Eizo PC Monitor ColorEdge Series CG319X-4K | 31.1” | 4K UHD | HDR | IPS

4,399.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Η επαγγελματική οθόνη ανάλυσης 4096 x 2160 είναι εξοπλισμένη με καμπύλες gamma HLG και PQ για την επεξεργασία HDR βίντεο, αλλά και με μια τεράστια χρωματική γκάμα για την απεικόνιση καθαρών και ζωντανών εικόνων.

  • Μέγεθος Διαγωνίου: 31.1″ – 78.9cm
  • Ανάλυση Εικόνας: 4K UHD
  • Τύπος Οθόνης: In Plane Switching (IPS)
  • Static Contrast Ratio: 1500:1
  • Συνδεσιμότητα: 2x HDMI 1.4 | 2x Display Port  | 3x USB Type-A | 1x USB Type-B (Upstream)
  • Εγγύηση: 5ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας & 6 μήνες Zero Bright Sub-Pixels

 

Επιπρόσθετα, παρέχουμε στους πελάτες μας τηλεφωνική υποστήριξη για τις λεπτομέρειες εγκατάστασης, χρήσης, παραμετροποίησης, βαθμονόμησης (calibration), δημιουργίας προφίλ εκτύπωσης, προφίλ φωτογραφίας, web, κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος13300 g
Διαστάσεις735 × 423 × 71.5 m
Λόγος Πλευρών

Χρώμα

Κυρτή Οθόνη

Διαγώνιος Οθόνης

Θύρες HDMI

Κατασκευαστής

Ευκρίνεια Εικόνας

Πλήθος USB

Ενσύρματες Συνδέσεις

,

Τύπος Πάνελ

Κωδικός προϊόντος: EZ-CG319X-4K Κατηγορία:
SHARE

Με κάθε αγορά οθόνης EIZO σας παρέχουμε ειδική τιμή στο πρόγραμμα επεξεργασίας

Capture ONE

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Με μια ματιά

Χρήσιμες πληροφορίες για την Προώθηση της Δημιουργικότητας σας

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τη διαχείριση χρωμάτων, τις ρυθμίσεις λογισμικού και εκτύπωσης για βέλτιστη προσαρμογή της οθόνης προς εκτύπωση, αλλά και πολλά ακόμα μέσω των δωρεάν ψηφιακών πηγών που σας παρέχει η EIZO.

Reference Materials for Furthering Your Creativity

Απλή και Ακριβής Χρωματική Διαχείριση

Ενσωματωμένος Αισθητήρας για να Αυτοματοποιήσετε τη Ροή Εργασίας σας

cg319x_built-in-sensor_eizo.gr

Το μοντέλο ColorEdge CG319X είναι επανδρωμένο με τον ενσωματωμένο αισθητήρα βαθμονόμησης, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να πραγματοποιεί βαθμονόμηση στην οθόνη αυτόματα, ανά συγκεκριμένες χρονικές φάσεις. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερική συσκευή βαθμονόμησης και διαβεβαιώνει ότι η οθόνη σας θα παραμείνει χρωματικά ακριβής. Επιπρόσθετα, το monitor κατέχει αισθητήρα τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος σας επιτρέπει να συνεχίζετε να εργάζεστε στην οθόνη σας, ακόμα κι όταν αυτή επανα-βαθμονομείται αυτόματα. Ο αισθητήρας κινείται στην οθόνη καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο, ούτως ώστε η επιφάνεια εργασίας σας να παραμένει ελεύθερη προς χρήση.

Δεν ενδείκνυται να πραγματοποιείτε εργασίες που σχετίζονται με χρωματική διαχείριση κατά τη διάρκεια της επανα-βαθμονόμησης, καθώς τα χρώματα της οθόνης στο τέλος της βαθμονόμησης θα έχουν προσαρμοστεί με βάση τις προ-ρυθμίσεις σας.

Λογισμικό Χρωματικής Διαχείρισης ColorNavigator 7

Το ColorNavigator 7 είναι το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό, εξειδικευμένο στη βαθμονόμηση και στον έλεγχο ποιότητας για τις οθόνες χρωματικής διαχείρισης ColorEdge. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου λογισμικού χρωματικής διαχείρισης της EIZO, του ColorNavigator 6 και του ColorNavigator NX, δημιουργώντας μια νέα και βελτιωμένη λύση για μια τεράστια γκάμα δημιουργικών επαγγελμάτων. Το λογισμικό αυτό καθιστά τη βαθμονόμηση (calibration) εύκολη και παράγει αναμενόμενα αποτελέσματα στη φωτογραφία, στο design, στην εκτύπωση και στην παραγωγή video.

ColorNavigator 7

cn7_eizo.gr

More about ColorNavigator 7

Λογισμικό Ελέγχου Ποιότητας ColorNavigator Network

Το ColorNavigator Network παρέχει κεντρικό έλεγχο ποιότητας για τις οθόνες ColorEdge που έχουν εγκατεστημένο το ColorNavigator 7 ή NX. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν color modes, να προγραμματίζουν self-calibration, να καταγράφουν ή να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις τους και άλλες εργασίες, είτε τα monitors είναι στον ίδιο χώρο, είτε απομακρυσμένα. Το ColorNavigator Network είναι ασφαλές σε έναν cloud server ούτως ώστε να σας απελευθερώσει από το αρχικό κόστος της επένδυσης και από τα έξοδα του να τρέχατε τον δικό σας server.

ColorNavigator Network

cn-network_eizo.gr

More about ColorNavigator Network

 

Χαρακτηριστικά για Επεξεργασία Video και Post Production

Ανάλυση DCI 4K

Το μοντέλο ColorEdge CG319X προβάλλει τις εικόνες με βάση το πρότυπο DCI 4K (4096 x 2160), το οποίο είναι 4 φορές περισσότερο από την ανάλυση full HD (1920 x 1080). Είναι ιδανικό για δημιουργία, επεξεργασία και απεικόνιση εικόνων 2D και 3D CGI, VFX, σύνθεση και χρωματική ταξινόμηση.

DCI4K_eizo.grDCI 4K Resolution

Μεγάλη Επιφάνεια Εργασίας στις 31,1 Ίντσες

Είτε δημιουργείτε, επεξεργάζεστε, ή ελέγχετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας, η οθόνη αυτή σας προσφέρει άπλετο χώρο για να εστιάζετε στο περιεχόμενο 4K. Στα 149 ppi, η CG319X-4K είναι κατάλληλη, όχι μόνο για την απεικόνιση και επεξεργασία video, αλλά και για retouching φωτογραφιών και εκτύπωση.

Υποστήριξη HDR Gamma

Το μοντέλο ColorEdge CG319X είναι εξοπλισμένο με χρωματικές καμπύλες HLG (hybrid log-gamma) και PQ (perceptual quantization) για την προβολή και επεξεργασία video περιεχομένου μορφής HDR (high dynamic range). Οι βελτιστοποιημένες καμπύλες gamma κάνουν τις εικόνες να φαίνονται αληθινές και πιο κοντά στο πώς το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται τον πραγματικό κόσμο, σε σύγκριση με τις καμπύλες SDR (standard dynamic range). Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει πλήρως την HDR απεικόνιση, από τη λήψη μέχρι την χρωματική ταξινόμηση.

workflow_r_eizo.gr

Ζωντανά Χρώματα που Αναπαράγονται κατά τα Βιομηχανικά Πρότυπα

Η ευρεία χρωματική γκάμα που προσφέρει αυτή η οθόνη, αναπαράγει πιστά το 98% του προτύπου DCI-P3 που χρησιμοποιείται στον ψηφιακό κινηματογράφο και υποστηρίζει το πρότυπο Rec. 2020 που χρησιμοποιείται στο broadcasting. Επιπρόσθετα, καλύπτει το 99% του χρωματικού χώρου Adobe RGB, με αποτέλεσμα οι εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε Adobe RGB να απεικονίζονται σωστά και με απόλυτη ακρίβεια. Η ευρεία χρωματική γκάμα διασφαλίζει επίσης την αναπαραγωγή σχεδόν ολόκληρου του ISO-coated και του US web-coated CMYK χρωματικού χώρου που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση.

cg319x_colorgamut_eizo.gr

Απεικόνιση Πραγματικού Μαύρου Χρώματος

Σε συμφωνία με το πρότυπο DCI, το μοντέλο ColorEdge CG319X-4K προσφέρει υψηλό λόγο αντίθεσης στα 1500:1 για την παραγωγή αληθινών μαύρων τόνων που είναι δύσκολο να απεικονιστούν σε ένα τυπικό LCD monitor. Όταν βλέπει κανείς την οθόνη υπό γωνία σε έναν χώρο με χαμηλή φωτεινότητα, οι μαύρες αποχρώσεις εμφανίζονται συνήθως ξεθωριασμένες, εξαιτίας των χαρακτηριστικών απεικόνισης του LCD οπίσθιου φωτισμού. Η σειρά CG της EIZO είναι εξοπλισμένη με ένα film που επιτρέπει στους χρωματικούς τόνους να διατηρούν το βάθος τους, ακόμα κι όταν παρακολουθεί κανείς την οθόνη υπό γωνία.

cg319x-true-black_eizo.gr
*Τυπική τιμή όταν η ρύθμιση DUE Priority είναι στο “Brightness”.

3D LUT για Χρωματική Απεικόνιση Ακριβείας

Ένα 3D LUT συμπεριλαμβάνεται, το οποίο προσαρμόζει το κάθε χρώμα ξεχωριστά πάνω σε ένα RGB table. Με το ενσωματωμένο λογισμικό ColorNavigator, οι δημιουργοί δύνανται να ελέγχουν πώς εμφανίζεται το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στο κοινό. Το 3D LUT βελτιώνει επίσης το “additive color mixture” της οθόνης (συνδυασμός του RGB), η οποία αποτελεί λειτουργία-κλειδί για τη σωστή απεικόνιση των γκρι αποχρώσεων.

3d-lut_eizo.gr

10-Bit Ταυτόχρονη Απεικόνιση

Με την 10-bit ταυτόχρονη απεικόνιση από ένα 16-bit look-up-table (LUT), το μοντέλο ColorEdge CG319X-4K δύναται να εμφανίζει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα ταυτόχρονα. Σαν αποτέλεσμα, η οθόνη προσφέρει ακόμα πιο ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις και μειωμένο Delta-E μεταξύ δύο γειτονικών χρωμάτων.

24-bit-lut_eizo.gr

Προ-ρυθμίσεις για Broadcast και Κινηματογράφο

Preset modes για DCI-P3, Rec. 709, και Rec. 2020 σας διαβεβαιώνουν ότι μπορείτε να εργαστείτε στους κατάλληλους χρωματικούς χώρους και στις επιθυμητές τιμές gamma. Παράλληλα, preset modes για PQ (DCI και Rec. 2100) και HLG (Rec. 2100) είναι διαθέσιμα για την απεικόνιση περιεχομένου σε μορφή HDR. Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα βαθμονόμησης μπορείτε να προσαρμόσετε ή να διατηρήσετε τη ρύθμιση της φωτεινότητας για κάθε προ-ρύθμιση.

Ειδοποίηση Υψηλής Φωτεινότητας (Luminance Warning)

Το μοντέλο ColorEdge CG319X προσφέρει μια λειτουργία PQ και HLG Clipping που δείχνει στην εικόνα σας τις περιοχές στις οποίες το επίπεδο της φωτεινότητας είναι υψηλότερο από ό,τι της ρύθμισης που έχετε επιλέξει στην παρούσα φάση. Οι περιοχές που δεν μπορούν να απεικονιστούν στο σωστό επίπεδο φωτεινότητας με βάση την τωρινή ρύθμιση που έχετε κάνει, εμφανίζονται με κίτρινο ή φούξια χρώμα. Το PQ και HLG Clipping μπορεί να τεθεί σε λειτουργία για επίπεδα φωτεινότητας 300, 500, 1000, και 4000 cd/m2.

luminance-warning_eizo.gr

Χώρος Ασφαλούς Σήμανσης

Ένα πλαίσιο σήμανσης επιδεικνύει στην οθόνη την προβαλλόμενη εικόνα, όπως ακριβώς θα εμφανιστεί όταν η οθόνη είναι συνδεδεμένη με μια συγκεκριμένη συσκευή. Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να ελέγχετε ότι οι υπότιτλοι και άλλες μορφές κειμένου θα είναι ορατές. Το χρώμα του πλαισίου είναι προσαρμόσιμο, ούτως ώστε να φαίνεται σε κάθε εικόνα.

cg319x_safe-area-marker_eizo.gr

Σήμανση Αναλογίας (Aspect Marker)

To aspect marker υποδεικνύει τις περιοχές της οθόνης και τα μεγέθη τους που θα εμφανιστούν σε μια συσκευή απεικόνισης όταν εισαγάγετε το πρότυπο DCI 4K (4096 x 2160) ή το DCI 2K (2048 x 1080). Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε πώς το μέγεθος της εικόνας και η σύνθεση της σκηνής θα εμφανιστούν σε άλλα περιβάλλοντα απεικόνισης. Αναλογίες διαστάσεων (aspect ratios) των 1.85:1, 2.35:1, και 2.39:1 μπορούν να επιλεχθούν.

Λειτουργία 4K Zoom

Μεγεθύνετε συγκεκριμένες περιοχές της εικόνας για να επιβεβαιώσετε τις μικρές λεπτομέρειες και να ελέγξετε την ακρίβεια της εστίασης στις φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 4K zoom. Είναι γρήγορη και εύκολα προσβάσιμη μέσω των μπροστινών πλήκτρων της οθόνης.

cg319x-zoom_function_eizo.gr

Πρότυπο Rec. 709 από το Gamut Warning

Το monitor συμπεριλαμβάνει μια προ-ρύθμιση “Gamut Warning”. Όταν αυτή επιλεχθεί, οι περιοχές των Rec. 2020 εικόνων που δεν δύνανται να αναπαραχθούν με τη χρήση του Rec. 709, καθαρίζουν μέσω της μετατροπής τους σε αποχρώσεις του γκρι. Μια επιπρόσθετη λειτουργία που καλείται “Rec. 709 Clipping” επιτρέπει στον δημιουργό να βλέπει εικόνες Rec. 2020 μέσω του χρωματικού χώρου Rec. 709, επιδεικνύοντας πώς θα εμφανίζονταν στο κοινό του, σε ένα περιβάλλον HDTV.

cg319x-gamut-warning_eizo.gr

Χαρακτηριστικά για Σταθερή Απεικόνιση

Προσαρμοσμένη στο Εργοστάσιο για Ομαλές Χρωματικές Διαβαθμίσεις

Το επίπεδο gamma για κάθε ColorEdge monitor προσαρμόζεται στα εργοστάσια της EIZO μέσω της μέτρησης των τιμών gamma R, G, και B από 0 έως 255, και χρησιμοποιώντας αργότερα το 24-bit look-up-table (LUT) για την επιλογή των πιο κατάλληλων χρωματικών τόνων και για την επίτευξη της επιθυμητής τιμής. Αυτό διασφαλίζει για την εικόνα σας τις ομαλότερες χρωματικές διαβαθμίσεις.

smooth_gradation_eizo.gr

Σταθερή Απεικόνιση με τη Χρήση “Industry-First AI”

Το χρώμα και η φωτεινότητα ενός LCD monitor μπορεί να μεταβάλλεται εξαιτίας των αλλαγών του περιβάλλοντος φωτισμού και της θερμοκρασίας της ίδιας της οθόνης. Τα ColorEdge monitors είναι εξοπλισμένα με έναν Αισθητήρα Θερμοκρασίας για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας εντός της οθόνης, όπως και για την εκτίμηση και τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Με τον αισθητήρα αυτό και την τεχνολογία εκτίμησης θερμοκρασίας, η οθόνη δύναται να προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο το χρώμα της και τις διαβαθμίσεις του, τη φωτεινότητα και άλλα χαρακτηριστικά, ούτως ώστε αυτά να απεικονίζονται με ακρίβεια. Επιπλέον, η EIZO χρησιμοποιεί AI (artificial intelligence)* για την εκτίμηση αλγορίθμου του μοντέλου CG319X, ώστε να μπορεί να διαχωρίζει μεταξύ ποικίλων μεταβολών της θερμοκρασίας και να υπολογίζει ακόμα μεγαλύτερης ακρίβειας επιδιορθώσεις των χρωμάτων του.
*Αναμένεται.

Read more about image quality stabilization in our White Paper.cg-ai_eizo.gr

Σταθερό Χρώμα μέσα σε 3 Λεπτά

Ένα τυπικό monitor χρειάζεται 30 λεπτά ή και περισσότερο ούτως ώστε να σταθεροποιήσει τη φωτεινότητα, τη χρωματικότητα και τα διάφορα άλλα χρωματικά χαρακτηριστικά του. Οι ColorEdge οθόνες της EIZO χρειάζονται μόνο 3 λεπτά για να επιτύχουν σταθερότητα. Είτε εργάζεστε σε ένα studio, είτε μεταφέρετε μαζί σας το monitor σε μια άλλη τοποθεσία, λαμβάνετε αξιόπιστη χρωματική απεικόνιση αμέσως μόλις ανοίξετε την οθόνη σας.

3_min_eizo.gr

Ομοιομορφία σε όλη την Επιφάνεια της Οθόνης

Διακυμάνσεις στη φωτεινότητα και στο χρώμα σε διαφορετικά σημεία της οθόνης αποτελούν ένα πολύ συχνό χαρακτηριστικό των LCD monitors. Για να αντισταθμίσουν το χαρακτηριστικό αυτό, οι οθόνες ColorEdge είναι επανδρωμένες με την τεχνολογία Digital Uniformity Equalizer (DUE) για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της εικόνας και να εξισορροπήσει τις επιδράσεις που μπορεί να έχουν οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας στη θερμοκρασία χρώματος (color temperature) και στη φωτεινότητα.

cg_due_eizo.gr

Χαρακτηριστικά για Άνεση και Ευκολία στη Χρήση

Ελαχιστοποιημένες Αντανακλάσεις με το Non-Glare Panel

Το monitor είναι εξοπλισμένο με ένα IPS non-glare panel για υψηλή ορατότητα του περιεχομένου της οθόνης. Χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία “dimming” για να ελαχιστοποιήσει το “τρεμόπαιγμα” (flicker) και να συμβάλει στην πρόληψη της κόπωσης των ματιών, με σκοπό ένα πιο άνετο και αποτελεσματικό εργασιακό περιβάλλον.

non_glare_eizo.gr

Μεγάλες Γωνίες Θέασης με το IPS Panel

Οι γωνίες θέασης 178° που προσφέρει η τεχνολογία του IPS panel επιτρέπει σε δύο ή περισσότερα άτομα να παρακολουθούν την οθόνη ταυτόχρονα με ελάχιστη έως και μηδαμινή μεταβολή του χρώματος ή του λόγου αντίθεσης.

wide_vieing_angles_eizo.gr

Καλύπτρα Σκίασης

hood_eizo.gr

Η σειρά CG της EIZO περιλαμβάνει μια καλύπτρα σκίασης που προλαμβάνει αποτελεσματικά τις ανακλάσεις του περιβάλλοντος φωτισμού πάνω στην οθόνη. Το μοντέλο ColorEdge CG319X-4K, συγκεκριμένα, διαθέτει ένα νέας τεχνολογίας σκίαστρο που επικάθεται μαγνητικά πάνω στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να το εφαρμόζει γρήγορα και εύκολα, χωρίς να έχει ανάγκη να συναρμολογήσει ξεχωριστά κομμάτια της καλύπτρας για να τη χρησιμοποιήσει.

Εργονομική Βάση Στήριξης για Άνεση και Διευκόλυνση

Προσαρμόστε την οθόνη σας στην πιο άνετη για εσάς γωνία θέασης και αλλάξτε τη θέση της όπως επιθυμείτε για να δείξετε τη δουλειά σας σε συνεργάτες ή σε κάποιον πελάτη. Η οθόνη αυτή έρχεται με μια ευπροσάρμοστη βάση που προσφέρει δυνατότητα αλλαγής ύψους, κλίσης και στροφής. Η βάση είναι επίσης εξοπλισμένη με έναν μοχλό άμεσης απόσπασης, ο οποίος σας επιτρέπει να την αφαιρείτε εύκολα από την οθόνη σας με ένα μόνο άγγιγμα.

cg319x-stand-moving-range_eizo.gr

Stand meets IEC/EN 62368-1 standard.

Ενσωματωμένη Λαβή Μετακίνησης

Η λαβή μετακίνησης που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης, σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα το monitor από μια τοποθεσία σε μια άλλη.

cg319x_back_eizo.gr

Αθόρυβη – Fanless Operation

Το monitor προσφέρει αθόρυβη λειτουργία δίχως εξωτερικό ανεμιστήρα, διατηρώντας παράλληλα χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να επηρεάζει την αποδοτικότητα της οθόνης.

Πολλαπλές Είσοδοι

Το μοντέλο ColorEdge CG319X είναι εξοπλισμένο με 2 DisplayPort και 2 HDMI θύρες. Υποστηρίζει ποικίλες μορφές (formats) video για περισσότερα από 10-bit 4:4:4 στα 50/60p μέσω DisplayPort και 10-bit 4:2:2 στα 50/60p μέσω HDMI.

cg319x_connectors_eizo.gr

Δέσμευση στην Άριστη Ποιότητα

5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση

5-year_eizo.gr

Η Πενταετής Εργοστασιακή Εγγύηση του Κατασκευαστή καλύπτει όλα τα εξαρτήματα της οθόνης, συμπεριλαμβανόμενου του LCD panel*, για την εξασφάλιση μακρόχρονης τεχνικής υποστήριξης. Η EIZO δύναται να προσφέρει αυτήν την εγγύηση γιατί κατασκευάζει η ίδια τα προϊόντα της στα δικά της εργοστάσια. Αυτό της επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διαδικασία παραγωγής και να εξασφαλίζει ότι η ποιότητα όλων των monitors θα παραμείνει αναλλοίωτη για πολλά έτη.

*Χρήση 30.000 ωρών.

Μηδενικής Φωτεινότητας Pixels

zero_bright_pixel_eizo.gr

Η EIZO εγγυάται ότι αυτό το προϊόν δεν θα παρουσιάσει φωτεινά υπο-εικονοστοιχεία (sub-pixels) για 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

See our Bright Pixel Policy for details.

Εγγύηση Χρώματος και Φωτεινότητας

Η φωτεινότητα και το χρώμα έχουν εγγύηση 10.000 ωρών* από την ημερομηνία αγοράς του μοντέλου.
*Ένα επίπεδο φωτεινότητας 120 cd/m2 ή περισσότερο και ένα επίπεδο χρωματικής θερμοκρασίας (color temperature) 5000 – 6500 K είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για τη συντήρηση και διατήρηση της απόλυτης χρωματικής απεικόνισης.

Πιστοποίηση TUV Color Accuracy

Το μοντέλο ColorEdge CG319X έχει κατακτήσει την πιστοποίηση TUV Rheinland’s Color Accuracy (Quick Stability grade). Το Color Accuracy είναι το πρώτο κριτήριο απόδοσης για τη μέτρηση της ακρίβειας χρώματος των συσκευών απεικόνισης για πολλαπλούς κλάδους που σχετίζονται με τα γραφικά και τη διαχείριση χρώματος, όπως η φωτογραφία, το post production, ο σχεδιασμός (design), και η εκτύπωση.

cg319x-tuv_eizo.gr
More about these certifications

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε ενώ η λειτουργία της οθόνης DUE Priority ήταν ρυθμισμένη στο “Uniformity”.

Λογισμικό Χρωματικής Προσομοίωσης

Το λογισμικό της EIZO UniColor Pro προσομοιώνει όλα τα χρώματα με τέτοιοι τρόπο, ώστε να μπορεί να δει ο σχεδιαστής πώς οι εκτυπώσεις, το υλικό, τα σχέδια, τα περιεχόμενα ιστοτόπων, τα videos κλπ. εμφανίζονται σε άτομα με αχρωματοψία.

More about UniColor Pro

Download UniColor Pro

Χρησιμοποιούμενη από Επαγγελματίες Καλλιτέχνες και Δημιουργούς Παγκοσμίως

Το 2015, η EIZO καθιέρωσε το ColorEdge Ambassador Program, το οποίο επιδεικνύει και προωθεί επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές, παραγωγούς ταινιών και άλλους καλλιτέχνες και δημιουργούς που είναι δεσμευμένοι στο να εμπνέουν με τη δουλειά τους και να εκπαιδεύουν καλλιτέχνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι EIZO Πρεσβευτές (EIZO Ambassadors) – όλοι τους χρήστες ColorEdge – είναι αφιερωμένοι με πάθος στην τέχνη τους και επιστρατεύουν τον καλύτερο εξοπλισμό για να υλοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα.

Για να δείτε τους ColorEdge Ambassadors, πατήστε εδώ.

ambassadors

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Cabinet ColorBlack
Panel
TypeIPS
BacklightWide-Gamut LED
Size31.1″ / 78.9 cm
Native Resolution4096 x 2160 (17:9 aspect ratio)
Viewable Image Size (H x V)698.0 x 368.1 mm
Pixel Pitch0.170 x 0.170 mm
Pixel Density149ppi
Grayscale TonesDisplayPort, HDMI: 1,024 tones (a palette of 65 thousand tones)
Display ColorsDisplayPort, HDMI: 1.07 billion from 24-bit palette
Viewing Angles (H / V, typical)178°, 178°
Brightness (typical)350 cd/m2
Contrast Ratio (typical)1500:1
HDR GammaHLG, PQ curve
Response Time (typical)9 ms (Gray-to-gray)
Wide Gamut Coverage (typical)Adobe RGB: 99%, DCI-P3: 98%
Video Signals
Input TerminalsDisplayPort x 2 (HDCP 1.3), HDMI x 2 (Deep Color, HDCP 2.2 / 1.4)
Digital Scanning Frequency (H / V)DisplayPort: 25.0 – 137 kHz, 23 – 61 Hz 

HDMI: 15 – 136 kHz, 23 – 61 Hz

USB
UpstreamUSB 3.1 Gen 1: Type-B
DownstreamUSB 3.1 Gen 1: Type-A x 3 (Battery Charging 10.5 W max. x1)
Power
Power RequirementsAC 100 – 240 V, 50 / 60 Hz
Maximum Power Consumption140 W
Typical Power Consumption52 W
Power Save Mode1.2 W or less
Standby Mode1.2 W or less
Built-in Calibration SensorYes
Features & Functions
Brightness StabilizationYes
Digital Uniformity EqualizerYes
Preset ModesColor Mode (BT.2020, BT.709, DCI, PQ_DCI, PQ_BT.2100, 

HLG_BT.2100, Adobe RGB, sRGB, Calibration)

OSD LanguagesEnglish, German, French, Italian, Japanese, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Traditional Chinese
OthersScreen Size (Full Screen, Aspect Ratio, Dot by Dot), Color Adjustment (Brightness, Temperature, Gamma, Color Gamut, Hue, Saturation, Clipping, XYZ Format, Gain, Black Level, Independent 6-Color Control, Reset), Range Extension, HDMI Settings (Noise Reduction, Film Detection, Safe Area Marker, Safe Area Size, Border Color), Auto Input Detection, Menu Rotation, USB CHARGE Port, Power Save, Indicator, Beep, Input Skip, Mode Skip, Signal Switching, Information, DUE Priority, Key Lock, Picture Setup, Signal Format, Zoom, BT.709 Gamut warning, All Reset, I/P Conversion
Physical Specifications
Dimensions (Landscape, W x H x D)735 x 434 – 588 x 290 mm
Dimensions (Without Stand, W x H x D)735 x 423 x 71.5 mm
Dimensions (Landscape with Hood, W x H x D)754.4 x 443.6 – 597.6 x 381.5 mm
Net Weight12.4 kg / 27.3 lbs
Net Weight (Without Stand)8.3 kg / 18.3 lbs
Net Weight (With Hood)13.3 kg / 29.3 lbs
Height Adjustment Range154 mm
Tilt35° Up, 5° Down
Swivel344°
Hole Spacing (VESA Standard)100 x 100 mm
Environmental Requirements
Operating TemperatureLandscape: 0 – 35 °C
Operating Humidity (R.H., non condensing)20 – 80 %
Certifications & Standards (Please contact EIZO for the latest information.)CB, CE, TUV/GS, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), VCCI-B, TUV/Ergonomie, TUV/Color Accuracy (Quick Stability), RCM, EAC, RoHS, WEEE, CUDO certified mark, China RoHS, CCC
Proprietary Software
Color Mangement Software ColorNavigator 7Supported
Color Mangement Software ColorNavigator 6Supported
Dedicated Software
Monitor Management Software ColorNavigator NXSupported
Supplied Accessories (May vary by country. Please contact EIZO for details.)
Signal CablesDisplayPort (2 m), Mini DisplayPort – DisplayPort (2 m), HDMI (2 m)
OthersAC power cord, USB cable, user’s manual – setup guide, adjustment certificate, ScreenCleaner, monitor hood, warranty card
Dimension DrawingPDF
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Eizo PC Monitor ColorEdge Series CG319X-4K | 31.1” | 4K UHD | HDR | IPS

4,399.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.