Προσφορά!

Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS (SEL100400GM)

2,649.00 Κέρδος: 20.00 €

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Price Alert

Ο πρώτος σούπερ τηλεφακός ζουμ της σειράς Sony G Master έχει εύρος 100 mm έως 400 mm. Με εκπληκτική ανάλυση και γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας, σας επιτρέπει να αποτυπώνετε τη δράση από απόσταση με εντυπωσιακή ποιότητα και αμεσότητα. Με παγκόσμιας κλάσης ποιότητα εικόνας, αυτός ο εξαιρετικός φακός προσφέρει φορητότητα, αξιοπιστία και λειτουργικότητα κατάλληλη για επαγγελματικές εφαρμογές.

  • Τύπος Φακού: Zoom Τηλεφακός
  • Σταθεροποιητής: Ναι
  • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 98cm
  • Διάμετρος Φίλτρου: 77mm
  • Εγγύηση: 24 Μήνες Πανευρωπαϊκή Εγγύηση
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1395 g
Διαστάσεις93.9 × 205 m
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: SEL100400GM.SYX Κατηγορία: Ετικέτα:

Ζουμ σούπερ τηλεφακού G Master
Ο κορυφαίας απόδοσης φακός ζουμ G Master καλύπτει ένα μεγάλο εύρος εστιακής απόστασης από 100 mm έως 400 mm, ιδανικό για φωτογράφιση σπορ, άγριας ζωής και άλλων θεμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Προσφέρει ποιότητα εικόνας και απόδοση αυτόματης εστίασης που υποστηρίζει την επαγγελματική εξωτερική φωτογράφιση, παρακολούθηση και λήψη ακόμα και θεμάτων που κινούνται γρήγορα, με εκπληκτική απόδοση και ευκρίνεια.

Γρήγορη, επίμονη αυτόματη εστίαση
Ο ιδανικός συνδυασμός ενός διπλού γραμμικού μηχανισμού και του συστήματος μονάδας οδήγησης DDSSM (Direct Drive SSM) αποτελεί καινοτομία στο είδος του. Επιπλέον, εφαρμόζει αισθητήρες ακριβείας που παρέχουν ανάδραση σε πραγματικό χρόνο, για εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια τοποθέτησης, επιτρέποντας στο σύστημα αυτόματης εστίασης του σώματος να έχει τη βέλτιστη απόδοση.

Υψηλή ανάλυση σε οποιαδήποτε εστιακή απόσταση
Η οπτική σχεδίαση ακριβείας διασφαλίζει την υψηλή ανάλυση σε όλο το κάδρο, σε οποιαδήποτε απόσταση εστίασης και σε όλο το εύρος ζουμ του φακού. Ο φακός SEL100400GM όχι μόνο προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες μακρινών αντικειμένων σε εστιακές αποστάσεις σούπερ τηλεφακού, αλλά επίσης προσφέρει εξίσου υψηλή απόδοση κατά τη φωτογράφιση κοντινών αντικειμένων.

Φυσική απόδοση και χρώμα
Η εξελιγμένη οπτική σχεδίαση περιλαμβάνει δύο γυάλινα στοιχεία ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και ένα γυάλινο στοιχείο Super ED στρατηγικά τοποθετημένα ώστε να περιορίζουν την αξονική χρωματική απόκλιση η οποία συχνά αποτελεί αιτία ελάττωσης της ανάλυσης στους τηλεφακούς. Ως αποτέλεσμα, οι εικόνες είναι εξαιρετικά καθαρές και ευκρινείς.

Ευκρίνεια και αντίθεση σε όλες τις συνθήκες φωτός
Η αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων της Sony μειώνει τις αντανακλάσεις που μπορούν να προκαλέσουν αναλαμπές και εμφάνιση ειδώλων σε συνθήκες με οπίσθιο φωτισμό και άλλες δύσκολες συνθήκες φωτισμού, για σταθερά υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια. Λιγότερες αναλαμπές, ιδιαίτερα στις λήψεις υπό φωτεινές συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους, κάτι που σημαίνει αυξημένη ευελιξία στο καδράρισμα και τη σύνθεση. (1. Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2. Γυαλί / 3. Μεταδιδόμενο φως)

Μικρό, ελαφρύ και φορητό
Τα εξαρτήματα από κράμα μαγνησίου και άλλες βελτιώσεις προσδίδουν υψηλή αντοχή, αλλά και κορυφαία χαρακτηριστικά μειωμένου βάρους και μεγέθους, που όχι μόνο μεταφράζονται σε αυξημένη φορητότητα, αλλά επιπλέον βελτιώνουν την άνεση χειρισμού, με ελαφριά σώματα για πιο εύκολες λήψεις με πιο σταθερό κράτημα.

Προσαρμογή ροπής ζουμ
Αυτός είναι ο πρώτος φακός τύπου α που περιλαμβάνει ρυθμιστή ομαλότητας ζουμ, ο οποίος προσφέρει μηχανικό έλεγχο της ροπής του δακτυλίου ζουμ. Επιλέξτε χαμηλότερη ροπή για γρήγορο ζουμ ή αυξήστε τη ροπή όταν απαιτείται αργό, σταθερό ζουμ. Η ακριβής προσαρμογή επιτρέπει τη ρύθμιση της αίσθησης του φακού σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη.

Καθαρές εικόνες χωρίς θόλωση, χωρίς να χρειάζεται τρίποδο
Η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot κάνει πιο εύκολη τη λήψη εικόνων χωρίς θόλωση και ιδιαίτερα κατά τη φωτογράφιση σπορ ή άλλων θεμάτων, που απαιτούν γρήγορη απόκριση σταθεροποίησης. Η σταθεροποίηση τρόπου λειτουργίας 2 διευκολύνει τις δυναμικές λήψεις με μετατόπιση. Η σταθεροποίηση σε 5 άξονες είναι διαθέσιμη όταν χρησιμοποιείται με σώματα της σειράς α που διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης.

Εκπληκτική ευελιξία λήψης
Η μεταβλητή εστίαση και η υψηλή ακρίβεια τοποθέτησης έχουν καταστήσει δυνατή την επίτευξη της ελάχιστης απόστασης εστίασης στα 0,98 μέτρα (3,22 ft.) με μεγέθυνση έως και 0,35x. Έχετε ευέλικτο εύρος ζουμ σούπερ τηλεφακού, από 100 mm έως 400 mm, καθώς και εξαιρετική απόδοση κοντινών στα 100 mm.

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης
Τα έξυπνα τοποθετημένα κουμπιά διατήρησης εστίασης προσφέρουν έλεγχο της διατήρησης εστίασης ακόμα και κατά τη διάρκεια συνεχούς λειτουργίας αυτόματης εστίασης. Επιπλέον, διαθέτουν τη δυνατότητα προσαρμογής από ένα μενού φωτογραφικής μηχανής που επιτρέπει την αντιστοίχιση πολλών διαφορετικών λειτουργιών σε κάθε κουμπί.

Αφαιρούμενη βάση τριπόδου
Η αποσπώμενη βάση τριπόδου επιτρέπει τη γρήγορη τοποθέτηση ή αφαίρεση, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να μεταβεί από το τρίποδο στη λήψη με το χέρι. Η βάση μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Ο μηχανισμός κλειδώματος εμποδίζει την τυχαία αφαίρεση.

Τηλεμετατροπείς για αυξημένη απόδοση
Ο SEL100400GM είναι πλήρως συμβατός με τους τηλεμετατροπείς υψηλής απόδοσης SEL14TC και SEL20TC, για αύξηση της εστιακής απόστασης κατά 1,4x ή 2x αντίστοιχα. Δηλαδή, η μέγιστη εστιακή απόσταση είναι 800 mm (1200 mm σε σώμα φορμά APS-C).

Εμπρός στοιχείο με επίστρωση φθορίου
Το εμπρός στοιχείο φακού διαθέτει επίστρωση φθορίου που βοηθάει στην απομάκρυνση των ρύπων και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, και καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό τους, σε περίπτωση που παραμείνουν στην επιφάνεια του φακού. Κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους.

Απόλυτη αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες
Η συνολική σχεδίαση του φακού είναι ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία για επιπλέον προστασία και αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα. Φωτογραφίστε με σιγουριά στο ψιλόβροχο ή με αέρα.

Επαγγελματικά χαρακτηριστικά σκίαστρου φακού
Ένα παράθυρο πρόσβασης που ανοίγει και κλείνει σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη λειτουργία του πολωτικού φίλτρου, και ένας διακόπτης κλειδώματος του σκίαστρου αποτρέπει την ακούσια αποκόλληση η περιστροφή του σκίαστρου φακού κατά τη φωτογράφιση ή τη μετακίνηση.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Σκίαστρο (μοντέλο): ALC-SH151
  • Εμπρός κάλυμμα φακού: ALC-F77S
  • Πίσω κάλυμμα φακού: ALC-R1EM
  • Θήκη
  • Βάση τριπόδου
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS (SEL100400GM)

2,649.00 

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.