Sony Mirrorless Alpha A9 Mark II ( ILCE-A9M2 ) Body

4,999.00 

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Price Alert

Η εξελιγμένη τεχνολογία της α9 II απαντάει στις ανάγκες της επαγγελματικής ροής εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας δικτύου, για βελτιωμένη υποστήριξη στο πεδίο, αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε περίσταση και απαράμιλλη ταχύτητα.

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι, Αφής
 • Viewfinder: Ναι
 • Ανάλυση: 24.2 Mpx (6000 x 4000 pixels)
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
 • Video Resolution: 4K
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-204.800
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi/NFC | Bluetooth
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Μηχανής

Χρώμα

Κατασκευαστής

Μegapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

Μοντούρα Φακού

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Κωδικός προϊόντος: ILCE9M2B Κατηγορία:

Συνεχής λήψη υψηλής ταχύτητας στα έως και 20 fps
Ο αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RSTM CMOS και ο επεξεργαστής BIONZ XTM δίνουν συνεχή λήψη 20 fps με παρακολούθηση AF/AE. Χάρη στην απόδοση υψηλής ταχύτητας και την άφθονη ενδιάμεση μνήμη δεν χάνετε την κρίσιμη στιγμή.

Λήψη χωρίς υποέκθεση
Το ηλεκτρονικό κλείστρο εξαλείφει την υποέκθεση των SLR με καθρέπτη. Το θέμα είναι ορατό κατά την απελευθέρωση κλείστρου, με ζωντανή προβολή 60 fps και ελάχιστη καθυστέρηση προβολής στη συνεχή λήψη.

Υπολογισμοί AF/AE έως και 60 φορές/δευτ.
Το φως φτάνει στον αισθητήρα εικόνας χωρίς μηχανικές διακοπές. Η κατασκευή χωρίς καθρέπτη και οι νέες τεχνολογίες ενίσχυσης ταχύτητας παρέχουν AF/AE στο εστιακό επίπεδο πλήρους καρέ.

Ταχύτητες ηλεκτρ. Κλείστρου ως 1/32000 δευτ.
Οι ταχύτητες ηλεκτρονικού κλείστρου έως και 1/32000 δευτ. ξεπερνούν τα μηχανικά κλείστρα, για ανανεωμένη δυνατότητα έκφρασης. Επιπλέον, προσφέρει μικρό βάθος πεδίου χωρίς φίλτρο ND, και σε λαμπρό φως.

Αθόρυβοι, χωρίς περισπασμούς
Χάρη στο ηλεκτρονικό κλείστρο κατά της παραμόρφωσης, η λήψη της σκηνής μπορεί να γίνει αθόρυβα, χωρίς περισπασμούς από τους μηχανικούς ήχους του καθρέπτη ή του κλείστρου, που μπορεί να διαταράξουν την ατμόσφαιρα μιας σκηνής.

Λήψεις χωρίς τρεμόπαιγμα
Το τρεμόπαιγμα από το φως φθορισμού και άλλο τεχνητό φωτισμό εντοπίζεται αυτόματα και η δράση του κλείστρου συγχρονίζεται, για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση του τρεμοπαίγματος στις φωτογραφίες.

10 fps8 με μηχανικό κλείστρο
Το μηχανικό κλείστρο πλέον προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς λήψης 10 fps και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με φλας. Χρησιμοποιήστε τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας όπως απαιτείται από την κάθε σκηνή.

Αισθητήρας πλήρους καρέ Stacked CMOS με ενσωματωμένη μνήμη
Ο αισθητήρας Stacked πλήρους καρέ 24,2 MP αποθηκεύει αστραπιαία δεδομένα στην ενσωματωμένη μνήμη. Ο αισθητήρας CMOS και το βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X δίνουν απόλυτη ψηφιακή ελευθερία.

4D FOCUS: Ευρεία αυτόματη εστίαση
Με αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης 693 σημείων και με εντοπισμό αντίθεσης 425 σημείων, ο αισθητήρας προσφέρει ευρεία και υψηλής πυκνότητας αυτόματη εστίαση, καλύπτοντας το 93% της εικόνας.

4D FOCUS: Γρήγορη αυτόματη εστίαση
Χάρη στη βελτιωμένη απόκριση της γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, η α9 II αποδίδει γρήγορη αυτόματη εστίαση, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με αξιοσημείωτη δυνατότητα αποτύπωσης του θέματος.

4D FOCUS: Απόλυτα σταθερή παρακολούθηση
Η συνεχής αυτόματη εστίαση και ο βελτιστοποιημένος αλγόριθμος αυτόματης εστίασης βελτιώνουν πολύ την ακρίβεια και την παρακολούθηση της AF. Ακόμα και κατά την απελευθέρωση του κλείστρου, η κίνηση του θέματος παρακολουθείται διαρκώς, με συνεχή AF.

Η ταχύτητα συναντάει την τεχνητή νοημοσύνη
Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η αυτόματη εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη και έξυπνη παρακολούθηση του θέματός σας με ακρίβεια, χάρη στους αλγόριθμους βάσει τεχνητής νοημοσύνης και στην επεξεργασία τεράστιου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Άμεση εστίαση σε ένα μάτι
Ακόμα και όταν περνάει από μπροστά ένα άλλο αντικείμενο, η εστίαση στα μάτια σε πραγματικό χρόνο διατηρείται στο μάτι του θέματος, ακόμα και με το κλείστρο πατημένο μέχρι τη μέση ή πατώντας το AF-ON ή ένα προσαρμοσμένο κουμπί.

Αξιόπιστο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
Οι προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης εξασφαλίζουν ακρίβεια σε χαμηλό φως επιπέδου έως EV-3. Η ρύθμιση προτεραιότητας εστίασης στον οδηγό διαφράγματος δίνει ακριβέστερη εστίαση σε χαμηλό φως και με μικρό άνοιγμα διαφράγματος.

Υψηλά προηγμένος αισθητήρας Stacked CMOS
Περίπου 24,2 ενεργά megapixel, υψηλή ευαισθησία, διαμόρφωση με οπίσθιο φωτισμό, αρχιτεκτονική φακών πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά και άλλες καινοτομίες της Sony προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες σε πολλές διαφορετικές συνθήκες φωτογράφισης.

Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας
Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X συνεργάζεται με το LSI εμπρόσθιου άκρου, για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση υψηλής ανάλυσης του αισθητήρα.

Ανώτερη ποιότητα εικόνας
Η υψηλής ευαισθησίας απόδοση έως ISO 5120015 και οι προηγμένοι αλγόριθμοι αποδίδουν ομαλά τις εκφράσεις, όπως τα φυσικά χρώματα επιδερμίδας, και τις ομαλές διακυμάνσεις σε περιοχές όπως ο ουρανός. Διαθέσιμη έξοδος σε RAW 14 bit.

Όμορφη εγγραφή ταινίας 4K
Η όμορφη εγγραφή ταινίας 4K είναι πραγματικότητα. Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει κατά 2,4 φορές τη συμπύκνωση δεδομένων που απαιτούνται για 4K (ίση με τα δεδομένα για 6K) σε έξοδο 4K 3840 x 2160. Ευελιξία με λειτουργία γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, αυτόματης εστίασης στα μάτια, παρακολούθησης με αφή κ.λπ.

Συμβατή με το νέο μικρόφωνο πολλαπλών λειτουργιών
Η υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων (υποδοχή MI) έχει βελτιωθεί με μια ψηφιακή διασύνδεση ήχου. Χρησιμοποιήστε το νέο κατευθυντικό μικρόφωνο ECM-B1M για να καταγράψετε ήχο υψηλής ποιότητας με ελαχιστοποιημένη απώλεια ποιότητας.

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας με 1000BASE-T
Η ομαλή, αξιόπιστη και υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων για μεγάλα αρχεία εικόνας σε διακομιστή FTP είναι πλέον διαθέσιμη μέσω τερματικού LAN με υποστήριξη 1000BASE-T. Το FTPS (Πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων μέσω SSL/TLS) εγγυάται υψηλή ασφάλεια.

Μεταφορά δεδομένων στο παρασκήνιο μέσω FTP
Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επαγγελματιών για γρήγορη παράδοση, η α9 II υποστηρίζει τη μεταφορά δεδομένων FTP στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη, για παράδοση JPEG και RAW20. Προρρύθμιση έως και 9 διακομιστών FTP.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony Alpha A9 M2 (Body Only)
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1
 • Προστατευτικό καλωδίων
 • Τροφοδοτικό AC
 • Λουράκι ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχή
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο micro USB
 • Εγχειρίδιο χρήσης
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony Mirrorless Alpha A9 Mark II ( ILCE-A9M2 ) Body

4,999.00 

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.