Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM ART

1,399.00 

Εκκαθάριση
Price Alert

Ιδανικός φακός για αρχιτεκτονική φωτογράφιση ή φωτογράφιση τοπίων με σταθερό διάφραγμα F/2.8 σε όλο το εστιακό εύρος.

 • 3 Ασφαιρικά κρύσταλλα για ελαχιστοποίηση παραμόρφωσης με 3 στοιχεία FLD & SLD
 • Σταθερό διάφραγμα F/2.8 έως και F/22
 • Ανανεωμένο σύστημα υπερηχητικής εστίασης HSM
 • Ειδική επίστρωση Super Multi-Layer
 • 5 Χρόνια Ελληνική Εγγύηση Αντιπροσωπείας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1150 g
Κατηγορία Φακού

,

Τύπος Φακού

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 212 Κατηγορία:

Sigma φακός 14-24mm με διάφραγμα F/2.8

Ιδανικός φακός για αρχιτεκτονική φωτογράφιση ή φωτογράφιση τοπίων με σταθερό διάφραγμα F/2.8 σε όλο το εστιακό εύρος.

-3 Ασφαιρικά κρύσταλλα για ελαχιστοποίηση παραμόρφωσης με 3 στοιχεία FLD & SLD
-Σταθερό διάφραγμα F/2.8 έως και F/22
-Ανανεωμένο σύστημα υπερηχητικής εστίασης HSM
-Ειδική επίστρωση Super Multi-Layer
-9 Στρόγγυλες Λεπίδες Διαφράγματος
-Προστασία απο σκόνη και βροχή
-Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση 25,9cm
-Μπαγιονέτ ορείχαλκου για στιβαρό κράτημα
-Συμβατό με το Sigma USB Dock

 


Λίγα λόγια..

Ο πρώτος φακός της γενιάς 14-24mm για την σειρά Art Lens της Sigma, είναι ένας εξαιρετικός φακός για φωτογράφιση κτιρίων και τοπίων  και αποδίδει μια εικόνα με μηδενική παραμόρφωση και υψηλή ανάλυση για ευκρινείς φωτογραφίες με σύγχρονο ψηφιακό full-frame αισθητήρα εικόνας. Μέλος της σειράς Art της Sigma, διαθέτει υψηλή ποιότητα εικόνας, η οποία βελτιώνεται από τη χρήση των 3 FLD και των ασφαιρικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου τριών ασφαιρικών φακών που ελαχιστοποιεί τις εκτροπές και τις παραμορφώσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιεί μια επίστρωση Super Multi-Layer που ελαχιστοποιεί το φαινόμενο Flare και το φαινόμενο διπλών ειδόλων (ghosting).

Για μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό, ο 14-24mm είναι εξοπλισμένος με κινητήρα Hyper Sonic AF με βελτιστοποιημένο αλγόριθμο για ταχύτητα και ακρίβεια. Ο φακός προσφέρει επίσης ένα μεγάλο δακτύλιο εστίασης με πλήρεις ρυθμίσεις χειροκίνητης εστίασης για γρήγορες ρυθμίσεις. Ένα στρογγυλεμένο διάφραγμα 9 λεπίδων βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας βοηθώντας στη δημιουργία ομοιόμορφου bokeh ενώ ο φακός κατασκευάζεται από ένα ελαφρύ και ανθεκτικό, θερμικά σταθερό, σύνθετο υλικό. Επίσης, έχει ένα μπαγιονέτ με στοιχεία ορείχαλκου και είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στα πιτσιλίσματα απο νερό. Τέλος, είναι πλήρως συμβατό με το USB Dock της Sigma.


Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Ως μέρος της γραμμής ART της Sigma, ο φακός αυτός έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει αξιοσημείωτη οπτική απόδοση και είναι ιδανικός για δημιουργικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές.
 • Αυτός ο ευρυγώνιος φακός 14-24mm f /2,8 ζουμ, έχει σχεδιαστεί για φωτογραφικές μηχανές Full Frame αλλά παραλάλληλα μπορεί να χρησιμποιηθεί και απο μοντέλα με APS-C ασιθητήρα.
 • Το σταθερό f /2,8 μέγιστο άνοιγμα, παρέχει σταθερή απόδοση σε όλο το εύρος της εστιακής απόστασης.
 • Η Χαμηλή διασπορά F και τα ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου τριών ασφαιρικών στοιχείων από γυαλί, έχουν ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του φακού για να διορθώσουν τις χρωματικές εκτροπές σε όλο το φάσμα εστίασης και να βοηθήσουν στη διασφάλιση υψηλής οξύτητας, ευκρίνειας και αντίθεσης της εικόνας ανεξάρτητα από την εστίαση σημείου ή της ρύθμιση του διαφράγματος. Αυτός ο οπτικός σχεδιασμός συμβάλλει επίσης στον έλεγχο της παραμόρφωσης και στον περιορισμό του βινιεταρίσματος (vigneting).
 • Μια επικάλυψη Super Multi-Layer έχει εφαρμοστεί στα στοιχεία του φακού, προκειμένου να ελαχιστοποιεί το φαινόμενο Flare και το φαινόμενο διπλών ειδόλων (ghosting) και συμβάλλει στην παραγωγή εικόνων που είναι πλούσιες σε αντίθεση και σε ουδέτερη απόχρωση, ακόμα και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού (backlit).
 • Ο ενσωματωμένος HSM (Hyper Sonic Motor) προσφέρει γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, η οποία συμπληρώνεται από έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο AF για την κορύφωση της απόδοσης εστίασης. Το HSM επιτρέπει επίσης τον πλήρη χειροκίνητο έλεγχο εστίασης απλά περιστρέφοντας το δαχτυλίδι εστίασης ανά πάσα στιγμή.
 • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 25,9cm όταν φωτογραφίζετε σε 24 mm για να προσεγγίσετε τα αντικείμενα σας.
 • To στρογγυλεμένο διάφραγμα εννέα λεπίδων βοηθάει στην παραγωγή μιας ελκυστικής ποιότητας εικόνας ακόμα και εκτός εστίασης.
 • Ο φακός κατασκευάζεται απο υλικό θερμικής σταθερής σύνθεσης (TSC), μαζί με παραδοσιακά μέταλλα, για μεγαλύτερη ακρίβεια και χρήση σε μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.
 • Το μπαγιονέτ είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο για εξασφαλισμένη ακρίβεια και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, η στεγανοποίηση από καουτσούκ ενσωματώνεται στο σχεδιασμό της βάσης για να καταστεί ανθεκτική στη σκόνη και στα πιτσιλίσματα.
 • Αυτός ο φακός είναι συμβατός με το Sigma USB DOCK για την τελειοποίηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του φακού και την ενημέρωση του υλικολογισμικού του.

(c) Juzo Iwaki

(c) Juzo Iwaki

Sigma – Ορολογία Ακρωνύμιων

ASP (Aspherical)

Οι ασφαιρικοί φακοί επιτρέπουν την ελευθερία στον σχεδιασμό, βελτιωμένες επιδόσεις, μειωμένο αριθμό στοιχείων φακού και ένα συμπαγές μέγεθος

APO

Για να επιτευχθεί η υψηλότερη ποιότητα εικόνας, ο φακός APO έχει γίνει χρησιμοποιώντας ειδικό γυαλί χαμηλής διασποράς (SLD) και έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει τις  χρωματικές εκτροπές.

OS (Optical Stabilizer)

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μηχανισμό που αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής. Επεκτείνεται δραματικά τις φωτογραφικές δυνατότητες με αντιστάθμιση της κίνηση της μηχανής κατά τη λήψη με το χέρι.

HSM (Hyper-Sonic Motor)

Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό από υπερηχητικά κύματα για να προσφέρει αθόρυβο και  γρήγορο AF.

RF (Rear Focus)

Αυτός ο φακός είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα που κινεί τις οπίσθιες ομάδα φακών για υψηλής ταχύτητας και αθόρυβη εστίαση.

IF (Inner Focus)

Για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στην εστίαση, αυτός ο φακός κινείται στο εσωτερικό  χωρίς να αλλάζει το φυσικό μήκος του φακού

Conv (APO Teleconverter EX)

Αυτός ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ΑΡΟ Teleconverter EX και να μεγαλώσει την εστιακή απόσταση σε άμεση διασύνδεση με την λειτουργία της αυτόματης έκθεσης στην μηχανή σας ΑΕ.

EX

Το εξωτερικό αυτού του φακού είναι φινιραρισμένο με EX για να υποδηλώσει την ανώτερη κατασκευή και οπτική ποιότητα, και να ενισχύσει την εξωτερική εμφάνισή του.

DG

Αυτοί  οι φακοί είναι μεγάλου διαφράγματος με ευρεία γωνία θέασης και μικρή εστιακή απόσταση. Ιδανικοί για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές D-SLR ενώ παράλληλα είναι συμβατοί και με μηχανές φιλμ.

DC

Πρόκειται για ειδκούς φακούς όπου το μέγεθος τους είναι συμβατό με όλες τις APS-C μηχανές με μπόνους την συμπαγή και ελαφρία κατασκευή τους

 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM ART

1,399.00 
Εκκαθάριση

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM ART (212)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.