Canon TS-E 24mm f/3,5L II

2,259.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Χάρη στο μοναδικό σύστημα περιστροφής της Canon, ο TS-E 24 mm f/3,5L II επιτρέπει ανεξάρτητη περιστροφή κλίσης και κατεύθυνσης μετατόπισης. Αυτό επιτρέπει τον ξεχωριστό έλεγχο της προοπτικής και του βάθους πεδίου, που αυξάνει την ευελιξία του φακού. Ο TS-E 24 mm f/3,5L II τελειοποιήθηκε για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας από άκρη σε άκρη. Η ανεξάρτητη περιστροφή των μηχανισμών κλίσης και μετατόπισης προσδίδει μέγιστη δημιουργική ελευθερία.

 

 

 

Όλα τα προϊόντα Canon διαθέσιμα σε μία εργάσιμη μέρα, εφόσον είναι σε απόθεμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος790 g
Κατηγορία Φακού

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 3552B005 Κατηγορία:

Χάρη στο μοναδικό σύστημα περιστροφής της Canon, ο TS-E 24 mm f/3,5L II επιτρέπει ανεξάρτητη περιστροφή κλίσης και κατεύθυνσης μετατόπισης. Αυτό επιτρέπει τον ξεχωριστό έλεγχο της προοπτικής και του βάθους πεδίου, που αυξάνει την ευελιξία του φακού.

Ο TS-E 24 mm f/3,5L II τελειοποιήθηκε για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας από άκρη σε άκρη. Η ανεξάρτητη περιστροφή των μηχανισμών κλίσης και μετατόπισης προσδίδει μέγιστη δημιουργική ελευθερία.

 

Βασικές λειτουργίες

• Φακός Tilt & Shift 24mm
• Χαμηλή παραμόρφωση και υψηλή ανάλυση
• Κλίση ± 8.5° και Μετατόπιση ±12mm
• Ανεξάρτητη περιστροφή Κλίσης ή Μετατόπισης
• Ασφαιρικά και UD στοιχεία φακού
• Δομή sub wavelength και επιστρώσεις Super Spectra
• Κυκλικό διάφραγμα
Ο υψηλών επιδόσεων ευρυγώνιος φακός με εξαιρετικό εύρος κλίσης και μετατόπισης.
Διευρύνει τις δυνατότητες της φωτογράφισης Tilt & Shift
Χάρη στο μοναδικό σύστημα περιστροφής της Canon, ο TS-E 24 mm f/3.5L II επιτρέπει ανεξάρτητη περιστροφή κλίσης και κατεύθυνσης μετατόπισης. Αυτό επιτρέπει τον ξεχωριστό έλεγχο της προοπτικής και του βάθους πεδίου, που αυξάνει την ευελιξία του φακού.
Μεγαλύτερο εύρος κίνησης
Διαθέτοντας εστιακό μήκος 24mm και δυνατότητα κλίσης ±8.5°, μετατόπισης ±12mm και περιστροφής ±90° στους μηχανισμούς κλίσης και μετατόπισης, ο TS-E 24 mm f/3.5L II παρέχει εξαιρετική ευελιξία. Ο TS-E 24 mm f/3.5L II διαθέτει επίσης ασφάλειες για τους μηχανισμούς κλίσης και μετατόπισης, για την αποφυγή ανεπιθύμητων κινήσεων.
Στοιχεία φακού Υψηλής Ακρίβειας
Για να επιτευχθεί εξαιρετική ανάλυση σε ολόκληρο το εύρος του κάδρου και χαμηλή παραμόρφωση, χρησιμοποιείται ένας ασφαιρικός φακός υψηλής ακρίβειας από χυτό κρύσταλλο μεγάλης διαμέτρου. Για να ελαχιστοποιηθεί η χρωματική εκτροπή, η οποία είναι συνήθης στις ευρυγώνιες λήψεις, χρησιμοποιούνται 3 στοιχεία UD. Αυτά τα στοιχεία καθιστούν το φακό κατάλληλο για λήψεις τοπίων και αρχιτεκτονικής.
Επιστρώσεις δομής sub-wavelength
Σχεδιασμένη για ψηφιακή φωτογράφιση, η πατενταρισμένη επίστρωση στοιχείων φακών της Canon εμποδίζει τη δημιουργία ειδώλων και αντανακλάσεων που προκαλούνται από εσωτερικές ανακλάσεις, βοηθώντας στην απόδοση ευκρινών, καθαρών εικόνων.
Υψηλή ποιότητα και αντοχή
Οι φακοί της σειράς L της Canon είναι κατασκευασμένοι ώστε να αντέχουν στη συνεχή χρήση, ακόμα και στα πλέον απαιτητικά περιβάλλοντα. Η στεγανοποίηση ενάντια στη σκόνη και τις καιρικές συνθήκες παρέχει επιπρόσθετη προστασία, ενώ το παρασολέιγ του φακού και η θήκη μεταφοράς περιλαμβάνονται στη συσκευασία.
Οπτικά χωρίς μόλυβδο
Σε όλα τα στάδια κατασκευής του TS-E 24 mm f/3.5L II χρησιμοποιούνται κρύσταλλα χωρίς μόλυβδο, φιλικά προς το περιβάλλον.
Αυτοί οι ειδικοί φακοί με δυνατότητα κλίσης και μετατόπισης διευρύνουν τους φωτογραφικούς σας ορίζοντες. Η κλίση επιτρέπει την επίτευξη μεγαλύτερου βάθους πεδίου ακόμα και στο μέγιστο άνοιγμα του διαφράγματος, διατηρώντας την εστίαση σε ολόκληρο το θέμα. Η μετατόπιση διορθώνει την τραπεζοειδή παραμόρφωση που παρουσιάζεται στις εικόνες αντικειμένων με μεγάλο ύψος, όπως τα κτίρια, αποτρέποντας έτσι την παραμόρφωση των θεμάτων.

 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Canon TS-E 24mm f/3,5L II

2,259.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.