Sony FE 12-24mm F/2.8 GM (SEL1224GM)

2,999.00 

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Price Alert

Συμπαγής, εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ 12-24 mm με τις πιο μικρές εστιακές αποστάσεις σε E-mount πλήρους καρέ και καταπληκτική ανάλυση G Lens σε όλο το εύρος της εικόνας, σε όλα τα διαφράγματα

 • Αισθητήρας: Full Frame
 • Τύπος Φακού: ZOOM Wide
 • Σταθεροποιητής: Όχι
 • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 0.28m
 • Στοιχεία και Επίστρωση: 17/14
 • Διάμετρος Φίλτρου: Δεν δέχεται
 • Εγγύηση: 24 Μήνες (Πανευρωπαϊκή)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: SEL1224GM.SYX Κατηγορία: Ετικέτα:
SHARE

Υπερευρυγώνιο ζουμ F2,8 12-24 mm

Υπερευρυγώνιο ζουμ F2,8 12-24 mm
Η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης 12 mm τονίζει την απόσταση και δημιουργεί δυναμικές προοπτικές πέρα από το πεδίο του ανθρώπινου ματιού. Το ζουμ 12-24 mm με σταθερό μέγιστο διάφραγμα F2,8 είναι ιδανικό για νυχτερινές σκηνές, έναστρους ουρανούς και άλλα θέματα με χαμηλό φωτισμό σε χαμηλές τιμές ευαισθησίας, χωρίς ανάγκη για εξαιρετικά αργό κλείστρο.

Νέα οπτικά στοιχεία με το μεγαλύτερο στοιχείο XA

Νέα οπτικά στοιχεία με το μεγαλύτερο στοιχείο XA
Τρία στοιχεία XA (υπερβολικά ασφαιρικά), συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου που έχει κατασκευαστεί ποτέ για φακό α, συνδυάζονται με ένα ασφαιρικό στοιχείο σε καινοτόμο οπτικό σχεδιασμό για καταπληκτική ανάλυση G Master σε όλη την περιοχή της εικόνας.

Ελάχιστη απόκλιση για καλύτερη ευκρίνεια

Ελάχιστη απόκλιση για καλύτερη ευκρίνεια
Δύο στοιχεία Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και τρία γυάλινα στοιχεία ED καταστέλλουν τη χρωματική απόκλιση που μπορεί να υποβαθμίσει την ανάλυση σε αυτόν τον τύπο φακού μεγάλου διαφράγματος, διασφαλίζοντας ότι δεν προκαλείται αλλοίωση των χρωμάτων πουθενά στην εικόνα, διατηρώντας παντού μέγιστη ευκρίνεια.

Ευκρινείς εικόνες σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού

Ευκρινείς εικόνες σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού
Η Sony ανέπτυξε μια νέα αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων II που μπορεί να εφαρμοστεί ομοιόμορφα σε μεγάλα στοιχεία φακού ή σε επιφάνειες στοιχείων μεγάλης καμπυλότητας για την καταστολή των εσωτερικών αντανακλάσεων που μπορούν να προκαλέσουν αντανακλάσεις και είδωλα, για καθαρές, ευκρινείς εικόνες. Παρά την ευρεία γωνία θέασης του φακού, η αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων II διατηρεί την υψηλή ευκρίνεια και αντίθεση σε ολόκληρη την εικόνα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. ( [A] Συμβατική επίστρωση [B] Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων II [1] Συμβατική επίστρωση [2] Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων II [3] Γυαλί [4] Γυάλινη επιφάνεια υψηλής καμπυλότητας [5] Ανακλώμενο φως)

Εκπληκτικά μικρός και ελαφρύς

Εκπληκτικά μικρός και ελαφρύς
Καινοτόμος οπτικός σχεδιασμός με τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων τριών τύπων XA και μηχανικό σχεδιασμό με υψηλής απόδοσης γραμμικό μηχανισμό XD, σε συμπαγές ζουμ 12-24 mm με σταθερό F2,8 και βάρος μόλις 847 γραμμάρια. Αυτός ο φακός είναι ιδανικός για τοπία, νυχτερινές σκηνές και αρχιτεκτονική, ενώ παρέχει επιπλέον φορητότητα για φωτογράφους σπορ με δράση που θέλουν να χρησιμοποιούν υπερευρυγώνιες λήψεις.

Υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh) G Master

Υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh) G Master
Ενώ η εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια επιφάνειας των στοιχείων XA του φακού καταστέλλει αποτελεσματικά την αποεστίαση φόντου onion-ring, ο μικροσυντονισμός των σφαιρικών χαρακτηριστικών απόκλισης τόσο κατά τον σχεδιασμό όσο και την κατασκευή, καθώς και το κυκλικό άνοιγμα 9 λεπίδων, δημιουργούν με τον G Master ομαλό, βελούδινο bokeh.

Ο μεταβλητός μηχανισμός επιτυγχάνει εξαιρετική ανάλυση από το άπειρο έως την κοντινή εστίαση

Ο μεταβλητός μηχανισμός επιτυγχάνει εξαιρετική ανάλυση από το άπειρο έως την κοντινή εστίαση
Ο μηχανισμός μεταβλητής εστίασης που χωρίζει τα στοιχεία εστίασης του φακού σε δύο ανεξάρτητα ελεγχόμενες ομάδες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την ελαχιστοποίηση της απόκλισης, αναλόγως της απόστασης εστίασης. Η κορυφαία απόδοση διατηρείται από το άπειρο έως την κοντινή εστίαση, σε ολόκληρο το εύρος ζουμ. Ο μεταβλητός μηχανισμός δεν εξασφαλίζει μόνο εξαιρετική απόδοση στα κοντινά, αλλά και εξαιρετική ευκρίνεια από οποιαδήποτε απόσταση.

Μέγιστο σταθερό διάφραγμα F2,8 για ευέλικτη δημιουργία ταινιών

Μέγιστο σταθερό διάφραγμα F2,8 για ευέλικτη δημιουργία ταινιών
Με σταθερό μέγιστο διάφραγμα F2,8 σε όλες τις εστιακές αποστάσεις, το διάφραγμα δεν αλλάζει κατά το ζουμ, έτσι ώστε οι τιμές έκθεσης, ταχύτητας κλείστρου και ευαισθησίας ISO να παραμένουν ίδιες κατά τη λήψη ταινιών. Όταν χρησιμοποιείται σε σώμα APS-C ή με γωνία θέασης Super 35, το ευρύ άκρο του εύρους ζουμ γίνεται ισοδύναμο με 18 mm σε σώμα πλήρους καρέ, παρέχοντας ένα πολύ χρήσιμο εύρος ζουμ για τη δημιουργία ταινιών.

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία
Η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία παρέχει την αξιοπιστία που απαιτείται για εξωτερική χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

Επίστρωση μπροστινού στοιχείου με φθόριο

Επίστρωση μπροστινού στοιχείου με φθόριο
Η επίστρωση φθορίου στο μπροστινό στοιχείο του φακού απωθεί το νερό, τα έλαια και άλλους ρύπους, ενώ διευκολύνει το καθάρισμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων επικαθίσεων στην επιφάνεια του φακού.

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης
Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης διασφαλίζει ότι ο δακτύλιος εστίασης ανταποκρίνεται άμεσα και γραμμικά στους λεπτούς χειρισμούς, κατά τη μη αυτόματη εστίαση. Η περιστροφή του δακτυλίου εστίασης μεταφράζεται απευθείας στην αντίστοιχη αλλαγή εστίασης, έτσι ώστε ο έλεγχος να είναι άμεσος και ακριβής.

Γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση

Γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση
Τέσσερις γραμμικοί μηχανισμοί XD, δύο για κάθε ομάδα στοιχείων εστίασης του φακού, συμβάλλουν στη γρήγορη, ακριβή, αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση, αυξάνοντας τα πολλά πλεονεκτήματα των εγγενών φακών της Sony. Αυτό το προηγμένο σύστημα αξιοποιεί πλήρως την ταχύτητα του σώματος της μηχανής υψηλής απόδοσης, διευκολύνοντας την καταγραφή σημαντικών στιγμών δυναμικών σπορ ή άλλων τύπων δράσης. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης είναι επίσης αθόρυβη, με ελάχιστους κραδασμούς.

Πίσω θήκη φίλτρου

Πίσω θήκη φίλτρου
Το τυπικό φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (ND), η διόρθωση χρώματος και άλλα φίλτρα μπαίνουν στην πίσω θήκη του φίλτρου φακού για μεγαλύτερη δημιουργικότητα. Παρέχεται πρότυπο κοπής για φίλτρα φύλλου.

Εύκολη εναλλαγή μη αυτόματης/αυτόματης εστίασης

Εύκολη εναλλαγή μη αυτόματης/αυτόματης εστίασης
Ο διακόπτης λειτουργίας εστίασης που επιτρέπει άμεση εναλλαγή ανάμεσα στην αυτόματη και τη μη αυτόματη λειτουργία εστίασης μπορεί να προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα κατά τη λήψη θεμάτων ή κατά τις συνθήκες λήψης που απαιτούν λεπτομερή, μη αυτόματη προσαρμογή της εστίασης.

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης
Ένα κουμπί διατήρησης της εστίασης που έχει τοποθετηθεί σε πολύ βολική θέση δεν προσφέρει μόνο εύκολο χειρισμό της διατήρησης της εστίασης, αλλά μπορείτε να αντιστοιχίσετε σε αυτό μια πληθώρα άλλων λειτουργιών από ένα μενού στο οποίο έχετε πρόσβαση από το σώμα της φωτογραφικής μηχανής.

Ενσωματωμένο σκίαστρο φακού με ειδικό κάλυμμα φακού

Ενσωματωμένο σκίαστρο φακού με ειδικό κάλυμμα φακού
Το ενσωματωμένο σκίαστρο φακού εμποδίζει αποτελεσματικά το εκτός άξονα φως που μπορεί να προκαλέσει αντανάκλαση και είδωλα. Το παρεχόμενο κάλυμμα φακού καλύπτει το σκίαστρο, καθώς εφαρμόζει εύκολα και ασφαλίζει στο σκίαστρο σε οποιαδήποτε γωνία.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony FE 12-24mm f/2.8 GM Lens
 • Μπροστά Καπάκι Φακού
 • ALC-R1EM Πίσω Καπάκι Φακού
 • Θήκη Φακού
 • Πρότυπο φίλτρου
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony FE 12-24mm F/2.8 GM (SEL1224GM)

2,999.00 

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.