Elinchrom Studio Flash Set ELC 125/125 TTL HSS (20736.2)

1,121.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Το ELC 125 είναι ένα studio flash ισχύος 131Ws με ενσωματωμένη συχνότητα δέκτη Elinchrom, ώστε να μπορείτε άμεσα να το ελέγξετε με οποιονδήποτε από τους δημοφιλείς πομπούς παλαιάς ή νέας γενιάς Elinchrom.

Διαθέτει ταχύτατο χρόνο ανακύκλωσης 0.06-0.45 δευτ. και μέγιστη διάρκεια φλασιάς  1/7750 δευτ. Η ισχύς του μεταβάλλεται από 7Ws – 125Ws με ενδιάμεσα βήματα 0,1 F-Stop στο Manual και 0,3 F-Stop στο TTL. Διαθέτει πολύ ισχυρή λάμπα πιλότο ισχύος 120W για video λήψεις.

Λειτουργεί με τροφοδοσία ρεύματος και διαθέτει μοντούρα Elinchrom ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε εύκολα και γρήγορα τα κορυφαία light modifiers της Elinchrom.

* Ο reflector δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία και πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος2000 g
Διαστάσεις230 × 167 × 263 m
Δύναμη Flash

Κατηγορία Φωτιστικού

Κατασκευαστής

Ελαχ. Διάρκεια Φλασιάς

Κωδικός προϊόντος: EL-20736.2 Κατηγορία:
SHARE

Φορητά Studio Lights

Κατασκευασμένα να κρατήσουν για πάντα!

 

Τα φορητά Studio Flash ELC 125 & ELC 500 έχουν κατασκευαστεί ως τα πιο αξιόπιστα και συνεπή Φλας της κατηγορίας τους.

Διαθέτουν TTL με χειροκίνητο κλείδωμα έκθεσης, HSS, Έξυπνο σύστημα ψύξης Pro-Active Cooling, αυτόματη ενεργοποίηση Auto-On και άμεση συμβατότητα με τα παγκοσμίους φήμης Rotalux & Snaplux Modifiers της Elinchrom.

Κατασκευασμένα να υποστηρίξουν οποιαδήποτε καθημερινή σας περιπέτεια.

 

Πάντα σε ετοιμότητα

Τα ELC είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη στιγμή που ξεκινάει η εμπνευσή σου!

Με την αυτόματη ενεργοποίηση Auto-On, η μονάδα του φλας βρίσκεται πάντα σε κατάσταση αναμονής με αποθηκευμένες τις τελευταίες σας ρυθμίσεις. Το ενσωματωμένο TTL επιταχύνει τον χρόνο για την επόμενη σας λήψη. Η λειτουργία χειροκίνητου κλειδώματος Manual Lock επιτρέπει την τάχιστη εναλλαγή από από TTL σε Manual, χωρίς να χάσετε τις ρυθμίσεις έκθεσης.

Σχεδιασμένο να κρατήσει.. για πάντα!

Κάθε πτυχή του ELC 125 & ELC 500 έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αυστηρά για μέγιστη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η Elinchrom δημιούργησε τα ELC ώστε να σας συντροφεύσουν για την επόμενη περιπέτεια σας.

Όπως και την επόμενη απο αυτή.

Για όλες.

 

Παραμένουν Cool κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Με το έξυπνο σύστημα ψύξης Pro-Active Cooling, θα είστε πάντα ο πιο Cool φωτογράφος!

Τα ELC είναι έξυπνα! Μαθαίνουν πως φωτογραφίζετε και προσαρμόζουν τους κύκλους ψύξης ανάλογα με εσάς.

Επιπλέον, η έξυπνη σχεδίαση ροής του αέρα και ο αθόρυβος ανεμιστήρας με χειροκίνητο έλεγχο ταχύτητας μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία.

Εξερευνήστε όσα περισσότερα μπορείτε.

 Άμεση προσαρμογή των παγκοσμίως φήμης γνωστών Rotalux & Snaplux Modifiers της Elinchrom.

Όσο σημαντικό κι αν είναι να έχετε τα καλύτερα Studio Flash της αγοράς, το μυστικό της επιτυχίας είναι τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε. Το γρήγορο σύστημα Quick-Lock, παρέχει άμεση πρόσβαση στα καλύτερους Modifiers της αγοράς και σε συνδυασμό με την πολύ ισχυρή λάμπα πιλότου daylight 120W, ενισχύει την αυτονομία σας.

Η δυνατότητα να εξελίξετε το στυλ φωτογράφισής σας, είναι ατελείωτη.

 

Απεριόριστη Ευελιξία

Ο εξοπλισμός, δεν πρέπει ποτέ να σε περιορίζει.

Είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε στο πιο σύγχρονο Studio, τα ELC θα ανταπεξέλθουν. Μπορούν να παρέχουν χαμηλή ισχύ για Still Life φωτογραφίσεις έως 7Ws, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό βάθος πεδίου ή να προσθέσετε μόνο ελάχιστο φως στο θέμα σας. Επιπλέον, με τη λειτουργία HSS, μπορείτε να παγώσετε τη κίνηση, να ξεπεράσετε το περιβάλλων φως και να σκουρύνετε ακόμα περισσότερο το φόντο σας.

Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας λιγότερο και παραδώστε τες πιο γρήγορα

Η Elinchrom έχει αναγάγει την πιστότητα και ακρίβεια του χρώματος σε επιστήμη.

Η ακρίβεια χρώματος σε όλο το εύρος ισχύος, σας επιτρέπει να παρέχετε επαγγελματικά και συνεπή αποτελέσματα στους πελάτες σας και να περιορίσει τη σπατάλη χρόνου και χρήματος κατά τη διαδικασία του post-production.

Γιατί να επιλέξω τα ELC 125 & ELC 500;

 

Πλεονεκτήματα:

 • TTL: Με τη ρύθμιση Manual-Lock, μεταβείτε από TTL σε Manual χωρίς να χάσετε τις ρυθμίσεις σας.

 • HSS: Συγχρονίστε έως και 1/8000s, παγώστε τη κίνηση, ξεπεράστε το περιβάλλων φως και σκουρύνετε το φόντο.

 • Ακρίβεια Χρώματος: Η Elinchrom έχει αναγάγει την πιστότητα και ακρίβεια του χρώματος σε επιστήμη. Διατηρήστε το ίδιο ακριβώς χρώμα, σε όλο τα εύρος ισχύος.

 • Έξυπνο Σύστημα Ψύξης Pro-Active Cooling: Τα ELC μαθαίνουν τον τρόπο που φωτογραφίζετε και προσαρμόζουν τους κύκλους ψύξης ανάλογα με εσάς. Επιπλέον, η έξυπνη σχεδίαση ροής του αέρα και ο αθόρυβος ανεμιστήρας με τον χειροκίνητο έλεγχο ταχύτητας μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία.

 • Δείκτες Χρώματος: Τα πλευρικά λογότυπα στο σώμα των Flash, φωτίζονται και αλλάζουν χρώματα ξεχωριστά για άμεση οπτική αναγνώριση από απόσταση.

 • Μεταλλική Βάση Στήριξης: Η πρακτική εργονομία και η αμφίδρομη μεταλλική κεκλιμένη κεφαλή σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε τα μεγάλα Modifiers γρήγορα, με ασφάλεια και ακρίβεια.

 • Κεντρική Οπή Ομπρέλας: Μεγιστοποιήστε τον φωτισμό της ομπρέλας και επεκτείνετε τις δημιουργικές επιλογές με το σύστημα Deflector EL για να τροποποιήσετε τη σκληρότητα, την απαλότητα ή τον τόνο των αιχμηρών άκρων της σκιάς του φωτισμού σας.

 • Ευρή Φάσμα Ισχύος: Μπορούν να παρέχουν χαμηλή ισχύ για Still Life φωτογραφίσεις έως 7Ws, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό βάθος πεδίου ή να προσθέσετε μόνο ελάχιστο φως στο θέμα σας.

 • Ισχυρή Λάμπα Πιλότου: Έξοδος 3000 Lumens στα 5700K / CRI92

 • Κλείδωμα Quick-Lock: Μια βελτιωμένη στήριξη δακτυλίου με ταχύτητα σας δίνει άμεση πρόσβαση στους παγκοσμίου φήμης τροποποιητές φωτισμού της Elinchrom.

 • Διαισθητική διασύνδεση: Σχεδιασμένο για να παρέχει την πιο αποτελεσματική και εύκολη εμπειρία χρήστη με όλες τις πληροφορίες ζωτικής σημασίας να εμφανίζονται μπροστά σας.

 • Προσαρμοσμένο κουμπί αγαπημένων: Επιτρέπει την εύκολη και άμεση πρόσβαση στην αγαπημένη σας λειτουργία.

 • Με τα καλύτερα Modifiers: Με τους καλύτερους τροποποιητές φωτισμού της Elinchrom, η δυνατότητα εξέλιξης του στυλ σας είναι ατελείωτη.

Χαρακτηριστικά:

 • TTL / HSS: Ναι (με το Transmitter Pro)

 • Flash Modes: Action On: Faster flash durations | Action Off: Optimised colour temperature

 • LED Modelling Lamp: Daylight 20W 92 CRI LED / equivalent to 120W

 • Power increments, Manual / TTL mode: 0.1 F-stop / 0.3 F-stop

 • Auto Power Dumping: Adjusts power settings automatically in real time

 • Fan Cooled: Ναι (Smart Pro-Active Cooling)

 • Skyport (built-in): 20 freq., 4 Groups, TTL and Manual

 • Voltage: Multivoltage: AC 100-240V

 • Umbrella Fitting: Κεντρική Οπή για ομπρέλες 7-8mm

 • Power Range: 7 – 131 Ws (5 F-stops)

 • Color Stability: over the power range +/- 150 K

 • Best Flash Duration t0.1: 1/7750 s

 • Recycling Time 230V : 0.06 – 0.45 s.

 • Dimensions LxWxH (w/protective cap): 23.0 x 16.7 x 26.30 cm

 • Weight: 2.0 kg / 4.4 lbs.

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Λογαριασμός
WISHLIST
WISHLIST
Είσοδος
Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Elinchrom Studio Flash Set ELC 125/125 TTL HSS (20736.2)

1,121.00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.