Elinchrom ELB400 Pack χωρις μπαταρια (10278.1)

1,030.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Το Πακ Μπαταρίας Elinchrom ΕLB400, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος9500 g
Διαστάσεις55 × 18 × 485 m
Δύναμη Flash

Κατηγορία Φωτιστικού

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 10278.1 Κατηγορία:
SHARE

Το νέο Σύστημα Φλας Μπαταρίας Elinchrom ΕLB400, επαναπροσδιορίζει τη δημιουργικότητα που μπορεί να έχει πλέον ένας φωτογράφος σε εξωτερικούς χώρους! Ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις με μία ματιά:

 • 20% ταχύτερα από το χρόνο ανακύκλωσης των Hybrid Quadra
 • Αύξηση του εύρους ισχύος σε 7- 424WS
 • Βελτιωμένη χωρητικότητα μπαταρίας, 350 φλασιές σε πλήρη ισχύ, από μία φόρτιση
 • Νέα οθόνη OLED με διαισθητικό έλεγχο
 • Νέες λειτουργίες φλας: Στροβοσκοπική, Ακολουθίας και Με Καθυστέρηση
 • Δυνατότητα Διάσωσης Μπαταρίας, αποκαθιστά τις αποφορτισμένες μπαταρίες Ιόντων Λιθίου
 • Ενισχυμένο στιβαρό σώμα
 • Λάμπα Μοντέλου LED 20W (απόδοση 50W – δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας)
 • Η πιο συμπαγής και ευέλικτη γκάμα φορητών αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προσαρμογέα ανακλαστήρα Mk II, ο οποίος δέχεται το σύνολο του συστήματος αξεσουάρ Elinchrom
 • Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν πλέον το σύστημα ασύρματης πυροδότησης Skyport

Η Τεχνολογία  Λάμψη Πλήρους Καμπύλης

Αξιοποιώντας την Τεχνολογία  Λάμψη Πλήρους Καμπύλης, για την πιο ακριβή έκθεση και σταθερότητα των χρωμάτων, το ELB400 είναι πλήρως συμβατό με την πλήρη οικογένεια των μονάδων φλας Elinchrom από το ταπεινό D-Lite RX One μέχρι και το σύστημα γεννητριών και των μεγάλων αξεσουάρ. Δεδομένου ότι το κύριο περιβάλλον εργασίας είναι μακριά από το στούντιο, η τεχνολογία Elinchrom διασφαλίζει επίσης ότι οι βραχύτερες διάρκειες λάμψης (για ευκρινέστερες εικόνες) αποδίδονται στα υψηλότερα επίπεδα ισχύος – ακριβώς δηλαδή αυτό που επιθυμείτε ώστε τα φώτα σας να ανταγωνίζονται με την ισχύ του φωτισμού ημέρας, για μαγικά αποτελέσματα.

Ταχύτερος Χρόνος Ανακύκλωσης

Με 20% πιο γρήγορη ανακύκλωση από ό, τι τα Elinchrom Hybrid Quadra, τα ELB400 μπορούν να ανακυκλώνουν για πλήρη ισχύ (424w/s) σε μόλις 1,6 δευτερόλεπτα – εξασφαλίζοντας ταχύτητα στις λήψεις σας. Όταν η γρήγορη ανακύκλωση δεν είναι απαραίτητη, το ELB400 έχει μία οικολογική λειτουργία Ανακύκλωσης για τη συντήρηση της μπαταρίας σας. Με 3,5 μόλις δευτερόλεπτα για πλήρη ισχύ, η λειτουργία Ανακύκλωση Eco είναι περισσότερο από 45% πιο γρήγορη από το Υβριδικό σύστημα Quadra.

Οθόνη OLED

Τα χαρακτηριστικά της νέας οθόνης OLED είναι πλούσια, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Πέραν από την κλιμακωτή επιλογή ισχύος της Elinchrom, οι φωτογράφοι θα είναι πλέον σε θέση να παρακολουθούν τη δύναμη σε joule, καθώς και πολλές άλλες ρυθμίσεις. Η νέα οθόνη OLED επιτρέπει επίσης διαισθητική ρύθμιση των τριών νέων λειτουργιών λήψης:

Τρεις Νέες Λειτουργίες Λήψης!

 • Λειτουργία Ακολουθίας – Σας επιτρέπει να πυροδοτήστε διαδοχικά έως 20 συμβατές μονάδες (ELB 400 ή Κεφαλές ELC Pro HD), σε «εκρήξεις» ή ως έναν συνεχή κύκλο, αξιοποιώντας τον υψηλό ρυθμό καρέ της φωτογραφικής σας μηχανής.
 • Λειτουργία Καθυστέρησης – Παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού πρώτης ή δεύτερης κουρτίνας και οτιδήποτε ενδιάμεσα, συν προβλέψιμο συγχρονισμό μέσα σε μία μικρή χρονική ακολουθία.
 • Λειτουργία Strobo – Σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε μια φωτογραφία με στροβοσκοπικά εφέ σε ένα μοναδικό καρέ.

Βελτιωμένη Ικανότητα Μπαταρίας

Το ELB 400 έχει μια εντυπωσιακή χωρητικότητα μπαταρίας για 350 φλασιές πλήρους ισχύος (διατίθεται εξτρά). Η μπαταρία Li-Ion θα φορτίσει πλήρως σε μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά, και παρέχοντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης και λήψης, είσαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα μείνεις έξω από ενέργεια. Με βάρος μόλις 730g, η δυνατότητα παροχής ενέργειας της μπαταρίας είναι απαράμιλλη.

Ενσωματωμένο Ασύρματο Σύστημα Skyport

Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport παρέχει απρόσκοπτο συγχρονισμό και έλεγχο μεταξύ της μηχανής και του ELB 400. Επιπλέον, η έξυπνη τεχνολογία φωτοκύτταρου (σκλάβου) εξασφαλίζει ότι τα υπάρχοντα φλας Speedlight που διαθέτετε μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν μέσα στη λύση του φωτισμού σας. Έχετε ανάγκη Hypersync με τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon, Canon ή Sony; Με τη Κεφαλή Quadra Pro αυτό είναι εφικτό με την προσθήκη ενός συμβατού συστήματος πυροδότησης Pocket Wizard ή Phottix.

Micro USB

Για τις ενημερώσεις υλικολογισμικού

Φορητότητα

Χωρίς κομμένες γωνίες, η φορητότητα είναι εγγυημένη όσο σε κανένα άλλο σύστημα. Το πακέτο ELB 400 ζυγίζει μόλις 1,27kg (μόνο 2 κιλά συμπεριλαμβανομένης μίας μπαταρίας Li-Ion). Η κάθε κεφαλή ζυγίζει μόλις 365 γραμμάρια (συμπεριλαμβανομένων του ανταυγαστήρα και του καπακιού/διαχύτη), ενώ τα καλώδια 2.5m σύνδεσης της κεφαλής προσθέτουν άλλα 350gr. Συνολικά, αυτό κάνει το ELB 400 το ελαφρύτερο εξωτερικό σύστημα φωτισμού στην αγορά και στην κατηγορία του.

Τέσσερις Εναλλάξιμες Κεφαλές 

Το ELB 400 διατίθεται με μια επιλογή από δύο Κεφαλές και δύο Ringflashes (επιλέγονται εξτρά ή σε πακέτα Kit). Η κεφαλή Quadra Action παρέχει την καλύτερη διάρκεια λάμψης για πάγωμα της κίνησης. Η κεφαλή Quadra Pro προσφέρει ένα μεγαλύτερο αριθμό οδηγό και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πυροδότηση HyperSync.

Το Quadra Eco Ringlflash είναι μια φορητή ελαφριά λύση, ενώ το Quadra Ringflash Pro επιτρέπει το πάγωμα κίνησης με διάρκεια λάμψης έως 1/4500 δευτερολέπτου.

Λάμπα Πιλότου

Οι κεφαλές Quadra Action και Quadra Pro διαθέτουν μία ισχυρή λάμπα πιλότου (20W), ισορροπημένη σε φως ημέρας (5500K). Η δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη λάμπα πιλότου για το βίντεο, αν απαιτείται.

Χαρακτηριστικά:

 • Συμπαγές & Φορητό σύστημα φωτισμού μπαταρίας ασύμμετρης διανομής συνολικής ισχύος 424 Ws/J
 • Εύρος Ισχύος: 100% : 21 – 424 — 66% : Έξοδος A : 14 – 280 — 33% : Έξοδος B : 7 – 140
 • F-Stop (1m, 100 ISO, reflector 48°) Κεφαλή Pro: 64.5 (στο 100%) – 45.8 (στο 66%) – 32.8 (στο 33%)
 • Εύρος Ισχύος f-stop: 6.9
 • Χρόνος ανακύκλωσης FAST: Έξοδος A : 0,3 – 1,6 —Έξοδος  B : 0,17 – 0,7 δευτερόλεπτα
 • Χρόνος ανακύκλωσης ECO: Έξοδος A : 0,5 – 3,5 — Έξοδος B : 0,3 – 1,2 δευτερόλεπτα
 • Διάρκεια λάμψης Τ 0,5 σε ισχύ 1/1 Κεφαλή Pro / Action:  Έξοδος A (100%) : 1/1200 / 1/2800— Έξοδος B (33%) : 1/3000 / 1/5700           Έξοδος A B (100%) : 1/1500 / 1/4000
 • Αριθμός λάμψεων ανά φόρτιση (ECO / FAST): 6000 / 5500 (min. power) – 350 (max. power)
 • Πλήρης χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 1 ώρα & 30 λεπτά
 • Ενσωματωμένος Δέκτης Ραδιοσυχνότητας Skyport (20 Κανάλια Συχνοτήτων και 4 Ομάδες
 • Δύο έξοδοι φλας, αναλογία ασυμμετρίας 2:1
 • Πολύ συμπαγείς & ελαφριές κεφαλές
 • Μόνο 0,73 Kg (2kg με μπαταρία Ιόντων-Λιθίου)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Elinchrom ELB400 Pack χωρίς μπαταρία (10278.1)

1,030.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.