Sony FE SEL 70-200mm F/2.8GM OSS II (SEL70200GM2)

2,999.00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert

O φακός FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II της Sony είναι ένας εξελιγμένος και βελτιωμένος τηλεφακός zoom για επαγγελματίες. Είναι ελαφρύτερος από τον προκάτοχό του, αλλά διαθέτει βελτιωμένες επιδόσεις σε κάθε τομέα λειτουργίας.

 • Τύπος Φακού: Prime Standard
 • Σταθεροποιητής: Όχι
 • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 40cm
 • Διάμετρος Φίλτρου: 77mm
 • Εγγύηση: 24 Μήνες Πανευρωπαϊκή Εγγύηση
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος1045 g
Διαστάσεις88 × 200 m
Κατασκευαστής

Κατηγορία Φακού

,

Διάμετρος Φακού

Τύπος Φακού

,

Κωδικός προϊόντος: SEL70200GM2.SYX Κατηγορία:

Στοιχείο XA για συναρπαστική ανάλυση

Επιτυγχάνεται ανώτερη ανάλυση G Master σε ολόκληρο το εύρος ζουμ, από 70 mm έως 200 mm, και σε όλες τις εστιακές αποστάσεις. Δύο ασφαιρικά στοιχεία φακών, ένα τύπου XA (εξαιρετικά ασφαιρικό), κατασκευασμένο με ακρίβεια επιφάνειας 0.01 micron, ελέγχουν αποτελεσματικά την απόκλιση που σχετίζεται με την απόσταση, για εξαιρετική ανάλυση σε ολόκληρη την περιοχή της εικόνας.

Με έλεγχο απόκλισης, για εξαιρετικές εικόνες

Με έλεγχο απόκλισης, για εξαιρετικές εικόνες

Δύο σφαιρικά στοιχεία που χρησιμοποιούν γυαλί ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς), συν δύο ακόμα που χρησιμοποιούν γυαλί Super ED μειώνουν σημαντικά τη χρωματική απόκλιση, για ευκρινή αναπαραγωγή, χωρίς επικάλυψη χρωμάτων. Επίσης χρησιμοποιείται ένα ασφαιρικό στοιχείο ED, που μειώνει ταυτόχρονα τη χρωματική και σφαιρική απόκλιση, που αποτελούν κοινά ζητήματα στους τηλεφακούς.

Εξαιρετική απόδοση κοντινού

Εξαιρετική απόδοση κοντινού

Ο φακός αυτός προσφέρει εξαιρετική απόδοση κοντινού για φακό ζουμ. Η ελάχιστη εστίαση είναι 0,4 μέτρα (1,32 ft) στα 70 mm και 0,82 (2,69 ft) μέτρα στα 200 mm. Η μέγιστη μεγέθυνση είναι 0,3x. Το βαθύ bokeh στο F2.8 προσθέτει επιπλέον εκφραστικές δυνατότητες κοντινών πλάνων Η μεταβλητή εστίαση διασφαλίζει κρυστάλλινη ευκρίνεια, ακόμα και στην ελάχιστη απόσταση εστίασης, ενώ χάρη στην εσωτερική εστίαση, είναι εύκολο να πλησιάσετε.

Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων ΙΙ για μέγιστη ευκρίνεια

Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων ΙΙ για μέγιστη ευκρίνεια

Η επίστρωση νανοκρυστάλλων ΙΙ δημιουργεί μια ομοιόμορφη αντιανακλαστική προστασία στις επιφάνειες των φακών, μειώνοντας την αντανάκλαση και τα είδωλα. Η οπτική σχεδίαση του φακού επίσης αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις εσωτερικές αντανακλάσεις που μπορεί να μειώσουν την ευκρίνεια κατά τη λήψη τοπίων ή σπορ.

Εκπληκτικό bokeh G Master

Εκπληκτικό bokeh G Master

Ένα στοιχείο XA κατασκευασμένο με ακρίβεια επιφάνειας 0,01 καταστέλλει το εφέ “onion ring” στο bokeh, ενώ ο έλεγχος ακριβείας της σφαιρικής απόκλισης βελτιώνει την ποιότητά του. Τα σφαιρικά στοιχεία από γυαλί τύπου ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και τύπου Super ED, συν ένα ασφαιρικό στοιχείο ED ελαχιστοποιούν αποτελεσματικά την επικάλυψη χρωμάτων, για όμορφο bokeh, χωρίς αφύσικο αποχρωματισμό.

Νέα μονάδα διαφράγματος υψηλής απόδοσης

Νέα μονάδα διαφράγματος υψηλής απόδοσης

Ακόμα και η μονάδα διαφράγματος σε αυτόν τον φακό έχει βελτιωθεί, ώστε να πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας των G Master. Η νέα μονάδα διαφράγματος 11 λεπίδων που παραμένει σχεδόν απόλυτα κυκλική, από τη μέγιστη διάμετρο έως και στα δύο στοπ, βοηθάει στην απόδοση του φυσικού, κυκλικού bokeh, που αναμένεται από τη σχεδίαση G Master.

Γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Γρήγορη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Ο φακός αυτός λειτουργεί με τις μηχανές της σειράς α, για αξιόπιστη εστίαση και ομαλή παρακολούθηση ακόμα και γρήγορα κινούμενων θεμάτων. Οι τέσσερις γραμμικοί μηχανισμοί XD και η προηγμένη τεχνολογία ελέγχου αποδίδουν έως και 4 φορές πιο γρήγορη αυτόματη εστίαση από τον SEL70200GM. Η ικανότητα παρακολούθησης κατά τη ζουμ έχει βελτιωθεί κατά περίπου 30% συγκριτικά με τον SEL70200GM.

Τηλεμετατροπείς υψηλής απόδοσης

Τηλεμετατροπείς υψηλής απόδοσης

Οι προαιρετικοί τηλεμετατροπείς 1,4x και 2,0x υψηλής απόδοσης αυξάνουν την εστιακή απόσταση του φακού σε έως και 400 mm (600 mm σε σώμα APS-C) σε διάφραγμα F5.6. Κατά τη χρήση των τηλεμετατροπέων, διατηρείται πλήρως  η ποιότητα G Master. Το μέγιστο διάφραγμα με τους τηλεμετατροπείς 1,4x και 2,0x είναι το F4 και F5,6 αντίστοιχα.

Σχεδιασμένο για εξελιγμένη απεικόνιση ταινιών

Σχεδιασμένο για εξελιγμένη απεικόνιση ταινιών

Η νέα τεχνολογία σχεδίασης φακών μειώνει το focus breathing, τη μετατόπιση εστίασης και άξονα κατά το ζουμ. Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD και η νέα μονάδα οδήγησης διαφράγματος επίσης συνεισφέρουν στην αθόρυβη λειτουργία, μειώνοντας κατά πολύ τον θόρυβο και τη δόνηση που μπορεί να επηρεάσουν την εγγραφή ταινίας.

Ευέλικτος μη αυτόματος έλεγχος στις ταινίες

Ευέλικτος μη αυτόματος έλεγχος στις ταινίες

Οι ανεξάρτητοι δακτύλιοι ελέγχου για την εστίαση, το ζουμ και την ίριδα επιτρέπουν τον χειροκίνητο χειρισμό ακριβείας στις εφαρμογές ταινιών. Ο δακτύλιος διαφράγματος έχει διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, που επιτρέπει την ενεργοποίηση των θέσεων του διακόπτη κλικ, για να γίνεται αισθητή η λειτουργία του κατά τη λήψη φωτογραφιών, ή την απενεργοποίησή του, για ομαλό, αθόρυβο έλεγχο της ίριδας στη λήψη ταινιών.

Ο ελαφρύτερος στον κόσμο για ανώτερη άνεση χειρισμού

Ο ελαφρύτερος στον κόσμο για ανώτερη άνεση χειρισμού

Αυτός ο μοναδικός φακός προσφέρει εξαιρετική ποιότητα οπτικών και αυτόματης εστίασης, ενώ είναι ο πιο ελαφρύςφακός ζουμ 70-200 mm με F2.8 στον κόσμο. Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD και το σώμα κράματος μαγνησίου ζυγίζουν συνολικά 1045 g, δηλαδή είναι κατά περίπου 29% πιο ελαφρύς από το προηγούμενο μοντέλο. Η προηγμένη σχεδίαση βελτιώνει τη συνολική ισορροπία και ευκολία χρήσης.

Το κλείδωμα της ίριδας σταματάει τις ανεπιθύμητες αλλαγές στην έκθεση

Το κλείδωμα της ίριδας σταματάει τις ανεπιθύμητες αλλαγές στην έκθεση

Ο διακόπτης κλειδώματος ίριδας εμποδίζει τις ανεπιθύμητες αλλαγές στην έκθεσης κατά τη λήψη. Όταν είναι κλειδωμένη, το διάφραγμα κλειδώνει στη θέση [A] ή μπορεί να περιστραφεί σε κάποια χειροκίνητη ρύθμιση από F2.8 σε F22. Όταν ξεκλειδωθεί, ο δακτύλιος διαφράγματος περιστρέφεται μεταξύ της θέσης [A] και της χειροκίνητης ρύθμισης χωρίς περιορισμό.

Το Full-time DMF υποστηρίζει τη λεπτομερή εστίαση

Το Full-time DMF υποστηρίζει τη λεπτομερή εστίαση

Όταν ο διακόπτης Full-time DMF είναι ενεργός, ενεργοποιείται αυτόματα η μη αυτόματη εστίαση με περιστροφή του δακτυλίου εστίασης, ακόμα και στη λειτουργία AF-C. Έτσι, όταν η αυτόματη εστίαση στοχεύει το λάθος θέμα, μπορεί να διορθωθεί γρήγορα και είναι ένας καλός τρόπος τελειοποίησης της εστίασης, μετά από την αρχική αυτόματη εστίαση. Το Full-time DMF δεν επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις του διακόπτη της δυνατότητας περιορισμού εύρους εστίασης.

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης διασφαλίζει ότι ο δακτύλιος εστίασης ανταποκρίνεται άμεσα και γραμμικά στους λεπτούς χειρισμούς, κατά τη μη αυτόματη εστίαση στη λήψη φωτογραφιών ή ταινιών. Η περιστροφή του δακτυλίου εστίασης μεταφράζεται απευθείας στην αντίστοιχη αλλαγή εστίασης, έτσι ώστε ο έλεγχος να είναι άμεσος και ακριβής κατά τη λήψη φωτογραφιών και ταινιών.

Οπτική σταθεροποίηση εικόνας με ρύθμιση MODE 3

Οπτική σταθεροποίηση εικόνας με ρύθμιση MODE 3

Η ενσωματωμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας διευκολύνει τη λήψη ευκρινών εικόνων με το χέρι. Η ρύθμιση σταθεροποίησης MODE 2 είναι βελτιστοποιημένη για λήψεις με περιστροφή, ενώ η ρύθμιση MODE 3 αναδεικνύει τη σταθερότητα καδραρίσματος, κατά τη λήψη δυναμικής απρόβλεπτης κίνησης. Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων γίνεται διαθέσιμη όταν ο φακός είναι στερεωμένος σε σώμα α με ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας.

Τρία προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης

Τρία προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης

Τρία προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης βρίσκονται σε αποστάσεις 90 , για εύκολη πρόσβαση και άνετο χειρισμό κατά τις λήψεις με οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό, και σχεδόν από κάθε γωνία. Μία λειτουργία μπορεί να εκχωρηθεί στα κουμπιά διατήρησης της εστίασης από το μενού του σώματος της μηχανής.

Περιορισμός εύρους εστίασης

Περιορισμός εύρους εστίασης

Ο διακόπτης περιορισμού εύρους εστίασης (Πλήρες /∞ ~ 3m) καθιστά δυνατό τον περιορισμό της λειτουργίας αυτόματης εστίασης σε ένα προκαθορισμένο εύρος, για μεγιστοποίηση της ταχύτητας αυτόματης εστίασης και αποτροπή της εστίασης σε ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Η αντοχή στη σκόνη και την υγρασία έχει βελτιωθεί σημαντικά, συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.. Όλες οι ενώσεις έχουν στεγανοποιηθεί, τα κουμπιά και οι διακόπτες έχουν ελαστικά παρεμβύσματα σιλικόνης και η βάση του φακού διαθέτει στεγανοποιητικό δακτύλιο. Ο εσωτερικός μηχανισμός ζουμ επίσης διαθέτει αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, διατηρώντας ταυτόχρονα σταθερό το μήκος του σώματος του φακού.

Επίστρωση μπροστινού στοιχείου με φθόριο

Επίστρωση μπροστινού στοιχείου με φθόριο

Η επίστρωση φθορίου στο μπροστινό στοιχείο του φακού απωθεί το νερό, τα έλαια και άλλους ρύπους, ενώ διευκολύνει το καθάρισμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων ρύπων στην επιφάνεια του φακού.

Νέα σχεδίαση σκίαστρου φακού

Νέα σχεδίαση σκίαστρου φακού

Το παρεχόμενο σκίαστρο φακού διαθέτει ένα άνοιγμα που επιτρέπει την άνετη λειτουργία των κυκλικών φίλτρων πόλωσης ή των μεταβλητών φίλτρων ND. Επίσης, έχει εσωτερική επικάλυψη ινών, που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στον αποκλεισμό των ανεπιθύμητων αντανακλάσεων. Χρησιμοποιείται ελαστικό σιλικόνης στην μπροστινή περίμετρο του σκίαστρου, για βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Αφαιρούμενη βάση τριπόδου

Αφαιρούμενη βάση τριπόδου

Η αποσπώμενη βάση τριπόδου επιτρέπει τη γρήγορη τοποθέτηση ή αφαίρεση, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να μεταβεί από το τρίποδο στη λήψη με το χέρι. Η βάση μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Ο μηχανισμός κλειδώματος εμποδίζει την τυχαία αφαίρεση.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony Φακός FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II Lens
 • Εμπρός Καπάκι ΦΑκού ALC-F77S 77mm
 • Πίσω Καπάκι Φακού E-Mount Lenses
 • ALC-SH167 Lens Hood
 • Θήκη Φακού
 • Βάση Τρίποδου

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sony FE SEL 70-200mm F/2.8GM OSS II (SEL70200GM2)

2,999.00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Ο λογαριασμός μου
WISHLIST

WISHLIST

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Sony FE SEL 70-200mm F/2.8GM OSS II (SEL70200GM2) (SEL70200GM2.SYX)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.