Eizo PC Monitor ColorEdge Series Prominance CG3146 | 31.1” | 4K UHD | HDR | IPS

26,900.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

H EIZO για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και επεκτείνει την ναυαρχίδα της στις HDR οθόνες με την ColorEdge PROMINENCE CG314-HDR. Με ενσωματωμένο “calibration” αισθητήρα εγγυάται την απόλυτη ακρίβεια χρώματος καθιστώντας την ως την πιο αξιόπιστη λύση σε σε HDR περιβάλλοντα.

  • Μέγεθος Διαγωνίου: 31.1″ – 78.9cm
  • Ανάλυση Εικόνας: 4K UHD
  • Τύπος Οθόνης: In Plane Switching (IPS)
  • Static Contrast Ratio: 1500:1
  • Συνδεσιμότητα: 1x HDMI 1.4 | 3x BNC (3G/HD-SDI) | 1x Display Port  | 3x USB Type-A | 1x USB Type-B (Upstream)
  • Εγγύηση: 5ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας & 6 μήνες Zero Bright Sub-Pixels

 

Αυτό το προϊόν είναι μη ακυρώσιμο και δεν δεχόμαστε επιστροφές.
Αφορά μόνο πελάτες χονδρικής και δεν είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονικές παραγγελίες.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +302310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος27400 g
Διαστάσεις775 × 463 × 170 m
Λόγος Πλευρών

Χρώμα

Κυρτή Οθόνη

Διαγώνιος Οθόνης

Θύρες HDMI

Κατασκευαστής

Ευκρίνεια Εικόνας

Πλήθος USB

Ενσύρματες Συνδέσεις

, ,

Τύπος Πάνελ

Κωδικός προϊόντος: EZ-CG3146 Κατηγορίες: ,

Με κάθε αγορά οθόνης EIZO σας παρέχουμε ειδική τιμή στο πρόγραμμα επεξεργασίας

Capture ONE

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Με μια ματιά

High Dynamic Range

Τι είναι το HDR?

Το HDR (High Dynamic Range) είναι ένα εύρος που προσεγγίζει την ανθρώπινη αντίληψη του χρώματος και του φωτός όταν το υλικό υπό επεξεργασία απεικονίζεται σε μια συσκευή. Μια οθόνη που υποστηρίζει HDR είναι ικανή να δείχνει τόσο περιοχές πάρα πολύ φωτεινές, όσο και περιοχές πάρα πολύ σκοτεινές, χωρίς να θυσιάζει την ακεραιότητα ούτε των μεν ούτε των δε. Στα monitors με ένα χαμηλό εύρος απεικόνισης SDR (Standard Dynamic Range), η φωτεινότητα, ο λόγος αντίθεσης και το χρώμα χάνονται όταν εμφανίζει κανείς σε αυτά υλικό HDR.

EIZO Τεχνολογία HDR

Το HDR monitor αναφοράς της EIZO, το ColorEdge PROMINENCE CG3146, είναι το πρώτο monitor που ξεπέρασε σημαντικά ελαττώματα άλλων τεχνολογιών HDR που είναι διαθέσιμες στην αγορά σήμερα. Συνεπώς, είναι ένα monitor αξιόπιστο για εργασία πάνω στο post production.

Η λειτουργία Auto Brightness Limiter (ABL) που στεγάζεται σε άλλα HDR OLED monitors, περιορίζει την ικανότητά τους να προβάλλουν πιο φωτεινές περιοχές, απεικονίζοντας τόνους πάνω από ένα συγκεκριμένο εύρος, με σκοπό να επιμηκύνει το χρόνο ζωής της συσκευής απεικόνισης. Αυτό κάνει αυτές τις φωτεινές περιοχές να εμφανίζονται πιο αμυδρές και σκοτεινές, ενώ το χρώμα τους δείχνει πιο αμβλύ και μη ακριβές.


Η τοπική μείωση φωτεινότητας χρησιμοποιεί ένα σύστημα ελέγχου οπίσθιου φωτισμού, το οποίο προσαρμόζει τη φωτεινότητα σε περιοχές της οθόνης, ανάλογα με το περιεχόμενο που απεικονίζεται. Παρόλα αυτά, όταν ένα αντικείμενο επί της οθόνης βγαίνει εκτός της περιοχής αυτής του οπίσθιου φωτισμού που έχει ρυθμιστεί, εμφανίζεται στην οθόνη ένα “halo” effect, το οποίο καθιστά αδύνατη την απεικόνιση πλήρους χρωματικής ακρίβειας στις μικρές λεπτομέρειες της εικόνας.

Το μοντέλο της EIZO ColorEdge PROMINENCE CG3146 πετυχαίνει μια αληθινή HDR οπτική εμπειρία, χωρίς ABL ή “halo” effect, για να σας διαβεβαιώσει ότι πάντα θα βλέπετε τα χρώματα και τη φωτεινότητα που επιθυμείτε με ακρίβεια σε κάθε pixel.

Καμπύλες Gamma(Gamma Curves)

Το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 πληροί τις προϋποθέσεις ενός Dolby Vision mastering monitor και υποστηρίζει 2 καμπύλες gamma που χρησιμοποιείται σε HDR video – καμπύλες “hybrid log-gamma” (HLG) και “perceptual quantization” (PQ). Η HLG είναι συμβατή με SDR απεικονίσεις και είναι κατάλληλη για broadcasting ζωντανής τηλεόρασης. Η PQ καμπύλη προσομοιώνει το ανθρώπινο οπτικό σύστημα με όρους αντίληψης χρώματος και φωτεινότητας, κάνοντας το μοντέλο ιδανικό για ταινίες, streaming και άλλα περιεχόμενα video. Και οι δύο καμπύλες gamma έχουν τυποποιηθεί ως πρότυπα (standards) από την ένωση International Telecommunication Union (ITU) σαν ITU-R BT.2100. Επιπροσθέτως, η καμπύλη PQ curve έχει τυποποιηθεί ως πρότυπο από τους Society of Motion Picture και Television Engineers (SMPTE) σαν ST-2084.

Απλή και Ακριβής Διαχείριση Χρώματος

Ενσωματωμένος “Calibration” Αισθητήρας για Απλούστερη Ροή Εργασίας.

Το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 είναι η πρώτη HDR οθόνη αναφοράς στον κόσμο που ενσωματώνει “calibration” αισθητήρα ο όποιος εγγυάται την μέγιστη χρωματική ακρίβεια. Με αυτό το τρόπο εξαλείφει την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μηχανήματος “calibrator” και καθιστά την διαχείριση χρώματος απλούστερη ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην δημιουργική διαδικασία. Οι πληροφορίες σχετικά με το ¨calibration” αποθηκεύονται αυτόματα στην οθόνη, με αυτό τον τρόπο η οθόνη δύναται να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή χωρίς να επαναληφθεί η διαδικασία.

Λογισμικό Χρωματικής Διαχείρισης ColorNavigator 7

Το ColorNavigator 7 είναι το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό στη βαθμονόμηση και στον ποιοτικό έλεγχο για τη σειρά οθονών χρωματικής διαχείρισης ColorEdge. Προσφέρει ποιοτικό έλεγχο και διαχείριση των εκάστοτε ρυθμίσεων του χρήστη μιας οθόνης ColorEdge. Για να προσαρμόσετε στην οθόνη σας τις χρωματικές ανάγκες ενός συγκεκριμένου project, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας, της καμπύλης gamma, και του “λευκού σημείου” (white point) της οθόνης στα preset color modes και να βαθμονομήσετε στις νέες τιμές που επιθυμείτε. Οι πληροφορίες για τη βαθμονόμηση αποθηκεύονται απευθείας στην οθόνη, και όχι στο λειτουργικό σύστημα. 

 

Εξειδίκευση Στην Διαχείριση Οπτικού Υλικού

Υψηλή Φωτεινότητα και Αντίθεση

Το υψηλό επίπεδο της φωτεινότητας στο μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 φτάνει τις 1000 cd/m2, η οποία είναι απαραίτητη για την απεικόνιση ΗDR υλικού.  Ακόμα προσφέρει ένα λόγο αντίθεσης 1,000,000:1 που την καθιστά κατάλληλη για την απεικόνιση πραγματικού μαύρου.

DCI 4K Ανάλυση

H ανάλυση του μοντέλου ColorEdge PROMINENCE CG316 είναι DCI-4K (4096 x 2160) η οποία είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη της full ΗD (1920 x 1080). Είναι ιδανική για δημιουργία, επεξεργασία, αναφορά σε 2D και 3D CGI, VFX, Σύνθεση και ταξινόμηση χρώματος.

SDI Συνδεσιμότητα

Το μοντέλο PROMINENCE CG3146 ενσωματώνει Single-Link 12G/6G/3G/HD-SDI και Dual- ή Quad-Link 3G*/HD-SDI συνδέσεις για συνεχής και αδιάκοπη μετάδοση 4K βίντεο αρχείων. Οι SDI συνδέσεις υποστηρίζουν 2SI (2 sample interleave) εξασφαλίζοντας ότι η εικόνα διατηρείται σταθερή κατά την μετάδοση. Ακόμα το VPID (Video Payload ID) υποστηρίζεται και για SDI συνδέσεις.

Ευέλικτη Συνδεσιμότητα

Ακόμα, η οθόνη έχει HDMI και DisplayPort εισόδους στο πλάι που επιτρέπουν την σύνδεση της με άλλες συσκευές εικόνας με ευελιξία και τέσσερις USB θήρες( 3 x Downstream και 1 x Upstream).

Συμβατότητα Βίντεο

Οι είσοδοι της οθόνης HDMI και DisplayPort υποστηρίζουν DCI 4K στα 60p. Η HDMI είσοδος υποστηρίζει 12-bit 4:2:2 στα 50/60p και η DisplayPort είσοδος υποστηρίζει έως και 10-bit 4:4:4 στα 50/60p.

 

Σταθερή και Ακριβής Απεικόνιση

Ευρεία Χρωματική Γκάμα

Η ευρεία γκάμα αναπαραγάγει πιστά το 99% του προτύπου DCI-P3 που χρησιμοποιείται στο post production.

Ταυτόχρονη Απεικόνιση 10-Bit

Με την 10-bit ταυτόχρονη απεικόνιση* από ένα 24-bit look-up-table (LUT), το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 δύναται να εμφανίζει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα ταυτόχρονα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις και μείωση του Delta-E μεταξύ δύο γειτονικών χρωμάτων.

*Μία κάρτα γραφικών και λογισμικό που υποστηρίζει  10-bit έξοδο είναι απαραίτητα. Στην σύνδεση HDMI ο εξοπλισμός πρέπει να υποστηρίζει το λογισμικό DeepColor.

Χρήση 3D LUT Για Αξιόπιστη Απεικόνιση Χρώματος

To 3D LUT χρησιμοποιείται για να προσαρμόσει το κάθε χρώμα ξεχωριστά τετράγωνο RGB πίνακα. Ακόμα το 3D LUT βελτιώνει ακόμα πιο πολύ τα RGB color mixture (συνδυασμού του of κόκκινου,πράσινου,μπλε), το οποίο είναι καταλυτικός  παράγοντας στην δυνατότητα απεικόνιση των ουδέτερων  τόνων του γκρι.

Σταθερή Απεικόνιση με τη Χρήση του Industry-First AI

TΤο χρώμα και η φωτεινότητα ενός LCD monitor μπορεί να μεταβάλλεται εξαιτίας των αλλαγών του περιβάλλοντος φωτισμού και της θερμοκρασίας της ίδιας της οθόνης. Τα ColorEdge monitors είναι εξοπλισμένα με έναν Αισθητήρα Θερμοκρασίας για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας εντός της οθόνης, όπως και για την εκτίμηση και τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Με τον αισθητήρα αυτό και την τεχνολογία εκτίμησης θερμοκρασίας, η οθόνη δύναται να προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο το χρώμα της και τις διαβαθμίσεις του, τη φωτεινότητα και άλλα χαρακτηριστικά, ούτως ώστε αυτά να απεικονίζονται με ακρίβεια. Επιπλέον, η EIZO χρησιμοποιεί AI (artificial intelligence)* για την εκτίμηση αλγορίθμου του μοντέλου CG3145, ώστε να μπορεί να διαχωρίζει μεταξύ ποικίλων μεταβολών της θερμοκρασίας και να υπολογίζει ακόμα μεγαλύτερης ακρίβειας επιδιορθώσεις των χρωμάτων του.
*Αναμένεται.Read more about image quality stabilization in our White Paper.

 

Χρωματική Σταθερότητα σε Μόνο 3 Λεπτά

Μία συμβατική οθόνη χρειάζεται πάνω από 30 λεπτά για να σταθεροποιήσει την φωτεινότητα και τους χρωματικούς τόνους. Το μοντέλο  ColorEdge PROMINENCE CG3146 χρειάζεται μόνο 3 λεπτά* μετά την ενεργοποίηση του για αξιόπιστη απεικόνιση.
*Με βάση τους εσωτερικούς ελέγχους της EIZO.

Ομοιομορφία σε ολη την Επιφάνεια της Οθόνης

Διακυμάνσεις στη φωτεινότητα και στο χρώμα σε διαφορετικά σημεία της οθόνης αποτελούν ένα πολύ συχνό χαρακτηριστικό των LCD monitors. Για να αντισταθμίσουν το χαρακτηριστικό αυτό, οι οθόνες ColorEdge είναι επανδρωμένες με την τεχνολογία Digital Uniformity Equalizer (DUE) για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα της εικόνας και να εξισορροπήσει τις επιδράσεις που μπορεί να έχουν οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας στη θερμοκρασία χρώματος (color temperature) και στη φωτεινότητα.

Επιπρόσθετες Λειτουργίες

Πολλαπλά Preset Color Modes

Το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 παρέχει άμεση πρόσβαση σε ποικίλα broadcast-standard preset color modes μέσω ενός πλήκτρου στο μπροστινό μέρος της οθόνης. Τα διαθέσιμα modes (ρυθμίσεις) είναι τα REC2020, REC709, DCI, PQ_REC2100, PQ_REC709, PQ_DCI, HLG_REC2100, και το Calibration.

Αυτόματες Ρυθμίσεις Χρώματος

Για να εξασφαλίσει ότι οι ρυθμίσεις χρώματος παραμένουν σταθερές καθ’όλη την διάρκεια της παραγωγής, το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 ενσωματώνει μια λειτουργία συγχρονισμού σήματος η οποία προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της οθόνης, όπως “input range” και “input color format”, με βάση το σήμα που δέχεται.

“Luminance Warning”

To μοντέλο PROMINENCE CG3146 ενσωματώνει μια λειτουργία που επισημαίνει τις περιοχές που έχουν απόκλιση φωτεινότητας με βάση της ενεργές ρυθμίσεις σας. Αυτές οι περιοχές επισημαίνονται με κίτρινο ή ματζέντα χρώμα και μπορούν να απεικονιστούν σε φωτεινότητα  300, 500, 1000, and 4000 cd/m2.

OFFON

Λειτουργία 4K Zoom

Μεγεθύνετε συγκεκριμένες περιοχές της εικόνας για να επιβεβαιώσετε τις μικρές λεπτομέρειες και να ελέγξετε την ακρίβεια της εστίασης στις φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 4K zoom. Είναι γρήγορη και εύκολα προσβάσιμη μέσω των μπροστινών πλήκτρων της οθόνης.

Πρότυπο Rec. 709 από το Gamut Warning

Το monitor συμπεριλαμβάνει μια προ-ρύθμιση “Gamut Warning”. Όταν αυτή επιλεχθεί, οι περιοχές των Rec. 2020 εικόνων που δεν δύνανται να αναπαραχθούν με τη χρήση του Rec. 709, καθαρίζουν μέσω της μετατροπής τους σε αποχρώσεις του γκρι. Μια επιπρόσθετη λειτουργία που καλείται “Rec. 709 Clipping” επιτρέπει στον δημιουργό να βλέπει εικόνες Rec. 2020 μέσω του χρωματικού χώρου Rec. 709, επιδεικνύοντας πώς θα εμφανίζονταν στο κοινό του, σε ένα περιβάλλον HDTV.

 

Χαρακτηριστικά για Άνετη και Εύκολη Χρήση

Περιστροφικό κουμπί για γρήγορη περιήγηση στου μενού.

Το μπροστινό πλαίσιο της οθόνης ενσωματώνει ένα περιστροφικό κουμπί για γρήγορη περιήγηση στο OSD menu ή για παραμετροποίηση των ρυθμίσεων της οθόνης.(Φωτεινότητα κ.α)

Flicker-Free Απεικόνιση

Εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο η φωτεινότητα ελέγχεται στον οπίσθιο φωτισμό LED, ένας αριθμός ανθρώπων αντιλαμβάνεται ένα “τρεμόπαιγμα” (flicker) στην οθόνη τους, γεγονός που προκαλεί έντονη κόπωση των ματιών. Το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3145 ρυθμίζει τη φωτεινότητα έτσι ώστε να καθιστά το flicker μη αντιληπτό από τον ανθρώπινο οφθαλμό, χωρίς καμία διαφοροποίηση, για παράδειγμα στη σταθερότητα του χρώματος.

Καλύπτρα Σκίασης

Η σειρά CG της EIZO περιλαμβάνει μια καλύπτρα σκίασης που προλαμβάνει αποτελεσματικά τις ανακλάσεις του περιβάλλοντος φωτισμού πάνω στην οθόνη. Το σκίαστρο εφαρμόζει μαγνητικά για γρήγορη και εύκολη προσαρμογή και ρύθμιση.

Light-Shielding Hood

Ενσωματωμένες Λαβές Μετακίνησης

Το συγκεκριμένο monitor διαθέτει 2 λαβές μετακίνησης στο πίσω μέρος του, οι οποίες σας επιτρέπουν να το μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα από μια τοποθεσία σε μια άλλη.

 

Δέσμευση στην Άριστη Ποιότητα

5ετής Εργοστασιακή Εγγύηση

Η Πενταετής Εργοστασιακή Εγγύηση του Κατασκευαστή καλύπτει όλα τα εξαρτήματα της οθόνης, συμπεριλαμβανόμενου του LCD panel*, για την εξασφάλιση μακρόχρονης τεχνικής υποστήριξης. Η EIZO δύναται να προσφέρει αυτήν την εγγύηση γιατί κατασκευάζει η ίδια τα προϊόντα της στα δικά της εργοστάσια. Αυτό της επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διαδικασία παραγωγής και να εξασφαλίζει ότι η ποιότητα όλων των monitors θα παραμείνει αναλλοίωτη για πολλά έτη.

*Χρήση 30.000 ωρών (10.000 ώρες για το LCD panel)

Pixels Μηδενικής Φωτεινότητας

Η EIZO εγγυάται ότι αυτό το προϊόν δεν θα παρουσιάσει φωτεινά υπο-εικονοστοιχεία (sub-pixels) για 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

See our Bright Pixel Policy for details.

Εγγύηση Χρώματος και Φωτεινότητας

Η φωτεινότητα και το χρώμα του μοντέλου ColorEdge PROMINENCE CG3146 έχουν εγγύηση μέχρι και για 10.000 ώρες λειτουργίας από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
Το επίπεδο φωτεινότητας είναι εγγυημένο για χρήση στις 800 cd/m2 ή και περισσότερο, ενώ το επίπεδο χρωματικής θερμοκρασίας (color temperature) για χρήση στα 6500 K.

Ροή Εργασίας HDR

Μαζί με το μοντέλο ColorEdge PROMINENCE CG3146 HDR αναφοράς, η EIZO προσφέρει προαιρετικές καμπύλες HLG και PQ για πολλά monitors της τωρινής σειράς της CG. Οι βελτιστοποιημένες καμπύλες gamma εμφανίζουν τις εικόνες πιο αληθινές αναλογικά με το πώς αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος οφθαλμός τον πραγματικό κόσμο, σε αντίθεση με την απεικόνιση SDR. Τα αποτελέσματα αυτά υποστηρίζουν τη ροή εργασίας σε HDR από τη στιγμή της λήψης, έως και τη χρωματική ταξινόμηση.

For more on HDR technology, see this detailed article.

Χρησιμοποιούμενη από Επαγγελματίες Καλλιτέχνες και Δημιουργούς Παγκοσμίως

Το 2015, η EIZO καθιέρωσε το ColorEdge Ambassador Program, το οποίο επιδεικνύει και προωθεί επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές, παραγωγούς ταινιών και άλλους καλλιτέχνες και δημιουργούς που είναι δεσμευμένοι στο να εμπνέουν με τη δουλειά τους και να εκπαιδεύουν καλλιτέχνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι EIZO Πρεσβευτές (EIZO Ambassadors) – όλοι τους χρήστες ColorEdge – είναι αφιερωμένοι με πάθος στην τέχνη τους και επιστρατεύουν τον καλύτερο εξοπλισμό για να υλοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα.

To see our ColorEdge Ambassadors, click here.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Panel
TypeIPS
BacklightWide-Gamut LED
Size31.1″ / 78.9 cm
Native Resolution4096 x 2160 (17:9 aspect ratio)
Viewable Image Size (H x V)698.0 x 368.1 mm
Pixel Pitch0.170 x 0.170 mm
Pixel Density149ppi
Display ColorsSDI, DisplayPort, HDMI: 1.07 billion from 24-bit palette
Viewing Angles (H / V, typical)178°, 178°
Brightness (typical)1000 cd/m2
Contrast Ratio (typical)1,000,000:1
Response Time (typical)10 ms (gray-to-gray)
Color Gamut (typical)DCI-P3: 99%
Video Signals
Input TerminalsBNC (12G/6G/3G/HD-SDI), BNC (3G/HD-SDI) x 3, DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 2.2 / 1.4)
Output TerminalsBNC (12G/6G/3G/HD-SDI, through-out (active)), BNC (3G/HD-SDI, through-out (active)) x 3
Digital Scanning Frequency (H / V)DisplayPort: 25 – 137 kHz / 23 – 61 Hz

HDMI: 15 – 136 kHz / 23 – 61 Hz

USB
UpstreamUSB 3.1 Gen 1: Type-B
DownstreamUSB 3.1 Gen 1: Type-A x 3 (Battery Charging 10.5 W max. x1)
Power
Power RequirementsAC 100 – 240 V, 50 / 60 Hz
Typical Power Consumption282 W
Maximum Power Consumption463 W
Power Save Mode1.2 W or less
Standby Mode1.0 W or less
Built-in Calibration SensorYes
Features & Functions
Brightness StabilizationYes
Digital Uniformity EqualizerYes
Preset ModesColor Mode (BT.2020, BT.709, DCI, PQ_BT.2100,

PQ_BT.709, PQ_DCI, HLG_BT.2100, Calibration, Sync Signal)

HDR GammaHLG, PQ curve
OSD LanguagesEnglish, German, French, Spanish, Italian, Swedish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese
OthersColor Adjustment, PQ Option, SelfCalibration, Input Color Format, YUV Color Matrix, Input Range, I/P Conversion, Black Level Lift, Deinterlacing, Time Code Settings, Interlace / PsF, Picture Expansion, Zoom, BT.709 Gamut warning, Luminance Warning, Co-View, Blue Only, Marker, Power Save, Off Timer, Input Skip, Mode Skip, Custom Key, Information Display, Key Lock
Physical Specifications
Dimensions (Landscape, W x H x D)757 x 488 x 208 mm
Dimensions (Without Stand, W x H x D)757 x 463 x 170 mm
Dimensions (Landscape with Hood, W x H x D)778 x 498.5 x 327 mm
Net Weight26.5 kg
Net Weight (Without Stand)25.2 kg
Net Weight (With Hood)27.4 kg
Hole Spacing (VESA Standard)200 x 200 mm
Environmental Requirements
Operating Temperature0 – 30 °C
Operating Humidity (R.H., non condensing)20 – 80 %
Certifications & Standards (Please contact EIZO for the latest information.)CB, CE, TUV/GS, cTUVus, FCC-A, CAN ICES-3 (A), TUV/S, PSE, VCCI-A, RCM, EAC, RoHS, WEEE, TUV/Ergonomics
Proprietary Software
Color Management Software ColorNavigator 7Supported
Supplied Accessories (May vary by country. Please contact EIZO for details.)
Signal CablesDisplayPort (2 m), HDMI (2 m)
OthersAC power cord, USB cable, Setup guide, Adjustment certificate, ScreenCleaner, Monitor hood, Warranty card, Clamp for HDMI
WarrantyFive Years 2 5

Zero bright sub-pixels for six months from date of purchase for purchases made on September 1, 2015 or later.

Dimension DrawingPDF
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Eizo PC Monitor ColorEdge Series Prominance CG3146 | 31.1” | 4K UHD | HDR | IPS

26,900.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.