Sigma 24-70mm F/2.8 DG OS HSM ART

1,259.00 

Price Alert

Κορυφαίας απόδοσης φακός, νέας τεχνολογίας, για κάμερες εξαιρετικά υψηλών Megapixel!

 • Ζουμ φακός σταθερού διαφράγματος F/2.8
 • 3 στοιχεία SLD και 4 ασφαιρικά
 • Σταθεροποιητής Εικόνας μέσα στον φακό
 • Ανθεκτικό σε σκόνη και βροχή
 • Περιλαμβάνεται: Σκίαστρο και καπάκια
 • 5 Χρόνια Ελληνική Εγγύηση Αντιπροσωπείας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1020 g
Διαστάσεις88 × 1076 m
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: 576 Κατηγορία:
SHARE

Sigma φακός 24-70mm με διάφραγμα F/2,8.

Κορυφαίας απόδοσης φακός, νέας τεχνολογίας, για κάμερες εξαιρετικά υψηλών Megapixel!

–  Ζουμ φακός σταθερού διαφράγματος F/2.8
–  3 στοιχεία SLD και 4 ασφαιρικά
–  Σταθεροποιητής Εικόνας μέσα στον φακό!
–  Ανθεκτικό σε σκόνη και βροχή
– Περιλαμβάνεται: Σκίαστρο και καπάκια


Λίγα Λόγια..

Μ’ένα ευπροσάρμοστο ζουμ για καθημερινές λήψεις, ο νέος φακός  της Sigma 24-70 F/2.8 DG , καλύπτει μια χρήσιμη ευρεία γωνία έως πορτραίτο, για να ταιριάζει σε διάφορα είδη φωτογράφισης. Ως μέρος της κορυφαίας σειράς φακών Art, χρησιμοποιείται ένας περίπλοκος οπτικός σχεδιασμός που ενσωματώνει τρία στοιχεία SLD και τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, για την μείωση των χρωματικών και σφαιρικών παρεκκλίσεων, καθώς και των χρωματικών εκτροπών, παραμορφώσεων και άλλων ανωμαλιών για μεγαλύτερη σαφήνεια και ευκρίνεια. Μια επίστρωση Super Multi-Layer έχει επίσης εφαρμοστεί για την καταστολή του flare και του φαινομένου εμφάνισης διπλών ειδώλων για ακριβή πιστότητα χρώματος και υψηλή αντίθεση, ενώ έχει εφαρμοστεί προστατευτική επίστρωση και στο μπροστινό στοιχείο, για μεγαλύτερη αντοχή σε συνθήκες σκόνης και υγρασίας . Επιπλέον, αυξάνοντας την ευελιξία του, ένα σταθερό μέγιστο άνοιγμα f / 2.8 προσφέρει συνεπή απόδοση σε όλο το εύρος ζουμ καθώς και μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους πεδίου.

Συμπληρώνοντας τις δυνατότητες απεικόνισης, ο φακός περιλαμβάνει Hyper Sonic Motor για να παράγει γρήγορη, ομαλή και ήσυχη απόδοση αυτόματης εστίασης ενώ παράλληλα παρέχει και χειροκίνητη εστίαση για μεγαλύτερο έλεγχο. Ο οπτικός σταθεροποιητής επωφελείται επίσης από τη χειροκίνητη λήψη, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση του κουνήματος της μηχανής για ευκρινέστερη απεικόνιση. Έχει σχεδιαστεί με θερμικά σταθερό σύνθετο υλικό για ανθεκτικότητα σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών και η ορειχάλκινη βάση μπαγιονέτ προσφέρει επίσης ακαμψία και ακρίβεια τοποθέτησης.

© Satoru Korenaga


Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Ως τμήμα της σειράς ART από την Sigma, ο φακός αυτός έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει αξιοσημείωτη οπτική απόδοση και είναι ιδανικός για δημιουργικές και καλλιτεχνικές εφαρμογές.
 • Ο τυπικός αυτός φακός ζουμ έχει σχεδιαστεί για DSLR μεγάλου φορμά (Full Frame) ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μοντέλα με αισθητήρα APS-C.
 • Το σταθερό f / 2.8 μέγιστο άνοιγμα, είναι κατάλληλο για εργασία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και παρέχει επίσης μεγαλύτερο έλεγχο στη θέση εστίασης όταν χρησιμοποιεί τεχνικές μικρού βάθους πεδίου.
 • Τα τρία ειδικά στοιχεία χαμηλής διασποράς (SLD) και τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία παρουσιάζονται στον οπτικό σχεδιασμό και συμβάλλουν στη μείωση της χρωματικής απόκλισης και των χρωματικών παρεκκλίσεων για μεγαλύτερη ακρίβεια και ακρίβεια χρώματος καθώς και σφαιρικές αποκλίσεις για μειωμένη παραμόρφωση και βελτιωμένη ευκρίνεια σε όλο το εύρος ζουμ.
 • Μια επικάλυψη Super Multi-Layer έχει εφαρμοστεί στα στοιχεία φακού, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η φωτογήρανση φακών και τα φανταχτερινά φώτα και συμβάλλουν στην παραγωγή εικόνων που είναι πλούσιες σε αντίθεση και σε ουδέτερες αποχρώσεις, ακόμα και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού (backlit). Το στοιχείο του εμπρόσθιου φακού έχει υποστεί επεξεργασία με μια επικάλυψη που απορροφά το νερό και το λάδι για μεγαλύτερη αντοχή σε συνθήκες σκόνης και υγρασίας.
 • Το στρογγυλεμένο διάφραγμα εννέα λεπίδων συμβάλλει στην ομαλή και ευχάριστη ποιότητα bokeh.
 • Ο ενσωματωμένος HSM (Hyper Sonic Motor) προσφέρει γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, η οποία συμπληρώνεται από έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο AF για την κορύφωση της απόδοσης εστίασης. Το HSM επιτρέπει επίσης τον πλήρη χειροκίνητο έλεγχο εστίασης απλά περιστρέφοντας το δαχτυλίδι εστίασης ανά πάσα στιγμή.
 • Το σύστημα οπτικού σταθεροποιητή ελαχιστοποιεί την εμφάνιση του κουνήματος της κάμερας για να ωφελήσει τη λήψη πιο ευκρινών εικόνων όταν τραβάτε χειροκίνητα είτε σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.
 • Ο φακός κατασκευάζεται με υλικό θερμικής σταθερής σύνθεσης (TSC), μαζί με παραδοσιακά μέταλλα, για μεγαλύτερη ακρίβεια και χρήση σε μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.
 • Το μπαγιονέτ είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο για εξασφαλισμένη ακρίβεια και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, η στεγανοποίηση από καουτσούκ ενσωματώνεται στο σχεδιασμό της βάσης για να καταστεί ανθεκτική στη σκόνη και στα πιτσιλίσματα.
 • Αυτός ο φακός είναι συμβατός με το Sigma USB DOCK για την τελειοποίηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών του φακού και την ενημέρωση του υλικολογισμικού του.

© Satoru Korenaga


Sigma – Ορολογία Ακρωνύμιων

ASP (Aspherical)

Οι ασφαιρικοί φακοί επιτρέπουν την ελευθερία στον σχεδιασμό, βελτιωμένες επιδόσεις, μειωμένο αριθμό στοιχείων φακού και ένα συμπαγές μέγεθος

APO

Για να επιτευχθεί η υψηλότερη ποιότητα εικόνας, ο φακός APO έχει γίνει χρησιμοποιώντας ειδικό γυαλί χαμηλής διασποράς (SLD) και έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει τις  χρωματικές εκτροπές.

OS (Optical Stabilizer)

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μηχανισμό που αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής. Επεκτείνεται δραματικά τις φωτογραφικές δυνατότητες με αντιστάθμιση της κίνηση της μηχανής κατά τη λήψη με το χέρι.

HSM (Hyper-Sonic Motor)

Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό από υπερηχητικά κύματα για να προσφέρει αθόρυβο και  γρήγορο AF.

RF (Rear Focus)

Αυτός ο φακός είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα που κινεί τις οπίσθιες ομάδα φακών για υψηλής ταχύτητας και αθόρυβη εστίαση.

IF (Inner Focus)

Για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στην εστίαση, αυτός ο φακός κινείται στο εσωτερικό  χωρίς να αλλάζει το φυσικό μήκος του φακού

Conv (APO Teleconverter EX)

Αυτός ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ΑΡΟ Teleconverter EX και να μεγαλώσει την εστιακή απόσταση σε άμεση διασύνδεση με την λειτουργία της αυτόματης έκθεσης στην μηχανή σας ΑΕ.

EX

Το εξωτερικό αυτού του φακού είναι φινιραρισμένο με EX για να υποδηλώσει την ανώτερη κατασκευή και οπτική ποιότητα, και να ενισχύσει την εξωτερική εμφάνισή του.

DG

Αυτοί  οι φακοί είναι μεγάλου διαφράγματος με ευρεία γωνία θέασης και μικρή εστιακή απόσταση. Ιδανικοί για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές D-SLR ενώ παράλληλα είναι συμβατοί και με μηχανές φιλμ.

DC

Πρόκειται για ειδκούς φακούς όπου το μέγεθος τους είναι συμβατό με όλες τις APS-C μηχανές με μπόνους την συμπαγή και ελαφρία κατασκευή τους

**Το κείμενο αυτό, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημοσίευση στο σάιτ kouniogr.wpengine.com και απαγορεύεται κάθε είδους αναδημοσίευση του απο τον Νόμο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ΤΕΧΝΙΟ ΑΕ. 

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sigma 24-70mm F/2.8 DG OS HSM ART

1,259.00 

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.