Sony FE 90mm Macro F/2.8 G OSS (SEL90M28G)

1,099.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Υψηλή ανάλυση και υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh)

Ο μεσαίος τηλεφακός macro E-mount με ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας προσφέρει εκπληκτική ποιότητα φακού G. Μεγέθυνση έως και 1:1.

  • Τύπος Φακού: Macro
  • Σταθεροποιητής: Ναι
  • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 28cm
  • Διάμετρος Φίλτρου: 62mm
  • Εγγύηση: 24 Μήνες Πανευρωπαϊκή Εγγύηση
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος602 g
Διαστάσεις79 × 130.5 m
Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κατασκευαστής

Κωδικός προϊόντος: SEL90M28G Κατηγορία:

Η αποεστίαση φόντου (bokeh) των διάσημων φακών G

Η υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh), που είναι συνώνυμη με το όνομα του φακού G, μπορεί πραγματικά να αναδείξει το θέμα σας. Η ξεχωριστή βαθμονόμηση κάθε φακού εξασφαλίζει βέλτιστη αντιστάθμιση της σφαιρικής απόκλισης, με αποτέλεσμα να αποδίδονται ομαλά τα περιγράμματα και να μην υπάρχει ίχνος θολής αποεστίασης (nisen bokeh). Το διάφραγμα εννέα λεπίδων συμβάλλει επίσης στην υπέροχη αποεστίαση φόντου.

Ευκρίνεια σε όλη την εικόνα, από τη μακροφωτογραφία έως το άπειρο

Οι φακοί macro συνήθως χρησιμοποιούνται σε διάφορες αποστάσεις εστίασης, γι’ αυτό συμπεριλάβαμε ένα σύστημα μεταβλητής εστίασης, για απόλυτη μείωση της απόκλισης σε κοντινή απόσταση εστίασης. Το σύστημα αυτό μειώνει το μέγεθος του φακού ενώ διατηρεί την ευκρίνεια σε όλη την περιοχή της εικόνας, από το άπειρο έως την πιο κοντινή απόσταση εστίασης.

Ακριβής, αθόρυβη εστίαση σε φωτογραφίες και ταινίες

Οι δύο ομάδες εστίασης της διάταξης μεταβλητής εστίασης καθοδηγούνται από το καινοτόμο σύστημα DDSSM (Direct Drive Super Sonicwave Motor), που τοποθετεί ομαλά και με ακρίβεια τους σχετικά βαρείς φακούς και καθιστά δυνατή τη μεγέθυνση της λήψης macro και πλήρους καρέ. Το σύστημα είναι εξαιρετικά αθόρυβο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για φωτογράφηση ζώων και εντόμων αλλά και λήψη ταινιών.

Ευκρινής εικόνα χωρίς τρίποδο

Παρόλο που το τρίποδο θεωρείται απαραίτητο για ευκρινείς μακροφωτογραφίες, με το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας OSS (Optical SteadyShot) μπορείτε να τραβήξετε ευκρινείς μακροφωτογραφίες με το χέρι. Ο βαρύς φακός σταθεροποίησης καθοδηγείται από ένα γρήγορο μηχανισμό γραμμικής προσαρμογής, για γρήγορη και ακριβή σταθεροποίηση.

Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ αυτόματης/χειροκίνητης εστίασης

Αν χρειαστεί να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το εικονοσκόπιο για να επιλέξετε την αυτόματη ή τη χειροκίνητη εστίαση, μπορεί να μην πετύχετε τη λήψη. Σε αυτόν το φακό, μπορείτε απλά να μετακινήσετε μπροστά ή πίσω το δακτύλιο εστίασης, που βρίσκεται στο σημείο όπου συνήθως ακουμπάτε το χέρι σας, για επιλέξετε την αυτόματη ή τη χειροκίνητη εστίαση. Η αντιολισθητική επιφάνεια εξασφαλίζει αξιόπιστο χειρισμό.

Κλείδωμα της εστίασης όταν το χρειάζεστε

Αν πατήστε το πρακτικό κουμπί διατήρησης της εστίασης που βρίσκεται στο σώμα του φακού, η εστίαση κλειδώνει αμέσως στην τρέχουσα ρύθμιση μέχρι να αφήσετε το κουμπί. Με το κουμπί αυτό μπορείτε να κλειδώσετε την εστίαση ακόμα κι όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία συνεχούς αυτόματη εστίασης.

Επιλέξτε το εύρος εστίασης που θέλετε για ταχύτερη αυτόματη εστίαση

Αν ρυθμίσετε τη δυνατότητα περιορισμού εύρους εστίασης για κοντινή ή/και μακρινή απόσταση ανάλογα με το θέμα σας, θα περιορίσετε το εύρος εστίασης και θα μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα αυτόματης εστίασης. Επιλέξτε ∞ ~ 0,5 μέτρα για μακρινή απόσταση, 0,5 ~ 0,28 μέτρα για κοντινή απόσταση ή “FULL” για όλο το εύρος εστίασης.

Εσωτερική εστίαση για καλύτερο χειρισμό

Με την εσωτερική εστίαση, μετακινούνται μόνο τα εσωτερικά στοιχεία του φακού κατά την εστίαση, έτσι ώστε να μην μεταβάλλεται το μήκος του φακού. Αυτό διευκολύνει το χειρισμό και, επιπλέον, εξασφαλίζει ταχύτερη αυτόματη εστίαση και μικρότερη ελάχιστη απόσταση εστίασης. Το σπείρωμα φίλτρου στο εμπρός μέρος του φακού δεν περιστρέφεται, το οποίο είναι χρήσιμο αν χρησιμοποιείτε ένα πολωτικό φίλτρο.

Πλησιάστε από απόσταση

Η εστιακή απόσταση μεσαίου τηλεφακού του φακού αυτού είναι ιδανική για μεγέθυνση μακροφωτογραφίας, καθώς επιτρέπει τη λήψη εντυπωσιακών μακροφωτογραφιών εντόμων και άλλων θεμάτων που δεν μπορείτε να προσεγγίσετε.

Ιδανικός για ταινίες και φωτογραφίες

Οι απαιτήσεις φακού είναι κάπως πιο αυστηρές για τη δημιουργία ταινιών, σε σχέση με τη λήψη φωτογραφιών. Η Sony κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι οι φακοί που χρησιμοποιούνται σε μηχανές με δυνατότητα λήψης βίντεο έχουν την απαραίτητη απόδοση. Για παράδειγμα, ο ελάχιστος χρόνος αλλαγής εστίασης και η αθόρυβη λειτουργία είναι απαραίτητα στοιχεία για τη λήψη ταινιών.

Αξιοπιστία και εύκολος χειρισμός σε όλες τις συνθήκες

Ο ειδικός σχεδιασμός εξασφαλίζει αξιόπιστο χειρισμό σε διάφορες συνθήκες, καθώς δεν αφήνει τη σκόνη και την υγρασία να περάσουν στο φακό.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS
  • ALC-SH138 Lens Hood
  • Εμπρός Καπάκι Φακού
  • Πίσω Καπάκι Φακού
  • Θήκη Φακού
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Sony FE 90mm Macro F/2.8 G OSS (SEL90M28G)

1,099.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.