Προσφορά!

Sony FE 12-24mm F/4 G (SEL1224G)

1,699.00 Κέρδος: 76.00 €

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Συμπαγής, εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ 12-24 mm με τις πιο μικρές εστιακές αποστάσεις σε E-mount πλήρους καρέ και καταπληκτική ανάλυση G Lens σε όλο το εύρος της εικόνας, σε όλα τα διαφράγματα

 • Τύπος Φακού: ZOOM Wide
 • Σταθεροποιητής: Όχι
 • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 0.28m
 • Στοιχεία και Επίστρωση: 13/17
 • Διάμετρος Φίλτρου: Δεν δέχεται
 • Εγγύηση: 24 Μήνες (Πανευρωπαϊκή)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: SEL1224G Κατηγορία: Ετικέτα:

Εξαιρετικά ευρύς για δυναμική χωρική έκφραση

Συμπαγής, εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ 12-24 mm με τις πιο μικρές εστιακές αποστάσεις σε E-mount πλήρους καρέ και καταπληκτική ανάλυση G Lens σε όλο το εύρος της εικόνας, σε όλα τα διαφράγματα. Εξαιρετική επιλογή για δυναμική φωτογράφιση τοπίων και αρχιτεκτονικής και ιδανικός για λήψη ταινιών και φωτογραφιών χάρη στην εξαιρετική φορητότητα και την αθόρυβη, γρήγορη, αυτόματη εστίαση ακριβείας.

Μικρό, ελαφρύ και φορητό

Η νέα σχεδίαση μειώνει σημαντικά το συνολικό μήκος και το μέγεθος του μπροστινού στοιχείου, ενώ παράλληλα διατηρεί ανώτερη οπτική απόδοση. Και ζυγίζει μόλις 565 γραμμάρια.

Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση για στατικές εικόνες και ταινίες

Αυτός ο φακός διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό εσωτερικής εστίασης που καθοδηγείται από το σύστημα Direct Drive SSM (DDSSM) της Sony για γρήγορο κλείδωμα αυτόματης εστίασης ακριβείας, καθώς επίσης ομαλή, αθόρυβη λειτουργία.

Έλεγχος με το δάχτυλο και εξαιρετική αξιοπιστία

Το προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης εξασφαλίζει ευελιξία ελέγχου, ενώ η ειδική σχεδίαση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία2 συνεπάγεται αξιόπιστη λειτουργία ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

 • Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ G Lens
 • Γραμμικός μηχανισμός για ευέλικτο, εξαιρετικά ακριβή έλεγχο της εστίασης φακού
 • Direct Drive SSM για αθόρυβη, ακριβή προσαρμογή της εστίασης του φακού
 • Αντιανακλαστική επίστρωση Sony Nano για μείωση των αναλαμπών και των ειδώλων
 • Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία2
 • ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – 0,28 m (0,92 ft)
 • ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ (X) – 0,14
 • ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ (MM) – (χωρίς δυνατότητα σύνδεσης)
 • ΒΑΡΟΣ 565 g (20 oz.)

Υψηλή ανάλυση σε εξαιρετικά ευρείες γωνίες

Καθώς καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος που διατίθεται σε φακούς E-mount πλήρους καρέ, το ζουμ του FE 12-24mm F4 G προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες έκφρασης για θέματα όπως τοπία, θέα πόλης, αρχιτεκτονική και άλλους χώρους. Τα εξαιρετικά ευρυγώνια οπτικά στοιχεία αποτυπώνουν τις σκηνές με δυναμική προοπτική, εξαιρετική ανάλυση και καθαρότητα.

Εξαιρετική ανάλυση σε όλο το εύρος της εικόνας

Τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία σε καινοτόμο οπτική σχεδίαση που μειώνουν αποτελεσματικά τις οπτικές αποκλίσεις που είναι τυπικές με τους ευρυγώνιους φακούς. Αυτός ο αξιοσημείωτος φακός πετυχαίνει εξαιρετική ανάλυση που είναι πλήρως συμβατή με τη σχεδίαση του G Lens σε όλο το εύρος ζουμ.

Το γυαλί τύπου Super ED βελτιώνει την ανάλυση και την αντίθεση

Ένα γυάλινο στοιχείο Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και τρία γυάλινα στοιχεία ED χρησιμοποιούνται στρατηγικά για ελαχιστοποίηση της χρωματικής απόκλισης. Η αποτελεσματική μείωση της χρωματικής απόκλισης συμβάλει στη βελτιωμένη ευκρίνεια και καθαρότητα σε όλη της περιοχή της εικόνας.

Ευκρίνεια και αντίθεση σε όλες τις συνθήκες φωτός

Η γνήσια αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων της Sony μειώνει τις αντανακλάσεις που μπορούν να προκαλέσουν αναλαμπές και εμφάνιση ειδώλων σε συνθήκες με οπίσθιο φωτισμό και άλλες δύσκολες συνθήκες φωτισμού, για σταθερά υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια. Η καταστολή των αντανακλάσεων σε ευρύ φάσμα των γωνιών πρόσπτωσης του φωτός εξασφαλίζει καλύτερη πλαισίωση του θέματος και ευελιξία σύνθεσης. (1. Αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2.Γυαλί / 3.Μεταδιδόμενο φως)

Μικρό, ελαφρύ και φορητό

Εκλεπτυσμένη οπτική σχεδίαση που μειώνει σημαντικά το μήκος του σώματος φακού και τη διάμετρο του μπροστινού στοιχείου, ενώ διατηρεί παράλληλα ανώτερη οπτική απόδοση σε όλες τις εστιακές αποστάσεις και τις ρυθμίσεις διαφράγματος. Με μικρές διαστάσεις και βάρος μόλις 565 γραμμάρια (20 oz), αυτός ο φακός είναι ιδανικός όταν απαιτείται ευκολία μεταφοράς.

Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση για στατικές εικόνες και ταινίες

Μπορεί η ταχύτητα αυτόματης εστίασης και η ακρίβεια να είναι απαραίτητες λειτουργίες για τη γρήγορη και αξιόπιστη αποτύπωση του θέματος, ωστόσο η αθόρυβη λειτουργία είναι απαραίτητη για την εγγραφή ταινιών. Αυτός ο φακός διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό εσωτερικής εστίασης που οδηγείται από το σύστημα Direct Drive SSM (DDSSM) της Sony για γρήγορο κλείδωμα αυτόματης εστίασης ακριβείας, καθώς επίσης ομαλή, αθόρυβη λειτουργία.

Πλεονεκτήματα για την εγγραφή ταινιών

Με σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4 σε όλο το εύρος ζουμ, αυτός ο φακός επιτυγχάνει σταθερή έκθεση. Η προηγμένη αυτόματη εστίαση με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια εξασφαλίζει αξιόπιστη λήψη του θέματος σε ευρεία γωνία για εντυπωσιακές γωνίες προοπτικής στις ταινίες σας.

Ομαλή, ευέλικτη λειτουργία

Στο προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης μπορούν να ρυθμιστούν άλλες λειτουργίες για επιπλέον έλεγχο με το δάχτυλο, ενώ ο διακόπτης AF/MF ρυθμίζει τον τρόπο λειτουργίας του φακού ανάλογα με την περίσταση. Η μη αυτόματη εστίαση είναι γρήγορη, με σχεδόν ανεπαίσθητη καθυστέρηση.

Απόλυτη αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες

Η συνολική σχεδίαση του φακού είναι ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία3 για επιπλέον προστασία και αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολα περιβάλλοντα. Φωτογραφίστε με σιγουριά στο ψιλόβροχο ή με αέρα.

Ενσωματωμένο σκίαστρο φακού

Το ενσωματωμένο σκίαστρο φακού εμποδίζει το προσπίπτον φως που μπορεί να προκαλέσει αντανάκλαση και είδωλα, για βέλτιστη καθαρότητα και αντίθεση, ακόμα και στις πιο ευρείες γωνίες του φακού. Το παρεχόμενο κάλυμμα φακού προσαρμόζεται εύκολα στο ενσωματωμένο σκίαστρο.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony FE 12-24mm f/4 G Lens
 • Μπροστά Καπάκι Φακού
 • ALC-R1EM Πίσω Καπάκι Φακού
 • Θήκη Φακού
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony FE 12-24mm F/4 G (SEL1224G)

1,699.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.