Atomos Shogun 7 – 7″ 4K HDMI/Quad 3G-SDI/12G-SDI Recording Monitor & Switcher

1,610.00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert

Το Atomos Shogun 7 είναι ένα επαγγελματικό HDR Monitor, recorder και switcher, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία κινηματογραφιστή και εικονολήπτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αυτόνομο monitor, recorder ή switcher σε live εκδηλώσεις ή άλλες παραγωγές. Ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο σε παραγωγές μεγάλης κλίμακας όπου οι σκηνοθέτες, οπερατέρ και focus pullers χρειάζονται αξιόπιστο φορητό monitoring της εργασίας τους.

Επιτρέπει την επισκόπηση, εγγραφή και live switching μεταξύ 4 HD-SDI video σημάτων και ενός σήματος προγράμματος για εύκολη live σκηνοθεσία. Ως εγγραφέας, επιτρέπει την καταγραφή 4Κ50p video από οποιαδήποτε διαθέσιμη κάμερα μέσω εισόδων HDMI 2.0 και HD-SDI. Επιτρέπει παράλληλα εγγραφή σε πλήθος επαγγελματικών φορμά μεταξύ των οποίων τα ProRes RAW, ProRes, DNxHR, CinemaDNG και Avid DnxHD.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος709 g
Διαστάσεις214 × 127 × 45 m
Χρώμα

Κατασκευαστής

model

Κωδικός προϊόντος: ATOMSHG701 Κατηγορία:

Πλεονεκτήματα:

Οι live πολυκάμερες παραγωγές πιο φορητές από ποτέ!
Με το Shogun 7 μπορείτε να έχετε επισκόπηση, εγγραφή και switch από 4 HD SDI 60p video σήματα και 1 program stream για ευέλικτη live σκηνοθεσία. Απολάυστε την ελευθερία της ασύγχρονης μίξης και genlock in/out για εύκολη συνδεσιμότητα σε υπάρχοντα συστήματα. Μετά τη Live μίξη και εγγραφή της παραγωγής σας μπορε΄πιτε να εισαγάγετε το Atomos xml file στο σύστημα editing σας και έχετε πλήρη πληροφορία για τις live σκηνοθετικές σας επιλογές.

Εγγραφή και αναπαραγωγή 4K 60P, 4K 30P DCI & 2Κ 240P
To Shogun 7 συνδυάζει τις δυνατότητες εγγραφής ανάλυσης 4Κ/HD, εγγραφής υψηλού ρυθμού καρέ και αναπαραγωγής του εγγεγραμένου υλικού στην αντίστοιχη ανάλυση και framerate σε συμβατά monitors. Εγγράφει Video από HDMI 2.0 ή SDI (Quad Link, Dual Link ή Single Link) εξόδους συμβατών καμερών απευθείας από τον αισθητήρα σε codec 4:2:2 10-bit ProRes ή DNxHR στα εκπληκτικά 4K 60p ή 2K μέχρι 240p για slowmotion παραγωγές. Επιπλέον μπορεί να εγγράψει υλικό RAW μέσω SDI σε ανάλυση 4Κ 60p ή 4K 30p είτε απευθείας σε codec CDNG είτε σε video codecs ProRes / DnxHR και στο πρωτοποριακό ProRes RAW. Τέλος, μπορείτε να προσθέτετε metadata tags κατά την εγγραφή σας, πληροφορία που αναγνωρίζεται σε περιβάλλοντα Final Cut Pro X, Adobe Premiere και Avid Media Composer.

Η τεχνολογία της Atomos φέρνει τον πραγματικό κόσμο στο monitor σας!
Το Shogun 7 φέρνει την επαναστατική τεχνολογία Dynamic AtomHDR που υποστηρίζει αντίθεση οθόνης 1,000,000:1, 105% DCI:P3 Color Gamut και 10bit ακρίβειας. Ως αποτέλεσμα, οι εικόνες έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια, πιο πλούσια και βαθιά χρώματα και τόνους μαύρου. Η οθόνη του Shogun 7 χρησιμοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών από τις τεχνολογίες LED & LCD, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη ποιότητα εικόνας. Ένα νέο σύστημα 360 ζωνών οπίσθιου φωτισμού επιτρέπει την απεικόνιση στην οθόνη σας 15+ stops δυναμικού εύρους και έτσι για πρώτη φορά μπορείτε να δείτε στην οθόνη σας αυτό που πράγματι καταγράφει ο αισθητήρας της κάμεράς σας.

Εγγραφή HDR και αξιόπιστη αναφορά με το Dolby Vision HDR
Οι Atomos και Dolby συνεργάστηκαν και πρόσθεσαν ένα σημαντικό εργαλείο στο Shogun 7! Για πρώτη φορά έχετε τη δυνατότητα να καταγράφετε HDR υλικό και παράλληλα να το προβάλετε μέσω HDMI ή SDI εξόδων του Shogun 7 σε οποιοδήποτε monitor συμβατό με την τεχνολογία Dolby Vision HDR. Σε αυτή την περίπτωση το πρωτογενές υλικό σας υπόκειται real-time επεξεργασία και προβάλλεται στο συμβατό monitor ώστε να αποτυπώνεται το μέγιστο HDR range. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει και για Playback υλικού καταγεγραμμένου σε φορμά  ProRes RAW, ProRes και Dnx.

ProRes RAW – Ο ιδανικός συνδυασμός των τεχνολογιών RAW και ProRes!
Η καταγραφή υλικού  ProRes RAW με το Shogun 7 ξεκλειδώνει τις αληθινές δυνατότητες της RAW κινηματογραφικής σας κάμερας παρέχοντάς σας πλήρη έλεγχο των παραμέτρων της εικόνας σας στη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα. Το ProRes RAW συνδυάζει την ευελιξία του RAW με την απόδοση του ProRes. Διατηρεί το μέγιστο δυναμικό εύρος, λεπτομέρεια και χρωματική ακρίβεια του υλικού σας παρέχοντάς σας ταυτόχρονα αρχεία φιλικά προς όλα τα σύγχρονα προγράμματα editing. Παράλληλα το Shogun 7 υποστηρίζει εγγραφή σε ProRes, DNxHR, CinemaDNG, Avid DNxHD μέσω HDMI και SDI. Συνεπώς μπορείτε να καταγράψετε υλικό από οποιαδήπτε HDMI, SDI ή Quad Link SDI πηγή, συμπεριλαμβανομένων καμερών Nikon, Canon, Panasonic, Sony, RED και ARRI.

Ήχος XLR
Το Shogun 7 καταργεί την ανάγκη χρήσης extra audio recorder καθώς διαθέτει 2 αναλογικές balanced XLR εισοδους/εξόδους με phantom power. Με τη δυνατότητα on-screen ελέγχου μπορείτε να ελέγχετε και να συντονίζετε την εγγραφή 8 καναλιών ήχου μέσω HDMI ή 12 καναλιών ήχου μέσω SDI. Παράλληλα μπορείτε να έχετε άμεση προεπισκόπηση του ήχου σας μέσω ενσωματωμένων ηχείων και ειξόδου ακουστικών 3.5mm

QUAD SDI & HDMI 2.0 IN/OUT
Το Shogun 7 επιτρέπει τη σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής HDMI & SDI και τη μετατροπή σήματος μεταξύ των HDMI 2.0 και SDI (3G QuadLink/6G/12G) σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Οι 4 είσοδοι SDI επιτρέπουν τη σύνδεση συσκευών με πολλαπλές 1.5 ή 3G SDI εξόδους χωρίς την ανάγκη χρήσης ανταπτόρων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Weight
Without batteries & media    709g / 25oz.
Dimensions (W x H x D mm)    214 x 127 45mm
Construction    Polycarbonate ABS
Mounting points    1/4”-20 screw mount. 1x top and 1x bottom
Power
Operating power    10 – 33W
Compatible batteries    Atomos NP-F series and supporting accessories
Input voltage (battery)    6.2V to 16.8V
Battery time (based on 2 x 7.4V)    5200mAh – up to 1.5hrs (monitor & record 4K 30p)
7800mAh – up to 2.2hrs (monitor & record 4K 30p)
DC In    1 x DC in (6.2 – 16.8V)
Touchscreen
Size    7.2”
Resolution    1920 x 1280
PPI    325
Aspect ratio    16:9 native
Color Gamut    Up to Wide color gamut (105% DCI-P3)
Look up table (LUT) support    3D LUT (.cube format)
Anamorphic de-squeeze    2x, 1.5x, 1.33x
Technology    Dynamic AtomHDR zoned backlight
IPS LCD
Dynamic AtomHDR Technology
Backlight    Direct LED
Zones    360 direct backlight individual LEDs
LEDs    Wide Color Calibrated D65 or D95
Bit depth    10-bit (8+2 FRC)
Color    DCI-P3 105%
Brightness    1500nit (+/- 10%)
Control    On the fly real-time brightness analysis for LED control
HDR Conversion    Log/RAW to HLG or PQ
HDR Monitoring Technology
Gamma    Sony SLog / SLog2 / SLog3 Canon CLog / CLog2 / Clog3 ARRI Log CEI160 / LogCEI200 / LogCEI250 / LogCEI320 / LogCEI400 / LogCEI500 / LogCEI640 / LogCEI800 / LogCEI1000 / LogCEI1280 / LogCEI1600 Panasonic Vlog JVC JLog1 RED Log3G10 / RED LogFilm FujiFilm F-log Nikon N-Log PQ10k HLG
Gamut    Sony SGamut / SGamut3 / SGamut3.cine Canon Cinema / DCI P3 / DCI P3+ Nikon Bt2020 Panasonic V Gamut Arri Alexa Wide Gamut Rec709 / BT.2020 JVC RED WideGamut / RED DragonColor / DragonColor2 / RED Color2 / RED Color3 / RED Color4 /
Video Input/Loop Out
HDMI    HDMI 1 x HDMI (2.0)
SDI    Quad Link 4 x 3G/6G SDI*, 4 x 3G-SDI, 2x 12G single link SDI
Signal    Uncompressed true 10-bit or 8-bit 422
(camera dependent)
Genlock    Genlock input signal and output signal
Video Output (Play Out)
HDMI    1 x HDMI (2.0)
SDI    2x 4K-SDI 12G or HD-SDI 3G/6G
Signal    Uncompressed true 10-bit or 8-bit 422
(playback file dependent)
Video Signal Conversion
HDMI to SDI    –
SDI to HDMI    –
Audio In/Out (48kHz PCM Audio)
HDMI    2 or 8ch 24-bit, camera dependent
SDI    12ch 48kHz 24-bit
Audio    2ch balanced XLR analogue in/out
Dynamic range >90dB
Max signal level +24dBu
Max analogue gain +52dB
48V Phantom Power for Mic
Headphone out    3.5mm 2ch.

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.


Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.


Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για όσο καιρό διαρκέσουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Νησιωτικοί Προορισμοί:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες


Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Atomos Shogun 7 - 7" 4K HDMI/Quad 3G-SDI/12G-SDI Recording Monitor & Switcher

1,610.00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Είσοδος

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την προσωποποιημένη εμπειρία σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού σας και σε όλους τους άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ( πολιτική απορρήτου ).

Επαναφορά κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το αναγνωριστικό χρήστη ή τη διεύθυνση email. Θα λάβετε μέσω email έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό.

Καλάθι Αγορών 0

Ρωτήστε μας για το προϊόν

Atomos Shogun 7 – 7″ 4K HDMI/Quad 3G-SDI/12G-SDI Recording Monitor & Switcher (ATOMSHG701)

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.