Sony FE 135mm F/1.8 GMaster STF (SEL135F18GM)

1,749.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Τα νέα οπτικά στοιχεία του Sony FE 135mm F/1.8 GM προσφέρουν καθηλωτική ανάλυση και αποεστίαση φόντου (bokeh) σε έναν σταθερό τηλεφακό μεγάλου διαφράγματος, με κορυφαία απόδοση αυτόματης εστίασης.

 • Τύπος Φακού: Prime
 • Σταθεροποιητής: Ναι
 • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 0.7m
 • Στοιχεία και Επίστρωση: 10/13
 • Διάμετρος Φίλτρου: 82mm
 • Εγγύηση: 24 Μήνες Πανευρωπαϊκή
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος950 g
Διαστάσεις89.5 × 127 m
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: SEL135F18GM Κατηγορία: Ετικέτα:

H εφαρμογή της πιο προηγμένης οπτικής τεχνολογίας της Sony δημιούργησε έναν σταθερό τηλεφακό μεγάλου διαφράγματος, με εκπληκτική ανάλυση, ακόμα και σε F1,8, και την εξαιρετική αποεστίαση φόντου που χαρακτηρίζει τη σειρά G Master.

Τα στοιχεία XA και Super ED προσφέρουν υψηλή ανάλυση ακόμα και σε διάφραγμα F1,8

Τα στοιχεία XA και Super ED προσφέρουν υψηλή ανάλυση ακόμα και σε διάφραγμα F1,8

Τα γυάλινα στοιχεία XA (υπερβολικά ασφαιρικά), Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και ED, διατεταγμένα με ακρίβεια στην προηγμένη οπτική σχεδίαση, διορθώνουν την απόκλιση, ενώ η μεταβλητή εστίαση σε συνδυασμό με τις διορθώσεις απόκλισης διασφαλίζει τη διατήρηση της υψηλότερης δυνατής ανάλυσης σε ολόκληρη την εικόνα και σε κάθε εύρος εστίασης.

Εντυπωσιακή, όμορφη, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Εντυπωσιακή, όμορφη, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Η εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια επιφάνειας των στοιχείων XA, ο σχολαστικός έλεγχος της σφαιρικής απόκλισης στα στάδια τόσο της σχεδίασης όσο και της παραγωγής, και το κυκλικό διάφραγμα 11 λεπίδων συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την εντυπωσιακά απαλή, καλαίσθητη αποεστίαση φόντου (bokeh) της σειράς G Master, που μεγιστοποιεί τις δημιουργικές δυνατότητες του ρηχού βάθους πεδίου που διαθέτει αυτός ο φακός 135 mm με F1,8.

Τα γυάλινα στοιχεία ED ελέγχουν τις χρωματικές αποκλίσεις

Τα γυάλινα στοιχεία ED ελέγχουν τις χρωματικές αποκλίσεις

Το γυάλινο στοιχείο Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και το γυάλινο στοιχείο ED είναι στρατηγικά τοποθετημένα για να αντισταθμίζουν την αξονική χρωματική απόκλιση που συχνά αποτελεί πρόβλημα στους τηλεφακούς μεγάλου διαφράγματος, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή ευκρίνεια. Εκτός από τη βελτίωση της ανάλυσης, αυτή η διάταξη ελαχιστοποιεί τη χρωματική απόκλιση που μπορεί να εμφανιστεί στην αποεστίαση φόντου και προσκηνίου.

Η αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων βελτιώνει την αποτροπή αναλαμπών

Η αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων βελτιώνει την αποτροπή αναλαμπών

Η αυθεντική τεχνολογία αντιανακλαστικής επίστρωσης νανοκρυστάλλων της Sony αποτελεί αποτελεσματική λύση, καθώς αποτρέπει τις εσωτερικές αντανακλάσεις που μπορεί να προκαλέσουν λάμψεις και είδωλα. Έτσι, επιτυγχάνεται η ιδανική αντίθεση και ευκρίνεια σε όσο το δυνατόν περισσότερες συνθήκες λήψης. (1. Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2. Γυαλί / 3. Μεταδιδόμενο φως)

Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD στο εμπρός και πίσω μέρος προσφέρουν γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD στο εμπρός και πίσω μέρος προσφέρουν γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Οι πρωτοποριακοί γραμμικοί μηχανισμοί XD (ισχυρής δυναμικής) της Sony προσφέρουν σταθερή εστίαση σε κινούμενα θέματα πορτραίτων, καλλιτέχνες επί σκηνής και άλλα δυναμικά θέματα, με εντυπωσιακή ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία, αλλά και αθόρυβο έλεγχο αυτόματης εστίασης, με μειωμένους κραδασμούς.

Ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου

Ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου

Το περίβλημα του σώματος του φακού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου. Η σκληρότητα του κράματος βοηθάει στη διατήρηση της βέλτιστης οπτικής ακρίβειας και αξιοπιστίας, ενώ το μικρό βάρος κάνει τον φακό πιο ελαφρύ.

Χάρη στην αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, η αξιοπιστία διατηρείται ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες

Χάρη στην αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, η αξιοπιστία διατηρείται ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες

Η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία προσφέρει την απαιτούμενη προστασία για αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες.

Εξαιρετική απόκριση και έλεγχος ακριβείας γραμμικής εστίασης

Εξαιρετική απόκριση και έλεγχος ακριβείας γραμμικής εστίασης

Ο δακτύλιος εστίασης με μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης προσφέρει έλεγχο ακριβείας και άμεση απόκριση κατά τη μη αυτόματη εστίαση σε φωτογραφίες και ταινίες. Η εστίαση ανταποκρίνεται γραμμικά στην περιστροφή του δακτύλου εστίασης, έτσι η κάμερα ακολουθεί τις κινήσεις του χειριστή, όπως περίπου στα συστήματα μηχανικής ζεύξης.

Προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης πλάι και επάνω

Προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης πλάι και επάνω

Τα προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης βρίσκονται στις πλαϊνές και επάνω επιφάνειες του φακού, για εύκολη πρόσβαση και άνετο χειρισμό κατά τις λήψεις με οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό και σχεδόν από κάθε γωνία. Η αυτόματη εστίαση και άλλες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν στα κουμπιά διατήρησης της εστίασης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Περιορισμός εύρους εστίασης

Περιορισμός εύρους εστίασης

Ο διακόπτης περιορισμού εύρους εστίασης (∞ ~ 1,5 m / 2 m ~ 0,7 m) προσφέρει τη δυνατότητα περιορισμού της λειτουργίας αυτόματης εστίασης σε ένα προκαθορισμένο εύρος, μεγιστοποιώντας την ταχύτητα αυτόματης εστίασης και αποφεύγοντας την εστίαση σε ανεπιθύμητα αντικείμενα. Η ρύθμιση Far [Μακριά] (∞ ~ 1,5 m) καλύπτει μεσαία πορτραίτα, πορτραίτα με κεφάλι-ώμους, καθώς και πορτραίτα πλήρους ύψους, ενώ η ρύθμιση Near [Κοντά] (2 m ~ 0,7 m) είναι ιδανική για κοντινά στο πρόσωπο ή εξαιρετικά κοντινά σε λεπτομέρειες.

Εμπρός στοιχείο με επίστρωση φθορίου

Εμπρός στοιχείο με επίστρωση φθορίου

Η επιφάνεια του μπροστινού φακού διαθέτει επίστρωση φθορίου η οποία αποτρέπει την επικόλληση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σκόνης, νερού, ελαίων και άλλων ρύπων, ενώ διευκολύνει το καθάρισμα σε περίπτωση που τελικά λερωθεί ο φακός.

Εύκολη κατάργηση κλικ για ταινίες

Εύκολη κατάργηση κλικ για ταινίες

Ο δακτύλιος διαφράγματος προσφέρει το είδος της αμεσότητας και της απόκρισης που χρειάζονται οι επαγγελματίες για τη φωτογράφιση και τη λήψη βίντεο. Ένας διακόπτης κλικ διαφράγματος επιτρέπει στις θέσεις κλικ του δακτυλίου διαφράγματος να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται κατά περίπτωση. Η ενεργοποίηση των θέσεων κλικ παρέχει χειροκίνητο έλεγχο που μπορεί να διευκολύνει τη μέτρηση του βαθμού προσαρμογής του δακτυλίου μέσω αφής και αποτελεί, επομένως, καλή επιλογή για στατική φωτογραφία. Όταν οι θέσεις κλικ απενεργοποιούνται, ο δακτύλιος διαφράγματος μετακινείται ομαλά και ήσυχα, παρέχοντας απρόσκοπτο και αθόρυβο έλεγχο για κινηματογράφηση.

Ευέλικτος έλεγχος εστίασης με την άκρη των δακτύλων σας

Ευέλικτος έλεγχος εστίασης με την άκρη των δακτύλων σας

Ο διακόπτης λειτουργίας εστίασης επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στις λειτουργίες AF (αυτόματη εστίαση) και MF (μη αυτόματη εστίαση), για ομαλές λήψεις, χωρίς διακοπές.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony FE 135mm F/1.8 GMaster STF
 • Κάλυμμα: ALC-SH156
 • Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F82S
 • Κάλυμμα φακού πίσω: ALC-R1EM
 • Θήκη Μεταφοράς
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony FE 135mm F/1.8 GMaster STF (SEL135F18GM)

1,749.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.