Canon EOS 5D MK IV DSLR Camera

από2,998.00 

Εκκαθάριση
Price Alert

Πρόσθεσε το στο καλάθι και επωφελήσου επιπλέον έκπτωσης.

Capture One Pro Software (All Cameras)

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, συμβατό με τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς!

Το Capture One είναι ένα ισχυρό και διασθητικό software που έχει δημιουργηθεί γιά κάθε φωτογράφο που θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Η εμπειρία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας είναι πιο ομαλή και ακριβής από ποτέ.

  • 30.4MP Full-Frame CMOS Sensor
  • DIGIC 6 Επεξεργαστής
  • 3.2″ 1.62m- LCD Aφής
  • DCI 4K Video στα 30 fps

Όλα τα προϊόντα Canon διαθέσιμα σε μία εργάσιμη μέρα, εφόσον είναι σε απόθεμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος800 g
Διαστάσεις150 × 116 × 76 m
Χρώμα

Σταθεροποιητής εικόνας

Επιλογή Κιτ

, ,

Live View

Κατασκευαστής

Μegapixels

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Ταχύτητα Κλείστρου

Κωδικός προϊόντος: canon5dmkiv Κατηγορία:

Απολαύστε τις δυνατότητες της νέας Canon 5D MK IV!

Αναζητώντας το τέλειο.

Σχεδιασμένη για υψηλή απόδοση σε κάθε περίσταση, η EOS 5D Mark IV είναι μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή μηχανή, εξαιρετικής κατασκευής.

Discover the power of Canon’s EOS 5D Mark IV

Ότι κι αν καταγράφετε, απολαύστε ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας και εξαιρετική επαγγελματική απόδοση.

Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Μόλις το φως μπει στο φακό, η EOS 5D Mark IV καταγράφει κάθε μικρή διαφορά, χρώμα και λεπτομέρεια. Και πάλι, η Canon δίνει νέα διάσταση στη λεπτομέρεια, χάρη σε έναν νέο αισθητήρα που με εκπληκτικές δυνατότητες ευκρίνειας. Δείτε τον κόσμο σας όπως ποτέ άλλοτε.

Απόλυτη ακρίβεια

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει προηγμένες δυνατότητες εστίασης και φωτομέτρησης, που επιτρέπουν την παρακολούθηση και την αποτύπωση κάθε στιγμής καθώς συμβαίνει, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Κατασκευή για υψηλές επιδόσεις

Οι θρυλικές μηχανές αντέχουν στο χρόνο και η σειρά EOS 5D προσέφερε ανέκαθεν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, υψηλές επιδόσεις και προηγμένη στεγανοποίηση σε μια νέα γενιά φωτογράφων. Η EOS 5D Mark IV συνεχίζει αυτήν τη δέσμευση, προσφέροντας απόδοση υψηλής ταχύτητας και ανθεκτικότητα.

Αναβαθμιστείτε σε κινηματογραφικές λήψεις 4K

Κινηματογραφήστε κάθε στιγμή με τον εκπληκτικό αισθητήρα της EOS 5D Mark IV, για ταινίες με ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια και υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Χάρη στις επιλογές εγγραφής σε 4K υψηλής ανάλυσης, αλλά και σε Full HD, για επιλογές ρυθμών καρέ που περιλαμβάνουν αργή κίνηση 60p, ο κόσμος της κινηματογράφησης με DSLR έγινε ακόμα καλύτερος.

Μείνετε συνδεδεμένοι

Μπορείτε να ελέγξετε ασύρματα την EOS 5D Mark IV από μια έξυπνη συσκευή με την εφαρμογή Canon Camera Connect (για iOS ή Android). Τραβήξτε εικόνες με νέα προοπτική από δυσπρόσιτα σημεία και ελέγξτε από απόσταση λειτουργίες όπως η Εστίαση μέσω αφής – εξαιρετική δυνατότητα για ταινίες με εφέ μεταβαλλόμενης εστίασης.
EOS 5D Mark IV

Χαρακτηριστικά:

Φακοί και αξεσουάρ

Διευρύνετε τις δυνατότητες της EOS 5D Mark IV, συνδέοντάς την με τον κόσμο των φακών και αξεσουάρ της Canon.

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια. Αποτυπώστε τα πάντα

Ο αισθητήρας CMOS 30,4 Megapixel προσφέρει εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες και χαμηλό θόρυβο, ακόμη στους ζωηρούς φωτεινούς τόνους ή στις σκοτεινές περιοχές. Η υψηλότερη ανάλυση σημαίνει ότι τίποτα δεν χάνεται, ενώ έχετε επίσης την ελευθερία να κόψετε το κάδρο για να επιτύχετε το τέλειο πλάνο διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα.

Κορυφαίες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό

Η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό έχει βελτιωθεί σε κάθε ρύθμιση ISO, με σημαντική μείωση του ψηφιακού θορύβου και μέγιστη ευαισθησία ISO 32.000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 102.400). Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι φωτογραφίες σας θα έχουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, ακόμη και κατά τη λήψη σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Επεξεργασία εικόνας ανώτερου επιπέδου

Η ενσωματωμένη λειτουργία Διόρθωσης παρέκκλισης φακού βελτιώνει τις επιδόσεις του φακού αντισταθμίζοντας παράγοντες όπως η διάθλαση, η παραμόρφωση και οι χρωματικές παρεκκλίσεις, δημιουργώντας εικόνες που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.

Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού

Η Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού προσφέρει άλλο ένα επίπεδο διόρθωσης, αντιμετωπίζοντας ακόμη περισσότερα οπτικά φαινόμενα, όπως την επίδραση του οπτικού χαμηλοπερατού φίλτρου της μηχανής. Το αποτέλεσμα: βελτιστοποιημένη απόδοση και απίστευτη ποιότητα εικόνας.

Ευκρίνεια, αντίθεση και χρώμα

Η 5D Mark IV διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις για την Αυτόματη ισορροπία λευκού (ΑΙΣΛ) που αντιμετωπίζουν διαφορετικά το τεχνητό φως. Η επιλογή “Προτεραιότητα ατμόσφαιρας” στοχεύει στη διατήρηση κάποιων από τους θερμούς τόνους χρώματος που δημιουργούν οι τεχνητές πηγές φωτός προκειμένου να διατηρηθεί ένα μέρος από την ατμόσφαιρα της σκηνής. Η επιλογή “Προτεραιότητα λευκού” εξαλείφει το μεγαλύτερο μέρος των θερμών τόνων από τις λυχνίες πυράκτωσης και προσπαθεί να αποδώσει εικόνες με ουδέτερα χρώματα, όπου είναι εφικτό.

Προσεκτική καταγραφή κάθε λεπτομέρειας

Το Στυλ εικόνας “Υψηλή λεπτομέρεια” που διαθέτει η 5D Mark IV επιτρέπει τη μεγιστοποίηση του όγκου λεπτομερειών που καταγράφονται από τον αισθητήρα 30,4MP της μηχανής. Αυτή η ρύθμιση δίνει προτεραιότητα στις διαβαθμίσεις των τόνων και τονίζει τις μικρές λεπτομέρειες.

Το Στυλ εικόνας “Υψηλή λεπτομέρεια” διαθέτει τρεις παραμέτρους όξυνσης με δυνατότητα προσαρμογής, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στο φίλτρο Unsharp Mask στο Adobe Photoshop και στο λογισμικό DPP της Canon.

EOS 5D Mark IV side view with EF70-200mm f/2.8L IS II USM zoom

Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου

Επικεντρωθείτε στον στόχο σας με το διευρυμένο σύστημα 61 σημείων AF, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε θέματα ακόμη και με την πιο απρόβλεπτη κίνηση. Στην EOS 5D Mark IV, τα 61 σημεία AF1 έχουν τοποθετηθεί σε ευρύτερη περιοχή –8% μεγαλύτερη επέκταση κατακόρυφα στην κεντρική περιοχή και 24% μεγαλύτερη επέκταση κατακόρυφα στην περιφέρεια– προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία στο πού μπορείτε να τοποθετήσετε τα θέματα κατά τη σύνθεση του κάδρου.

Γρήγορη, συνεχής εστίαση, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό

Ο υψηλή ευαισθησίας αισθητήρας AF εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις εστίασης στην EOS 5D Mark IV, ακόμη και σε πολύ χαμηλά επίπεδα φωτισμού EV-32. Η δυνατότητα αυτή βελτιώνεται περαιτέρω σε EV-43 κατά τη λήψη σε κατάσταση Άμεσης προβολής με τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF.

Κορυφαία ακρίβεια AF, ακόμα και με φακούς μεγάλου μήκους

Αν είστε φωτογράφος αθλητικών διοργανώσεων ή άγριας φύσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά σούπερ τηλεφακούς με extender για να πλησιάσετε πιο κοντά στα θέματά σας. Χάρη στο μέγιστο αριθμό 61 σημείων AF με 21 σημεία AF τύπου σταυρού σε f/81, η εστίαση υψηλής ακρίβειας έγινε πολύ πιο εύκολη.

Αισθητήρας 150K

Η EOS 5D Mark IV χρησιμοποιεί έναν ειδικό αισθητήρα φωτομέτρησης RGB IR με 150.000 pixel, για υπολογισμό της έκθεσης με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια. Ο αισθητήρας αυτός συνεργάζεται επίσης με το σύστημα AF της μηχανής, συμβάλλοντας στον εντοπισμό και στην παρακολούθηση έγχρωμων αντικειμένων, καθώς και στην αναγνώριση προσώπων.

Παρακολουθήστε τα θέματά σας με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει το σύστημα EOS iTR AF, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις στον τομέα της παρακολούθησης των θεμάτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε την παρακολούθηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές καταστάσεις όταν εστιάζετε και παρακολουθείτε ένα πρόσωπο ή ένα διαφορετικό θέμα.

Επιλέξτε επιδόσεις εστίασης ανάλογα με το θέμα

Η λειτουργία AI Servo AF III της Canon διαθέτει έναν αλγόριθμο αυτόματης εστίασης, ο οποίος βελτιώνει την ευαισθησία παρακολούθησης σε σκηνές όπου το θέμα μπορεί να κινηθεί ξαφνικά.

Οι έξι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις AF, βασισμένες σε μελέτες περιπτώσεων, σας βοηθούν να κάνετε την πιο κατάλληλη επιλογή για το θέμα σας, όπως η Ευαισθησία παρακολούθησης, η Επιτάχυνση/επιβράδυνση παρακολούθησης και η Αυτόματη αλλαγή σημείου AF.

Αποτυπώστε τη στιγμή υπό οποιαδήποτε πηγή τεχνητού φωτός

Η EOS 5D Mark IV ανιχνεύει τη συχνότητα τρεμοπαίγματος των πηγών φωτός και προσαρμόζει τον χρονισμό της λήψης ώστε η εικόνα να καταγράφεται περίπου όταν κορυφώνεται η φωτεινότητα, μειώνοντας την επίδραση του τρεμοπαίγματος. Η λειτουργία αυτή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συχνότητα τρεμοπαίγματος 100Hz και 120Hz και χρησιμοποιεί βελτιωμένο αλγόριθμο που αποτρέπει τη λανθασμένη ανίχνευση τρεμοπαίγματος του φωτός.

Κρυστάλλινη ευκρίνεια

Κινηματογραφήστε κάθε στιγμή με τον εκπληκτικό αισθητήρα της EOS 5D Mark IV, για ταινίες με ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια και υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Χάρη στις επιλογές εγγραφής σε 4K υψηλής ανάλυσης, αλλά και σε Full HD, για επιλογές ρυθμών καρέ που περιλαμβάνουν αργή κίνηση 60p, ο κόσμος της κινηματογράφησης με DSLR έγινε ακόμα καλύτερος.

Τραβήξτε την τέλεια εικόνα από κάθε καρέ

Χάρη σε μια δυνατότητα που προέρχεται από την EOS-1D X Mark II, οι χρήστες της EOS 5D Mark IV μπορούν να τραβάνε ταινίες 4K και να αποθηκεύουν οποιοδήποτε καρέ σε κάρτα μνήμης ως στατική εικόνα 8,8 megapixel με εξαιρετική λεπτομέρεια, ως αρχείο JPEG.

Υψηλός ρυθμός καρέ

Οι γρηγορότεροι ρυθμοί καρέ προσφέρουν νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες για να αιχμαλωτίσετε το κοινό σας. Η απίστευτη δυνατότητα βίντεο HD 120fps καταγράφει ακόμα και το γρηγορότερο θέμα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Επαγγελματική εστίαση

Η EOS 5D Mark IV διαθέτει την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με την EOS 5D Mark III. Αυτή επιτρέπει ομαλές και ακριβείς μεταβάσεις pull-focus σε οποιαδήποτε ανάλυση από 4K έως Full HD· αγγίξτε απλώς στην οθόνη LCD το σημείο στο οποίο θέλετε να καταλήξει η εστίαση και το σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσει, και η μηχανή θα κάνει τα υπόλοιπα.

Canon Log Gamma

Το Canon Log Gamma αποδίδει ουδέτερη ποιότητα εικόνας χαμηλής αντίθεσης για μέγιστη ελευθερία κατά το post-production. Οι λεπτομέρειες της υπηρεσίας αναβάθμισης θα είναι σύντομα διαθέσιμες.

Διατηρήστε τη λεπτομέρεια σε ταινίες HDR

Χρησιμοποιώντας μια τεχνική εναλλαγής καρέ κανονικής έκθεσης και υπο-έκθεσης, η κατάσταση ταινίας HDR συμπιέζει τα φωτεινότερα τμήματα μιας σκηνής, επιτυγχάνοντας τη διατήρηση περισσότερων λεπτομερειών στις περιοχές φωτεινών τόνων, για ταινίες με μεγάλο δυναμικό εύρος.

Ρίξτε ρυθμό, καταγράψτε εκπληκτικές εικόνες

Οι λειτουργίες λήψης μέσω χρονομέτρου της EOS 5D Mark IV επιτρέπουν την εγγραφή πεντακάθαρου υλικού με βαθμιαία παρέλευση χρόνου (time-lapse). Αποτυπώστε έως 3600 καρέ στατικών εικόνων για να δημιουργήσετε μια ταινία Full HD με διάρκεια προβολής περίπου 2 λεπτών και δυναμική, ιδιαίτερη εμφάνιση.

Μικρόφωνο και ακουστικά, Έξοδος HDMI

Με τις υποδοχές για μικρόφωνο και ακουστικά, προσθέστε υπέροχο ήχο στις ταινίες σας και ελέγξτε τέλεια τη στάθμη του ηχητικού υλικού. Η σύνδεση HDMI προσφέρει έξοδο ήχου και εικόνας Full HD χωρίς συμπίεση σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής και οθόνες βίντεο.

Περιεχόμενα συσκευασίας Body:

Canon EOS 5D Mark IV
Συστοιχία μπαταριών LP-E6N
Φορτιστής μπαταριών LC-E6E
Προσοφθάλμιο Eg
Πλατύς ιμάντας
Καλώδιο επικοινωνίας IFC-150U II
Προστατευτικό καλωδίου
EOS Digital Solution Disk

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Canon EOS 5D MK IV DSLR Camera

από2,998.00 
Εκκαθάριση

Πρόσθεσε το στο καλάθι και επωφελήσου επιπλέον έκπτωσης.

Capture One Pro Software (All Cameras)

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, συμβατό με τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς!

Το Capture One είναι ένα ισχυρό και διασθητικό software που έχει δημιουργηθεί γιά κάθε φωτογράφο που θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Η εμπειρία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας είναι πιο ομαλή και ακριβής από ποτέ.

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Canon EOS 5D MK IV DSLR Camera (canon5dmkiv)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.