Tamron AF 18-400 F/3.5-6.3 Di II VC HLD

649.00 

Εκκαθάριση
Price Alert

Ο πρώτος All-in-One φακός στον κόσμο απο ευρυγώνιο μέχρι και σούπερ τηλεφακό 400mm, διαθέσιμος τώρα απο την Tamron!

-Συμβατός με Full Frame αλλά και APS-C μηχανές

-Εύρος Διαφράγματος: f/3.5 έως f/40

-Σταθεροποιητής εικόνας (VC)

-Συμβατός με το νέο DOCK της Tamron Tap-in

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος450 g
Διαστάσεις74 × 88 m
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: AFB028 Κατηγορία:

Ισχυρή απόδοση που ξεπερνά την φαντασία σας!

-Συμβατός με Full Frame αλλά και APS-C μηχανές
-Εύρος Διαφράγματος: f/3.5 έως f/40
-Τρία στοιχεία χαμηλής διασποράς (LD) και τρία ασφαιρικά (ASL)
-Νέο Μοτέρ Αυτόματης Εστίασης (HLD)
-Σταθεροποιητής εικόνας (VC)
-Ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα
-Κατασκευή ανθεκτική στην υγρασία
-Στρογγυλεμένο διάφραγμα 9 λεπίδων
-Μηχανισμός ασφάλισης Zoom (ZL)
-Συμβατό με το νέο DOCK της Tamron Tap-in

 

(c) Tamron, Saitama


Λίγα Λόγια…

Ο νέος Tamron 18-400 F/3.5-6.3 Di II VC HLD, είναι ένα πραγματικός φακός all-in-one που ταιριάζει για φωτογράφιση ευρείας γωνίας έως και λεπτομέρειες της άγριας φύσης όπως πουλιά κτλ.. Σχεδιασμένο για DSLR φορμά APS-C,  αυτός ο φακός ισοδύναμου μεγέθους 27-600mm (για μηχανές 135) χρησιμοποιεί σχεδίαση επέκτασης τριών βημάτων για τη διατήρηση ενός συμπαγούς και χωρίς πολύ βάρος φακού με τόσο μεγάλο εύρος. Όσον αφορά τα οπτικά στοιχεία, μια σειρά από ασφαιρικά και χαμηλής διασποράς στοιχείων, βοηθούν στη διόρθωση διαφόρων παρεκκλίσεων και παραμορφώσεων για καλή ευκρίνεια και οξύτητα σε όλο το εύρος ζουμ.

Αξιοποιώντας την ευρυχωρία και την οπτική του διάταξη, ο φακός αυτός διαθέτει επίσης μηχανισμό αυτόματης εστίασης HLD που προσφέρει γρήγορη απόδοση εστίασης, η οποία είναι αθόρυβη για τις ανάγκες εγγραφής βίντεο. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η αντιστάθμιση κραδασμών, η οποία διορθώνει έως και 2,5 stop από το κούνημα της μηχανής, για να συμβάλει στην επίτευξη πιο ευκρινών εικόνων όταν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο. Επιπλέον, υποστηρίζοντας αυτό το χαρακτηριστικό 18-400mm όλα-σε-ένα, μια κατασκευή ανθεκτική στην υγρασία εξασφαλίζει τη χρήση της σε δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.

 

(c) Tamron, Saitama


Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Αυτός ο φακός “όλα σε ένα” έχει σχεδιαστεί για ψηφιακές DSLR φορμά APS-C και παρέχει εύρος εστιακής απόστασης ισοδύναμο με 27-600 mm.
  • Δύο ασφαιρικά στοιχεία και ένα υβριδικό ασφαιρικό στοιχείο συμβάλλουν στη μείωση των χρωματικών παρεκκλίσεων και της παραμόρφωσης σε όλο το εύρος μεγέθυνσης, για να προσφέρει αξιοσημείωτη ευκρίνεια και ακριβή απόδοση.
  • Τρία στοιχεία χαμηλής διασποράς καταστέλλουν τη χρωματική εκτροπή και το χρωματικό περιθώριο για να επιτύχουν βελτιωμένη οξύτητα και ακρίβεια χρώματος.
  • Ο κινητήρας HLD (Drive High / Low torque modulated Drive) παρέχει γρήγορη, και με ακρίβεια  απόδοση εστίασης που ωφελεί τόσο τις φωτογραφίες όσο και τις εφαρμογές βίντεο. Ο σχεδιασμός του κινητήρα και το κυκλικό του σχήμα  συμβάλλουν επίσης στο συμπαγή συνολικό στυλ του φακού.
  • Η αντιστάθμιση των κραδασμών συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης του κουνήματος της μηχανής μέχρι και 2,5 στοπ για ευκρινέστερη απεικόνιση όταν τραβάτε χειροκίνητα.
  • Χρησιμοποιείται ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα για πιο ακριβή και σωστό έλεγχο της έκθεσης, ειδικά όταν φωτογραφίζετε σε υψηλές συχνότητες συνεχούς λήψης.
  • Το στρογγυλεμένο διάφραγμα επτά λεπίδων συμβάλλει στην ευχάριστη ποιότητα bokeh.
  • Η ανθεκτική στην υγρασία κατασκευή επιτρέπει τη χρήση αυτού του φακού κατά τη διάρκεια κακών καιρικών συνθηκών.
  • Και οι δύο δακτύλιοι ζουμ και εστίασης έχουν υφή για βελτιωμένη πρόσφυση και επιπλέον, ένας μηχανισμός ασφάλισης Zoom εμποδίζει το zoom να επεκτείνεται κατά λάθος όταν δεν χρησιμοποιείται.
  • Αυτός ο φακός είναι συμβατός με το Tamron Tap-in για την τελειοποίηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του φακού και την ενημέρωση του υλικολογισμικού του.

 

(c) Tamron, Saitama


Tamron Ορολογία Ακρονύμιων

AF (AutoFocus)
Επιτρέπει στον φακό να εστιάσει αυτόματα στο θέμα που σας ενδιαφέρει
SP (Super Peformance)
Υψηλής απόδοσης κρύσταλλα για οξύτητα στις φωτογραφίες σας και μειωμένες χρωματικές εκτροπές (chromatical abberation)
Di (Digital)
Ειδικά σχεδιασμένοι φακοί για ψηφιακής φωτογραφικές μηχανής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μηχανές Full Frame ή APS-C όπως και σε αναλογικές.
Di-II (Digital-II)
Ειδικά σχεδιασμένοι φακοί για ψηφιακές φωτογραφικές με ασισθητήρα APS-C. Δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε Full Frame και αναλογικές μηχανές.
IF (Internal Focusing)
Επιτρέπει στον φακό να κάνει ζουμ και να εστιάσει εσωτερικά του σώματος, χωρίς να μεγαλώσει περαιτέρω το φυσικό του μέγεθος. Επίσης, αυτοί οι φακοί είναι συνήθως μικροί με ελαφρύ σώμα,έχουν ταχύτερη εστίαση και δεν απαιτούν μεγάλη απόσταση εστίασης.
ASL (Aspherical)
Φακοί με ελάχιστη χρωματική εκτροπή και παραμόρφωση. Επίσης, μικροί σε μέγεθος με ελαφρία κατασκευή λόγω των μειωμένων – σε αριθμό – εσωτερικών κρυστάλλων.
LD (Low Dispersion)
Φακοί που ελαχιστοποιούν την έλλειψη ευκρίνειας λόγω της χρωματικής εκτροπής σε κοντινές αποστάσεις στους τηλεφακούς
AD (Anomalous Dispersion)
Μειώνει την χρωματική εκτροπή στους τηλεφακούς και τις πλευρικές χρωματικές αλλοιώσεις στους ευρυγώνιους.
XR (Extra Refractive Index Glass)
Φακοί με μικρό μέγεθος και βάρος
BIM (Built-In Motor)
Επιτρέπει στους φακούς να εστιάσουν αυτόματα σε μηχανές που δεν έχουν εσωτερικό μοτέρ εστίασης. (Nikon σειρές D3000, D5000 όπως και D40 & D60)
VC (Vibration Compensation)
Σταθεροποιητής εικόνας. Ένα απο τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός φακού. Μειώνει το κούνημα της μηχανής κατά την λήψη στο χέρι, βελτιώνει την ευκολία χρήσης όταν εστιάζουμε μέσα απο το viewfinder και αυξάνει τις ταχύτητες της μηχανές κατα 1,5 EV.
HID (High Index Dispersion)
Μειώνει ασιθητά την χρωματική εκτροπή σε ολόκληρο το κάδρο σας
ZL (Zoom Lock)
Φακοί με ειδικό διακόπτη κλειδώματος εστίασης.
AF/MF (Auto/Manual Focus Switch)
Φακοί με ειδικό διακόπτη για γρήγορα εναλλαγή απο αυτόματη σε χειροκίνητη εστίαση

 

 

Πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή τον φακό που αγοράσατε και αξιοποιήστε τώρα την 5ετής Πανευρωπαική εγγύηση της Tamron!

 

**Το κείμενο αυτό, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημοσίευση στο σάιτ kounio.gr και απαγορεύεται κάθε είδους αναδημοσίευση του απο τον Νόμο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ΤΕΧΝΙΟ ΑΕ. 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Tamron AF 18-400 F/3.5-6.3 Di II VC HLD

649.00 
Εκκαθάριση

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Tamron AF 18-400 F/3.5-6.3 Di II VC HLD (AFB028)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.