Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς portal της Τράπεζας Πειραιώς. Επιλέγοντας την Πληρωμή με Τραπεζική Κάρτα, θα ανακατευθυνθείτε στον ασφαλές ιστότοπο της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η εταιρία μας δεν αποθηκεύει για κανένα λόγο τα δεδομένα τα οποία προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)


Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα, και για δέματα που τόσο το Πραγματικό Βάρος όσο και το Ογκομετρικό Βάρος τους αποστολής είναι κάτω από 10kg. Η μέθοδος αυτή επιβαρύνεται με μία μικρή εξτρά αμοιβή αντικαταβολής του μεταφορέα, η οποία αναγράφεται αυτόματα στο καλάθι αγοράς. Όλες οι παραγγελίες πληρωτέες με την μέθοδο της αντικαταβολής αποστέλλονται κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού:

Εάν δεν επιθυμείτε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής

  • ή το Πραγματικό Βάρος/ Ογκομετρικό Βάρος της αποστολής υπερβαίνει τα 6kg
  • ή εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 1.500€ (εφ’ όσον είστε ιδιώτης και η πώληση θα συνοδεύεται με Απόδειξη Λιανικής πώλησης) ή το ποσό των 500€ (εφ’ όσον είστε επαγγελματίας και η πώληση θα συνοδεύεται με τιμολόγιο).

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: ΤΕΧΝΙΟ ΑΕ
Λογ/μος: 5237046129766
ΙΒΑΝ: GR0301722370005237046129766
Swift/Bic: PIRBGRAA
Κωδ. Καταστήματος: 2237

Σημαντικές Διευκρινίσεις:
1. Χρησιμοποιείστε τον αριθμό της παραγγελίας σας (Order ID) σαν αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.
2. Μην πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε Τραπεζική Συναλλαγή προτού γίνει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και του συνολικού ποσού της παραγγελίας από το τηλεφωνικό μας κέντρο.
3. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου και για τη διασφάλιση των συναλλαγών, η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται αυστηρά μέσω του Εταιρικού σας Τραπεζικού Λογαριασμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση πληρωμής από άλλή Τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, στο στοιχείο Επιβάρυνση Εξόδων επιλέγετε OUR.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected]. Εμείς, λαμβάνοντας το αντίγραφο θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα «Κούνιο» στην Κομνηνών 24, Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας πληρώνοντας μετρητοίς, μπορείτε να το αναγράψετε στο κουτί παρατηρήσεων που εμφανίζεται κάτω από τη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας. Και στην περίπτωση αυτή ισχύει ο περιορισμός ανώτατου ποσού παραγγελίας 1.500€ (εφ’ όσον είστε ιδιώτης και η πώληση θα συνοδεύεται με Απόδειξη Λιανικής πώλησης) ή το 500€ (εφ’ όσον είστε επαγγελματίας και η πώληση θα συνοδεύεται με τιμολόγιο). Εάν το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα ως άνω ποσά, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό και ακολούθως να παραλάβετε το εμπόρευμα από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα μας δεν θα επιβαρυνθείτε με χρεώσεις μεταφορικών/ αντικαταβολής.

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 1