI-P3 που χρησιμοποιείται στην ψηφιακή κάμερα και υποστηρίζει το πρότυπο BT.2020 που χρησιμοποιείται στο broadcasting. Επιπροσθέτως, καλύπτει το 99% του χρωματικού χώρου Adobe RGB, συνεπώς οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε Adobe RGB απεικονίζονται με ακρίβεια. Η ευρεία γκάμα χρωμάτων διαβεβαιώνει επίσης την αναπαραγωγή σχεδόν ολόκληρου του ISO-coated και του US web-coated CMYK χρωματικού χώρου, που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση.

Vivid Colors Reproduced to Industry Standards

 

Πραγματικό και Βαθύ Μαύρο

Συμμορφωμένο με το πρότυπο DCI, το μοντέλο ColorEdge CG279X προσφέρει υψηλό λόγο αντίθεσης της τάξης 1300:1*, προσφέροντας αληθινό μαύρο χρώμα που είναι δύσκολο να απεικονιστεί σε ένα τυπικό LCD monitor. Κοιτώντας την οθόνη υπό γωνία σε ένα χώρο χαμηλής φωτεινότητας, οι μαύροι τόνοι εμφανίζονται συνήθως ξεθωριασμένοι εξαιτίας των χαρακτηριστικών απεικόνισης του οπίσθιου φωτισμού LCD. Η σειρά CG της EIZO είναι εξοπλισμένη με μία “ταινία καθυστέρησης” (retardation film), η οποία επιτρέπει στους τόνους να διατηρούν το βάθος τους ακόμα κι όταν η οθόνη παρακολουθείται υπό γωνία.

cg279x-true-black_eizo.gr
*Τυπική τιμή του λόγου αντίθεσης όταν η λειτουργία DUE Priority έχει ρυθμιστεί στο”Brightness”.

10-Bit Ταυτόχρονη Απεικόνιση

Με την 10-bit ταυτόχρονη απεικόνιση από ένα 16-bit look-up-table (LUT), το μοντέλο ColorEdge CG279X δύναται να εμφανίζει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα ταυτόχρονα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις και μειωμένο Delta-E μεταξύ δύο γειτονικών χρωμάτων.

16-bit-lut_eizo.gr

3D LUT για Χρωματική Απεικόνιση Ακριβείας

3d-lut_eizo.gr

Ένα 3D LUT συμπεριλαμβάνεται, το οποίο προσαρμόζει το κάθε χρώμα ξεχωριστά πάνω σε ένα RGB table. Με το ενσωματωμένο λογισμικό ColorNavigator, το 3D LUT εφαρμόζει στην εικόνα ένα “film look”, ούτως ώστε οι δημιουργοί εικόνα να μπορούν να ελέγξουν πώς εμφανίζεται το αποτέλεσμα της εργασίας τους στο κοινό. Το 3D LUT βελτιώνει επίσης το συνδυασμό επιπρόσθετων χρωμάτων (συνδυασμός RGB), γεγονός που αποτελεί λειτουργία-κλειδί για την απεικόνιση ουδέτερων γκρι τόνων.

Προ-ρυθμίσεις για Broadcast και Κινηματογράφο

Προ-ρυθμίσεις για τα modes DCI-P3, BT.709, και BT.2020 διαβεβαιώνουν ότι μπορείτε να εργαστείτε στους σωστούς χρωματικούς χώρους και στις ακριβείς τιμές gamma. Επιπροσθέτως, preset modes για PQ (DCI και BT.2100) και HLG (BT.2100) είναι διαθέσιμα για την απεικόνιση HDR περιεχομένου. Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα βαθμονόμησης, μπορείτε να προσαρμόσετε ή να διατηρήσετε τη ρύθμιση της φωτεινότητας για την κάθε προ-ρύθμιση.

Broadcast and Cinema Presets

Χώρος Ασφαλούς Σήμανσης

Ένα πλαίσιο σήμανσης επιδεικνύει στην οθόνη την προβαλλόμενη εικόνα, όπως ακριβώς θα εμφανιστεί όταν η οθόνη είναι συνδεδεμένη με μια συγκεκριμένη συσκευή. Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να ελέγχετε ότι οι υπότιτλοι και άλλες μορφές κειμένου θα είναι ορατές. Το χρώμα του πλαισίου είναι προσαρμόσιμο, ούτως ώστε να φαίνεται σε κάθε εικόνα.

cg279x_safe-area-maker_eizo.gr

Χαρακτηριστικά για Απεικόνιση Ακρίβειας και Σταθερότητας

Προσαρμοσμένη στο Εργοστάσιο για Ομαλές Χρωματικές Διαβαθμίσεις

Το επίπεδο gamma για κάθε οθόνη ColorEdge προσαρμόζεται στο εργοστάσιο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μέτρηση των τιμών gamma R, G και B από 0 έως 255, και χρησιμοποιώντας έπειτα το look-up table (LUT) των 16 bit, ώστε να γίνει η επιλογή των 256 πιο κατάλληλων χρωματικών τόνων και να επιτευχθεί η επιθυμητή τιμή. Αυτό διαβεβαιώνει τον χρήση ότι θα έχει ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις στις εικόνες του.

smooth_gradation_eizo.gr

Σταθερή Τεχνολογία Απεικόνισης για Ασυναγώνιστη Ποιότητα ColorEdge

cg-ai_eizo.gr

Το χρώμα και η φωτεινότητα ενός LCD monitor μπορεί να μεταβάλλεται εξαιτίας των αλλαγών του περιβάλλοντος φωτισμού και της θερμοκρασίας της ίδιας της οθόνης. Τα ColorEdge monitors είναι εξοπλισμένα με έναν Αισθητήρα Θερμοκρασίας για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας εντός της οθόνης, όπως και για την εκτίμηση και τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Με τον αισθητήρα αυτό και την τεχνολογία εκτίμησης θερμοκρασίας, η οθόνη δύναται να προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο το χρώμα της και τις διαβαθμίσεις του, τη φωτεινότητα και άλλα χαρακτηριστικά, ούτως ώστε αυτά να απεικονίζονται με ακρίβεια. Παράλληλα, η EIZO χρησιμοποιεί AI (artificial intelligence) για την εκτίμηση του αλγορίθμου της οθόνης CG279X και δύναται να διαχωρίζει μεταξύ ποικίλων προτύπων θερμοκρασιακής διαφοροποίησης, ούτως ώστε να υπολογίζει την αυτόματη επιδιόρθωση της φωτεινότητας και του χρώματος με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Read more about image quality stabilization in our White Paper.

Σταθερό Χρώμα μέσα σε 3 Λεπτά

Ένα τυπικό monitor χρειάζεται 30 λεπτά ή και περισσότερο ούτως ώστε να σταθεροποιήσει τη φωτεινότητα, τη χρωματικότητα και τα διάφορα άλλα χρωματικά χαρακτηριστικά του. Η οθόνη ColorEdge CG279X χρειάζεται μόνο 3 λεπτά για να επιτύχει σταθερότητα. Είτε εργάζεστε σε ένα studio, είτε μεταφέρετε μαζί σας το monitor σε μια άλλη τοποθεσία, λαμβάνετε αξιόπιστη χρωματική απεικόνιση αμέσως μόλις ανοίξετε την οθόνη σας.

3_min_eizo.gr

Ομοιομορφία σε όλη την Επιφάνεια της Οθόνης

Διακυμάνσεις στη φωτεινότητα και στο χρώμα σε διαφορετικά σημεία της οθόνης αποτελούν ένα πολύ συχνό χαρακτηριστικό των LCD monitors. Για να αντισταθμίσουν το χαρακτηριστικό αυτό, οι οθόνες ColorEdge είναι επανδρωμένες με την τεχνολογία Digital Uniformity Equalizer (DUE) για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της εικόνας και να εξισορροπήσει τις επιδράσεις που μπορεί να έχουν οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας στη θερμοκρασία χρώματος (color temperature) και στη φωτεινότητα.

cg_due_eizo.gr

Στιλπνός, User-Friendly Σχεδιασμός

Λεπτότερο Πλαίσιο Καμπίνας

Η καμπίνα της συγκεκριμένης οθόνης είναι 39% λεπτότερη από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου της σειράς, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνεστε περισσότερο στην επιφάνεια της οθόνης, παρέχοντάς σας μεγαλύτερο χώρο εργασίας.

cg279x-slimmer-bezels_eizo.gr

Επίπεδα Ηλεκτροστατικά Πλήκτρα

Ο επίπεδος σχεδιασμός του μοντέλου CG279X χρησιμοποιεί ηλεκτροστατικά πλήκτρα που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της οθόνης, σε αντικατάσταση των κλασικών κουμπιών πίεσης, προσφέροντας στον χρήστη άμεση πρόσβαση στις λίστες ρυθμίσεων του monitor.

cg279x-switches_eizo.gr

Ενσωματωμένη Λαβή Μετακίνησης

Η λαβή μετακίνησης που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης, σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα το monitor από μια τοποθεσία σε μια άλλη. Το monitor είναι επίσης 20% ελαφρύτερο από το μοντέλο-προκάτοχό του, ζυγίζοντας μόνο 10,3 κιλά, χαρακτηριστικό που διευκολύνει τη μετακίνησή του.

cg279x-carrying-handle_eizo.gr

Χαρακτηριστικά για Άνετη και Εύκολη Χρήση

Ελαχιστοποίηση των Αντανακλάσεων με το Non-Glare Panel

Το monitor είναι εξοπλισμένο με ένα IPS non-glare panel για υψηλής ποιότητας απεικόνιση και θέαση. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τεχνολογία dimming για την ελαχιστοποίηση του «τρεμοπαίγματος» (flicker) και την αποτροπή της κόπωσης των ματιών, με σκοπό ένα πιο άνετο και αποτελεσματικό εργασιακό περιβάλλον.

non_glare_eizo.gr

I/P Μετατροπή για Flicker-Free Απεικόνιση

Η θύρα HDMI της οθόνης CG279X υποστηρίζει I/P (interlace/progressive) conversion, ώστε να μετατρέπει τα σήματα συνδεσιμότητας από το mode TV και video σε «προοδευτικά» σήματα (progressive signals) για flicker-free απεικόνιση.

Μεγάλη Γωνία Θέασης με ένα IPS Panel

Η 178 μοιρών γωνία θέασης που παρέχεται μέσω της τεχνολογίας του IPS panel, επιτρέπει 2 ή περισσότερα άτομα να βλέπουν με ευκολία την οθόνη ταυτόχρονα με ελάχιστη αλλαγή στο χρώμα και στον λόγο αντίθεσης.

wide_vieing_angles_eizo.gr

 

hood_eizo.gr

Καλύπτρα Σκίασης

Η σειρά CG της EIZO περιλαμβάνει μια καλύπτρα σκίασης που προλαμβάνει αποτελεσματικά τις ανακλάσεις του περιβάλλοντος φωτισμού πάνω στην οθόνη. Το μοντέλο ColorEdge CG279X, συγκεκριμένα, διαθέτει ένα νέας τεχνολογίας σκίαστρο που επικάθεται μαγνητικά πάνω στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να το εφαρμόζει γρήγορα και εύκολα, χωρίς να έχει ανάγκη να συναρμολογήσει ξεχωριστά κομμάτια της καλύπτρας για να τη χρησιμοποιήσει.

Εργονομική Βάση Στήριξης για Άνεση και Διευκόλυνση

Προσαρμόστε την οθόνη σας στην πιο άνετη για εσάς γωνία θέασης και αλλάξτε τη θέση της όπως επιθυμείτε για να δείξετε τη δουλειά σας σε συνεργάτες ή σε κάποιον πελάτη. Η οθόνη αυτή έρχεται με μια ευπροσάρμοστη βάση που προσφέρει δυνατότητα αλλαγής ύψους, κλίσης και στροφής, όπως και δυνατότητα κάθετης θέσης «πορτραίτου».

cg279x-stand_eizo.gr

Πολλαπλές Είσοδοι Συμπεριλαμβανομένου του USB Type-C

Το μοντέλο ColorEdge CG279X παρέχει θύρα USB Type-C για εύκολη σύνδεση με notebook PC μέσω της χρήσης ενός μόνο καλωδίου. Είναι επίσης εξοπλισμένο με θύρα USB Type-B και δύο θύρες USB Type-A, όπως και θύρες DVI-D, HDMI, και DisplayPort.

cg279x-connectors_eizo.gr

Δέσμευση στην Άριστη Ποιότητα

5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση

5-year_eizo.gr

Η Πενταετής Εργοστασιακή Εγγύηση του Κατασκευαστή καλύπτει όλα τα εξαρτήματα της οθόνης, συμπεριλαμβανόμενου του LCD panel*, για την εξασφάλιση μακρόχρονης τεχνικής υποστήριξης. Η EIZO δύναται να προσφέρει αυτήν την εγγύηση γιατί κατασκευάζει η ίδια τα προϊόντα της στα δικά της εργοστάσια. Αυτό της επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διαδικασία παραγωγής και να εξασφαλίζει ότι η ποιότητα όλων των monitors θα παραμείνει αναλλοίωτη για πολλά έτη.

*Ο χρόνος λειτουργίας ορίζεται στις 30.000 ώρες.

Μηδενικής Φωτεινότητας Pixels

zero_bright_pixel_eizo.gr

Η EIZO εγγυάται ότι αυτό το προϊόν δεν θα παρουσιάσει φωτεινά υπο-εικονοστοιχεία (sub-pixels) για 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

See our Bright Pixel Policy for details.

Εγγύηση Χρώματος και Φωτεινότητας

Η φωτεινότητα και το χρώμα του μοντέλου ColorEdge CG279X έχουν εγγύηση 10,000 ωρών* από την ημερομηνία αγοράς του μοντέλου.
*Ένα επίπεδο φωτεινότητας 120 cd/m2 ή περισσότερο και ένα επίπεδο χρωματικής θερμοκρασίας (color temperature) 5000 – 6500 K περιλαμβάνονται στην εγγύηση.

Χρησιμοποιούμενη από Επαγγελματίες Καλλιτέχνες και Δημιουργούς Παγκοσμίως

Το 2015, η EIZO καθιέρωσε το ColorEdge Ambassador Program, το οποίο επιδεικνύει και προωθεί επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές, παραγωγούς ταινιών και άλλους καλλιτέχνες και δημιουργούς που είναι δεσμευμένοι στο να εμπνέουν με τη δουλειά τους και να εκπαιδεύουν καλλιτέχνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι EIZO Πρεσβευτές (EIZO Ambassadors) – όλοι τους χρήστες ColorEdge – είναι αφιερωμένοι με πάθος στην τέχνη τους και επιστρατεύουν τον καλύτερο εξοπλισμό για να υλοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα.

Για να δείτε τους ColorEdge Ambassadors, πατήστε εδώ.

ambassadors

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Cabinet ColorBlack
Panel
TypeIPS
BacklightWide-Gamut LED
Size27″ / 68.4 cm
Native Resolution2560 x 1440 (16:9 aspect ratio)
Viewable Image Size (H x V)596.7 x 335.6 mm
Pixel Pitch0.233 x 0.233 mm
Pixel Density109ppi
Grayscale TonesUSB Type-C、DisplayPort, HDMI: 1,024 tones (a palette of 65 thousand tones)
DVI: 256 tones (a palette of 65 thousand tones)
Display ColorsUSB Type-C、DisplayPort, HDMI: 1.07 billion from a palette of 278 trillion
DVI: 16.77 million from a palette of 278 trillion
Viewing Angles (H / V, typical)178°, 178°
Brightness (typical)350 cd/m2
Contrast Ratio (typical)1300:1
HDR GammaHLG, PQ curve
Response Time (typical)13 ms (Gray-to-gray)
Wide Gamut Coverage (typical)Adobe RGB: 99%, DCI-P3: 98%
Video Signals
Input TerminalsUSB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
Digital Scanning Frequency (H / V)USB Type-C, DisplayPort, DVI: 26 – 89 kHz, 23 – 61 Hz 

HDMI: 15 – 89 kHz, 23 – 61 Hz

USB
UpstreamUSB 3.1 Gen 1: Type-C (DisplayPort Alt Mode, Power Delivery Source 15 W max.), Type-B
DownstreamUSB 3.1 Gen 1: Type-A x 2 

USB 2.0: Type-A x 2

Power
Power RequirementsAC 100 – 240 V, 50 / 60 Hz
Maximum Power Consumption111 W
Typical Power Consumption32 W
Power Save Mode1.0 W or less
Standby Mode1.0 W or less
Built-in Calibration SensorYes
Features & Functions
Brightness StabilizationYes
Digital Uniformity EqualizerYes
Preset ModesColor Mode (User, BT.2020, BT.709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT.2100, HLG_BT.2100, Adobe RGB, sRGB, CAL)
OSD LanguagesEnglish, German, French, Spanish, Italian, Swedish, Simplified Chinese, 

Traditional, Chinese, Japanese

OthersMode Skip, Color Adjustment(Brightness, Temperature, Gamma, Color Gamut, Hue, Saturation, Clipping, Gain, Black Level, 6 Colors, HLG System Gamma), Picture Expansion, Color Format, Input Range, HDMI Settings(Noise Reduction, Film Detection), Signal Format, Compatibility Mode, Power Save, Off Timer, Orientation, OSD Information, Usage Time, Indicator, Input Selection, Input Skip, Key Lock, USB Selection, Safe Area Marker, Safe Area Size, Aspect Marker, Aspect Settings, Border Color, XYZ Format, BT.709 Gamut Warning, Media Emulation, DUE Priority, Luminance Warning, Custom Key, All Reset, I/P Conversion
Physical Specifications
Dimensions (Landscape, W x H x D)638 x 415.9 – 570.9 x 265 mm
Dimensions (Portrait, W x H x D)390 x 649 – 689 x 265 mm
Dimensions (Without Stand, W x H x D)638 x 390 x 69.4 mm
Dimensions (Landscape with Hood, W x H x D)657.4 x 425.6 – 580.6 x 353.5 mm
Net Weight10.3 kg / 22.7 lbs
Net Weight (Without Stand)6.6 kg / 14.6 lbs
Net Weight (With Hood)11.0 kg / 24.3 lbs
Height Adjustment Range155 mm
Tilt35° Up, 0° Down
Swivel344°
Pivot90°
Hole Spacing (VESA Standard)100 x 100 mm
Environmental Requirements
Operating Temperature0 – 35 °C
Operating Humidity (R.H., non condensing)20 – 80 %
Certifications & Standards (Please contact EIZO for the latest information.)CB, CE, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), VCCI-B, RCM, RoHS, WEEE, TUV/GS, TUV/S, PSE, TUV/Ergonomics, TUV/Color Accuracy, EAC
Dedicated Software
Easy Screen-to-Print Color Matching Tool Quick Color MatchSupported
Proprietary Software
Color Mangement Software ColorNavigator 7Supported
Supplied Accessories (May vary by country. Please contact EIZO for details.)
Signal CablesUSB Type-C (2 m), DisplayPort (2 m)
OthersAC power cord, USB cable, adjustment certificate, setup guide, ScreenCleaner, monitor hood, warranty card
WarrantyFive Years 2 5 

Zero bright sub-pixels for six months from date of purchase for purchases made on September 1, 2015 or later.

Dimension DrawingPDF

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Eizo PC Monitor ColorEdge Series CG279X | 27” | 2K QHD | HDR | IPS

1,839.00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 1

Ρωτήστε μας για το προϊόν

PRODUCT: Eizo PC Monitor ColorEdge Series CG279X | 27” | 2K QHD | HDR | IPS (EZ-CG279X)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.