Προσφορά!

Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8 FL ED VR

2,238.00 Κέρδος: 201.00 €

Άμεσα Διαθέσιμο στο Κατάστημα / Express Παράδοση

Price Alert

Ταχύτερος. Ελαφρύτερος. Πιο ευέλικτος από ποτέ. Ο AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR βελτιώνει την ικανότητά σας να αποτυπώνετε εντυπωσιακές φωτογραφίες ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1430 g
Διαστάσεις202 × 88.5 m
Κατηγορία Φακού

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: JAA830DA Κατηγορία: Ετικέτα:
SHARE

Πώς να βελτιωθεί το τέλειο; Βελτιώνοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν ουσιαστική διαφορά κατά τις φωτογραφίσεις. Σχεδιασμένη για να υπερέχει, αυτή η νέα εκδοχή του φημισμένου αυτού φακού σάς επιτρέπει να παραμένετε ένα βήμα μπροστά.

Η βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης AF και ο έλεγχος έκθεσης καθώς και η λειτουργία VR SPORT, συνδυάζονται για να εξασφαλίζουν εντυπωσιακές λήψεις ριπών. Κορυφαία οπτικά συστήματα NIKKOR: εξαιρετική απόδοση από άκρη σε άκρη. Η νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon μειώνει αποτελεσματικά τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις. Η κατασκευή είναι ελαφριά, χάρη στη χρήση γυάλινων στοιχείων φθορίτη αλλά παραμένει στιβαρή.

Ανεβάστε την απόδοσή σας: τηλεφακός zoom f/2,8

Είτε αποτυπώνετε αθλητικά στιγμιότυπα, δράση, ειδησεογραφικές λήψεις ή ρεπορτάζ, αυτός ο φακός με φορμά FX σάς βοηθά να οδηγήσετε τη δουλειά σας σε νέα επίπεδα. Το εύρος εστιακής απόστασης 70–200 mm (105–300 mm όταν χρησιμοποιείται με Nikon SLR με φορμά DX) καλύπτει όλα τα σημαντικά σημεία. Το γρήγορο διάφραγμα f/2,8: εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σταθερή έκθεση σε όλο το εύρος zoom.

Η πλησιέστερη δυνατή απόσταση εστίασης είναι πλέον μόλις 1,1 m και ο μέγιστος λόγος αναπαραγωγής έχει αυξηθεί από το 0,11x στο 0,21x. Οι φωτογράφοι που εργάζονται με τους αισθητήρες εικόνας υψηλής ανάλυσης και τις γρήγορες DSLR της Nikon είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Ευκρίνεια, σταθερότητα, ταχύτητα: βελτιωμένη απόσβεση κραδασμών (VR)

Παρακολουθήστε τη δράση χωρίς συμβιβασμούς στην ευκρίνεια. Η λειτουργία VR της Nikon ελαχιστοποιεί τα αποτελέσματα του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής, επιτρέποντάς σας να τραβάτε με ταχύτητες κλείστρου χαμηλότερες έως και κατά 4 στοπ από ό,τι χωρίς τη λειτουργία VR¹. Σχεδιασμένη για να μειώνει το θάμπωμα που προκαλείται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, η λειτουργία VR ενεργοποιείται αμέσως μόλις πατήσετε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση και είναι αθόρυβη.

Η λειτουργία SPORT VR εξασφαλίζει πιο σταθερή εικόνα στο σκόπευτρο κατά τις λήψεις εξαιρετικά γρήγορης δράσης ή τις λήψεις θεμάτων που κινούνται απρόβλεπτα. Εξασφαλίζει επίσης ότι κατά τις συνεχείς λήψεις οι ταχύτητες καρέ και ο χρόνος υστέρησης στην απελευθέρωση είναι αντίστοιχα με αυτά που επιτυγχάνονται όταν η λειτουργία VR είναι απενεργοποιημένη. Αυτός ο φακός αναγνωρίζει και όταν χρησιμοποιείται τρίποδο και προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις τόσο σε Κανονική λειτουργία όσο και σε λειτουργία SPORT VR.

Ακρίβεια φακού προς φωτογραφική μηχανή: κορυφαία παρακολούθηση AF και έλεγχος έκθεσης

Σχεδιασμένος για να συνεργάζεται με τις γρήγορες, επαγγελματικές DSLR της Nikon, αυτός ο φακός αποκρίνεται γρήγορα και με ακρίβεια στις αλλαγές αυτόματης εστίασης. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθείτε με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα, ακόμη κι όταν κινούνται απρόβλεπτα, με ταχύτητες που αλλάζουν ή εάν πλησιάζουν γρήγορα τη φωτογραφική μηχανή. Και η βελτιωμένη παρακολούθηση AF δεν είναι η μόνη βελτίωση. Κατά τις συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας, ο μηχανισμός του ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος λειτουργεί σε συγχρονισμό με το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής για γρήγορο αυτόματο έλεγχο έκθεσης και σταθερότητα μεταξύ των λήψεων.

Η μονάδα λεπίδων διαφράγματος με μηχανισμό είναι ενσωματωμένη στο κυρίως σώμα του φακού και εξασφαλίζει ομαλή και σταθερή λειτουργία ακόμη και κατά τις ριπές υψηλής ταχύτητας. Παράλληλα, το αθόρυβο μοτέρ της Nikon (SWM) εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα αθόρυβη αυτόματη εστίαση με εύκολη λειτουργία χειροκίνητης παράκαμψης αυτοματισμού.

Μοναδική απόδοση: οπτική ακρίβεια έως και το άκρο του κάδρου

Αυτός ο φακός εξασφαλίζει μοναδική ακρίβεια και αντίθεση στο σύνολο του κάδρου. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η απόδοση από άκρη σε άκρη έχει βελτιωθεί και έχει μειωθεί η απώλεια φωτός. Η νέα οπτική σχεδίαση μειώνει αποτελεσματικά τα χρωματικά σφάλματα και τις χρωματικές εκτροπές και αποτρέπει τις παραμορφώσεις στο σύνολο του εύρους zoom. Περιλαμβάνει έξι γυάλινα στοιχεία ED, ένα στοιχείο φακού από φθορίτη και ένα στοιχείο υψηλού δείκτη διάθλασης (HRI). Διαθέτει επίσης νανοκρυσταλλική επίστρωση που μειώνει τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις για μεγαλύτερη καθαρότητα εικόνας. Χάρη στη χρήση γυάλινων στοιχείων από φθορίτη, η ελαφριά κατασκευή του φακού δεν συνεπάγεται συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας.

Άψογη ισορροπία: βελτιωμένη λειτουργικότητα

Όταν εργάζεστε σε πιεστικές συνθήκες, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα κουμπιά με δυνατότητα αντιστοίχισης λειτουργιών στο κυρίως σώμα του φακού, ένα χαρακτηριστικό που έχει κληρονομήσει από τους επαγγελματικούς τηλεφακούς NIKKOR, διευκολύνουν την αλλαγή λειτουργιών με τον αντίχειρά σας καθώς σταθεροποιείτε το φακό. Έχουν αντιστραφεί οι θέσεις του zoom και του δακτυλίου εστίασης σε σύγκριση με τον προκάτοχο αυτού του φακού, χαρίζοντας πιο ισορροπημένο χειρισμό: με το δακτύλιο zoom να βρίσκεται πλέον στο μπροστινό μέρος του κυρίως σώματος του φακού, κάτω από το χέρι σας, είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε σταθερή στάση κατά το zoom. Το τραχύ κάλυμμα από ελαστικό πάνω από το δακτύλιο zoom σάς βοηθά επίσης να εξασφαλίζετε σταθερή λαβή και να χρησιμοποιείτε ευκολότερα τη λειτουργία zoom όταν τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να βλέπετε.

Έτοιμος για χρήση σε φωτογραφικές αποστολές: ελαφρύς, ανθεκτικός, αξιόπιστος.

Καθώς είναι σχεδιασμένος για να αντέχει τις κακουχίες της επαγγελματικής χρήσης, κάθε κινητό μέρος του κυρίως σώματος του φακού έχει σφραγιστεί ενδελεχώς για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια νερού. Παράλληλα, με το κυρίως σώμα που είναι πλέον κατασκευασμένο από ένα κράμα μαγνησίου και με τα στοιχεία HRI και φθορίου που περιλαμβάνει, αυτός ο φημισμένος φακός είναι ελαφρύτερος από ποτέ.

Επιπρόσθετα, στο φακό έχει χρησιμοποιηθεί επίστρωση φθορίου της Nikon, η οποία εξασφαλίζει ενεργή προστασία από νερό, σκόνη και βρομιά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας. Η επίστρωση έχει εφαρμοστεί στο προστατευτικό γυαλί που βρίσκεται στο μπροστινό και στο πίσω στοιχείο του φακού, καθιστώντας ευκολότερο τον καθαρισμό του γυαλιού χωρίς να προκαλείται ζημιά στην επιφάνεια. Ο δακτύλιος μοντούρας τριπόδου περιλαμβάνει ρουλεμάν που εξασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση μεταξύ του οριζόντιου και του κατακόρυφου προσανατολισμού.

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8 FL ED VR

2,238.00 

Άμεσα Διαθέσιμο στο Κατάστημα / Express Παράδοση

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.