Olympus Tough TG-5 Αδιαβροχη

429.00 

Price Alert

Η φωτογραφική μηχανή Olympus TOUGH TG-5 RED θα αποτελέσει τον απόλυτο σύντροφο σας στις πιο ακραίες σας περιπέτειες!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Μηχανής

,

Χρώμα

,

Κατασκευαστής

Μegapixels

Κωδικός προϊόντος: Olympustg5 Κατηγορία:

Η φωτογραφική μηχανή Olympus TOUGH TG-5 RED θα αποτελέσει τον απόλυτο σύντροφο σας στις πιο ακραίες σας περιπέτειες!

Χαρακτηριστικά

Κορυφαία Ποιότητα Εικόνας

“Mε αυτή τη μηχανή μπορώ να τραβάω εικόνες υψηλής ποιότητας, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες χαμηλού φωτισμού κάτω από το νερό.”

Από το αρκτικό λυκόφως μέχρι το κόσμο των βυθών, η ικανότητα απόκρισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ειδικότερα, είναι ουσιαστική για τη λήψη της τέλειας εικόνας. Ένας νέος αισθητήρας εικόνας, με εξαιρετικές επιδόσεις υψηλής ταχύτητας και υψηλής ευαισθησίας, σε συνδυασμό με τον τελευταίο επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII από την κορυφαία μας φωτογραφική μηχανή εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα εικόνας από ποτέ άλλοτε, με βελτιωμένο δυναμικό εύρος και χρόνο απόκρισης.

Σύστημα Αισθητήρα Πεδίου

“Είτε περπατάτε σε άγρια δάση, είτε κάνετε αναρρίχηση σε ανεμοδαρμένους λόφους, είτε εξερευνάτε αρκτικές σπηλιές, θα διαπιστώσετε ότι το σύστημα αισθητήρα πεδίου αυτής της φωτογραφικής μηχανής είναι ένας απαραίτητος βοηθός στην ύπαιθρο.”

Σε συνδυασμό με τη δωρεάν εφαρμογή OI. Track, στη νέα TG-5 μπορείτε να προσθέσετε δεδομένα GPS, πυξίδας, μανομέτρου και θερμοκρασίας στις φωτογραφίες και τα video και να τα μεταφέρετε μέσω Wi-Fi στο smartphone ή το tablet σας.

Αξιόπιστες Επιδόσεις Tough

“η αλλαγή περιβάλλοντος από τον παγωμένο αέρα στη ζεστασιά συνήθως θα προκαλούσε θάμπωμα του φακού. Με την TG-5, αυτό αποτελεί πια παρελθόν.”

Το διπλό προστατευτικό γυαλί δεν είναι παρά μία ακόμα προσθήκη στα γνωστά χαρακτηριστικά αντοχής, ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε ακόμα και στις πιο αντίξοες φυσικές συνθήκες. Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας μπορούν να προκαλέσουν συμπύκνωση υδρατμών στους φακούς. Η TG-5 αποτρέπει αυτό το φαινόμενο χάρη στο διπλό προστατευτικό γυαλί της, για να μην σας σταματά τίποτα.

Απαθανατίστε ακόμη περισσότερη δράση

Για να απεικονίσετε εκπληκτικά τη δράση, πρέπει να αποτυπώσετε την κάθε λεπτομέρεια την κατάλληλη στιγμή. Η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης της TG-5 σάς διευκολύνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο επεξεργαστής υψηλής ταχύτητας TruePic VIII που διαθέτει σάς δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε σκηνές με απίστευτη ανάλυση 4K και να δημιουργήσετε video αργής κίνησης 120fps σε μέγεθος Full HD.

Πλησιάστε πιο κοντά από ποτέ

Έχετε θελήσει ποτέ να φωτογραφίσετε με απίστευτη λεπτομέρεια μικροσκοπικά θέματα που δεν μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι;
Η μεγέθυνση εικόνας έως και 7x* του προηγμένου συστήματος macro τεσσάρων εναλλάξιμων λειτουργιών της TG-5 (με τις λειτουργίες Μικροσκόπιο, Έλεγχος μικροσκοπίου, Ομαδοποίηση εστίασης και Επικάλυψη εστίασης) κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Στη λειτουργία Μικροσκοπίου, η φωτογραφική μηχανή μπορεί να απαθανατίσει θέματα σε απόσταση μόλις 1 εκ., ενώ στη λειτουργία Ελέγχου μικροσκοπίου, μπορείτε να αλλάξετε το συντελεστή μεγέθυνσης απεικόνισης έως 44,4x με το μοχλό zoom.
Επιπλέον, διατίθενται δύο προαιρετικά αξεσουάρ, ο Οδηγός φωτισμού LED LG-1 και ο Διαχυτήρας φλας FD-1, τα οποία αναδεικνύουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του συστήματος macro εναλλάξιμων λειτουργιών. Τραβήξτε εντυπωσιακές κοντινές λήψεις, όπως αν φωτογραφίζατε μέσα από το μικροσκόπιο.

*ισοδύναμο 35mm

Ξαναζήστε τη στιγμή σε όλο της το μεγαλείο

Απαθανατίστε εκπληκτικές εμπειρίες σε video αργής κίνησης με ανάλυση 4K, μαζί με πληροφορίες παρακολούθησης και μοιραστείτε τις πανεύκολα.
Εισαγάγετε δεδομένα αισθητήρα πεδίου, όπως δεδομένα πυξίδας, μανομέτρου και θερμοκρασίας καθώς και εικόνες που λήφθηκαν με τη φωτογραφική μηχανή σε ένα smartphone μέσω των ενσωματωμένων λειτουργιών Wi-Fi και OI.Share της TG-5 και, κατόπιν, συνδυάστε τα για να δημιουργήσετε video με δεδομένα παρακολούθησης στη δωρεάν εφαρμογή Olympus Image Track (OI.Track).

Περισσότερα αξεσουάρ για την Tough!

Η τεράστια γκάμα αξεσουάρ της TG-5 σάς ανοίγει νέους δρόμους δημιουργικότητας, όταν απαθανατίζετε τη δράση.
Από θήκες μεταφοράς μέχρι τον Οδηγό φωτισμού LED και τα φλας και από μετατροπείς fisheye και τηλεμετατροπείς μέχρι την υποβρύχια θήκη.
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και αξιοποιήστε στο μέγιστο την αποτύπωση εκπληκτικών εμπειριών.

12 Megapixel

Ο νέος αισθητήρας εικόνας που χρησιμοποιείται στην TG-5 προσφέρει επιδόσεις υψηλής ταχύτητας και εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας με λιγότερο θόρυβο και βελτιωμένη λεπτομέρεια, καθώς και video υψηλής ανάλυσης με φυσική αίσθηση.

TruePic VIII

Η TG-5 διαθέτει τον νέο επεξεργαστή εικόνας TruePicVIII της OM-D E-M1 Mark II, της κορυφαίας φωτογραφικής μηχανής της σειράς Olympus Pro. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος επεξεργασίας εικόνας είναι ακόμη πιο ισχυρός παρέχοντας υψηλότερη ανάλυση εικόνας σε περιοχές με χαμηλή αντίθεση, ειδικά κατά τη λήψη με χαμηλή ευαισθησία ISO.

Μέγιστη ISO 12800

Ακόμη καλύτερη ποιότητα στην υψηλή ευαισθησία ISO! Ο νέος αισθητήρας εικόνας και ο επεξεργαστής εικόνας υψηλής ταχύτητας μειώνουν το θόρυβο στις εικόνες σας όταν χρησιμοποιείτε υψηλή ευαισθησία ISO. Μέγιστη ευαισθησία ISO: ISO12800 Θέλετε να φωτογραφίσετε μια δραστηριότητα snowboard το σούρουπο; Η μέγιστη ρύθμιση της ευαισθησίας σε ISO12800 δεν αποτελεί πρόβλημα!

Φακός zoom 4x

Είτε πρόκειται για πανοραμικές λήψεις γραφικών τοπίων σε ρυθμίσεις ευρυγώνιας λήψης (ισοδύναμο 35mm: 25mm) είτε για μεγεθυμένες λήψεις μακρινών αντικειμένων σε ρυθμίσεις τηλεφωτογραφίας (ισοδύναμο 35mm: 100mm), ο φακός zoom 4x παρέχει φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στο σκοπό σας.

Λειτουργία Pro Capture

Μερικές φορές, όταν βρίσκεστε στην άγρια φύση και θέλετε να απαθανατίσετε πολύτιμες εμπειρίες, χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Η TG-5 διαθέτει την αποκλειστική στην κατηγορία της λειτουργία Pro Capture, η οποία καταγράφει μια σειρά λήψεων πριν και μετά το πάτημα του κλείστρου, για να σας βοηθήσει να αποτυπώσετε ακριβώς τη λήψη που θέλετε εύκολα.

Καλλιτεχνικό φίλτρο

Με τα Καλλιτεχνικά φίλτρα μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα κλασικά εφέ στις φωτογραφίες σας. Ανακαλύψτε τις δημιουργικές σας δυνατότητες χρησιμοποιώντας 14 δημοφιλείς επιλογές. Τα Καλλιτεχνικά φίλτρα παρέχουν μια εκτεταμένη σειρά φωτογραφικών εκφράσεων για ακόμη περισσότερη διασκέδαση κατά τη φωτογράφιση.

Live Composite

Είτε φωτογραφίζετε την τροχιά των αστεριών, πυροτεχνήματα είτε πυγολαμπίδες στην ίδια εικόνα μαζί με στατικά θέματα, η λειτουργία Live Composite συνδυάζει πολλαπλές εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο εκείνες τις περιοχές που περιέχουν φως χωρίς υπερέκθεση, όπως συμβαίνει στην κανονική λήψη bulb. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της επεξεργασίας στην οθόνη LCD.

Εγγραφή σε φορμά RAW

Με την TG-5 μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια εικόνα μετά τη λήψη. Ακόμη κι αν εκτός, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες εντός της φωτογραφικής μηχανής. Αποθηκεύστε τις εικόνες σας σε φορμά RAW και χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο λογισμικό Olympus Viewer 3, για να ρυθμίσετε λεπτομερώς παραμέτρους όπως η έκθεση, η αντίθεση, η ισορροπία λευκού και η ισορροπία χρώματος.

Βέλτιστο κράτημα

Η μπροστινή πλευρά της TG-5 διαθέτει μια λαβή νέου σχήματος για βέλτιστο κράτημα, ακόμη και όταν κάνετε πεζοπορία στην ύπαιθρο.

Κουμπί ασφάλισης αξεσουάρ

Το κουμπί ασφάλισης αξεσουάρ αποτρέπει την πτώση των συνδεδεμένων αξεσουάρ, π.χ. του μετατροπέα fisheye, του τηλεμετατροπέα, του οδηγού φωτισμού ή του διαχυτήρα φλας, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν μεταφέρετε τη φωτογραφική μηχανή σας με συνδεδεμένα τα αξεσουάρ.

Διαθέσιμη σε δύο χρώματα

Για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κόκκινης και της μαύρης έκδοσης της TG-5.

Επιλογέας χειρισμού/Μοχλός zoom

Η κατασκευή του μοχλού zoom της TG-5 έχει τροποποιηθεί παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να χειριστείτε τη φωτογραφική μηχανή, ενώ φοράτε γάντια και κάνετε σκι σε απότομες πλαγιές. Επίσης έχει προστεθεί ένας νέος επιλογέας χειρισμού ο οποίος σας διευκολύνει να προσαρμόσετε ρυθμίσεις λήψης, όπως την αντιστάθμιση έκθεσης.

Ένδειξη πλέγματος για σταθερό καδράρισμα

Η TG-5 διαθέτει τώρα μια ένδειξη πλέγματος, για να επιτύχετε τη βέλτιστη αναλογία διαιρέσεως. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του τυπικού πλέγματος και της χρυσής αναλογίας.

Διάφορες λειτουργίες έκθεσης και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Εκτός από τις γνωστές λειτουργίες Προτεραιότητας διαφράγματος και Προγράμματος, ο επιλογέας λειτουργίας διαθέτει πλέον τη Λειτουργία video για εύκολη πρόσβαση σε διάφορα στυλ εγγραφής video.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αδιάβροχη έως τα 15 μ.

Οι εκπληκτικές αδιάβροχες ιδιότητες της TG-5 σε βάθος έως και 15 μέτρων σας δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να φωτογραφίσετε κάτω από έντονη βροχή ή σε αφρισμένα ορμητικά νερά, αλλά ακόμη και στις καταδύσεις σας.

Ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος 2,1 μ.

Για την προστασία του φακού υψηλής ταχύτητας με το εξαιρετικά φωτεινό διάφραγμα 1:2.0 , η TG-5 έχει σχεδιαστεί με τη μοναδική και εκπληκτική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών της Olympus, που την καθιστά αρκετά ανθεκτική για να αντέξει μια δοκιμή πτώσης από ύψος 2,1 μέτρων.

Ανθεκτική στον παγετό έως και -10°C

Κάθε τμήμα αυτής της φωτογραφικής μηχανής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στα χειμερινά σπορ, ενώ έχει εγγυημένη λειτουργία σε θερμοκρασίες έως -10°C.

Ανθεκτική σε πιέσεις (100 κιλών)

Η εσωτερική προστατευτική δομή της φωτογραφικής μηχανής έχει σχεδιαστεί για να αντέχει φορτίο έως 100 κιλών, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καθίσετε κατά λάθος πάνω στη φωτογραφική σας μηχανή όταν τη μεταφέρετε στην πίσω τσέπη σας.

Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Επίσημη Ιστοσελίδα Olympus Tough TG-5

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  •  LI‑92B Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου
  •  F‑5AC Μετασχηματιστής ρεύματος
  •  CB‑USB12 Καλώδιο USB
  •  Λουρί χειρός
  •  Κάρτα εγγύησης
  •  Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης
  •  Olympus Viewer 3 CD-ROM λογισμικού

 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Olympus Tough TG-5 Αδιάβροχη

429.00 

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.