Ενημέρωση σχετικά με:

Click Away & Αποστολές

Σας ενημερώνουμε ό,τι σύμφωνα με τις νέες διατάξεις της κυβέρνησης, το κατάστημά μας θα είναι ανοιχτό από τις 14 Δεκεμβρίου με το σύστημα Click Away.Τρόπος Παραγγελίας:Κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά στο 2310 271003Προπληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή με χρήση POS κατά την παραλαβήΜετά την διεκπεραίωση της παραγγελίας θα σας αποστείλουμε το αποδεικτικό (απαραίτητο για τη βεβαίωση μετακίνησης) μέσω SMS ή email, για την ώρα παράδοσης.Προσοχή! Πελάτες χωρίς ραντεβού δεν θα εξυπηρετούνται.  
Για τη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, εντός 48 ωρών!H εταιρία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για όλες τις παραδόσεις εντός της επικράτειας. Αν και ο στόχος μας είναι να παραλάβετε με ασφάλεια και γρήγορα την παραγγελία σας, την τελευταία περίοδο έχουν σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων, λόγου της επιδημιολογικής κατάστασης. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για τις όποιες καθυστερήσεις προκύψουν.   

You're editing a Generic Section Global Section. You can change its type by accessing Page Settings (bottom left corner), or go to Global Sections .