Προσφορά!

Sigma 40mm F/1.4 ART DG HSM

1,250.00  779.00 Κέρδος: 471.00 €

Price Alert
 • Τύπος Φακού: Prime
 • Κατηγορία: Full Frame
 • Σταθεροποιητής: Όχι
 • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 0,40μ
 • Διάμετρος Φίλτρου: 82mm
 • Εγγύηση: 24 Μήνες Ελληνικής Αντιπροσωπείας
 • Διαθέσιμες Εκδόσεις: Canon – Nikon – Sony E mount – Sigma
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1200 g
Διαστάσεις87.8 × 131 m
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 332 Κατηγορία:
SHARE

Το γρήγορο f / 1,4 μέγιστο άνοιγμα συμβάλλει στην επίτευξη μικρού βάθους πεδίου και επιλεκτικής εστίασης, καθώς λειτουργεί και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Ο οπτικός σχεδιασμός ενσωματώνει μια σειρά χαμηλής διασποράς και ασφαιρικών στοιχείων, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ευκρίνειας και της σαφήνειας, ελέγχοντας τόσο τις σφαιρικές όσο και τις χρωματικές ανωμαλίες. Προσφέρεται επίσης επίστρωση Super Multi-Layer και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του flare για μεγαλύτερη αντίθεση και ακρίβεια χρώματος όταν εργάζεστε σε έντονες συνθήκες φωτισμού.

Συμπληρώνοντας τις δυνατότητες απεικόνισης, ο φακός προωθεί ένα Hyper Sonic Motor για γρήγορη, ομαλή και ήσυχη απόδοση αυτόματης εστίασης με αντικατάσταση χειροκίνητης εστίασης πλήρους απασχόλησης. Ο φυσικός σχεδιασμός διαθέτει ένα ορειχάλκινο μπαγιονέτ, το οποίο προσφέρει ακαμψία και ακρίβεια τοποθέτησης μαζί με μια σφραγίδα που προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία. Επιπλέον, ένα στρογγυλεμένο διάφραγμα εννέα λεπίδων συμβάλλει στην ευχάριστη ποιότητα bokeh.

 • Ως μέρος της γραμμής Art στην σειρά Global Vision της Sigma, ο φακός αυτός έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει αξιοσημείωτη οπτική απόδοση και είναι ιδανική για δημιουργικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές.
 • Το Short-normal prime είναι σχεδιασμένο για φωτογραφικές μηχανές Sony E-mount, ωστόσο είναι επίσης κατάλληλο για μοντέλα DX όπου παρέχει εστιακό μήκος ίσο με 60mm.
 • Το εντυπωσιακά φωτεινό μέγιστο άνοιγμα f / 1,4 είναι κατάλληλο για εργασία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και παρέχει επίσης μεγαλύτερο έλεγχο στη θέση εστίασης όταν χρησιμοποιεί μικρές τεχνικές βάθους πεδίου.
 • Το τρισδιάστατο χαμηλής διασποράς (FLD) και τα 3 ειδικά στοιχεία χαμηλής διασποράς (SLD) εμφανίζονται στον οπτικό σχεδιασμό και συμβάλλουν στη μείωση της κηλίδωσης χρώματος και των χρωματικών παρεκκλίσεων για μεγαλύτερη ακρίβεια και ακρίβεια χρώματος.
 • Ένα ασφαιρικό στοιχείο χρησιμοποιείται για να συμβάλει στον περιορισμό της παραμόρφωσης και των σφαιρικών εκτροπών και συμβάλλει επίσης στη μεγαλύτερη συνολική ευκρίνεια και ακριβή απόδοση.
 • Μια επίστρωση Super Multi-Layer έχει εφαρμοστεί στα στοιχεία φακού, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το flare, συμβάλλουν στην παραγωγή εικόνων που είναι πλούσιες σε αντίθεση και σε ουδέτερο χρώμα, ακόμη και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού.
 • Το στρογγυλεμένο διάφραγμα εννέα λεπίδων συμβάλλει στην ομαλή και ευχάριστη ποιότητα bokeh.
 • Ο ενσωματωμένος HSM (Hyper Sonic Motor) πραγματοποιεί την γρήγορη και ήσυχη αυτόματη εστίαση, η οποία συμπληρώνεται από έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο AF για την επίτευξη ομαλότερης απόδοσης εστίασης.Επιτρέπει επίσης έλεγχο πλήρους χρόνου χειροκίνητης εστίασης απλά περιστρέφοντας το δαχτυλίδι εστίασης ανά πάσα στιγμή.
 • Ο εξειδικευμένος μηχανισμός ηλεκτρομαγνητικής διάτρησης παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα ελέγχου έκθεσης, που είναι ιδιαίτερα ευεργετική όταν εργάζεστε με ταχύτητες συνεχούς λήψης.
 • Το μπαγιονέτ είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο για εξασφαλισμένη ακρίβεια και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, η στεγανοποίηση από καουτσούκ ενσωματώνεται στο σχεδιασμό της βάσης για να καταστεί ανθεκτική στη σκόνη και στα πιτσιλίσματα.
 • Προστατευτική επίστρωση έχει εφαρμοστεί στο εμπρόσθιο στοιχείο και είναι τόσο νερό όσο και λάδι-απωθητικό για να βοηθήσει στον καθαρισμό.
 • Αυτός ο φακός είναι συμβατός με την προαιρετική θύρα Sigma USB για λεπτομερή ρύθμιση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του φακού και ενημέρωση του λογισμικού του.

Sigma – Ορολογία Ακρωνύμιων

ASP (Aspherical)

Οι ασφαιρικοί φακοί επιτρέπουν την ελευθερία στον σχεδιασμό, βελτιωμένες επιδόσεις, μειωμένο αριθμό στοιχείων φακού και ένα συμπαγές μέγεθος

APO

Για να επιτευχθεί η υψηλότερη ποιότητα εικόνας, ο φακός APO έχει γίνει χρησιμοποιώντας ειδικό γυαλί χαμηλής διασποράς (SLD) και έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει τις  χρωματικές εκτροπές.

OS (Optical Stabilizer)

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μηχανισμό που αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής. Επεκτείνεται δραματικά τις φωτογραφικές δυνατότητες με αντιστάθμιση της κίνηση της μηχανής κατά τη λήψη με το χέρι.

HSM (Hyper-Sonic Motor)

Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό από υπερηχητικά κύματα για να προσφέρει αθόρυβο και  γρήγορο AF.

RF (Rear Focus)

Αυτός ο φακός είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα που κινεί τις οπίσθιες ομάδα φακών για υψηλής ταχύτητας και αθόρυβη εστίαση.

IF (Inner Focus)

Για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στην εστίαση, αυτός ο φακός κινείται στο εσωτερικό χωρίς να αλλάζει το φυσικό μήκος του φακού

Conv (APO Teleconverter EX)

Αυτός ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ΑΡΟ Teleconverter EX και να μεγαλώσει την εστιακή απόσταση σε άμεση διασύνδεση με την λειτουργία της αυτόματης έκθεσης στην μηχανή σας ΑΕ.

EX

Το εξωτερικό αυτού του φακού είναι φινιραρισμένο με EX για να υποδηλώσει την ανώτερη κατασκευή και οπτική ποιότητα, και να ενισχύσει την εξωτερική εμφάνισή του.

DG

Αυτοί  οι φακοί είναι μεγάλου διαφράγματος με ευρεία γωνία θέασης και μικρή εστιακή απόσταση. Ιδανικοί για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές D-SLR ενώ παράλληλα είναι συμβατοί και με μηχανές φιλμ.

DC

Πρόκειται για ειδκούς φακούς όπου το μέγεθος τους είναι συμβατό με όλες τις APS-C μηχανές με μπόνους την συμπαγή και ελαφρία κατασκευή τους

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sigma 40mm F/1.4 ART DG HSM

1,250.00  779.00 

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.