Σημαντική Ανακοίνωση!

Λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθούν αποστολές ή παραδόσεις παραγγελιών από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές μας σε όλη την Ελλάδα από 02 έως 06 Απριλίου. Μετά το πέρας των ημερομηνιών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. 

OBSBOT Meet HD Webcam

133,00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Highlights

  • Full HD 1080p Video στα 60 fps
  • AI Auto Focus με 2x Digital Zoom
  • HDR | Auto Exposure | AI Auto Framing
  • 86° Diagonal Field of View
  • Dual Omnidirectional Microphones
  • Virtual Background
  • USB Type-C Interface
  • Mounting Clip και 1/4"-20 Tripod Thread
  • Περιλαμβάνεται Privacy Cover
  • Συμβατό με Windows και Mac

Η διαθεσιμότητα αναφέρεται στην αποθήκη μας και όχι στο φυσικό κατάστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Κωδικός προϊόντος: OWB-2108-CE Κατηγορία:
SHARE

Περιγραφη

Συμβατη με ενα ευρυ φασμα λογισμικου τηλεδιασκεψης, η καμερα Web Meet HD απο την OBSBOT υπερεχει κατα τη διαρκεια των απομακρυσμενων ομαδικων συναντησεων. Το AI Auto-Framing λειτουργει σε Landscape Closeup Mode, οπου παρακολουθει το προσωπο σας και κανει ακριβεις προσαρμογες, ενω η λειτουργια Upper Body περιλαμβανει το πανω μερος του σωματος σας, καθιστωντας το πιο καταλληλο για παρουσιασεις. Οταν ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια ομαδας, η εικονα θα επεκταθει η θα συρρικνωθει οταν καποιος μπαινει η βγαινει απο το πλαισιο. Ενω η αυτοματη εστιαση διατηρει την εστιαση σε εσας, οι χρηστες μπορουν να απομονωθουν περαιτερω χρησιμοποιωντας την εστιαση προσωπου, η οποια θολωνει το φοντο και σας βοηθα να ξεχωριζετε.

Το Meet HD μεταδιδει βιντεο Full HD 1080p εως και 60 fps. Διαθετει επισης ψηφιακο ζουμ 2x, HDR για βελτιωμενη ποιοτητα εικονας και διπλα πανκατευθυντικα μικροφωνα με ευρος ληψης 9,8'. Μπορει να τοποθετηθει χρησιμοποιωντας μια παρεχομενη μαγνητικη βαση η να το τοποθετησετε σε τριποδο χρησιμοποιωντας το νημα 1/4"-20. Συμβατο με Windows και Mac, το Meet HD μπορει να συνδεθει στο κεντρικο συστημα σας χρησιμοποιωντας μια θυρα USB Type-C που υποστηριζει 5 Gb/s USB 3.2 Gen 1 η 480 Mb/s USB 2.0. Περιλαμβανεται επισης ενα καλωδιο USB Type-C σε Type-C, ενας προσαρμογεας USB Type-C σε Type-A, ενα καλυμμα προστασιας προσωπικων δεδομενων και μια τσαντα μεταφορας .

HDR

Δειξτε υπεροχη στις περισσοτερες συνθηκες φωτισμου, χαρη στο HDR, το οποιο παρεχει επαγγελματικη εμφανιση, ακομη και σε συνθηκες που δεν ειναι βελτιστες.

AI Auto-Framing – Single Mode – Landscape Closeup

Απο προεπιλογη, το AI Auto-Framing βρισκεται σε λειτουργια Closeup Landscape, οπου το προσωπο σας παρακολουθειται αυτοματα και η εικονα θα προσαρμοστει στο τρεχον περιβαλλον σας.

AI Auto-Framing – Single Mode – Upper Body

Οταν ειναι επιλεγμενη η λειτουργια Landscape Upper Body Mode, η εικονα θα αλλαξει τον στοχο της απο το προσωπο σας στο πανω μερος του σωματος σας, με μια φυσικη αναλογια που θα σας πλαισιωσει καταλληλα οταν κανετε παρουσιασεις.

AI Auto-Framing – Group Mode

Οταν ενεργοποιειτε τη λειτουργια AI Auto-Framing Group, η εικονα θα προσαρμοζεται συγχρονισμενα καθε φορα που καποιος συμμετεχει η αποχωρει.

Auto Focus

Με γνωμονα την τεχνολογια OBSBOT AI, η λειτουργια Auto Focus στο OBSBOT Meet 4K θα διατηρει παντα την εστιαση στο κεντρο της εικονας.

Face Focus

Η ενεργοποιηση της λειτουργιας Face Focus σας επιτρεπει να διατηρειτε την εστιαση στο προσωπο σας. Στη συνεχεια, θα μπορειτε να προσαρμοσετε το bokeh, διατηρωντας παραλληλα το προσωπο σας ευδιακριτο και λαμπερο.

Cable with a Switch

Η φυσικη προστασια της ιδιωτικης ζωης ειναι παντα πιο αποτελεσματικη. Ενα καλωδιο τροφοδοσιας που πωλειται χωριστα με διακοπτη θα σας επιτρεψει να απενεργοποιησετε την τροφοδοσια χωρις να χρειαζεται να αποσυνδεσετε την καμερα απο τη συνδεση της USB.

Sleep Mode

Πατηστε το κουμπι λειτουργιας για 3 δευτερολεπτα για να θεσετε την καμερα σε κατασταση αναστολης λειτουργιας. Ενω η καμερα ειναι σε αδρανεια, η ληψη βιντεο και ηχου θα σταματησει.

Device Auto Sleep

Εναλλακτικα, μπορειτε να προσαρμοσετε τον χρονο υπνου της συσκευης σας χρησιμοποιωντας την "Αυτοματη αναστολη λειτουργιας συσκευης".

Privacy Shutter

Οταν η καμερα δεν χρησιμοποιειται, μπορειτε να καλυψετε τον φακο με ενα παρεχομενο κλειστρο απορρητου.

Foldable Magnetic Mount – Compact and Portable

Η αναδιπλουμενη μαγνητικη βαση δεν παρεχει μονο μια σταθερη και ασφαλη τοποθετηση στο πανω μερος της οθονης σας, αλλα σας επιτρεπει επισης να προσαρμοσετε τη γωνια της καμερας.

Universal 1/4"-20 Interface

Το OBSBOT Meet 4K διαθετει μια καθολικη διεπαφη 1/4"-20 που ειναι συμβατη με τα κυρια τριποδα.

Blurred Background

Χαρη στο ενσωματωμενο τσιπ AI, το OBSBOT Meet 4K μπορει να θολωσει το φοντο σας με το πατημα ενος κουμπιου. Δεν απαιτουνται επιπλεον εφαρμογες και το μεγαλυτερο μερος του λογισμικου καμερας web ειναι συμβατο.

Background Replacement

Προσαρμοστε το δικο σας φοντο απλα κανοντας κλικ στο κουμπι στο OBSBOT Meet HD. Δεν απαιτουνται αλλες εφαρμογες για να δωσουν στις βιντεοκλησεις σας ενα παραξενο φοντο.

Green Screen Background

Εκτος απο το θολο φοντο και την αντικατασταση φοντου, το OBSBOT Meet HD σας επιτρεπει να τραβηξετε ενα φοντο πληκτρων χρωματος σε πραγματικο χρονο που ειναι ευκολο να το επεξεργαστειτε, καθως δεν απαιτειται επιπλεον εξοπλισμος

 

Χαρακτηριστικα

Sensor
Resolution and Frame Rate
1080p at up to 60 fps
Field of View
Diagonal: 86°
Zoom
2x (Digital)
General
System Connection
USB-C 2.0
Focus Type
Auto
Bluetooth
None
Power Source
Bus Powered
Low-Light Correction
Yes
OS Compatibility
Windows 7 or Later
macOS 10.13 or Later
*As of May, 2022: Check with manufacturer for the most up-to-date compatibility
Microphone
2
Polar Pattern
Omnidirectional
Physical
Privacy Shutter
Yes
Attachment Method
Clip, 1/4"-20 Tripod
Dimensions (W x H x D)
2.2 x 1.7 x 1.3" / 56.0 x 44.0 x 32.0 mm (Without Mount)
2.2 x 1.7 x 2.1" / 56.0 x 44.0 x 53.0 mm
Weight
2.5 oz / 72 g
4.7 oz / 133 g (Including Mount)
Resolution and Frame Rate
1080p at up to 60 fps
System Connection
USB-C 2.0
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

OBSBOT Meet HD Webcam

133,00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.