Sigma 14mm F/1.8 DG HSM ART

1,599.00 

Price Alert

Ο πρώτος και μοναδικός υπερευρυγώνιος φακός με διάφραγμα F/1.8 !

 • Ένας εξαιρετικά γρήγορος φακός που δίνει νέα διάσταση στην ποιότητα εικόνας
 • Υπερ-ευρυγώνιος με πολύ ανοιχτό διάφραγμα 1,8
 • Εξαιρετική ταχύτητα Auto Focus
 • Συμβατό με το Mount Converter MC-11 και το USB Dock
 • Δυνατότητα αλλαγής του Mount εάν αλλάξετε μάρκα μηχανής
 • 5 Χρόνια Ελληνική Εγγύηση Αντιπροσωπείας

-Made in Japan

-Περιλαμβάνει πλαστικό καπάκι φακού και τσάντα μεταφοράς

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1120 g
Διαστάσεις954 × 126 m
Κατηγορία Φακού

,

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 450 Κατηγορία:

Sigma φακός 14mm με διάφραγμα F/1.8 της σειράς ART.

Ο πρώτος και μοναδικός υπερευρυγώνιος φακός με διάφραγμα F/1.8 !

Χαρακτηριστικά:

-Ένας εξαιρετικά γρήγορος φακός που δίνει νέα διάσταση στην ποιότητα εικόνας
-Υπερ-ευρυγώνιος με πολύ ανοιχτό διάφραγμα 1,8
-Εξαιρετική ταχύτητα Auto Focus
-Συμβατό με το Mount Converter MC-11 και το USB Dock
-Δυνατότητα αλλαγής του Mount εάν αλλάξετε μάρκα μηχανής
-Made in Japan
-Περιλαμβάνει πλαστικό καπάκι φακού και τσάντα μεταφοράς


Λίγα Λόγια..

Τόσο γρήγορος όσο και ευρύς, είναι ο νέος φακός της SIGMA 14mm f / 1.8 DG HSM, ένας μοναδικός ευρυγώνιος και πρωτότυπα σχεδιασμένος φακός, για την παραγωγή εικόνων υψηλής ανάλυσης. Ως τμήμα της σειράς ART απο την SIGMA, ο φακός αυτός εστιάζει στην ποιότητα και την απόδοση της εικόνας και χρησιμοποιεί τόσο γυάλινα στοιχεία FLD όσο και SLD για τον έλεγχο των χρωματικών παρεκκλίσεων και του χρωματικού εκτροπών για αξιοσημείωτη οξύτητα. Τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού γυαλιού υψηλής ακρίβειας με μεγάλη διάμετρο, συμβάλλουν επίσης στη μείωση της παραμόρφωσης και των σφαιρικών εκτροπών για βελτιωμένη ευκρίνεια και ακρίβεια. Επιπλέον, έχει εφαρμοστεί μια επίστρωση Super Multi-Layer σε μεμονωμένα στοιχεία για την καταστολή του φαινομένου Flare όπως και αυτό των διπλών ειδώλων, για μεγαλύτερη αντίθεση όταν είστε σε ισχυρό φωτισμό. Ιδιαίτερα κατάλληλος για αστροφωτογραφία και υπαίθρια γυρίσματα χαμηλού φωτισμού, ο φακός αυτός παρουσιάζει ένα μοναδικό συνδυασμό ευρείας προοπτικής και γρήγορης, ευέλικτης απόδοσης.

Συμπληρώνοντας την οπτική απόδοση, περιλαμβάνει τον μηχανισμό Hyper Sonic Motor, ο οποίος παρέχει γρήγορη, ομαλή και σχεδόν αθόρυβη απόδοση αυτόματης εστίασης. Αυτός ο μηχανισμός εστίασης, επιτρέπει επίσης την πλήρη χειροκίνητη εστίαση ανά πάσα στιγμή απλά περιστρέφοντας το ειδικό δακτύλιο για βελτιωμένο χειροκίνητο έλεγχο και εστίαση όσο το δυνατόν πλησιέστερα στα 27cm. Ο κύλινδρος του φακού κατασκευάζεται από ένα θερμικά σταθερό σύνθετο υλικό, το οποίο υποστηρίζει την εργασία σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, ενώ το στήριγμα φακού είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο για μακροχρόνια ανθεκτικότητα και ακρίβεια τοποθέτησης. Επιπλέον, αυτός ο φακός είναι συμβατός με το προαιρετικό Sigma USB DOCK για λεπτομερή έλεγχο των παραμέτρων εστίασης και άλλων χαρακτηριστικών του φακού.

(c) SIGMA Aizu, Japan


Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Ως τμήμα σειράς ART από την SIGMA, ο φακός αυτός έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει αξιοσημείωτη οπτική απόδοση και είναι ιδανικός για δημιουργικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές.
 • Ο πρωταρχικός φακός ευρείας γωνίας έχει σχεδιαστεί για μεγάλου αισθητήρα μηχανές (Full Frame) ενώ είναι παράλληλα συμβατός και με αισθητήρες APS-C.
 • Το φωτεινό f / 1,8 μέγιστο άνοιγμα είναι κατάλληλο για εργασία σε χαμηλές και δύσκολες συνθήκες φωτισμού.
 • Τρία στοιχεία χαμηλής διασποράς (FLD) και τέσσερα ειδικά χαμηλής διασποράς (SLD) εμφανίζονται στον οπτικό σχεδιασμό και συμβάλλουν στη μείωση της χρωματικής απόκλισης και των χρωματικών παρεκκλίσεων για καλύτερη οξύτητα και ακρίβεια χρώματος.
 • Τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου ασφαιρικού στοιχείου γυαλιού με ακρίβεια, διαμέτρου 80 mm, συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των στρεβλώσεων και των σφαιρικών εκτροπών για βελτιωμένη ευκρίνεια.
 • Μια επικάλυψη Super Multi-Layer έχει εφαρμοστεί στα στοιχεία φακού, για την καταστολή του φαινομένου Flare όπως και αυτό των διπλών ειδώλων για την παραγωγή εικόνων που είναι πλούσιες σε αντίθεση και σε ουδέτερες απόχρωση, ακόμα και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού (BackLit).
 • Ο ενσωματωμένος HSM (Hyper Sonic Motor) προσφέρει γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, η οποία συμπληρώνεται από έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο AF για την κορύφωση της απόδοσης εστίασης. Το HSM επιτρέπει επίσης τον πλήρη χειροκίνητο έλεγχο εστίασης απλά περιστρέφοντας το δαχτυλίδι εστίασης ανά πάσα στιγμή.
 • Ο εξειδικευμένος μηχανισμός ηλεκτρομαγνητικής διάτρησης παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια ελέγχου έκθεσης που είναι ιδιαίτερα βολική όταν εργάζεστε με ταχύτητες συνεχούς λήψης.
 • Ο φακός κατασκευάζεται από υλικό θερμικής σταθερής σύνθεσης (TSC), μαζί με μέταλλα για μεγαλύτερη ακρίβεια και χρήση σε μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.
 • Το μπαγιονέτ είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο για εξασφαλισμένη ακρίβεια και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, η στεγανοποίηση από καουτσούκ ενσωματώνεται στο σχεδιασμό της βάσης για να καταστεί ανθεκτική στη σκόνη και στη βροχή.
 • Αυτός ο φακός είναι συμβατός με το προεραιτικό Sigma USB DOCK για την τελειοποίηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του φακού και την ενημέρωση του υλικολογισμικού του.

© Satoru Korenaga


ASP (Aspherical)

Οι ασφαιρικοί φακοί επιτρέπουν την ελευθερία στον σχεδιασμό, βελτιωμένες επιδόσεις, μειωμένο αριθμό στοιχείων φακού και ένα συμπαγές μέγεθος

APO

Για να επιτευχθεί η υψηλότερη ποιότητα εικόνας, ο φακός APO έχει γίνει χρησιμοποιώντας ειδικό γυαλί χαμηλής διασποράς (SLD) και έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει τις  χρωματικές εκτροπές.

OS (Optical Stabilizer)

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μηχανισμό που αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής. Επεκτείνεται δραματικά τις φωτογραφικές δυνατότητες με αντιστάθμιση της κίνηση της μηχανής κατά τη λήψη με το χέρι.

HSM (Hyper-Sonic Motor)

Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό από υπερηχητικά κύματα για να προσφέρει αθόρυβο και  γρήγορο AF.

RF (Rear Focus)

Αυτός ο φακός είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα που κινεί τις οπίσθιες ομάδα φακών για υψηλής ταχύτητας και αθόρυβη εστίαση.

IF (Inner Focus)

Για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στην εστίαση, αυτός ο φακός κινείται στο εσωτερικό  χωρίς να αλλάζει το φυσικό μήκος του φακού

Conv (APO Teleconverter EX)

Αυτός ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ΑΡΟ Teleconverter EX και να μεγαλώσει την εστιακή απόσταση σε άμεση διασύνδεση με την λειτουργία της αυτόματης έκθεσης στην μηχανή σας ΑΕ.

EX

Το εξωτερικό αυτού του φακού είναι φινιραρισμένο με EX για να υποδηλώσει την ανώτερη κατασκευή και οπτική ποιότητα, και να ενισχύσει την εξωτερική εμφάνισή του.

DG

Αυτοί  οι φακοί είναι μεγάλου διαφράγματος με ευρεία γωνία θέασης και μικρή εστιακή απόσταση. Ιδανικοί για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές D-SLR ενώ παράλληλα είναι συμβατοί και με μηχανές φιλμ.

DC

Πρόκειται για ειδκούς φακούς όπου το μέγεθος τους είναι συμβατό με όλες τις APS-C μηχανές με μπόνους την συμπαγή και ελαφρία κατασκευή τους

**Το κείμενο αυτό, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημοσίευση στο σάιτ kouniogr.wpengine.com και απαγορεύεται κάθε είδους αναδημοσίευση του απο τον Νόμο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ΤΕΧΝΙΟ ΑΕ. 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sigma 14mm F/1.8 DG HSM ART

1,599.00 

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.