Canon EF 28-300mm f/3,5-5,6L IS USM

2,719.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Με Σταθεροποιητή Εικόνας (IS) και υψηλής ταχύτητας, αθόρυβη αυτόματη εστίαση, αυτός ο εξαιρετικά εξειδικευμένος φακός παρέχει αυτά που άλλοι μπορούν μόνο να φανταστούν. Από ευρυγώνια σε τηλεφωτογράφιση – άμεσα. Πλαισιώστε τις λήψεις σας όπως επιθυμείτε, με την εξαιρετική ποιότητα της Σειράς L: ζουμ περίπου 11x με Σταθεροποιητή Εικόνας και αθόρυβη, ταχεία αυτόματη εστίαση. Κορυφαία ποιότητα, κορυφαία ευελιξία.

 

Όλα τα προϊόντα Canon διαθέσιμα σε μία εργάσιμη μέρα, εφόσον είναι σε απόθεμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1670 g
Κατηγορία Φακού

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 9322A006 Κατηγορία:

Με Σταθεροποιητή Εικόνας (IS) και υψηλής ταχύτητας, αθόρυβη αυτόματη εστίαση, αυτός ο εξαιρετικά εξειδικευμένος φακός παρέχει αυτά που άλλοι μπορούν μόνο να φανταστούν. Από ευρυγώνια σε τηλεφωτογράφιση – άμεσα. Πλαισιώστε τις λήψεις σας όπως επιθυμείτε, με την εξαιρετική ποιότητα της Σειράς L: ζουμ περίπου 11x με Σταθεροποιητή Εικόνας και αθόρυβη, ταχεία αυτόματη εστίαση. Κορυφαία ποιότητα, κορυφαία ευελιξία.

 

Βασικές λειτουργίες

• Ζουμ 11x
• Ποιότητα σειράς L
• Σταθεροποιητής Εικόνας
• Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0.7m
• Μόνιμη δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση
• Κατασκευή ανθεκτική στη σκόνη και τις σταγόνες νερού
• Διάφραγμα κυκλικού ανοίγματος
• Μέτρηση απόστασης E-TTL II
• Βελτιωμένες επιστρώσεις φακού για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Με το εξαιρετικά υψηλό εύρος ζουμ περίπου 11x, το οποίο καλύπτει τα πάντα, από ευρυγώνιες λήψεις μέχρι υπερ-τηλεφωτογραφίσεις, ο τελευταίος “λευκός φακός” της επαγγελματικής σειράς της Canon έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να περιορίσουν τις αλλαγές φακών και το συνολικό βάρος του εξοπλισμού τους. Με Σταθεροποιητή Εικόνας (IS) και υψηλής ταχύτητας, αθόρυβη αυτόματη εστίαση, αυτός ο εξαιρετικά εξειδικευμένος φακός παρέχει αυτά που άλλοι μπορούν μόνο να φανταστούν.

Σταθεροποίηση Εικόνας
Η πασίγνωστη τεχνολογία IS της Canon διορθώνει για περίπου 3 στοπ, χωρίς αισθητή αύξηση του θαμπώματος της εικόνας. Αυτό μεγαλώνει τη γκάμα των συνθηκών υπό τις οποίες καθίσταται δυνατή η φωτογράφιση με τη μηχανή στο χέρι, μειώνοντας την ανάγκη μεταφοράς τριπόδου. Η σημαντική κίνηση προς μία κατεύθυνση ανιχνεύεται σαν εκούσια πανοραμική λήψη και οι διορθώσεις ως προς την αντίστοιχη κατεύθυνση σταματούν, εμποδίζοντας έτσι την ανάδραση στο τράνταγμα.

Μηχανισμός Υπερήχων
Ο μηχανισμός υπερήχων (USM) μετατρέπει την ενέργεια των υπερηχητικών δονήσεων σε δύναμη περιστροφής για να παράσχει υψηλής ταχύτητας, υψηλής ακρίβειας, υπεραποτελεσματική και πρακτικά αθόρυβη αυτόματη εστίαση, με καλή ροπή ελέγχου για γρήγορη απόκριση και ακριβές σταμάτημα. Ο φακός διαθέτει μόνιμη δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης των 0.7m για όλο το εύρος του ζουμ, τον καθιστά επίσης ιδανικό για μεγεθύνσεις κοντινών πλάνων.

Τέλειος για ψηφιακές μηχανές
Το σχήμα και οι επιστρώσεις του φακού έχουν βελτιωθεί για να εξαλείψουν τη δημιουργία ειδώλων και τις αντανακλάσεις, καθιστώντας το φακό ιδανικό για χρήση με ψηφιακές μηχανές που μπορεί να είναι επιρρεπείς σε αντανακλάσεις εκτός αισθητήρα καταγραφής. Όταν προσαρμοστεί σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με αισθητήρα APS μεγέθους C, όπως ο EOS 10D, ο φακός έχει ισοδύναμο εύρος εστιακού μήκους 45-480mm.

Οπτικά ακριβείας για υψηλή ποιότητα εικόνας
Η όμορφη αντίθεση, η χαμηλή παραμόρφωση και η υψηλή από άκρη σε άκρη ανάλυση είναι εμφανείς σε όλο το εύρος του ζουμ. Ένα EMD (ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα) ελέγχει το άνοιγμα διαφράγματος για ταχύ, αθόρυβο, υψηλής ακριβείας έλεγχο. Ένα κυκλικό διάφραγμα παρέχει ευχάριστο θάμπωμα φόντου, από το πλήρες άνοιγμα μέχρι και 2 στοπ πιο κάτω.

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες
Ο EF 28-300mm έχει κατασκευή στιβαρή, ανθεκτική στη σκόνη και τις σταγόνες νερού, που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες.

Λειτουργεί με τις EOS
Ο τρόπος λειτουργίας του φακού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με την τελευταία σειρά EOS, αποκομίζοντας μέγιστο όφελος από το πλεονέκτημα της ταχύτητάς του. Οι πληροφορίες απόστασης παρέχουν υψηλότερης ακρίβειας μετρήσεις για συνδεδεμένη με την εστίαση φωτογράφιση με φλας E-TTL II.

 

 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Canon EF 28-300mm f/3,5-5,6L IS USM

2,719.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.