FeiyuTech SPG 2 Gimbal for Smartphones

89.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Συνδέστε το Feiyu SPG 2 Gimbal στο Smartphone σας και καταγράψτε όλες τις συναρπαστικές outdoor δραστηριότητες σας, με πλήρη σταθερότητα!

Διαθέσιμο σε μία εργάσιμη μέρα εφόσον υπάρχει στον προμηθευτή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος440 g
Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: FT-SPG2 Κατηγορία:

Λειτουργία “follow” Σε 3 Άξονες

Το FeiyuTech SPG2 συνδυάζει το υψηλής ροπής μοτέρ του, με τον έξυπνο αντι-κραδασμικό αλγόριθμο ώστε ακόμη και σε ακραίες περιπτώσεις όπως όταν ο ουρανός και η γη στροβιλίζονται, οι τρείς άξονες του να μπορούν να ακολουθούν με ακρίβεια, κάθε περίπλοκη γωνία για δημιουργίες που κόβουν την ανάσα!

Με τριπλό κλικ στο κουμπί “function” το gimbal μπαίνει σε κατάσταση “full follow”, ενώ με διπλό κλικ στο κουμπί “trigger” γίνεται επαναφορά και το gimbal μπαίνει σε κατάσταση “pan follow”.

Περιστρέφοντας το gimbal προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά με την βάση του να είναι κάθετη στο έδαφος, οι 3 άξονες μπορούν στιγμιαία να ακολουθήσουν την γωνία λήψης με ακρίβεια ώστε να πετύχετε το εφέ που θέλετε.

Διπλή Λειτουργία Bluetooth & Καλύτερη Ποιότητα Ήχου

Το διπλό κανάλι σύνδεσης Bluetooth για δεδομένα και ήχο, δεν λειτουργεί μονάχα ως κανάλι δεδομένων για το gimbal και το κινητό σας αλλά επιπλέον, επιτρέπει και την σύνδεση ηχοληπτικού εξοπλισμού.

Σημειώσεις:

 • Το βύσμα ήχου που βρίσκεται στη λαβή του SPG2 υποστηρίζει μόνο μικρόφωνο “American standard”. Αν έχετε μικρόφωνο “National standard”, είναι απαραίτητη η χρήση αντάπτορα 3.5mm Audio Jack CTIA σε OMTP.
 • To μικρόφωνο πρέπει να είναι συμβατό με το smartphone σας, αν έχετε μικρόφωνο για κάμερα χρειάζεται να τοποθετήσετε αντάπτορα. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Λειτουργία “shadow hunting”

Mε το κουμπί “trigger”, το gimbal, στη λειτουργία “shadow hunting”, μπορεί να ακολουθεί κάθε επιθυμητή κλίση για εντυπωσιακές δημιουργίες! Μόλις η λειτουργία “shadow hunting” ενεργοποιείται, το SPG 2 μπαίνει σε κατάσταση γρήγορου κλειδώματος και επαναφοράς θέσης, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται αστραπιαία σε κάθε περιστροφή κάθε βαθμού και αιχμαλωτίζει γρήγορα τις όμορφες στιγμές σας.

Εύκολη μετάβαση από οριζόντια σε κάθετη λήψη και αντίστροφα.

Καλύτερη εμπειρία Tik Tok, Live Show και Vlog.

Μοναδικό Πολυ-λειτουργικό “magic ring” Προσφέρει Απεριόριστες Δημιουργικές Δυνατότητες

Συνδέοντας την εφαρμογή “Vicool”, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “magic ring”  ώστε να ελέγχετε χειροκίνητα την εστίαση και το zoom του τηλεφώνου σας, καθώς και να ρυθμίσετε με ακρίβεια την περιστροφή των μοτέρ pan, roll και tilt.

Ανθεκτικό στις Πιτσιλιές

Χάρη στην ανθεκτική σχεδίαση ενάντια στις πιτσιλιές, το gimbal μπορεί να αποδώσει και κάτω από δύσκολες συνθήκες βροχής ή σκόνης.

Εξειδικευμένη Εφαρμογή Καλύπτει Περισσότερες Ανάγκες

 • Ρύθμιση Ποικίλων Παραμέτρων: Υποστηρίζεται η ρύθμιση παραμέτρων όπως το zoom, το χειροκίνητο follow focus, το ISO, η ισορροπία λευκού, η έκθεση, η ταχύτητα του zoom, η δύναμη του μοτέρ, η ταχύτητα follow, το εικονικό χειριστήριο, αναβαθμίσεις συστήματος κ.α.
 • Έξυπνη Φωτογραφία Τime-lapse: Υποστηρίζεται η ρύθμιση του χρονικού διαστήματος ανά καρέ. Όταν βρίσκεται σε θέση “τριπόδου” το gimbal υποστηρίζει 3 τύπους φωτογραφίας time-lapse: moving, motion trail και quiescent.
 • Φωτογραφία Panorama: Πανοραμικές λήψεις, αυτόματο καδράρισμα, εντυπωσιακή μέθοδος αναπαραγωγής για να μοιραστείτε τις δημιουργίες με τους φίλους σας.
 • Φωτογραφία Slow motion: Η καταγραφή σε Slow motion δημιουργεί πάντα υπέροχα στιγμιότυπα.

Αντικραδασμικός Αλγόριθμος & Ισχυρή Κινητήρια Δύναμη

Ο νέος αντικραδασμικός αλγόριθμος W5 σε συνδυασμό με το μοτέρ χωρίς ψήκτρες υψηλής ακρίβειας, την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη μεγάλη ροπή και τη μεγάλη αντοχή φορτίου προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα ενάντια στους κραδασμούς. Επιπλέον η οπή 1/4 επιτρέπει στο SPG 2 να συνδυάζεται με ποικίλα αξεσουάρ ώστε να καλύπτεται κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ένας λάτρης της φωτογραφίας.

Οθόνη OLED

Η χαμηλής κατανάλωσης οθόνη OLED εμφανίζει τις παραμέτρους, την τρέχουσα κατάσταση λήψης, τα επίπεδα της μπαταρίας, τη σύνδεση Bluetooth καθώς και άλλες πληροφορίες για το gimbal και την camera.

Διπλός Τρόπος Παροχής Ενέργειας, 14 Ώρες Αυτονομία

To gimbal διαθέτει θύρα για φόρτιση του κινητού τηλεφώνου και υποστηρίζει τη φόρτιση μέσω power bank. Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση του μοτέρ προσφέρουν μια μεγάλη αυτονομία έως και 14 ώρες.

Χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργία “Shadow hunting”: Μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας “shadow hunting” το SPG 2 μπαίνει σε κατάσταση γρήγορου κλειδώματος και επαναφοράς θέσης με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται αστραπιαία σε κάθε περιστροφή κάθε βαθμού και αιχμαλωτίζει γρήγορα τις όμορφες στιγμές σας.
 • Δακτύλιος Εστίασης: Χρησιμοποιήστε τον “μαγικό” δακτύλιο για να ρυθμίσετε με ακρίβεια το zoom, τη λειτουργία follow focus της κάμερας και τους τρεις άξονες (pan,roll,tilt) συνδέοντας το gimbal με την εφαρμογή Vicool APP.
 • Οθόνη αφής LCD χαμηλής ενέργειας: Η οθόνη OLED εμφανίζει τις παραμέτρους, την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας, το επίπεδο της μπαταρίας, τη σύνδεση bluetooth και άλλες πληροφορίες σχετικά με το gimbal και την κάμερα.
 • Ανθεκτικό στις πιτσιλιές: Το αναβαθμισμένο μοντέλο της σειράς SPG είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές (splash-proof) κάτι που σας επιτρέπει να κινηματογραφείτε ακόμη και στις βροχερές μέρες.
 • Αλγόριθμος “core” κατά των κραδασμών & Super motor: Ο νέος αντικραδασμικός αλγόριθμος W5 σε συνδυασμό με το μοτέρ χωρίς ψήκτρες, υψηλής ακρίβειας, την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη μεγάλη ροπή και τη μεγάλη αντοχή φορτίου προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα ενάντια στους κραδασμούς.
 • Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας & διπλή παροχή ενέργειας: Συνεχόμενη λειτουργία μέχρι και 14 ώρες. Το gimbal διαθέτει θύρα για φόρτιση μέσω κινητού τηλεφώνου ενώ υποστηρίζεται και η φόρτιση μέσω power bank.

Tεχνικές Λεπτομέρειες:

 • Συμβατότητα: Το SPG2 είναι συμβατό με κινητά που έχουν πλάτος μεταξύ 57mm και 95mm, και μέγιστο βάρος 300 gr.
 • Κινητά που έχουν ελεγχθεί για τη συμβατότητά τους: Android: OPPO R9S/ R15, VIVO X20 Plus/ X21A/ Y85A, Huawei P9/ Mate10 Pro/ P20, Xiaomi Mi 8/ MIX 2S, Samsung S9+/ S8+, One Plus 5T, LG V30+, HTC U11+, iPhone: iPhone X/ 8/ 7 Plus/ 6S/ 6 Or other smartphones of similar size.
 • Μέγιστο Φορτίο: 300g.
 • Αυτονομία Μπαταρίας: 14 ώρες, ο χρόνος αυτονομίας εξαρτάται από το φορτίο.(με σωστή ζυγοστάθμιση του κινητού και χωρίς ταυτόχρονα να φορτίζει το κινητό κατά τη λειτουργία)
 • Χρόνος Φόρτισης: ≥ 5h ( συνιστάται να χρησιμοποιείται φορτιστής 5V/2A, απαγορεύεται η χρήση ταχυφορτιστή)
 • Ανθεκτικό στις Πιτσιλιές: Aπαγορεύεται η χρήση του gimbal κάτω από το νερό ή η έκθεσή του σε θαλασσινό νερό.
 • Γωνία Κλίσης: 320°,  Γωνία Κύλισης: 320°,  Γωνία Περιστροφής: 360°
 • Μπαταρία:  26650 flat head battery, 5000mAh, 3.6V. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από εξωτερικές πηγές ενέργειας μέσω θύρας Micro USB (Σημείωση: Η ανθεκτικότητα στις πιτσιλιές επηρεάζεται κατά τη διάρκεια της φόρτισης)
 • Βάρος: 440g (χωρίς μπαταρία και κινητό τηλέφωνο)
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

FeiyuTech SPG 2 Gimbal for Smartphones

89.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.