Elinchrom EL-Skyport WiFi (19356)

225.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

To EL-Skyport WiFi είναι το πρώτο ασύρματο σύστημα που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο και τον τηλεχειρισμό των φλας Elinchrom RX από φορητές συσκευές Apple® όπως το iPhone ™, iPad ™ και iPod Touch ™. Μπορούν να ελεγχθούν όλες οι μονάδες Elinchrom RX, αλλά ενεργοποιούνται διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τη μονάδα που αναγνωρίζεται.

Η μονάδα Skyport WiFi αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των συσκευών της Apple και των φλας Elinchrom. Αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει συγχρόνως ένα δέκτη Universal Speed.

Κωδικός προϊόντος: 19356 Κατηγορία:
SHARE

Το σύστημα EL-Skyport επιτρέπει στο φωτογράφο να απαλλαγεί από τα καλώδια συγχρονισμού και από τα αναξιόπιστα συστήματα IR.

Μόνο στο Elinchrom Skyport! To EL-Skyport WiFi είναι το πρώτο ασύρματο σύστημα που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο και τον τηλεχειρισμό των φλας Elinchrom RX από φορητές συσκευές Apple® όπως το iPhone ™, iPad ™ και iPod Touch ™. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε, για τον έλεγχο των μονάδων φλας, συσκευές οι οποίες υπάρχουν σε αφθονία στην αγορά και τις οποίες οι κάτοχοι τους θεωρούν ότι είναι ό,τι πιο πρακτικό και φιλικό υπάρχει για το χρήστη κινητών συσκευών. Μπορούν να ελεγχθούν όλες οι μονάδες Elinchrom RX, αλλά ενεργοποιούνται διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τη μονάδα που αναγνωρίζεται.

Η μονάδα Skyport WiFi αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των συσκευών της Apple και των φλας Elinchrom. Αυτή η συσκευή μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει συγχρόνως ένα δέκτη Universal Speed.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του συστήματος EL-Skyport!

Το σύστημα EL-Skyport έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την πρώτη έκδοση του τελειοποιώντας την αξιοπιστία και αποδοτικότητα του.

Χαρακτηριστικά

 • Έλεγχος των λειτουργιών με μια συσκευή της Apple
 • Οι ρυθμίσεις συχνότητας και Ομάδας ρυθμίζονται από την εφαρμογή
 • Έως 20 m εμβέλεια σε εσωτερικό χώρο σε λειτουργία Wi-Fi και μέχρι 40 m σε λειτουργία Skyport
 • Έως 50 m εμβέλεια σε εξωτερικούς χώρους σε λειτουργία Wi-Fi και μέχρι 40 m σε λειτουργία Skyport
 • Ασύρματη αναβάθμιση του firmware μέσω του λογισμικού EL-Skyport 3.0
 • Ισχύουν οι τεχνικές προδιαγραφές της μονάδας Universal:
  • 30 ώρες χρήσης της μπαταρίας
  • Η μπαταρία Li-Ion φορτίζεται σε περίπου 3 ώρες με το φορτιστή που περιλαμβάνεται. Δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον μπαταρίες
  • Αυτόματη λειτουργία αναμονής όταν δεν χρησιμοποιείται για 4 ώρες
  • Ευφυές ολοκληρωμένο κύκλωμα γρήγορης φόρτισης για την ανάκτηση πολύ αποφορτισμένων μπαταριών
  • Διακόπτης επιλογής 8 καναλιών συχνοτήτων για την αποφυγή παρεμβολών με άλλες ασύρματες συσκευές
  • Διακόπτη επιλογής 4 διαφορετικών Ομάδων για ρύθμιση και συγχρονισμό των φλας ώστε να λειτουργούν μεμονωμένα ή σε ανεξάρτητες ομάδες
  • Πυροδότηση μηχανής. Αυτή η λειτουργία απαιτεί προαιρετικά καλώδια απελευθέρωσης του κλείστρου της μηχανής
  • Αναγνώριση από το λογισμικό EL-Skyport 3.0 για την πυροδότηση και τις ρυθμίσεις καθυστέρησης της φλασιάς
  • Κινητά κεραία για τη βελτιστοποίηση της λήψης και της εμβέλειας σε όλες τις μονάδες EL-Skyport

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του συστήματος EL-Skyport!

Το σύστημα EL-Skyport έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την πρώτη έκδοση του τελειοποιώντας την αξιοπιστία και αποδοτικότητα του.

Περιλαμβάνει:
• EL-Skyport RX WiFi module // 19356
• EL-Skyport φορτιστής με αντάπτορα προσαρμογής USA, EURO, UK // 19355
• Καλώδιο συγχρονισμού 40 cm, 3.5 mm – 3.5 mm jack // 11122
• Καλώδιο συγχρονισμού 40 cm, 3.5 mm – Υποδοχή EL Standard // 11123
• Αντάπτερ συγχρονισμού 6.3 mm – 3.5 mm Jack // 11125
• Αντάπτερ  συγχρονισμού 3.5 mm – PC ? // 11126

Το σύστημα EL-Skyport έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την πρώτη έκδοση του, τελειοποιώντας την αξιοπιστία και αποδοτικότητα του.

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Elinchrom EL-Skyport WiFi (19356)

225.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.